Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tak při pátku
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 153 . 154 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 12:59
- Nahlásit

argosek
nemecky, nebo vymarsky?
výmařiště jsem prosím neviděla, enem germána, leč pochopitelně je podělte naprosto spravedlivě

a kde?
kde to už nevím, byly to nějaký pohyblivý vobrásky, který jste tu někde vkládal a hemžilo se kolem vás asi tak sedum milijounů čoklů a úžasnej germánek.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 14:09
- Nahlásit

Mucholabka
já mám venku pity celoročně už několikátý rok.

pit je jiná váhová katogorie, jsou jinak nasvalení a umí líp hospodařit s energií takže se o mnoho líp zahřejou.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 15:01
- Nahlásit

kejtlin
Aha, to jsem ráda žes mi to vysvětlila, ještě se zeptám kámoše co ty jeho 13 kg fenky jak se jim vede

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 15:16
- Nahlásit

Mucholabka
jsou to vaši psi mějte si je kde chcete, asi bych měla krysaříky vyrazit na mráz, bude jim tak jistě fajn

NikisekX
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 19:47
- Nahlásit

Já nevím dámy, co tady řešíte.. Jistě, že když budou velké mrazy tak nebude venku, ale na noc bude mít přístup do domu.Ona by mohla bejt vevnitř klidně i teď ale přes léto si zvykla venku a už domů ani nechtěla. žádnej amstaf s PP jí nevyměnil. Vychovaná je, má za sebou první hárání a je naprosto v pohodě. Nikterak nestrádá..

Biluško, v paneláku jsme bydleli.. nyní máme barák...

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:06
- Nahlásit

V Brně pije chlápek vodu z kašny. Přijde k němu brňák a povídá: "Tý, kémo, nechlemté tu vasrůvku z tej kaserne, blejó do teho zkalené machři a chčijó do teho morgoši!" Chlápek se otočí: "Hele pane, já vám vůbec nerozumím, já jsem z Prahy." "Aha tak to jo", říká Brňák a pokračuje: "Povídal jsem, voda je to dobrá, ale studená, tak pijte pomalu ať se nenachladíte..."

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:13
- Nahlásit

Alexa
"Povídal jsem, voda je to dobrá, ale studená, tak pijte pomalu ať se nenachladíte..."

pitomá, pitomá, naprosto pitomá ste osobo

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2010 22:35 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

NikisekX
no není to tak dávno, co ses ptala na podobné kraviny, které teď popisuješ do "tak při pátku", tak se nediv
Alexa
Já to znám jinak:
V Praze, u Karlova mostu pije chlap vodu z Vltavy. Kolemjdoucí mu říká: "Proboha chlape, nepijte tu vodu, dyť je špinavá..."
Chlápek se votočí a řiká "čo ste vravel?"
"Jako bych nic neřek"

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 07:38
- Nahlásit

NikisekX
Vychovaná je
Jasně, fenka po prvním hárání je hotovej pes
Ale nám jse spíš o to, jestle se oběma fenkách věnuješ stejně. Jestli bíglice není na pořád na zahradě a věnuješ se jen té nové feně.
A fakt si nedovedu představit, že člověk, který se ptal na kraviny, má najednoou v necelém roce vychovaného bígla.

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 07:49
- Nahlásit

Baico
já se zase divím, že ty fenky nechtějí být spolu, že ta jedna je dobrovolně venku. Ale co už, zázraky se tu dějí každý den.

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 08:13
- Nahlásit

Baico
A fakt si nedovedu představit, že člověk, který se ptal na kraviny, má najednoou v necelém roce vychovaného bígla

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 09:53
- Nahlásit

Proč se chlap po padesátce zpotí mezi prvním a druhým číslem?
Protože je mezitím léto.

NikisekX
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 11:35
- Nahlásit

Baico

Na to, že jí je 10 měsíců, vychovaná je... takhle jsem to myslela...
makrel

přes den jsou holky spolu...
bonc

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:03
- Nahlásit

NikisekXi tak se divím, že tam je dobrovolně,já jsem zvyklá na jiné závisláky

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:08
- Nahlásit

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:14
- Nahlásit

zubní víla

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:24
- Nahlásit

tak se divím, že tam je dobrovolně,já jsem zvyklá na jiné závisláky souhlas. Umim si představit, že velkochlupáč bude fakt radši venku, protože je mu doma prostě vedro, ale u bígla si to představit neumi. Mam totál nezávisláka, ale přece jenom - po vylítání je gauč s paničkou gauč s paničkou a nic ho nenahradí. Teď to nemyslim obecně - že jsou psi venku chudáci, to určitě ne, jenom reaguju na to, že si to to bíglí štěndo mělo zvolit samo dobrovolně - radši samo venku než doma s paničkou a kámoškou...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:34
- Nahlásit

Mucholabka

zubní víla je dost děsná,může u dětí vzbudit odpor k zubařům

Strejda
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:42 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

bonc
Máme dvě velkochlupatý holky, které bydlí na zahradě. Když byly spolu asi půl roku, museli jsme je na čas oddělit, protože mladší byla po operaci. Obě se mohly zbláznit. Malá stála doma u dveří a stará venku vyla.

Silwuska
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:45
- Nahlásit

...chlapik sa plazi o tretej rano domov, opity ako eskimak. Zena otvara dvere:- hovado hnusne!!! Vypadni tam, kde si sa tak zrubal! ...a pritresne dvere. Chlapik poleziacky vytahuje mobil, horko-tazko hlada cislo, vola:- Feri? Tam si? Pridte po mna! Uz som sa vypytal.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 12:48
- Nahlásit

Mucholabka

zubní víla

ty vole!!! No takhle vypadala moje teta zubařka-sadistka, která mi v ranném dětství vypěstovala panickou hrůzu ze zubařů. Víla to rozhodně nebyla, to kecaj!

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:10
- Nahlásit

Strejda
Malá stála doma u dveří a stará venku vyla. proto mi právě přijde doost divný že by bígle tak strašně toužilo být venku, samo a jedině samo

bonc
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:12
- Nahlásit

PetraK
stejnej nick, bígl a něco co by mohlo být amstafem ...........

http://www.youtube.com/watch?v=VVwhUdbynv4

těch videí je tam 19 to už si můžeš zobrazit sama

http://www.youtube.com/user/NikisekX#p/a

může mi prosím někdo říct co na těch videích je? Já se tam nedostanu, a docela by mě to zajímalo (neni tu škemrací smajl)

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:26
- Nahlásit

isdpch

díky. I když radši bych žila v představě, že to je fakt jen čurina , páč takhle se mi to teda blbě polyká. No sadomaso teda.
Takže von měl nakonec ondynoj Psíkus zase pravdu .
bonc

může mi prosím někdo říct co na těch videích je? Já se tam nedostanu, a docela by mě to zajímalo (neni tu škemrací smajl)

hele já to nezkoumala nějak podrobně, jen tak zběžně - na první várce je to bíglík, bíglík, bíglík, na druhý amstaf, amstaf, amstaf, spolu nějak ne-aspoň co jsem viděla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:30
- Nahlásit

bonc
Je to přesně jak píše PetraK. Na starších videích je bígl stokrát jinak. Bígl plave, bígl běží, bígl skáče, bígl na louce.... následují videa na téma Idunka běží, Idunka skáče, Idunka si hraje....
Video Idunka s bíglem jsem rovněž neviděla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:38
- Nahlásit

isdpch
ak doufám, že další plemenono bude nějakej kavkazák, kterej dotyčnou sežere.
Jsem ochotná přimluvit se u Psíčka a domluvit slečně Nikýsce štěně dogomambáka

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:48
- Nahlásit

Biluška

přimluvit se u Psíčka a domluvit slečně Nikýsce

neni lepčí u něj domluvit nějaký lektorský hodiny?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:49
- Nahlásit

taky jsem shlédla videa, vysvětlila nějde nikysekx, proč nemá oba psy spolu?

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:53
- Nahlásit

kejtlin
jo, protože bígl chce být v noci sám venku

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:54
- Nahlásit

PetraK
neni lepčí u něj domluvit nějaký lektorský hodiny?
On nebude chtít. Víš, že žákyně starší osmi let nepřijimá

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 153 . 154 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání