Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / přechod psa z bobulí na maso...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Nikita
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 09:57
- Nahlásit

Pastelka
Mléčné výrobky od oka. Bílý jogurt kupuju Holandia, do kila masa tak půlku, podmáslí když dávám tak "přiměřeně", nebo celej tvaroh, celej Cottage. Fakt jak mi to padne do ruky.
On si pes z krmení vezme co potřebuje. A mám za to, že kdyby bylo vápníku o něco méně, tak se zvýší jeho vstřebatelnost. Horší bybyly nadměrné dávky, to se pak ukládá všude možně.

joli
S tím burčákem Ti ráda helpnu!

joli
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 09:58
- Nahlásit

Tchor
nestraš !!! ta paní říkala, že ta dvoukilovka je asi 30 cm dlouhá a 10 cm široká.......

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 10:05
- Nahlásit

Jo jo, to mi taky povídala...podle toho by se mi taky těch 20 kg mělo vlízt do 1-1,5 šuplíku ( víc se místa v mrazáku se ten můj chlap odmítl vzdát) , ale chci to vidět na vlastní kukadla, koupit třeba jen pár kileček a vyzkoušet.

Joli odkud si? K nám taky vozí v út?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 10:07
- Nahlásit

Nikita
No právě. Bojím se těch přebytků Ca. To fakt dáváš každej den?

joli
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 10:09
- Nahlásit

Pastelka
Kamenice u Prahy, to je od Prahy na jih, směr Benešov. A ty ?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 10:25
- Nahlásit

joli
Hmmmm, takže "podobnost čistě náhodná"... škoda. Já jsem z Teplic. A jakýho máš hafušu?

joli
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 10:31
- Nahlásit

Pastelka
šarplaninského pasteveckého psa, skoro 8 měs., kolik váží nevím, typuji 43 - 45 kg. A ty?

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 10:32 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Joli
Ahoj skorosousedko, kdyže můžu přijet na ten burčák
Do toho nejmenšího šuplíku v mrazáku se mi vejde 10 kg drůbeží s mrkví a 6-7 kilovek hovězího

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 10:40
- Nahlásit

joli
Tak to je asi fešák. S tím odhadem váhy je to takový ošemetný... Byli jsme si pro tabletky na odčervení a když jsem vetovi odhadem nahlásila váhu asi 15 - 17 kg, tak se jen pousmál a řekl ať si vleze ná váhu. Měla 22 kg Docela překvápko...Jmenuje se Kytička a je to rotvajlerka.Je jí 4,5 měs.

joli
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 10:46
- Nahlásit

Pastelka
Kytička je tedy pěknej cvalda !!!

Alexa
Jé to jsi mě potěšil/a/ , tak to by se mi tam těch 50kg mohlo vejít !

Odkud jsi a co máš za pejsana ?

Nikita
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 10:48
- Nahlásit

Pastelka
Každej den dávám jen něco. Ne všechno, co jsem jmenovala

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 11:01
- Nahlásit

Nikita
No jasně, mě jenom zajímalo, jestli právě každej den nějakej mléčnej výrobek...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 11:03
- Nahlásit

joli
No to právě ani ne, je to taková atletka, spíš má tělo samej sval a šlachu, proto mě ta váha právě skoro šokovala. Je ale fakt, že svalovina je těžsí než tuk.

Nikita
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 11:22
- Nahlásit

Pastelka
To jo, něco přidám každý den. Stará fena dostává teďka 2x denně prášky, to dávám v taveňáku, takže trojúhelníček rozdělím, dám oběma (velké s práškem, malé bez prášku, hlavně nepoplést)

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 11:35
- Nahlásit

joli
z Jílového, a mám takovou malilinkatou smečičku všeho možný (a vůbec neplánuji další přírustek)
stránky: www.anoel.estranky.cz

Tchor
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 11:40
- Nahlásit

joli
Me se vejde do 4 suplikovyho mrazaku (160l) cca 16 dvoukilovek kdyz vyndam supliky a dam to jen do tech polic tak cca 30. Jinak mi nakupujem po 200kg a je toho plnej 350l pultak.

joli
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 12:07
- Nahlásit

Tchor
Teď mi volali, že přijedou až v pátek, tak máme týden na to, abychom toho zbaštili co nejvíc

rendik
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 20:28
- Nahlásit

Nikita
My kupujeme mražený maso ve zveráku,pak ho dycky vyndáme z mrazáku a vaříme a než se mražený maso uvaří tak to chvilku trvá...Takže vařit psovi zabere nejvíc času,ale co bych pro toho chlupáče neudělala!

Tchor
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 20:52
- Nahlásit

rendik
lepsi je krmit syrovy, rano vyndame potrebne mnozstvi a vecer to rozdame mezi psy. trva to stejne dlouho jako krmit granulema. Jediny co je ze clovek musi mit vic prostoru v marazacich.

Nikita
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 22:09
- Nahlásit

rendik
Píšu to na druhé stránce:
Ráno vyndáš z mrazáku balení masa, dáš do kýble (umístit hodně nahoru ), do večerního krmení to máš při pokojové teplotě dávno rozmrazené, pak jen nastrouháš zeleninu, přihodíš co Ti pod ruku padne, zamícháš a servíruješ
Mně zabere nejvíc času strouhání zeleniny

Mimoto i kdybych to chtěla vařit, tak bych to klidně zmrzlé hodila do hrnce, dala na jedničku a můžu jít klidně se psy ven. Než se za dvě hodinky vrátím, je to uvařené. A ten čas do přípravy nepočítám, nemusím u toho přece stát a míchat.
Ale nevím, proč maso vařit, dávám syrové.

wami
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 22:18
- Nahlásit

Nikita
Proc strouhas zeleninku? Ja ji akorat nozem v ruce nakrajim na kousky primerene velikosti, ale nestrouham...

Nikita
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 23:09
- Nahlásit

wami
Zjistila jsem experimentálně, že je to (na hrubém struhadle) rychlejší než krájení
Teda nesmím počítat újmy stylu "nešikovný maso musí pryč", protože jak se do toho opřu, jde to občas i s kůží (mojí) na kloubech prstů, místy až na kostičku

wami
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 23:17
- Nahlásit

Nikita
Aha, tak pro me jednodussi nuz... A taky to nadela min neporadku...

(Ale treba Denymu musim mrkvicku stejne strouhat na jemno, jinak ji nesezere... )

Nikita
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 23:46
- Nahlásit

wami
Míň nepořádku? Já mám na psí krmení velkou hlubokou mísu, struhadlo strčím do ní a strouhám rovnou do masa, co už tam je. Nepořádek žádný, možná pár ulítlých kousíčků.
Ale něco taky krájím na prkýnku, třeba rajčata.

wami
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2005 23:51
- Nahlásit

Nikita
Ja to mam ale v byte - a mam pak spinavej jenom ten nuz... Ale je fakt, ze se struhadlem jsem asi nesika, pac to mam vzdycky okolo desnej bordel a jeste pak umejvat to struhadlo...

joli
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2005 07:40
- Nahlásit

Nikita
wami
a pak to vše smícháte,že? maso ,zeleninu, jogurt atd. A te "blivajz" jim chutná, je to tak ,že ?

wami
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2005 08:50
- Nahlásit

joli
Ano, po tom "blivajzu" se muzou utlouct...

joli
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2005 09:38
- Nahlásit

wami

tak jsem si to představovala

Pastelka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:02
- Nahlásit

Ahojky, tak od soboty krmíme masíčkem a zelenikou. Jsem maximálně spokojená. Nedá to skoro žádnou práci a Kytka se může po papů doslova utlouct. Mile mě překvapilo i to, co z ní na druhé straně padá. Hovínek je míň a skoro vůbec nesmrdí...

joli
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:14
- Nahlásit

No to je super nám přivezou těch 50 kg v pátek ! Kolik se ti toho vešlo do jednoho šuplíku ?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání