Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tak při pátku
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 153 . 154 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:58
- Nahlásit

http://lamer.cz/quotes/best/5

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 14:03
- Nahlásit

isdpch
sou tam perlicky ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 14:24
- Nahlásit

<tomeek> mel sem dzus! limetkovy s prichuti maty!
<tomeek> a byl tam zezadu navod na mojito
<tomeek> tak sem se toho chopil!
<tomeek> bily rum nebyl, nebyla mata...
<tomeek> tak sem tam luskl slivovicku a misto maty petrzelku!

<MartyCZE> prej si neco, pada server ...

))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 15:06
- Nahlásit

Gerda
prej si neco, pada server ...

to sou krávoviny..,třá f tomdle se úpa vidim
hej krutě na tom paušálu mám 400 volnejch minut...
<a> to nemam šanci provolat
<b> ja bych to provolal do pul hodiny

todle je tak blbý..
Jsem si už objednala nový záclony do bytu. V medový barvě.
<b> Tak si v létě hlavně zavírej okna, ať ti tam nelítaj včely...
<c> Nebo medvědi...

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 15:35 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

isdpch
Gerda
davidkova renata
Vy ste bubý aš za roch........na zku*venou náladu ste nejlepčí recepis.Se tu tlemím jak debil.

<a> Je to nespravodlive... Akakolvek (aj skareda) zena si moze kedykolvek zasukat. Staci jej prist ku chlapovi a spytat sa "Sex?" a je to. Ale u chlapov to tak nefunguje(odskusane)...
<b> Ked si to skusal, mozno si len natrafil na nespravneho chlapa...

<a> Cus, proč jsi nebyl dneska ve škole?
<b> To neuvěříš, co se mi stalo!!! Že jo, jdu na vlak, co je po osmý v Brně. ECčko, pohodlný sedadla, kupé prázdný, uvelebím se. Průvodčí mě checkne za Pardubkama, tak si chci na chvíli schrupnout... Najednou cítím, jak mi vibruje mobil, říkám si: "Kterej ko*ot mi píše takhle brzo ráno?!", vytáhnu telefon a na tam zpráva: "Welcome to Hungary!" Podívám se na hodinky a ono je poledne!
<a> Si děláš prdel?! A cos dělal?!
<b> No co! Vystoupil jsem v Budapešti, poslal odtamtud pár pohledů, protože tohle by mi lidi nevěřili a jel zpátky! Ještěže přišla ta SMSka, ten vlak jinak jede až do Bělehradu!

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 14:35
- Nahlásit

Alkohol je nepřítel lidstva, ale už Jan Žižka říkával: "Nepřátel se nelekejte a na množstvi nehleďte!"

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2009 14:07
- Nahlásit

Přijde takhle chlápek do baru, na rameni má takovou větší opičku. Objedná si panáka, opička seskočí a začne pobíhat po baru. Vyskočí na pult, sáhne do misky s olivami a pár jich sní, pak se vrhne na plátky citrónu a nakonec vyskočí na kulečníkový stůl a nacpe si do pusy jednu kouli a celou ji spolkne. Barman nevěřícně zírá a povídá: "Sakra, člověče, viděl jste to? Ta opice spolkla kulečníkovou kouli!" "To mě nepřekvapuje," odpovídá chlápek, "ten malý mizera sežere všechno, co mu přijde do ruky. Nebojte, za všechno zaplatím." Chlápek dopije, zaplatí drink i všechno ostatní a odejde. Za čtrnáct dní se v tom baru objeví zase i s tou opičkou. Zase si dá panáka a opička začne běhat po baru. Vyskočí na pult, sebere tam z dortu třešni, strčí si ji do zadku, zas ji vytáhne a sní. Barman je znechucen a říká chlapovi: "Ta vaše opice si strčila třešeň do zadku, pak ji vytáhla a spolkla." "To mě nepřekvapuje. Pořád žere všechno, co jí přijde do ruky, ale od té doby, co spolkla tu kulečníkovou kouli, si všechno nejdřív změří!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2009 14:10
- Nahlásit

Ptá se Pepíček maminky jak se rodí děti a maminka mu povídá: "To se večer osprchuješ, pocukruješ a ráno máš děti." Pepíček udělá, jak mu maminka řekla. Ráno se probudí, má kolem sebe plno mravenců a říká: "Kdybyste nebyly moje děcka tak bych vás snad zabil!"

StaHi
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2009 14:11
- Nahlásit

lucYnka XIII
no tak to je priiisernyyy

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 15:07
- Nahlásit

Sedí dvě holčičky na zídce, jedna je hodná a druhá zlá, a obě plivají na lidi, co chodí kolem pod nimi.
Zlá holčička se trefila 2x, hodná holčička se trefila 3x, a tak zase jednou dobro zvítězilo nad zlem a to je dobře.

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 15:43
- Nahlásit

Gerda

kinta
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2009 16:26
- Nahlásit

Sedí dva borci u oběda a jeden říká:
Ty, ta Tvoje tchýně je fakt hnusná.
A druhej:
Hm, tak sněz jenom brambory.

Apollo
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2009 17:42 - Změnil/a: Apollo
- Nahlásit

Sedí takhle rodinka u nedělního obědu, najednou někdo zvoní. Otec jde otevřít. Otevře dveře a kouká tam stojí smrtka. Neváhá padne na kolena začne plakat, že má malé děti, vyskou hypotéku, že si ještě pořádně v životě neužil. Mlátí hlavou o podlahu a rve si vlasy zoufalstvím. Ta smrtka na něj jen tak kouká a pak řekne" Uhni srabe, jdu si pro křečka!"

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2009 09:51
- Nahlásit

Tak takhle bude jednou vypadat informační společnost...
Telefonická objednávka pizzy v roce 2015 v EU

Pizzaservis: Dobrý den! Děkujeme, že jste zavolali Pizzeriu Volcano.Můžeme...

Zákazník: Dobrý den, rád bych si něco objednal.

P: Můžete mi nejdříve povědět Vaše NIDC?

Z: Moje Národní Identifikační číslo je, malý moment...6102049998-45-54610.

P: Děkujeme, pane Haluška. Bydlíte v Růžové ulici 25 a Vaše telefonní čísloje 421-70-645-62-45. Vaše číslo práce ve firme Rourky a trubičky s.r.o. je 421-70-455-87-87, klapka 47. Z kterého telefonu voláte?

Z: Cože? Jsem teď doma. Odkud máte všechny ty informace?

P: Jsme napojení na národní modul Evropského informačního systému.

Z: Aha, no dobře. Chtěl bych si objednat dvě z Vašich speciálních pizz s extra porcí masa.

P: To by pro Vás nebylo vhodné.

Z: Prosím?

P: Podle Vašich lékařských záznamů máte vysoký krevní tlak a extrémně vysokou hladinu cholesterolu. Vaše zdravotní pojišťovna by Vám Vaši velmi nezdravou volbu jídla určitě nepovolila.

Z: A do háje! A co byste mi teda doporučili?

P: Mohli byste vyzkoušet naši sójovo-jogurtovou pizzu s nízkým obsahem tuku.Určitě Vám bude chutnat.

Z: Jak můžete vědět, že mi bude chutnat?

P: Minulý týden jste si v knihovně vypůjčil knihu Sójové recepty pro gurmány. Proto si myslíme, že by Vám tato pizza vyhovovala.

Z: Tak teda dobře. Vezmu si teda tyto dvě pizzy,rodinnou velikost prosím.Kolik mě ten špás bude stát?

P: Výborně, to by mělo pro Vás, Vaši manželku a Vaše čtyři děti stačit.Ten špás, jak jste to nazvali, Vás vyjde na 4O euro.

Z: Dám Vám číslo mé kreditní karty.

P: Je nám líto, ale budete muset zaplatit v hotovosti. Úvěrový rámec Vaší kreditní karty jste přečerpali před 12 dny.

Z: Aha, tak teda skočím do bankomatu pro peníze, abych měl, až přijede Vaše dodávka.

P: Obávám se, že ani z toho nic nebude. I kontokorentní úvěr na Vašem osobním účtu jste už přečerpali. Možná by vám mohla půjčit paní Vajcíková z přízemí. Podle našich záznamů dostala včera důchod a po zaplacení nájemného a všech poplatků by ještě měla mít 52 euro, pokud mezitím nebyla nakupovat...

Z: To je jedno.Jednoduše ty pizzy pošlete. Peníze budu mít připravené. Jak dlouho to bude trvat?

P: Budeme mít trochu zpoždění, máme mnoho objednávek. Odhadujeme to zhruba na 30 minut.Pokud ale spěcháte, můžete si pizzy přijet vyzvednout osobně,když budete mít peníze. Ale myslím si, že transport rodinných pizz na motorce není příliš pohodlný.

