| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2019 18:31
- Nahlásit
Xerxová
myslim, ze koupit o lahev vic muzem taky aby nam to bylo jedno
jinak mas nadherny fotky a teda jeste porad lezi snih, to je moc dobre... takhle ho byvalo pred par lety jeste v brne touto dobou, takze vlastne asi na vase pomery tak nic moc...?
Fifi
a uz z nich taky kvetes?
My teda meli super vikend, vcera asi hodinka a pul nas muz vytahl s ferinkou ven (ke tchanum akorat prijela babicka ), dneska sem pulku cesty ridila (po stare), takze vjizdime do knigoobce... tak rikam muzi delej volej knize, treba nespi pred nocni... tak sme dali hodinku s fousatkama, coz bylo super ze to takhle krasne vyslo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2019 19:14
- Nahlásit
čaj jen cena vína ve Francii a Británii je zcela někde jinde Navíc ve Skotsku si místní víno u domácích prostě nenačepuješ (v Itálii nám správce kempu vnutil litr a půl v PETce za euro - že děda dělá dobré víno - nekecal, moc lepších jsme v životě nepili a na dovolené v Burgundsku nám domácí přinesla na první večer zadarmo lahev Chablis - že se omlouvá, ale obchod o víkendu má zavřeno ) Ve Skotsku je skoro za stejné peníze whisky - asi zahřeje víc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2019 22:37
- Nahlásit
taky whisky je lepší než víno
teď jsem četla, že na velikonoce má být přes 20, teda fakt nechci vidět, jak bude v červenci, když je léto už v dubnu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2019 07:13
- Nahlásit
taky sem cetla o ty vysoky teplote i ve skorsku ukazuje redpoved na vikend ke 20st...
jo jinak teda... whisky sem.nikdynnepila a vzhkedem.k.obsahu alkoholu nevim jestli by ke.panak whisky nezabil ale mozna ochutname
premyslim, jaku formu zapisu zvolit, zda standartne papir a tuzku nebo radsi mobil, ale papir a tuzka v igelitu asi preziji lip
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2019 08:27
- Nahlásit
cernejcaj
no a hlavne se nevybijou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2019 11:14
- Nahlásit
Maya četla jsem něco jiného a nevybijou to nebylo - v souvislosti s tím pitím whisky...
Mně třeba whiska nechutná vůbec - to raději bych si dala místní pivo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2019 12:25
- Nahlásit
xerxova
taky sem.to cetla
musela sem 2x
ja whisku fakt neznam. Jinak me mobil vydrzi v poho 3dny kdyz obcas kouknu na mapy a net a cca k tomu + 3 h na netu cestou tam/zpet...
takze zasuvka obcas bude to se nebojim ale zas co napisu do telefonu nemusim prepisovat... ale ve vlhku ho spis nechci moc vyndavat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2019 12:41
- Nahlásit
https://www.geargrams.com/list?id=53117
seznam vybaveji at vas muzou zada bolet za me
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2019 16:25
- Nahlásit
cernejcaj
takhle to vypada hrozne, i s tou hyenou nutnou k preziti
tak a mas to, akorat ja blbe nectu jako nekdo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2019 17:21
- Nahlásit
čaj ufff - to už by se mi nosit nechtělo. Já jen pití pro nás (včetně psa), lehkou mističku a sváču. Víc netahám... ještě hadr na hubu Zbytek veze Chrudoš...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2019 17:42
- Nahlásit
cernej caj
takze zasuvka obcas bude to se nebojim ale zas co napisu do telefonu nemusim prepisovat... ale ve vlhku ho spis nechci moc vyndavat
Hlavne nezapomen na redukci do zasuvky, maj v nich jiny cudliky.
Mne by se libilo vic si to psat asi na papir, zustane ti tak pamatka jina nez digitalni. A pri prepisovani do pc si pak muzes vzpominat, ze jojo, ta skvrna na papiru je kvuli tomuhle apod.
Maya
teda fakt nechci vidět, jak bude v červenci, když je léto už v dubnu
Tropy a sucho, klasika, ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2019 18:49
- Nahlásit
deda uz nemel celou zimu vodu ve studni, ale uz pustili zahradkarskou...
jo no ale on ten prepis pak da dost prace a casu, ale jasne, asi to opet vyhraje a pak se tim muzu bavit v prostojich
pravda redukci pripomenu kamosovi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2019 10:30
- Nahlásit
redukce do zasuvky bude.
ja vubec nic nestiham! dokonce sem poprve za ten rok a pul s jovou prackou nastavila posun prani at mam v 7 vecer uz hotovo a snad teda to bude OK abych mela vyprano akorat s prijezdem.domu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2019 12:32
- Nahlásit
cernejcaj
hlavne tam nezapomen dat to pradlo, aby to melo co prat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2019 13:12
- Nahlásit
to tam je zavreny v bubnu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2019 14:25
- Nahlásit
je tam krásně - ale zase budeme večer zalívat. Sucho...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2019 14:38
- Nahlásit
je to peklo na to ze je pulka.dubna
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2019 16:09
- Nahlásit
teď jsem přišli z lesa - a potoky hezky tečou (vždyť o patro je sníh - viz sobotní procházka), ale jinak je sucho... Psisko uvítalo procházku podél potoka, neb brodil s nadšením letních dní... A to je duben...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2019 17:23
- Nahlásit
nojo, docela se hrozim te dvacky na veliokonoce... ja chci 15st a prijemny jarni lsunicjo co pomalu sinra na tvari a ne tuhle vyhen...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2019 17:26
- Nahlásit
čaj hele nepřežeň to, abys na dovolenou byla v kondici... Se to to blíží
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2019 22:03
- Nahlásit
dvacka je akorát, dá se venku sedět v tričku, pít kafe a relaxovat, už se těším
ale už to kazej, dneska už říkaj, že od neděle večer a pondělí bude lejt, takže myslím, že nakonec to ještě šoupnout a nakonec bude hezky jeden den
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2019 07:42
- Nahlásit
koukám na tři různé předpovědi - a nikde ani kapka... Ráda bych věřila Maye, ale bojím se bojím, že sucho bude pokračovat. Jen tedy hodně prší v cíli naší dovolené - obávám se, že si deště užiju tam, kde to nebude potřeba
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2019 08:06
- Nahlásit
Xerxova
no rikali to vcera v tv
tak treba alespon nekde sprchne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2019 10:36
- Nahlásit
no jako tento tyden dlw.predpovedi sucho a slunecno. ve skotsku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2019 17:42
- Nahlásit
ufff - dneska jsem byla dýl v práci - a když jsem pěšky dorazila domů, kluci už natírali plot... tedy Pepa natíral a Night překážel a pak taky trošku škodil - jako když se postavil o natřený kus... barva se přemístila na tlapátka a chlapec se pak divil, proč ho nutím lítat po trávníku... Neb nemusím mít barvu na koberci.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2019 06:28
- Nahlásit
najtik holt prilozil tlapu k dilu
ja.byla vcera u kamaradky, nabidla.mi bezlepkovy kase a vecere vyrobit - jen pytliky na.povareni/zaliti vodou, ze prej tondelala.kamaradovi k narozeninam a zbylo.ji hodne materialu, takze sme vcera vyrabeli, jeste sem.dostala takovy zapekny musli, takze mam 4x snidani a veceri + 2 kuoovany dehydrovany jidla.
staci mi teda dokoupit jen nejaky tycinky, orisky, salam asi prezije prepravu? a syry, sunky dokupovat na.miste.
moc teda na tech sladkejch vecech nejedu, takze su zvedava, jak mi to rozhodi traveni, ale zase to bude fajn zmena.
vecer sem.balila na kokorinsko takze po praci masaz a pak frrr a rano startujeme na 3 dny... su zvedava, co nozka...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2019 07:11
- Nahlásit
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/5729 7722_1128973177273688_8058870939640659968_o.jpg?_n c_cat=106&efg=eyJpIjoiYiJ9&_nc_ht=scontent-ams3-1. xx&oh=afb0f60d63957cdfa3cc0ffe17570760&oe=5D2C44C9
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2019 18:45
- Nahlásit
mazance kynou, za chvíli půjdou první do trouby...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2019 21:58
- Nahlásit
my jsme dostali mazanec v práci, ale já to nejím
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2019 00:30
- Nahlásit
Az ted mam chvili po pracovnim dnesnim vypeti poprat vsem krasny volno. Uzijte si to, s mazancema i bez, na vyletu i bez. Hlavne zadny zraneni, vymknutiny a podobne.
|