| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:01
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Strejda
No tak snad je to vtip, nebo že by ne???
Nechce se mi tomu věřit...mě spíš napadá, jestli si z týpka někdo nedělá legraci...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:22
- Nahlásit
Mucholabka
No tak snad je to vtip, nebo že by ne???
Bojím se, že to zadavatel myslel vážně.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:24
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
že bych dala pryč svou fenu?
Měla bys to udělat, protože takhle výhodně se Ti to už asi nepodaří. Vždyť k tomu ani nechce pytel krmiva.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2009 19:15
- Nahlásit
Žena jede na rekonvalescenční pobyt a žárlivý manžel jí překontroluje kufr.
Vybere z něho společenské šaty a místo nich tam vloží
tepláky.
Po dvou týdnech se žena vrátí a manžel se ptá:
"Tak jak bylo?"
Žena odpoví: "Dobře bylo, perfektně. Ty, co měly společenské
šaty tancovaly v sále a ty, co měly tepláky, souložily na pokojích."
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 12:48
- Nahlásit
Dědeček s babičkou jsou v nebi. Leží na lehátkách pod slunečníkem na nádherné pláži, popíjejí ledové drinky. Všude kolem nich jsou šťastní lidé, nikdo nemá žádné starosti, hraje rajská hudba - no prostě ráj. Vtom dědeček vstane a vlepí babičce facku.
"Proč jsi to udělal?" ptá se babička
"Protože nebýt té tvojí zasrané zdravé výživy, mohli jsme tady být už dávno".
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 19:18
- Nahlásit
Strejda
tak bych si o ten pytel mohla říct já ne? No zas ale na druhou stranu, k čemu by mi pak byl že? Jedině, přítel si stěžoval, že špatně vařím, tak by měl změnu.
|
Getty
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 20:43
- Nahlásit
Jak se nenudit při nákupech !
(Část dopisu jednoho nejmenovaného hypermarketu jedné ze zákaznic)
Vážená paní Janatová,
v průběhu předcházejících 6 měsíců monitorovali pracovníci naší bezpečnostní služby počínání Vašeho manžela v našem obchodním domě v době, kdy Vy nakupujete.
Níže uvedený seznam obsahuje detaily jeho přestupků, zachycených bezpečnostní kamerou. Kopie těchto záznamů máme uložené.
Vašeho manžela jsme opakovaně slovně napomínali při každé návštěvě obchodu, což ignoroval. Na výzvy a napomenutí reagoval hrubě slovy:
"Dokud tady moje žena nakupuje, musím s ní sem chodit taky...".
Proto jsme nuceni zakázat Vašemu manželovi, Vám a celé Vaší rodině vstup do naší prodejny.
Následuje seznam aktivit Vašeho manžela v našem obchodě po dobu posledních 6měsíců:
15. červen: Vzal 24 krabiček kondomů a náhodně je vložil do vozíků nakupujícím, kteří se nedívali.
2. červenec: Nastavil všechny budíky v oddělení domácích potřeb tak, aby zvonily v pětiminutových intervalech.
7. červenec: Udělal na podlaze vedoucí k toaletám tenkou dlouhou stopu rajčatovým džusem.
19.červenec: Přistoupil k zaměstnankyni domácích potřeb, řekl oficiálním tónem "kód tři" a sledoval, co zaměstnankyně udělá.
4. srpen: Přišel k pultu Služby zákazníkům se žádostí koupit balení M&M´(lentilky) na splátky.
14. září: Přesunul nápis "Pozor, mokrá podlaha" do části pokryté kobercem.
15. září: Rozložil jeden ze stanů v kempingové části a zval nakupující dál s podmínkou, aby si přinesli polštář.
23. září: Kdykoli se ho zaměstnanec zeptal, zda nepotřebuje pomoc, rozplakal se a křičel:"Proč mě, lidi, nenecháte na pokoji?"
4. říjen: Díval se přímo do bezpečnostní kamery a používaje ji jako zrcadlo, šťoural se v nose.
