Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2019 09:39
- Nahlásit

tak u nas dneska taky sedivak...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2019 12:18
- Nahlásit

tady slůňo, ale chladno... Ohřívám jehněčí se špenátem a brknedlíkem… a půjdu na "druhou směnu" - studijní plány nachystané a dnešek už čekají

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2019 14:44
- Nahlásit

tady uz prvni kapkyyy dneska su fakt rada, ze sem.uz vypadla z prace, ten koncept ze nam.sebrali automaty me vazne stve protoze mi trva prace mnohem dyl a navic ani to novy reseni neni jeste doreseny takze fakt naprd...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2019 19:05
- Nahlásit

já se teď odpojila ze vzdáleného přístupu... končím dneska... Ale mám i nějaký náskok na zítřek. Chudák Pepa - teď je zahrada i psisko i vaření víc na něm. Ale i proto spěchám - aby už to bylo hotové a nastal klíííídek

Jinak tady slůní slůňo celý den - ale je zima

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2019 19:56
- Nahlásit

Xerxová
Ohřívám jehněčí se špenátem a brknedlíkem…
Tyyjo, mnam, to bych si dala! Jehneci jsem nemela ani nepamatuju, slintam! Plneny knedle s uzenym a zeli je sice dobry, ale jehneci...
cernej caj
tady uz prvni kapkyyy
U vas spadla nejaka voda? Se mate, tutaj mesic ni kapka a zase fici xtej den, sucho, dneska teda i celkem kosa.

Vlastne naka kapka spadla - Ruzice zacla dneska harat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2019 20:06
- Nahlásit

Fifi
a tu vystavu pripadnou mate kdy? jestli to vypada ze klapne nebo neklapne?

no ty kapky byli jen takovy jako reklamana klamava

Xerxová
tak to je fajn, ze mas naskok a treba v patek budes mit pak vic volna

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2019 20:20 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

cernej caj
Vlastne za mesic, takze by to melo vyjit. Hodna Ruzice, ma to spocitany. Edit - akorat v nasem podani to bude spis kroceni dive zvere a ne vystavovani, beru to tak, ze se tam jdeme jen podivat a zasocializovat.
no ty kapky byli jen takovy jako reklamana klamava
Potvory teda!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2019 20:45
- Nahlásit

Fifi cháááá - jsem si vzpomněla na tu jedinou Najtí výstavu - chvíli jsme ho měla nad hlavou, chvíli vesele levitoval vysoko nad zemí... a chvilku tedy také ukázkově klusal... Pan rozhodčí byl nesmírně trpělivý - a pohyb nám nevytknul. Však ho měl předvedený v široké škále a rozsahu

Růža si myslím překvapí - a bude se krásně předvádět a prsit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2019 20:53
- Nahlásit

fifi
jqnsy, podivat se na dalsi rotvicky prece
tak at trolitko pacholitko zvlada dobre tu divozenku harajici.

ja dneska porafne vycesala.ferinku a myslela sem.na ten umytej najti kozisek.ze.musel.byt.uplne sametovej

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2019 20:57
- Nahlásit

čaj nesmím zapomenout gumový kartáček na dovolenou. Ono toho z Nighta moc nepadá - ale jestli tam bude teplo, začne ho opouštět srst na krku a hrudníku... Je to naše nejnahatější doga - má krásný lesklý kožíšek - ale moc na zimu nepodrůstá

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2019 21:01
- Nahlásit

Xerxová
chvíli jsme ho měla nad hlavou, chvíli vesele levitoval vysoko nad zemí... a chvilku tedy také ukázkově klusal..
No, dle myho budu mit Ruzenu predevsim zakouslou do sebe.
cernej caj
ja dneska porafne vycesala.ferinku
A co ten flekanec na zadni, dobry?
tak at trolitko pacholitko zvlada dobre tu divozenku harajici.
Mno, obcas uz ted zapiska, bude hur. Ale poseptam mu to, treba to pomuze.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2019 21:51
- Nahlásit

Fifi
tak to vám super vyšlo s tím háráním
když já si vzpomenu na našich pár výstav, tak škoda mluvit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2019 06:36
- Nahlásit

brrrr - zimáááá. Dneska učím od rána, pak jdu k zubaři (vyměnit provizorní plombu za trvalou) a na chvilku do lesa a opět zasednu k práci. Ale už se to blíží... Dokončím, předám na katedry k úpravám a do půlky srpna budu mít klid (pak musím ještě dovkládat poslední úpravy - a opravy - chyb tam jistě bude dost - to uhlídat nejde). Od září jedeme po novu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2019 08:28
- Nahlásit

fifi
ma to porostly furt srsi a vypada to spis proste jak kdyby ji tam.nekdo jakoze otrhal srst, takova jak.kdyby olezenina ale zasrstena.a.vubec si toho nevsima a vypada to v pohode - premyslim, zda si to nemohla treba nejak "skrabnout"na hromade dreva kam chodej kocky jestli ji treba neujela.nekde noha mezi prkna a "neskrabla se naplocho" jakoze jestli chapete jak to myslim. Vcera pri cesani ale to fakt bylo mnohem lepsi.

musime.ji pak vzit jeste na tu celkovoh kontrolu

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2019 20:04
- Nahlásit

Xerxová
brrrr - zimáááá.
Brr, tu taky a hlavne furt vitr. V noci naky +3, trosku mam obavy o merunku, jak se ma este ochladit. Akorat je v kvetu a tresne taky zacinaj.
cernej caj
zda si to nemohla treba nejak "skrabnout"na hromade dreva kam chodej kocky jestli ji treba neujela.nekde noha mezi prkna a "neskrabla se naplocho"
To klidne mohla, nekde se drasnout. Dulezity, ze to nic neni.
Celkovou kontrolu? Jakoze veteranska generalka? Krev rozbor a srdicko, nebo co planujes za kontrolu?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2019 20:32
- Nahlásit

dneska jsem nedodělala co jsem chtěla - ale potřebovala jsem prostě pauzu. Dřelo to hodně a začala jsem dělat chyby... Zato jsem si z lesa donesla větvičky z ulomené břízy - a ozdobila je velikonočně... Psisko nadšené - 4 stupně, ledový vítr a sluníčko svítilo naplno.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2019 21:59
- Nahlásit

cernej caj
tak počkat třeba týden a uvidíš, jestli se to bude lepšit, mohla se tam i škrábnout a pak si to vykousat
Xerxová
se máš, že si takhle můžeš dát pauzu, já se dneska vytočila v práci a ještě teď mám fakt blbou náladu, ještě že už bude víkend

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2019 10:31
- Nahlásit

Jo uz to ma peknejsi ja myslim teda ze asi jic jen sem se ptala na tu alergii zda by nekohla byt pac kachny batynka ma treba problemy s timhle po klistatech myslim...

fifi
jj veteranskou kontrolu jako srdicko, krev, a tak.

za 14 dni odlet

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2019 13:47
- Nahlásit

čaj se ti odlet blíží. My letíme až na koštěti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2019 14:40
- Nahlásit

Xerxova
nojo ale i tak to nas deli v podstate par dni. co mas v planu navstivit?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2019 14:55
- Nahlásit

každý den procházka buď skalní města a nebo hory - vygoogli si třeba Chaos de Nimes le Vieux nebo Chaos de Montpellier le Vieux nebo Mont Lozére . K tomu se přidá nějaká ta kultura - centra okolních městeček (třeba Florac nebo Severac le Chateau) a autem projet vyhášená údolí řek s okolními strmými skalními stěnami (Gorges du Tarn, Gorges de la Jonte…) Prostě něco pěšky, něco autem - ale žádná veleměsta - jen spíš příroda, hodně památek románských a pak taky šutrů prastarých (dolmeny, menhiry a tak)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2019 19:21
- Nahlásit

xerxova
tak to zni dost dobre, snad vam vyjde i rozumny pocasi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2019 19:56
- Nahlásit

doufám, že trvale lejt nebude - ale přeci jen jsme na tom v případě hnusného počasí líp, než vy ve Skotsku. Protože máme trvalé "bydliště" - s topením, teplou vodou a vybavenou kuchyňkou... V případě hnusného lijavce půjdeme jen na chvilku ven (pak se to usuší) - víc toho objedeme autem a koupíme o lahev jihofrancouzského vína víc

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2019 20:40
- Nahlásit

Xerxová
To budete mit fajny vylety. Teplo to jisti - ale urcite vyjde slunecno vam i Cernymu cajdovi.
cernej caj
za 14 dni odlet
Strihas metr, tesis se? To mas za chvili, se parkrat vyspis a supajda do letadla. Muzes rovnou psat prirucku pro jiste osoby majici hruzu z litani, jak to chodi doopravdy.

Me uz fakt stve vitr, to je celej tejden. K ranu teplota +1, nic moc pro vcelky a kvetouci floru. Ruzena ovsem vzkveta, poupetem vzadu. A Troldak z ni kvete taky.
Tak prijemnej vikend preju, nejak to uteklo, ze je uz patek.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2019 11:08
- Nahlásit

tak jsme šli první "jarní" okruh kolem Černé Nisy a Milíře... Máme to tam rádi a sníh už nás pustil. Bylo ho sice ještě místy hodně - ale díky ochlazení jsme chodili po povrchu jak Elfové... Docela jsme si mákli - i psíček nyní odpadl...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2019 18:06
- Nahlásit

jdu nás posunout nad reklamy... Dnešní Černá Nisa. Spodní řádek ukazuje, kolik vršku smrků (i bříz a jeřábů) nepřežilo mokrý sníh v kombinaci s vichřicí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2019 18:12
- Nahlásit

a troška zahradního jara z tohoto týdne

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2019 22:27
- Nahlásit

Xerxová
vy tam máte teda ještě sněhu, krásný fotky

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2019 00:27
- Nahlásit

Xerxová
Krasny fotos! Takovy "mokrejsi" nez jak to vypada u nas. Ale ted jsem byla konsternovana, vylezu ven a tam padaj kapky vody?! Destem bych to nenazvala, ale po mesici doslova kazda kapka dobra.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2019 06:15
- Nahlásit

tady napadl poprašek sněhu - ale opravdu maličko. Voda tomu nejde říkat - to je snad neměřitelné množství.

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání