| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2019 06:26
- Nahlásit
čaj krásné fotky - umíš se dívat a makra ti taky jdou.
Dneska dopoledne dělám z domova (je tu víc místa a klííídek), psisko nadšené nebude - on rád dospává nahoře a když já budu dole...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2019 08:47
- Nahlásit
xerxova
chudak nebude moc dospat
dneska se mi vstavo tezko, ale sla sem pozde spat...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2019 09:53
- Nahlásit
me se vstava pokazdy tezko
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2019 10:34
- Nahlásit
já plním tabulky už od šesti... prostě jsem přeřídila vnitřní hodiny a zase vstávám brzičko. Posun mě štve, ale nevadí mi. Ani po přeletu z USA jsem neměla problémy s časovými pásy. Lituju ty, co to mají jinak.
Práce doma je pohoda - jde mi to mnohem líp od ruky. A když začnu dělat překlepy, umyju si jedno okno a tak stále dokola. A na kontrolu toho, co udělám jsem si na večer pozvala maminu - ona bude kontrolovat papír a já naplnění v systému... Mně to pomůže a ona bude mít nějaký smysluplný program. Zneužití důchodců se to jmenuje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2019 14:16
- Nahlásit
maya
vcera se mi vstavalo dobre ale.to proto ze sem spala 8h a ne 7
proste s tim spankem su dost hakliva a kdyz nemam 8h tak se mi moc vstavat nechce a telo proste chce jeste chvili lezet...
xerxova
tak to je super takova pomocnice
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2019 19:14
- Nahlásit
Xerxová
To mas bezva home office a navic s mamkou.
Vloni mi posun casovej moc nevadil, letos jsem jak vyzdimanej hadr, total, jen nekam plesknout a nechat lezet.
cernej caj
proste s tim spankem su dost hakliva a kdyz nemam 8h tak se mi moc vstavat nechce a telo proste chce jeste chvili lezet...
Svata pravda. Akorat problem, ze sovy pred pulnoci neusnou, i kdyz by treba chtely a ted s posunem to je este horsi.
Maya
me se vstava pokazdy tezko
Taky tak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2019 19:26
- Nahlásit
Fifi
nojo, tak kazdej musi mit ten svuj cas jinde, taky mam problem usnout driv ale budim se driv se svetlem a bude mi chvili trvat, nez se preorientuju
pac vstavat mi de ale usinat nee
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2019 20:22
- Nahlásit
venku je pěkný vítr. Psisku vlála ušiska...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2019 21:54
- Nahlásit
Xerxová
u nás žádný vítr není, tak ten si nechte
Fifi
jo přesně, blbě se mi vstává vždyky když je to brzo, což je díky práci skoro furt, usnout před půlnocí to už si ani nepamatuju kdy se mi naposledy povedlo, jestli vůbec někdy
bych brala home office jako pracovat odpolko a večer
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2019 05:50
- Nahlásit
tak prej 9st dle aladina, by me zajimalo kde - a desne fuci. Aspon sem nevstavala do "zimi" jak vcera, pac sem vcera uz posunula hodiny na termostatu
docela bych ale jeste spala, jestli je to zas tou tmou, ze sem uz mesic skoro chodila za svetla a ted je zas silena tma...
aspon ze posun timhle smerem me moc nerozbiji, posun druhym je peklo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2019 06:33
- Nahlásit
podle schválené novely vysokoškolského zákona platné od července bude akademický pracovník povinně na pracovišti jen v době přímé výuky... Tj. v letním semestru bych tam musela jen ve čtvrtek dopoledne...a pak 4 měsíce vůbec Jasně - většina lidí je normálních a bude dost konzultačních hodin i prostoru pro řešení operativy s kolegy... ale je to od extrému (vztahuje se zákoník práce - který neřeší výuku od sedmi ráno do osmi večer, dálkaře o víkendu, každý den jinou pracovní dobu, čas na vědu nejde "naplánovat"... ) až po nové absolutní uvolnění...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2019 08:52
- Nahlásit
tak ale pro tebe dobry, ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2019 08:58
- Nahlásit
Xerxova
snaha zacpat jim usta vyhodami misto penez?
nic proti, ale az takovehle uvolneni mi prijde pres caru
cernejcaj
u nas 6 a bezvetri, takze aladin nekeca
me zas nevadi ten posun na podzim, protoze to znamena chodit spat a vstavat pozdejc, s tim problem nemam
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2019 09:38
- Nahlásit
ja se jeste smirim s tim ze se budim driv nez musim ale desne mi to rozhazuje jidlo - je mi zle.z hladu a nemuzu jeste jit na pauzu a tak, nebo me.budi ze mi je zle z hladu protoze telo ceka snidani zatimco jeste spim a tak
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2019 16:25
- Nahlásit
ráno teplý vítr - žádná rosa, zahrada povrchově suchá... Před chvílí v lese po sněhu ani památky, tj. potoky se vrátily do normálu, listí šustí pod nohama, sucho... Předpověď nejarně suchá... Nelíbí se mi to.
Zítra to bude rok od sicilského výletu, letos jsme skoro o měsíc posunutí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2019 20:23
- Nahlásit
jo sucho je sileny, kdyz je i tam u vas, co teprv u nas, ze...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2019 21:52
- Nahlásit
cernej caj
Ferinka to sucho evidentně vidí jinak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2019 06:48
- Nahlásit
maya
to je pravda, vodicka po brisko ukazovala nejakym detem "jak se pejsek sam koupe"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2019 08:09
- Nahlásit
cernejcaj
jo, Kim se takhle vzdycky taky koupal a Loki uz vlastne taky, ten plaval jen jako stene, ted uz taky jen po brisko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2019 13:00
- Nahlásit
dneska pokracuje fucak, mlati to s zaluzkama na okne, jedny mame uz utrzeny a druhy nejdoy vytahnout tak ty zatim neupadly
zitra mam.pul den dobolenou budu zachranovat nejaky pocitadla tak treba u toho aspob stihnu enjakej film jednim uchem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2019 16:17
- Nahlásit
tedy taky fučí mocmoc...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2019 19:04
- Nahlásit
Tu tez ficavec festovni a sucho, takze hlina lita z poli v oblacich jak pisecna boure. Takhle jaro vypadat nema.
Xerxová
Tj. v letním semestru bych tam musela jen ve čtvrtek dopoledne...a pak 4 měsíce vůbec
To je dobrej bordel teda. Ne, ze by ale takova predstava nebyla lakava...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2019 20:22
- Nahlásit
Fifi
jak rikas, takhle to fakt vypadat nema...
ferinka ma na zadnim stehne jakoby zezadu takovou dalo by se rict vylezeninku trochu jakoby olysalou srst ale ne moc, nevim co to je - predtim to mela na loktiku nekdy loni to sme mazali a dobry a ted zas na zadku... jestli to nemuze byt taky nejaka alergie na kliste nebo tak..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2019 21:15 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
To snad nic nebude, nebo vyfot, jestli se ti to nezda. Otlak by na stehne asi nemela, ale srst si tam pri oblibeny pozici klidne osoupat muze...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2019 22:02
- Nahlásit
cernej caj
nemůže to být hot spot, když se nedávno koupala? kdyby to bylo po klíštěti, tak bys tam viděla uprotřed tu ranku
Dorin má naočkovanou tu tříletou vzteklinu, Rabisin bo co, nic mu není, tak doufám, že ani nebude
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2019 22:47 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
Dorin má naočkovanou tu tříletou vzteklinu, Rabisin bo co, nic mu není, tak doufám, že ani nebude
Super. A co by mu melo bejt, mel snad driv nejakou reakci na ocko? Naopak si jeho organismu ted na dva roky ulehcila.
Edit - ctu ted poradne, ze Dorinek. Tyjo, ja uz bych se u takovyho staricka psiho (vsak kolik mu je, 12?, 13?) domluvila s vetem jen na stemplu a nic nepichat - tak at je dedula v poradku.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2019 07:25
- Nahlásit
čaj Night po dlouhých cestách autem na dovolenou míval suchá místa na loktech a hleznech - když leží, tak to jsou nejnamáhanější místa při vyvažování zatáček a brždění. Co ho před cestou (a v průběhu při venčících pauzách) mažu (jelením lojem), tak je bez obtíží.
Má to Feri na místech, která jsou "namáhaná" ležením?? Pak maštění pomůže určitě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2019 11:45
- Nahlásit
Fifi
Xerxova
jo ty loktiky si myslim, ze to muze byt z lezeni hodne na jedny pozici
ta joha je jakoby kejta zezadu na strane pod ocasem, takze takovy misto, kde by to olezeny but proste nemelo.
nevypada to nejak hrozne, budu to sledovat.
Dneska sem.mela pul den dovolene - (normalne chodim z domu 5:30l) v 7 rano zacala ferina skakat po hlave, knucet... muz se otocil na bok a rika ze chce asi curat, ja uz vstavala, ze ji vemu a jak sem vstala, zabrala mi polstar s takovym tim vycitavym pohledem.no konecne!
maya
snad teda dorinek nebude mit zadnou reakci na to.
soptik vcera na navsteve u segry byl trochu lekavej - on teda na cizi dycky byl neduverivej ale uz je fakt starej sedej kostnatej dedek -proste psi starecek a je to na nem videt - tak jak je hluchej a k tomu teda uz i blbe vidi tak se netvaril napred moc na drbani...
je to vlastne prvni starej pes v nasi rodine...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2019 14:03
- Nahlásit
prorazím blok neplacené reklamy
Je krásně - ale je pátek, tudíž se bude uklízet... Už to tady zase vypadá skoro jak v psí boudě... Do pračky jsem právě narvala i populární krysáky - ještě žijou, jen někteří jsou zašití po amputaci končetin. Zajímavé je, že o ocas nepřišel žádný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2019 15:37
- Nahlásit
Xerxová
taky sem nahazela rano do pracky polstar a psi deku z klece
jinak ale uklid ma smolikof...
tak holt najtik asi nema zalibu v krysich ocascich uzijte si vylet, pokud nekam porazite... ja jedu na navstevu do prahee za talimurou, rumickem a konikama a pak polovandrik v PP dzban... vubec to tam neznam ale kdyz uz budu v praze..
|