10. listopad: U pultu se zbraněmi se ptal zaměstnance, zda neví, kde jsou antidepresiva.
3. prosinec: Podezřele se pohyboval po prodejně a hlasitě si přitom pobrukoval melodii z Mission Impossile.
18. prosinec: Schoval se mezi věšáky s oděvy a na lidi, kteří se v nich probírali, pokřikoval: "Kup si mě! Kup si mě!
21. prosinec: Vždy když se ozvalo hlášení z reproduktoru, schoulil se na zem do klubíčka a křičel: "Ne! Ne! Už zase ty hlasy!"
23. prosinec: Vešel do zkušební kabinky, chvíli počkal a potom začal velmi hlasitě vykřikovat: "Není tu toaletní papír!"
Doufáme, že stanovisko našeho hypermarketu chápete.
S pozdravem ředitel ....
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 18:16
- Nahlásit
Řezník měl velice hloupého syna.
Nechtěli ho vzít na žádnou školu, tak se rozhodl, že ho
vyučí za řezníka. A říká mu :
"Tohle je nejmodernější stroj, strčíš do něj celého vola vyjede
párek. Vidíš ?
Ty, tati - ozval se po chvíli syn :A naopak by to nešlo ?
Jak naopak ?
No, že by si tam strčil párek a vylezl by vůl. Řezník se podrbal na bradě a povídá : Chlapče taková mašina byla na světě jen jedna . Tvoje máma .
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 10:42
- Nahlásit
Sofiina volba
# Jste podrobeni krátkému testu. Skládá se jen z jedné otázky.
# Promyslete si
# to!
# Odpovídejte upřímně a dozvíte se něco o své morálce.
# Představte si následně popsanou situaci a učiňte rozhodnutí.
# Nezapomeňte,
# že odpověď by měla být spontánní a upřímná.
# Nacházíte se přímo v centru katastrofické povodně vyvolané # # # >> # orkánem...
# Neuvěřitelné masy vody...
# Jste fotoreportérem v samém centru této hrůzostrašné katastrofy.
# Pokoušíte se zachytit co nejvíce této hrůzy... Situace je téměř # # # >> # beznadějná.
# Kolem mizí domy, lidé zoufale bojují se živlem...
# Síla přírody v celé její ukrutnosti bere vše, co jí stojí v cestě.
# Náhle vidíte muže, řídícího terénní auto... bezradně se ho # # # >> # # snaží dostat pod kontrolu.
# Vypadá nějak povědomě... a poznáváte ho: je to Jiří Paroubek!!!
# A vidíte, že ho rozběsněná povodeň každou chvíli pohltí- navždy...
# Máte dvě možnosti - zachránit ho nebo udělat fotku svého života.
# Zachránit mu život nebo udělat fotku, za kterou určitě dostanete # cenu # # World Press Photo...! Fotku, která představuje smrt jednoho z # # # >> # # nejvýznamnějších lidí v Česku...
# A teď > ta slíbená otázka:
# Matnou, nebo lesklou??
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 10:58
- Nahlásit
jbat
Debiléééééééé........sem si cikla do trikotu.
Ale matná bé lepčí,né?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 11:17
- Nahlásit
jablunka
já beru polomat 10x15.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 12:11
- Nahlásit
ten se bude lesknout i na matný
|
Getty
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 21:00
- Nahlásit
Prezident Novotný vidí ráno po příchodu na Hrad muže, jak se usilovně snaží opravit jednu ze zásuvek. Navečer, když odchází domů, jej vidí na stejném místě, je jasné, že s opravou se příliš nepokročilo. "Jak je možné, že to ještě není hotové," vzteká se. "Já bych to měl za půl hodiny a vy se s tím babráte celý den!" Zmučený opravář zoufale odvětí: "Jenže, soudruhu prezidente, vy jste elektřikář. Já jsem doktor práv."
|
Pink
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 11:45 - Změnil/a: Pink
- Nahlásit
Přišlo mi další pěkné video na pokoukání.
http://www.youtube.com/watch?v=qre7e9z055M
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2009 12:01
- Nahlásit
Pink
toto plemeno je šmrncnuté taky veverkou ne? Skáče taky pěkně, jak gumídek. Pán ho má doma asi v kotci. Já bych se totiž bála, že tady těch dovedností zneužije a v zahradě ho ráno už nenajdu....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 16:52
- Nahlásit
Gdybych neviděla na vlastí voči,neuvěřím.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4770974/Nabizim-ps a-na-kryti-zatim-pouze-na-zamluveni.php
Exkluzivní pes na krytí!
Kříženec, vhodný na speciální výstavy pro křížence (byl na ní jednou s velice dobrými výsledky)
Elegantní vzhled, dobrý, jistý krok.
Možnost krytí již od 5. listopadu 2010!
Feny mají možnost se již dnes zamluvit a tím se zařadit do pořadníku!
Pes se jmenuje Princ William, z matky Niki, po otci Barnabáš.
Cena pouze 300,-!
Po dohodě sleva až 300,-!
Pokud se dohodneme, že si jedno z jeho štěňat odnesu, připouštění zdarma!
Cena za připuštění 50,-,
po zjištění zabřeznutí feny 250,-!
Pokud by se zjistilo, že nezabřeznutí feny byla chyba z naší strany, vrátíme i zálohu!
Kříženec: Neznáma všechna plemena, anglický kokršpaněl, Irský setr a velká podoba s
Flat Coated Retriever.
Spýše pro zkušenější chovatele (co ají za sebou výchovu alespoň 1 psa), nebo pro začátečníka s možností rady - ve špatných rukou se stává nezvladatelný až mírně agresivní (musí vědět, co má od vás čekat a hlavně se nesmí bát - ze strachu kouše)
Pokud je vaše fena velice temperamentní, nebo velmi bojácná a vy nejste příliš zkušený chovatel, vyberte raději psa klidnějšího temperamentu.
PES JE VELMI UČENLIVÝ!!!
Snaží se nabodobovat majitele!
Příklad: Před námi leží překážka. Držím Prince Williama na vodítku, rozeběhnu se a zkočím velmi vysoko a zvolám Hop!. Princ William se také rozeběhne a zkočí velmi vysoko. Když ale do překážky strčím nohou, udělá to samé. Když jí já přejdu, on taky.
Za odměnu udělá cokoli.
Velmi dobře běhá venku na povel Ke mně!
ZA ODMĚNOU ODBĚHNE ZA MAJITELEM I ZE HRY S OSTATNÍMI PSY!
Vázán na majitele i rodinu - na ty nikdy nevrčí ani si nebrání misku či teritorium, avšak před cizími obezřetný, hlídá si např. kosti atd.
Velice rád běhá a opravdu velmi rád si hraje.
Hodný k malým dětem!
(Kamarádka i sousedka mají)
Například když ho syn sousedky štípnul do čumáku, jenom se odtáhl a koukal, nic neudělá!
Více otázek, foto a video na ptackova.magdalena@centrum.cz
721867888
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 17:01
- Nahlásit
isdpch
Teď už jo.....síla.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 17:36
- Nahlásit
no co velká podnikatelka, ta za chvilku pronajme i nos mezi očima, kdyby náhodou někdo zvažoval jeho pořízení. nemůžu se rozhoudnout mezi klubem moje želva a Moje morče
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 20:37
- Nahlásit
Jdu jí napsat smsky, schválně essi mi nakryje bojovou pitbulku
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 20:53
- Nahlásit
Mucholabka
tak to dej pak vědět.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:01
- Nahlásit
jablunka
Slečna je docela ukecaná, už jsme si vyměnili asi pět rund smsek.
Pes má osm měsíců, tak jsem ji překecala že chci krýt už v únoru, souhlasí. Prý si dá říct.
Eče uvidíme jak teď rozdýchá pidbula.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:05
- Nahlásit
Mucholabka
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:10 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Tak pidbul s ní ani nehne.
Odepsala
Je krizenec, setr, kokr, ale vypada spis jako cisty flat.
Tak jsem jí napsala jestli je fakt tak hodný, že moje fena porvala už tři psy a že chci hodné štěňata. Ufidíme.
No tý vole, ani tohle jí nevadí.
Je moc hodny staci ziskat respekt a udela pro vas vse a u nej se respekt zisla lehce.
Jsem se slečny Ptáčkové optala essi si bude chtít vzít štěně, tak napsala
Ne.
Moje odpověď
Proc? Tak ja si necham jedno pro sebe a jedno pro kamarada jako darek a kdyz jich bude vic tak je dame do utulku tam jsou hodne tety.
|
Getty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:15
- Nahlásit
Tohle je taky jedlý...
Novinka!
Uvažujete o koupi svého prvního psa? Nebo si pejska nemůžete dovolit, ale rádi byste se o něj starali, chodili s ním ven? Či máte svého pejska a chcete pro něj mít kamaráda?
Pak jsme tu pro vás!
Klub Můj pes je pro všechny děti a mládež, co mají rádi zvířátka a chtějí o nich něco vědět. Každý si může přivést svého psa!
Již pro děti od 4 let!
K dispozici je půlroční štěně křížence Williamek, který je hodný a milý,a le dokáže dát i najevo prr, tohle se mi nelíbí. Děti se u něj naučí respektovat potřeby pejska a starší děti budou mít dokonce možnost učit ho nové povely. A aby se nepracovalo jenom s jedním psem, občas nás navštíví sestry pes Damian, učiněný anděl, tříletý miláček. Také u toho je možnost učit nové povely a procvičovat ty již naučené. Dále se děti seznámí s třímesíční fenkou kříženou Westa a Bígla Meggie. Meggie je tvrdohlavá, tipické štěně. Také ona je hodná a milá, ráda poznává nové lidi.
Ceník:
Kategorie 1: 4 - 6 let
50 kč
0 minut teorie
30 minut praxe
Kategorie 2: 6 - 8 let
70kč
10 minut teorie
30 minut praxe
Kategorie 3: 8 - 10 let
90 kč
15 minut teorie
40 minut praxe
Kategorie 4: 10 a víc let
100kč
20 minut teorie
45 minut praxe
Možnosti individuálních odchylek, např. dítě bude chodit jenom na praxi, nebo jenom na teorii = zlevnění cen. Děti budou vždy pod dohledem zletilé osoby.
Pište na:
SMS: 721 867 888
E-MAIL: ptackova.magdalena@centrum.cz
Na fotkách William, na poslední Damian.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:53
- Nahlásit
Ježíšmarjá co jste to zase vyčenichaly za debila???
|
Getty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 21:56 - Změnil/a: Getty
- Nahlásit
Z jiného soudku.. :
Mimochodem vlastní tvorba.. Že prej ať k tomu něco vymyslím...
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 22:15
- Nahlásit
Getty
Ceník: Kategorie 1: 4 - 6 let
50 kč
To je stáří psa nebo dítěte?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 22:31
- Nahlásit
Pane Bože,tento rok jsi mi vzal mého oblíbeného zpěváka Michaela Jacksona, mého oblíbeného herce Patricka Swayzeho, mého oblíbeného člena Boyzone Stephena
Gatelyho... Už jsem Ti říkal, že mým oblíbeným politikem je Ivan Langer???
|
Getty
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 22:55
- Nahlásit
Biluška
Znám to s Paroubkem, jinak je to dobré
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2009 08:24
- Nahlásit
Lola1
Asi dítěte, neb slečna inzerentka je dítě
http://horsemanship-maja.blog.cz/
Otázka je, jestli rodiče vědí, co ji dítě na netu vyvádí.
|