Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tak při pátku
<< 1 ... 153 . 154 .
Autor Zpráva
zavrelka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2015 15:48
- Nahlásit

Manžel přišel domů a v předsíni se mu vrhla okolo krku jeho vzlykající žena.
„Co se ti stalo, miláčku? Co ti kdo udělal?”
„Lékárník, já jsem mu volala a on mě hrozně urazil.”
Muž neváhal, oblékl se a šel do lékárny: „Vy jste urazil mou ženu. Žádám vaši omluvu, nebo vám rozbiju hubu,” zařval na lékárníka.
A ten odpověděl: „Počkejte, počkejte, než uděláte nějakou hloupost, vyslechněte mě!”...
„No, poslouchám!”
„Podívejte se, pane, já jsem lékárník. Já jsem dneska ráno zaspal. Bez snídaně jsem spěchal k autu a u auta jsem si vzpomněl, že jsem doma nechal klíče. Ovšem jak jsem spěchal, tak ty klíče od domu jsem si zabouchl v bytě. Vzpomněl jsem si, že ještě jedny náhradní mám v autě. Rozbil jsem okénko u auta. Začal hledat klíče. V tom okamžiku mě sbalili policajti, protože si mysleli, že to auto chci vykrást. Musel jsem je dlouho přesvědčovat, že to je moje auto a teprve když jsem jim ukázal doklady, pustili mě. Pak jsem si došel pro klíče, jel jsem do práce. Ovšem chytili mě další policajti a dostal jsem pokutu, že jsem jel rychle. Pak mi praskla pneumatika, neměl jsem rezervu. Prostě, zkrátím to, pane, unavený, špinavý, naštvaný, jsem přišel pozdě do lékárny, tam mě šéf seřval, strhl mi prémie. Pak mě nechal za trest vytírat lékárnu a tu náhle zazvonil telefon. Já jsem si nevšiml zásuvky nad svou hlavou a ještě jsem se šeredně praštil, když jsem ten telefon zvedal. Na druhém konci byla vaše žena a měla dotaz. Chtěla vědět, jak se používá rektální teploměr. A věřte mně, pane, Bůh je můj svědek, jenom jsem jí poradil, co s ním!”

Děkuji Milanu Radovi, kterému jsem text uloupila ze zdi.

HaZa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 13:33
- Nahlásit

http://cilichili.cz/blog/slovnik-korporatnich-pojm u-pro-preziti-v-kanclu/

Slovník korporátních pojmů pro přežití v kanclu
Všichni tam musíme, protože bez práce nejsou koláče, aneb řečeno jazykem korporátu, bez efektivního dlouhodobého plánování nejsou produkty určené cílové skupině. Tak co, chytli byste se v korporátním kanclu?

Teambuilding – parta manažerů stráví jedno odpoledne předstíráním, že skákání v pytli výrazně zlepšuje jejich komunikační dovednosti.
Školení – dvě hodiny strávené čuměním do prázdna. Ale zaplaťpánbu za to, lepší než sedět v kanclu.
Workshop – dvě hodiny strávené čuměním do prázdna, na jejichž konci se má něco prezentovat, no ty vole, to radši sedět v kanclu.
Soft motivace – manažerská představa, že poplácání po zádech potěší stejně jako pětikilo navíc.
Soft skills – vycpávka do sívíčka, když tam potřebujete napsat něco, na co nemusíte mít papír.
Openspace – peklo na zemi.
Nabriefovat – dát co nejvíc vágní informace a pak dotyčného seřvat, proč to není tak, jak jsme se domluvili.
Firemní kultura – zaklínadlo, kvůli kterému musíte na tu kérku fakt zapomenout.
Brainstorming – parta „kreativců“ zapisuje na flipchart ty největší blbosti, co je napadnou.
Copywriter – člověk, který nemá na to, aby psal něco pořádnýho (například seriál Ulice), tak se živí předstíráním, že stvořit tříslovný slogan je fakt umění.
Home office – to je, když v pátek chcete jet na chatu a nechce se vám na to plýtvat dovolenou.
Sick day – to je, když se v týdnu vožerete, jak zákon káže, a táhne z vás tak, že by onemocněl i zbytek týmu.
Tým – volné uskupení zoufalců, co spolu komunikují dvakrát týdně – v pondělí: „Tak jaký byl víkend?“ A v pátek: „Tak co, co plánuješ na víkend?“
Dynamický tým – skupina lidí, ve které několik lidí ještě nemá hypotéku.
Junior – poskok.
Senior – debil.
CEO – ufon, kterýho vidíte jednou ročně na vánočním večírku.
Deadline – datum, kdy se na projektu začíná pracovat.
ASAP – až to bude, tak to bude.
CV – krátká povídka žánru sci-fi.
Know-how – sousloví, co neznamená vůbec nic.
Feedback – sdělení, že jste něco podělali.
A teď hurá zpátky vyplňovat tabulky!

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2016 12:13
- Nahlásit

Byla jsem na procházce s vnukem. Zvedl něco se země a dával si to do pusy. Sebrala jsem mu to řekla ať to víckrát nedělá.
„Proč?“ zeptal se vnuk.
„Protože to bylo na zemi, nevíš, kde to bylo, je to špinavé a pravděpodobně plné bacilů. Bacily často způsobí, že malí chlapci onemocní a necítí se dobře,“ odpověděla jsem.
Můj malý vnuk se v tom okamžiku na mě podíval s obdivem a prohlásil:
„Babi, jak to všechno víš? Ty jsi tak chytrá!“
Rychle mi to zapřemýšlelo a odpověděla jsem:
„Všechny babičky takové věci znají. Je to na babičkovském testu. Musí to vědět, jinak se nemohou stát babičkou.“
Šli jsme vedle sebe v tichu několik minut. Vnuk se evidentně zabýval novou informaci, kterou ode mne obdržel.
„Aha... už jsem na to přišel!“ rozzářil se. „Takže když ten test neuděláš, je z tebe dědeček.“
„Přesně tak,“ odpověděla jsem s širokým úsměvem na tváři.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2016 12:15
- Nahlásit

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2016 13:07
- Nahlásit

PetraK
nemaj ale tlačítko OF !

My teď na pochoďáku potkali tuhle vtipnou cedulku

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2016 13:11
- Nahlásit

Fajka

nemaj ale tlačítko OF !

no páč dneska se jeden nepřetržitej monitoring.

cedulku nevidím páč tady nevidím spoustu věcí.

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2016 13:17 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
no páč dneska se jeden nepřetržitej monitoring.

no a taky budou dost uštěkaný a to bez toho OF je napováženou

cedulku nevidím páč tady nevidím spoustu věcí.

tak na ní jukni z domova, mohla by se ti líbit je to celé vo štajnech

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2016 13:35
- Nahlásit

Fajka
cedulka supr a primo ze zivota

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2016 13:42
- Nahlásit

dneska bývají i cedule proti stavění mužíků na balvanech v řekách a potocích - neb se vodní malá havěť vynáší na souš...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2016 14:26
- Nahlásit

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2016 11:25
- Nahlásit

cernej caj

doslova a do písmene

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2016 14:56
- Nahlásit

<< 1 ... 153 . 154 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání