| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2019 18:59
- Nahlásit
no a postup jarního tání za humny v průběhu týdne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2019 17:06
- Nahlásit
xerxova
krasby fotky, porad mate snehu docela dost i pres to tani...
u nas uz jedeme.domu, vxera 17km.dneska asi 7, noha to ustala a pobolivat zacala jen lehounxe u vlaku.
feri ve stanu spala paradne, zadny stresovaji jak venku na bivaku, vcera mela.optimalni tepotu na vylet, dneska lres.poledme uz fakt na hrane a to mohlo byt 15? na slunicku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2019 17:36
- Nahlásit
Xerxová
Srdicko - asi po srnci stope? Krasa, jako obvykle.
cernej caj
Tak at nozka zitra neboli. U nas bylo 20 a slunilo, psiska funeli pekne, na Ferisaka jsem si vzpomnela a prala vam mensi hic. Hlavne, ze jste to obe zvladly, ty s haksnou a Feri s dejchanim, vlastne mela po delsi dobe i docela dlouhou trasu, vid?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2019 18:50
- Nahlásit
já se to nenaučím uložit před odesláním a nenaučím... zase je to fuč...
čaj je dobře, že jste si výlet obě užily a že se Feryšce ve stanu spalo klidně.
Fifi asi srnčí - ale velikost byla táním veliká - větší než od jelena. Ale když jsem dneska koukala na stopy od Nighta z půlky týdne, tak vypadaly jako když tam šel medvěd Taje to - ale stále ještě na Milíř ani Brdo nemůžeme. Takže dneska jsme dosáhli Dračák
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2019 19:05
- Nahlásit
Xerxová
já se to nenaučím uložit před odesláním a nenaučím... zase je to fuč...
Kdyz si to nezkopiruju, zmizi to. Kdyz jo, funga to - klasika.
Ale když jsem dneska koukala na stopy od Nighta z půlky týdne, tak vypadaly jako když tam šel medvěd
Taky nafoceno? A stejne to je pekny, sledovat jeste v pulce brezna stopy ve snehu nekde. Zdejsi bahenni otisky takhle nevydrzej. A zahradecka je samej krater, takhle nekutaly ani perdelky! Co ta cuza cerna predvadi je nechutny. Zkusim sem hodit dnesni fotku, ale pochybuju, ze by to z rajcete prolezlo...
[imgs]https://img36.rajce.idnes.cz/d3603/15/15805/15805430_107a7e8566d0e035e9627f58540c6328/images/IMG_8505.jpg?ver=0[/imgs]
že se Feryšce ve stanu spalo klidně.
Proti celte asi velkej rozdil, zadny vyhledy, ale krytej "domecek". Mne psiska ve stanu spej dycky jak zabity, plesk a uz to chrni.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2019 19:34
- Nahlásit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2019 19:36
- Nahlásit
funguje to - jen jsem odmázla "s"... https jsem změnila na http.
hezká krtonožka ti vyrostla z Růženky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2019 19:45
- Nahlásit
Xerxová
S tim jsem kdysi taky carovala, i tak to nefungalo. No proste krater na krateru...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2019 22:22
- Nahlásit
Fifi
to je jak kdybyste měli doma Lokina i když ten dělá mnohem užší a hlubší
i když pravda teď udělal dvě po dlouhý době, snad celou zimu nic, asi má pocit, že už se má zahradničit
u nás taky sluníčko, ale fučelo teda děsně a docela studený, takže na tričko to nebylo, škoda, nebejt ten vítr, tak fakt krásný jaro
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2019 10:27
- Nahlásit
Fifi
to.sou teda dobry kratery...
z rajcete asi jak.kdy, vim ze romu casto to odmazani stejne nepomahalo tak je to asi metoda pokus omyl no...
ja z mobilu su dost zvykla ukladat tak se mi to hodi
jojo, myslim, ze tech cca 15 sme nesli vlastne co nechodim, zacatkem ledna sme byli asi 12 a pak vlastne uz nic
na ten jeden sem ji nebrala kvuli bus - bus, tusit, ze nebudu pak dlouho chodit... no co nadelam.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2019 16:27
- Nahlásit
musím nás vytáhnout z propadliště reklam
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2019 16:37
- Nahlásit
dneska.lamaci a rovnaci masaz, no vzal.mi hlavne zada coz.moje lopatka potrebuje ale moje total bolavy a ztuhly nohy by teda potrebovaly masaz.jako sul
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2019 21:35
- Nahlásit
cernej caj
jdi někam na thajský masáže, ty dělaj i jen nohy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2019 08:49
- Nahlásit
maya
ale thajska.masaz je myslim jeste o dost drazsi a na kazdy masazi ti udelaj co chces kdyz na yo maj prostor
jako on by mi namasiroval i ty nohy ale kdyz potrebuju rovnat lopatku i nohy tak muze za hodinu udelat jedno poradne nebonoboui napul, ze... takze priste su objednana na hodinu a pul aby to vzal cely, ale dost zdrazil, pred vanocema 600 a uz 750 za hodinu uz tech 600 nebylo malo, ale premyslim, jestli nebude lepsi smirit se s tim ze mi ta kost leze ven a poboliva, kdyz vidim jak to leze nahoru...
vcera prisla.nafukovaci karimatka, to se bude spat jako v bavlnce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2019 12:00
- Nahlásit
cernejcaj
tak to u nas jsou thajsky levnejsi teda, ted koukam hodina nohy stoji petikilo u nas
ja na masaze nechodim, ale znam par lidi co radsi chodej na ty thajsky, ze jsou prej lepsi, ze to proste ti thajci umej lip, ale posoudit fakt nedovedu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2019 12:50
- Nahlásit
já se přiznám, že jsem v životě na žádné masáži nebyla...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2019 16:13
- Nahlásit
Xerxova
ja taky ne
ale mama chodi, ted uz je teda taky na ty thajsky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2019 17:32
- Nahlásit
cernej caj
To je docela palka za masage, neco levnejsiho bys nesehnala? Ale zase, jestli ses jinak spokojena a pan to umi - to je prece jen rozhodujici.
