| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2019 20:18
- Nahlásit
cernej caj
At se prasi za kocarem, az uvidim zitra nakou stopu za letadlem, vzpomenu si na tebe.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2019 21:34
- Nahlásit
Fifi
Tak krasnej vikend!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2019 21:53
- Nahlásit
cernej caj
užij si to, já bych neušla takovou dálky i bez batohu, natož s takovou záteží
těším se na zprávy
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2019 06:29
- Nahlásit
čaj snad i tvoje tělesná schránka se začne těšit a přestane zlobit. Přeju dobrou náladu, fajnové parťáky, vlídné počasí... I když Skotsko je krásné vždycky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2019 09:10
- Nahlásit
Diky moc,
jeste delam na zaklade predpovedi (jasne, na tyden, no ale budu verit) zmeny, vyndavam mikinu a davam si dovnitr spis tenky triko s rukavem, kdyby byl pruser, mam jeste spaci mikinu, takze to neni tak, ze nemam zadnou vrstu v pripade ziminky...
du se umyt a vyrazime za chvili s muzem do brna, na obed uz u nadrazi at nejsu nervozni kdyztak ze zpozdeni...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2019 18:30
- Nahlásit
snad vás nechytnou bouřky v letadle - klidný let, dobré vyspání naposledy v civilizaci a zítra se kochej krásnou skotskou krajinou... mašinka pojede přes spoustu úžasných kopečků i lochů - těch sladkých i slaných... na pastvinách bude spousta malých jehňátek a telátek... Snad bude počasí přívětivé - abyste neviděli jen mlhu...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2019 20:15
- Nahlásit
Xerxová
Bourky Cajdu snad nechytly, jsem koukala na radar a pohybujou se jinde. Ty uz taky vse predpripraveno na vyrazeni carodejnicovy?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2019 21:06
- Nahlásit
Fifi netrpím předstartovní horečkou - co si chci s sebou vzít vím - o víkendu předbalím, zavařím maso a upeču mazanec (bez něj není dovolená ) V pondělí večer uklidím barák a v úterý už jen sbalím. Pepa dorazí domů v půl páté a v pět snad vyjedeme - než se převlíkne a nají, tak já nacpu Chrudoše... a pápá…
Takže nás čeká ještě docela poklidný víkend - musím udělat projektové pracovní výkazy a napsat posudek na jednu bakalářku, abych neměla žádný rest... a tentokrát by to snad měla být zcela poklidná dovča. I předpověď počasí vylepšují
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2019 21:33
- Nahlásit
Takže nás čeká ještě docela poklidný víkend
Nojoo, to sou ty zkuseny cestovatele.
Se tu zved ted peknej vichr, ze se zase mraky prachu z poli valej vsude a ochladilo se skokove. Na dest to bohuzel nevypada.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2019 22:21
- Nahlásit
u Xerxových je to už rutina
tady taky akorát vichr, jinak ani kapka, předpověď slibuje déšť na celý víkend, tak uvidíme
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2019 06:20
- Nahlásit
tady spadlo asi tak deset kapek - pod stromy je sucho. Ach jo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2019 14:37
- Nahlásit
xerxova
moooc si uzijte dovcu!
v glasgow mu.prijde zw.skoti sou takovy bodri a mluvej teda.desne.rychle, ja.jjm ani nerozumim, ale.hmed.staci se i na vterinu zastavut a uz u vas nekdo.stoji ze co hkedate...
ve vlaku do fw... dost tu prselo rano, ted mame takovy polomzny vyhledy
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2019 15:32
- Nahlásit
čaj dík za zprávu z cesty - snad déšť a mlha nebudou vašimi častými společníky...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2019 15:39 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
Nazdaaar cestovatelko! Hrrr do FW! Co nejmin deste preju - edit - ten posilej sem, pls - a uzivej si kazdickou chvili.
Xerxová
tady spadlo asi tak deset kapek
U nas ani kapka. Nic. Nula, nula prd.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2019 16:06
- Nahlásit
tady pak dopoledne trošku sprchlo - ale nicmoc. Pepa teď seká "na vysoko" - jen sebere vršky odkvetlých plevelů... Já zavářím maso...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2019 19:38
- Nahlásit
velikonoční skály kolem Oybína, pak troška lesních cest z týdne i dneška...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2019 19:42
- Nahlásit
a ještě jaro...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2019 20:59 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Xerxová
Najt coby knihovnik je obzvlaste sosny a fotos krasny.
Ja schytala pred krmenim od Ruzice tecku do frnaku. Nechtene, samoze, jsem se ohnula ke spodnimu supliku a ona se akorat priritila a hodila lebkou nahoru. V nose mi kruplo, v ocich slzy a v usich zvoneni. Holt meli cokle opozdeny krmeni, jsem se musela jit natahnout na chvili vodorovne, abych sebou neslehla po ty prde. Ted frnak leduju a jsem zvedava, jak se vybarvi do rana. Kotnik byl podzimne zbarvenej, tak ted asi pokvetu v ramci jara.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2019 21:14
- Nahlásit
leduj - zlomený nos je blbý...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2019 21:20
- Nahlásit
Zlomeny to nebude, ale narazeny radne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2019 21:21
- Nahlásit
fifi
lity lity pani tak.poradne leduj a posilam vodu!
xerxova
kraaasny fotky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2019 22:09
- Nahlásit
Fifi
nezávidím, jak mě nabral Loki do nosu, bolelo to měsíc, modřinu jsem měla naštěstí maskovanou pod brejlema
Xerxová
hezký fotky, u nás taky sucho, sice trošku sprchlo v noci, ale to ani není znát
cernej caj
tak snad se vám mlha zvedne až budete někde pochodovat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2019 07:02
- Nahlásit
čaj vodu klidně odsouvej východním směrem... Snad vám tam pršet dneska moc nebude, i když Beník se ukazuje nerad. Bydleli jsme nadohled pod ním celý týden a vrcholek viděli jednou Ale i kdybys nešlapala nahoru - i v údolích pod ním je krásně - samé mokré šutry, spousta potoků, říček, řek, louží, mokřadů, vodopádů... jen vám nebudou rozhodně zrát jeřabiny a růst houby... vám stromy pokvetou. A ty narcisky... Skotsko je krásné (a jsem zvědavá, jak se mi bude líbit na sopečných kopcích Francie)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2019 08:56
- Nahlásit
narcisky sme videli z valku ale tady ve FW soh na hrbiotve vsechnh uplne odkvetly uz...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2019 12:14
- Nahlásit
v lese jsme ráno náhodou potkali ségru se švárou… to měl psík radost. A protože věděl, že Ivu sestřelit nesmí - tak si vzal do huby obří kus kůry a blbnul s ním...
Maso se podruhé zaváří, mazanec kyne... jdeme na poobědové kafíčko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2019 18:14 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
xerxova
pripravy v plnym.proudu
ben.nevis pokoren
www.mawenzi.cz\fotky\2019\20190428_132151.jpg
www.mawenzi.cz\fotky\2019\20190428_132151.jpg
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2019 18:20 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
čaj gratulace veliká - krásné počasí jste měli. Tak ať to vychází i nadále takhle báječně
edit - vidím jen tu jednu na Zrzavcovi… ale to nevadí - netrap se tím. Můžu koukat vedle, pokud ti tady fotky nejdou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2019 18:31
- Nahlásit
Fifi co nos ??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2019 18:47
- Nahlásit
cernej caj
Uz jsem achala vedle, uzasny! Tak at pocasi drzi takhle i nadale!
Xerxová
Frnak mam zpuchlej pekne, tu kost, boli to pekne i pri smrkani. Mam ted vyrazny klabonos jak bulterier. Ale kupodivu jsem se nezbarvila.
Mame asi naky urazovy obdobi ci co. Pred chvili si Ruzena o neco pri hlidani u plotu rozkuchla predni haksnu, nepochopim o co a jak. Neb ma zvrchu?! roztrzenou kuzi mezi prstama, tak 1 - 1,5 cm skubu, krve jak z vola. Neni to skrz, tak jsem to jen vycistila a ma fusku, na siti mi to neprijde - uvidim zejtra, co to bude delat. Echjo...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2019 19:03
- Nahlásit
Fifi nějaký hřebík nebo drát čouhající z plotu ?? Umí to i trny z růží či starých ostružin... Snad se to rychle zahojí - drsoňka to jistě moc řešit nebude
|