| Autor |
Zpráva |
Nikita
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 23:18
- Nahlásit
kejta
No já mám momentální pětiměsíční velkou kníračku (v dospělosti bude mít kolem 35kg), dala jsem ji na maso hned co jsem ji přivezla od chovatelky a roste hezky. Preventivně jsem začala podávat cca před 14 dny Caniviton Forte 30 (stará fena to dostává taky, ale v terapeutických dávkách), jinak vápník v prášku nepřidávám. Jak konkrétně krmím jsem popisovala někde výše.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 07:37
- Nahlásit
Dá se Vetamix koupit někde v Brně-Krpoli ve zverimexu?Nemám možnost velkého mražáku.Díky za radu
|
wami
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 08:07
- Nahlásit
Anonymní
Obrat se konkretne na Denisu - nejcasteji ji najdes na boxerim foru, ona nekde takovy zverak v KrPoli nasla...
Ja mam akorat kramy s Falcem, coz sice taky ujde, ale Vetamix to neni. A ted jsem ulovila levny reznictvi!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:56
- Nahlásit
kejta
pokud už jsi se byla pokonzultovat s Dr.Stuchlým,tak budeš vědět víc než většina lidí tady...
|
kejta
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:38
- Nahlásit
No jo,jenže pan Stuchlý nám doporučil granule ANF namísto Royal Caninu,kterým teď krmíme.Maso nám ve vývinu přímo nedoporučil.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:35
- Nahlásit
kejta
tak vycházej z toho co vám řekl,on se v biochemii vyzná.
|
joli
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 16:48
- Nahlásit
Náš Harry je estét
Začali jsme krmit syrovým masem, vše je O.K. Ale on mi nežere ten "blivajz" Já mu to musím dávat odděleně....a vůbec mu nejede zelenina a ovoce
Samé syrové maso zblajzne hned, tvaroh nebo podmáslí taky,ale když to smíchám , tak to nechce divné , co?
|
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 20:23
- Nahlásit
joli
Zkus mu té zeleniny do masa napřed zamíchat jen trošku aby to nebylo moc znát. Já myslím že si po čase zvykne.
|
joli
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:20
- Nahlásit
snad si zvykne...
ty tvarohy ,jogurty... mu mohu dávat klidně extra, to není problém, ale měla bych najít nějakou zeleninu nebo ovoce co by mu chutnalo už vím, že mu nechutná mrkev, čínské zelí a jablko
Je to můj šestý pes a je první, kterému nechutnají jablka
všichni je zbožňovali a často trávili podzim pod jabloni a čekali až něco spadne.......
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 11:45
- Nahlásit
joli
Jak jsi našlapala to maso do mrazáku? Vešlo se?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 12:20
- Nahlásit
Nikita
To se tak někdo má když má mikrovlnku-my jí nemáme,takže když zapomenu ráno maso vyndat,dostane konzervu.Moje miminko u chovatelky granule asi nikdy nepoznalo....
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 12:21
- Nahlásit
Nikita
Anonym jsem já
|
Meta
|
# Zasláno: 8 Pro 2005 12:47
- Nahlásit
joli
Třeba má rád jen vybrané odrůdy jablek. Náš pes některé žere a jiné ne...
|
joli
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 13:55
- Nahlásit
Pastelka
no vešlo, ale tak, tak ...
Nejdřív jsme ty dvoukilovky přesekli na půlku a pak to tam nacpali
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 14:07
- Nahlásit
joli
Mě přivezli v úterý 20 kg a taky jsem měla co dělat.Když jsem to táhla domů v tech obrovských taškách, tak mi to připadalo naprosto beznadějný. Nakonec jsem to tam našlapala, ale nepropadl by ani špendlík. Hned jsem si na tebe vzpoměla. Musíš mít ale plnej mrazák jenom psím masem. Mimochodem to sekaní muselo bejt fakt výživný...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 16:27
- Nahlásit
Pastelka
Mne se dobre lamou 2kg sisky o betonovej schod! Samozrejme nerozmrazeny.. Jinak taky mame v mrazaku vic psiho masa, nez pro lidi..
Mam objednany kruti stehna, tak jsem na ne zvedava... Jinak posledni rybi piliny zasmradily celej mrazak, prijde mi, ze jim to muselo nekde rozmrznout, nikdy takhle nesmrdely...
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 17:23
- Nahlásit
Fifi
Já rybí piliny nikdy nemla, ptala jsem se na ně právě v tom zverimexu, kde maso kupuji, a pán mi říkal, že je nebere, že mu to zasmrdí celý pulťák. Tak nevím.
Já bych potřebovala sehnat někoho z Liberce, kdo by se šábnul o rozvážku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 17:40
- Nahlásit
Nikita
Piliny beru uz vic jak rok, a tohle byla prvni smradlava dodavka.. Ale cim smradlavejsi, tim pro psy chutnejsi..
Ac jsem z LBC, uz tam delsi dobu stabilne nepobyvam, bohuzel... Takze ti neporadim, zkus to tu hodit jako nazev fora, treba se nekdo chytne!
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 18:05
- Nahlásit
Fifi
Já se už zapojila všude možně, kde šlo tohle téma. A zatím se nikdo nechytil. A známí, co tu mám, jsou granuláři
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 18:19
- Nahlásit
Nikita
No jo, no, tak vyklep prasatko a objednej si krom masa i par kilo testovin, kolinek, ryze, naky mnamky a uvidis, ze to nejak vyjde!! A do tech 50 kg se vejdes rychleji, nez bys cekala! a nemusi to byt jen maso do mrazaku!!
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 18:23
- Nahlásit
Fifi
O prasátko nejde, jde o to, že se mi to nevejde. Těstovin a jiných příkrmů skrmím tak kilo za měsíc, co bych tu s tím dělala???
Mňamky nekupuji, daleko lepší je syrová kost, prasečí nožičky apod. a to tam fakt nemají.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 18:33
- Nahlásit
Nikita
Zkusim se zeptat zarytych granularu z LBC, jestli by treba nechteli vzit maso. Dam sem brzo vedet!
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 19:09
- Nahlásit
Nikita
konečně jsem si našla čas to tady pročíst a čtu že nemáš kam futrovat zmražený maso...já to vyřešila nákupem mrazáku z annonce za tři tisíce. Teda doma jsem to podala tak, že když jsme na skorosamotě, tak potřebuju pro nás nakupovat do zásoby no a teď je vždycky po zavážce vetamixu z půlky zaplněnej masem
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 19:17
- Nahlásit
Ghianika
No takhle chytrá jsem taky. Jen mi ještě poraď, kam ho dám ve 2+kk, kde bydlím já, manžel a dva velcí knírači...
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 19:22
- Nahlásit
Nikita
jsem ráda že nejsem chytrá sama
promiň, nevím proč jsem si myslela že jste v baráku
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 19:24
- Nahlásit
Ghianika
Myslíš, že bych už dávno neměla pulťák, kdyby byl kam dát?
nevím proč jsem si myslela že jste v baráku
Možná proto, že mám ty dva knírače, normálního člověka prostě nenapadne jako první možnost, že v jedenáctém patře na sídlišti!
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 19:35
- Nahlásit
Nikita
va knírače v jedenáctém patře na sídlišti!
jj tím to bude a ještě k tomu všechen ten výcvik co zvládáš...
Jen mi prostě připadalo dobrý to napsat, protože místo jánevímkolik ticís jsem po sice dlouhým ježdění a schánění sehnala tenhle
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 19:43
- Nahlásit
Nikita
Tak bohuzel, par starych znamych jsem obvolala, ale pro ne je to zbytecny.. Krmi granulema a nic na tom nechteji menit.. Ale snaha byla!
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 19:45
- Nahlásit
Ghianika
všechen ten výcvik co zvládáš
My to všechno upevňujeme v posteli a na gauči, ale pšššššt, to je výrobní tajemství!!!
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2005 19:46
- Nahlásit
Fifi
Stejně díky. Snaha byla a ta se hodnotí!
Však jsem to říkala, že tu jsou samé reklamou ovlivněné struktury
|