Z: Odkud víte, že jezdím na motorce?

P: Je tu poznámka, že jste přestali splácet Vaše auto. Ale motorku už máte splacenou, takže předpokládám, že ji používáte.

Z: Ale teď jste mě už fakt nasrali, vy...

P: Dávejte si laskavě pozor na jazyk, pane! Kvůli urážce na cti státního úředníka jste už byl v roce 2009 trestaný.

Z: - lapá po dechu -

P: Přejete si ještě něco?

Z: Ne, děkuji. Vlastně ano, nezapomeňte mi přibalit ty dva litry Eurocoly zadarmo, jak to slibujete v reklamě!

P: Je mi líto, ale vylučovací doložka k EU normě č. Y236 Z5630098/2010 výdej slazených nápojů zadarmo diabetikům přísně zakazuje....

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 19:15
- Nahlásit

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2009 10:01
- Nahlásit

Žena si kape do očí kapky, pár kapek do jednoho, pak dodruhého a nakonec pár kapek mezi nohy.
Manžel na ni kouká a ptá se proč???
Žena odpoví: Ta chuděra taky dlouho nic neviděla...

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 17:20
- Nahlásit

Pořad Pošta pro tebe je o velkých setkáních, lidských citech....kolikrát to člověka dojme.....
http://www.loupak.cz/video/tv-a-radio/2075-madarsk o-posta-pro-tebe

Dines
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 17:38
- Nahlásit

Gerda

Lola1
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 19:18
- Nahlásit

Gerda

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2009 13:08
- Nahlásit

"Víš, za co se dostal Lubomír do sněmovny?"
"Zaorálek?"
"Přesně!!"

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2009 18:35
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=1mIyMRPV8kg

corgi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2009 19:31
- Nahlásit

Omlouvám se za sprostej, ale nedá mi to:
<Ajiinka> Tosh sem byla s kamoshama w lihu jak sviň. Ty wole ani newísh o cos přyšel.
<Tomano> Musím ti říct, že mě značně irituje tento moderní trend - psát W do slovíček kam nepatří. Stejně jako psaní hrubek a jiných disproporcionálních chyb, a při tom to považovat za znak sociální nadřazenosti. Ergo tě musím požádat, abys zanechala tohoto hanebného ničení českého jazyka, jinak budu nucen urazit tvůj původ a přidat hanlivý přívlastek.
<Ajiinka> Co to melesh ty woe????
<Tomano> PIŠ JAKO ČLOVĚK TY PÝČO PLESNIVÁ!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2009 19:37
- Nahlásit

corgi
Jestli nás čte Tomano u Davídkový,tak uš musí tahat nohu.

corgi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2009 19:59
- Nahlásit

jablunka

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2009 23:54
- Nahlásit

Jde chlapík s dogou a proti němu jiný, se středně velkým žlutým psem.
"Co je to za rasu?"
"Ale, ani nevím. Takovej středně velkej, žlutej pes, dostal jsem ho od kamaráda."
"No, a co kdybychom je na sebe pustili?" Pustí psy na sebe, a za chvíli doga utíká. Příjde další pejskař s pitbullem - a za chvíli pitbull kňučí a mizí. Další s ještě větším - totéž.
"Člověče, co je to za psa?"
"Ani nevím, prostě středně velkej, žlutej pes, dostal jsem ho od kamaráda."
"A vy jste ho nějak cvičil?"
"Kdepak, nic jsme s ním nedělal. Jen jsem mu ostříhal tu velkou hřívu."

corgi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 13:22
- Nahlásit

Podívejte se sem, je to....no....zajímavý
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1208913/Th e-poodles-transformed-pandas-horses-snails-creativ e-grooming-dog-shows.html

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 13:26
- Nahlásit

corgi
děsný

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 13:31
- Nahlásit

corgi
Nad některýma jsem se zasmála, nad jinýma je mi spíš do breku.

Muchooooš, si tu někde? Na medvídka pandu chci ostříhat Bibinku, bude jí to děsně slušet

corgi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 13:40
- Nahlásit

Biluška
Na medvídka pandu
To jediný by stálo za to

Dines
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2009 14:44
- Nahlásit

corgi
No, některý jsou fakt povedený, některý už méně

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 153 . 154 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání