| Autor |
Zpráva |
Eny
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 09:56
- Nahlásit
Maya
Ale na druhou stranu je to hezké, četli jste výcvik psa ) je tam pár postřehů, které určitě brzy budu muset vyzkoušet, a zdokonalit tak svého psa ) škoda že tam není popsáno víc cviků
k poveu sedni se píše.
Také mu dejte povel rukou, např. vztyčený ukazovák. Pokud si pes nesedne (obvykle si sedne jen proto, protože chce sedět a ne stát - i v tomto případě ho velice pochvalte a odměňte)
k povelu lehni
Jděte na nějaké málo rušné místo, musí tam být sucho a čisto. Pejsci, zvláště světlí či s náprsenkou, si neradi lehají na špinavá místa. táááák tím to tedy je )
a pak k povelu plaz (v podání slečny, "pliž se")
Dáme pejskovi povel "lehni". Pak si k němu dřepnem, dáme mu povel "pliž se!" a pochoutku posouváme po zemi. Při tom psa můžeme ze zadu posouvat. Pokud vstane, vrátíme ho na místo a znovu. už vidím jak svého 40 kg mazlížka posouvám )
ale roztomilé povídání to je )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 10:05
- Nahlásit
Eny
jj, taky jsem to četla a tak jsem si říkala, co bude psát o svém Princi Williamovi za rok, jestli ho cvičí tímto způsobem
Ale málem mě složilo toto:
Tak jsem zkontaktovala 3 majitele štěňat. S dotazem:
Dobry den. Mate jeste ty stenata? Mam zajem. Magda
No, a odepsal mi pouze jeden.
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 10:09
- Nahlásit
Maya
no já se vůbec divím, že jí ten jeden odepsal
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 10:28
- Nahlásit
No včera jsem se těma smskama dostala k tomu, že štěně po Princovi nechce, bydlí v bytě. Tak jsem napsala, že zbytek dám do útulku, nehlo to s ní, napsala jsem potom že v útulku kdyžtak přebytky utratí a ona i tak souhlasí...je nějaká vadná. Pak mě to přestalo bavit.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:42
- Nahlásit
Pejsci, zvláště světlí či s náprsenkou, si neradi lehají na špinavá místa. táááák tím to tedy je )
Něco je špatně, můj pes je asi rozbitej, je zespodu světlej a lehne si kamkoliv, nejraději do bláta...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 11:55 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Hafina
No já mám tmavý psy, tak tato informace mi nějak unikla, zase jsem chytřejší.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 12:42
- Nahlásit
Povel ,,pliž se" je opravdu vyvedený, to někdy musím zkusit. . Málem jsem si ucvrkla, když jsem to četla
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 13:37
- Nahlásit
Měla jsem blbou náladu ale slečna Ptáčková mi ji skutečně zvedla
Já se chci naučit čistit želvě krunýř!
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 13:39
- Nahlásit
Smecka
Já se chci naučit čistit želvě krunýř!
To umím!!!
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 13:41 - Změnil/a: Smecka
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Tak začni podnikat!
Ale bacha na konkurenci.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 13:51
- Nahlásit
Smecka
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 14:07
- Nahlásit
Slečna má 12 let. Už s ní píšu vážně. Ale její argumentace...lže...
Zkusila jsem argumentovat zdravím potomků. Osmiměsíční pes už má rentgen, když jsem jí o nutnosti rtg napsala. Stupeň Jaky stupen myslite? Na vystave mel prvni stupen.
Stupně postižení jí nic neříkají ani po vysvětlení, žádný nepotřebuje, měl rtg bo kulhal ale rozehnali to práškama. Osud budoucích štěňat je jí u prdele. Kdyžtak je daruje. Psala že ví o čem je chovatelství a že má s kamarádkou v plánu spojit pomalého ale poslušného psa s rychlou ale tvrdohlavou fenou a vyjde z toho aspoň jedno rychlé poslušné štěně
Fakt marná komunikace, překousla jsem že mi napsala že jsem piča, napsala že dělá dva ročníky gymnázia najednou a že to je makačka, pak píše že to je tím, že ve stáji se jen dře a vůbec se nejezdí (nevím co je čím)...mlátí s ňou hormony a přebytek kreditu od maminky
|
Getty
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 14:19
- Nahlásit
Co dotat? Asi nic. k tomu prostě nic dodat nejde...
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 15:54
- Nahlásit
Je to prostě dítě. Ale P**a by teda používat nemusela.
Mám stejně starého syna .... ale fakt že takhle podnikavý to on teda není Naštěstí.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 15:59 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Smecka
ale fakt že takhle podnikavý to on teda není
Aby se neinspiroval Aby jsi pak nečetla inzeráty, které nabízejí na krytí tvého krasavce
Ale na jednu stranu jí chápu. Když mi bylo 11, tak jsem měla křížence něm. ovčáka s českým fouskem. Byl naprosto úžasnej. Snila jsem o tom, že bude zakladatel nového plemene. Letos to byly 4 roky, co mě v téměř 15 letech opustil bez potomstva. Ale věřím, že to byl on, kdy mi poslal do náruče Bajkonůra.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 16:04
- Nahlásit
Smecka
Mám stejně starého syna .... ale fakt že takhle podnikavý to on teda není Naštěstí.
Mám stejně starou dceru. Podnikavá teda je . Rychle jsem zkontrolovala všechny psy, Prince Wiliama tu nemáme takže jsem klidná
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 16:15 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Biluška
Prince Wiliama tu nemáme
Princ Wiliam není z Oryentu, ale od nás ze středních Čech. Jsem měla tu čest ho vidět i s paničkou na sranda výstavě Haf bez obav
A podle mě je tvoji dítě už na vyšším levelu, když už šílí po Edvórdovi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 16:36
- Nahlásit
Baico
A podle mě je tvoji dítě už na vyšším levelu, když už šílí po Edvórdovi
Jako že by nabízela ke krytí Edvórda?
Abych pak za něho nemusela platit alimenty
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 18:04
- Nahlásit
Abychom si za pár let nepřečetli inzeráty na 90 čistokrevných psů, které slečna Ptáčková bude chovat v kravíně v nějaké vesnici. A zakladatelem chovu bude Princ Wiliam.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 18:09
- Nahlásit
VerčaZ
No mě by taky zajímalo, co na to říkají rodiče, nebo ty psy někde schovává?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 18:24
- Nahlásit
VerčaZ
přesně tohle mě napadlo.
|
Getty
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 22:40
- Nahlásit
Než se tu veřejně zjistilo kolik té osobě je, skusila jsem jí napsat e-mail, jak mají ty kurzy probíhat. Odpověď se mi dostala žalostná. Nebudu to rozebírat když vím kolik té osobě je... Vypíchla bych však alespoň tohle...:
...Pro některé psy totiž obojek není nejlepší - když se za něj bude moc cukat můžou mít do smrti poškozený krk. A tak podobně...
Řešením není psa učit na vodítku. Řešením je nedat mu obojek. Ou jé...
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 23:25
- Nahlásit
Ptá se žena svého manžela:
"Budeš jíst tu polévku ? Jestli ne, tak do ní dám maso a dám ji psovi."
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2009 10:47
- Nahlásit
LucieS
to je doma náš oblíbený...
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2009 16:38
- Nahlásit
LucieS
Ptá se žena svého manžela:
A co je na tom vtipnýho, to je snad normální, nééééé
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2009 17:50
- Nahlásit
LucieS
Akurát teda u nás by to nešlo, anžto polívka by byla slaná
|
Getty
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2009 18:53
- Nahlásit
Přijde pán do cestovky a říká, že by chtěl nějaký pěkný zájezd.
Agentka cestovky říká: " Máme tu jeden nádhernej zájezd, Polynésie, čtyřnedělní okruh, tam letecky, pak vás vozí lodí od ostrova k ostrovu, tanečnice hula-hula, exotické nápoje, voda průměrně 28°C."
Pán povídá: "Nojo, ale tam je hrozně horko, že. A ty moskyti, samá tropická nemoc. Stejně tam jezdí kdekdo. Nemáte něco jinýho?"
"No tak v tom případě bychom tu měli zájezd do Arktidy. V ceně je lov tuleňů, prohlídka ledních medvědů, vrtulníkem přes severní pól".
A pán zase: "Nojo, ale tam je zase strašná zima a navíc, mě by se v tom vrtulníku dělalo špatně".
"no tak vám můžeme nabídnout, to je teď velice populární, Himaláje. Je to s trekem pod nějakou osmitisícovku, veškeré vybavení nesou šerpové."
Pán povídá: "To raději taky ne. Tam je to hrozně vysoko, někam spadnu, navíc by se mi blbě dýchalo."
Agentka si ho tak pohledem přeměřuje a povídá: "Víte, pro vás by ylo ideální, tady máme jednodenní pěší zájezd se sexuální úchylkou". Pán se rozzáří a říká: "To je super, o co jde?"
Agentka: "Jděte do prdele!"
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2009 18:49
- Nahlásit
http://www.stream.cz/video/399385-vidlaci-natacej- do-televize-doporucujeme/0
Hihihihi
|
Getty
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 19:28
- Nahlásit
"Milá slečna" nabízející psa na krytí za tři stovky mi stále píše, ač se jí každým e-mailem snažím odradit. Pořád plká nějaké nesmysly... Ale poté co mi začala vyprávět jak chodějí do "kynekologických kroužků" konverzaci již nadobro končím. nicméně máte jedničku za "objev roku"....
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 20:25
- Nahlásit
Getty
jak chodějí do "kynekologických kroužků"
Tam jsem ještě nebyla, mám evidentně mezery...
Jako na jednu stranu dotyčnou téměř obdivuju, já v jejím věku neměla ani zdání, že bych mohla se psem a případně i dalším zvířectvem takhle krásně podnikat
|