Xerxová
že jsem v životě na žádné masáži nebyla...
Asi to nepotrebujes. Ja byla xkrat, nekdy to je jedina vec, diky ktery se nebudim v noci, ze me boli hrbet. Hlavne teda nechat se srovnat dornovkou, to je pro me osobne minimalne jednou za rok nutnost.
Maya
ale mama chodi,
To je dobre. A chodi uz i jako, ze fakt chodi? Co ten jeji kotnik?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2019 18:22
- Nahlásit
jo a mamka je ode dneška "zdravá" - tj. může začít používat ruku i bez ortézy... pomalu zatěžovat a zatěžovat a rehabilitovat... Uvidíme, jak to půjde
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2019 19:11
- Nahlásit
Xerxová
Tyjo, no tak bezva, gratuluju, ze to srostlo bez operace ! Parada!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2019 19:19
- Nahlásit
Fifi
no ono to neni uplne masaz, on dela takovy srovnavaci lamaci veci, takovyho neco mezi dornovkou a nejakym dalsim harakirim + masaz... jako dost mi srovnal tu lopatku co me od mala trapila, neskutecne, ale bohuzel to je za nejakou financni obet
Xerxová
tak to je super, ze uz muze pomalu zacit zapojovat tlapu do procesu, su zvedava, co mayi mama zas s tim kotnikem...
fotky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2019 19:36
- Nahlásit
cernej caj
no ono to neni uplne masaz, on dela takovy srovnavaci lamaci veci, takovyho neco mezi dornovkou a nejakym dalsim harakirim + masaz...
Auva, tohle lamani jsem zazila jednou a nikdy vic, nic pro moje hypermobilni klouby - kdyz se mnou tenkrat dochtor ortoped rycnul, sam se leknul tech zvuku a "Jste v poradku?" A jak rikas, esli te srovnava a pomaha to, tak holt caluj, telo si to zada a lopatka si chrochta blahem.
Moc pekne sepsanej vylet! Na fotky mrknu pozdejs, ted tu duo mlati miskama jak lvove v kleci jati, vyhladoveli, ubohy...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2019 19:43
- Nahlásit
Fifi
tak ja su rada, ze se vohnu zavazat tkanicky jo no celkove me vzdycky srovna, prokrupe, vyladi... je dobrej ale holt chce to chodit pravidelne at to ma nejakej vliv...
chudinky hladovy feri dostala lehce mensi veceri pac se mi nechtelo donabirat tak si taky stezovala vylizovanim prazdne misky ze jako co to je tohleto?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2019 19:46
- Nahlásit
čaj krásný fotky - a Ferišce to sluší
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2019 20:22
- Nahlásit
cernej caj
jako co to je tohleto?
No to se ji vubec nedivim, koukej ji to dosypat!
A fotos super, soukroma komnata fajna - hele, intimni otazka, kam se na takovym hrade pri kempingu chodi tentononc, ty vis co, vid? Ferince to moc slusi! Bradicka zesedivela, nicmene pohled ma stale bystry.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2019 20:22
- Nahlásit
xerxova
diky, jeste tamm mam jednu vtipnou fotku ma.skvelej vyraz ale tonasi az zitra, se na ni tvari jak carevna
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2019 20:26
- Nahlásit
Fifi
uz dostala.stezovatelka
tak vycurat sem.se chdodila ze schodu (celkem teda prudky) do kru pod hradem, jinak byl hned par metru les pro jine pripadne potreby
jinak jako nekdy sou mista vyrazne vic nevhodny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2019 20:55
- Nahlásit
cernej caj
tak vycurat sem.se chdodila ze schodu (celkem teda prudky) do kru pod hradem
No jsem si prave rikala, ze bych se zritila z hradeb rovnou dolu! Mlha a vlhko a tma, byt s baterkou - uplne si sama sebe predstavuju. O vyrazneji nevhodnejsich mistech na podobny potreby bys mohla neco sepsat treba casem, neb to jiste furu lidi zajima, jak se toto resi?
uz dostala.stezovatelka
To mas stesti! Jen si ji hyckej.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2019 22:04
- Nahlásit
cernej caj
pěkný fotky, ale vypadá to na fotkách spíš jak podzimní počasí
Feri má pěknou vestičku
Fifi
máma chodí, sice pajdá furt, ale vcelku už to jde
Xerxová
tak super, že se to u maminky obešlo bez operace, tak nějaký rehabky jí určitě pomůžou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2019 06:11
- Nahlásit
Maya
nj tak.bylo to vlhko, posmourno ale ten vzduch uz byl.chvilema.fakt jarni a v nedeli teda uplny jaro.
dobre, ze maminka.uz nejak chpdi antaky se to.lepsi
s tou vestickou si taky ale nejsu jista, jestli takhle je OK, ja ji objednala loni, kdyz po zastaveni a cekani na bus se uplne trasla v zime a nosim ji teda dost s sebou takze vydrbat psa od.mokrych chlupu poradne, dat vesticku ale nevim ze to nekryje tu stehna, jestli to moc neva?
ad vzteklina - muz v pondeli byl v praci a vcera necekane musel.neco zaridit. vzteklina byla do soboty jako i dalsi ockovani. Stacilo by, kdyby tam jel v patek? nebo lepsi dneska? dneska sme meli mit odpoledne pro sebe, ja ho zenu ale na veterinu a on slibuje patek - nevim teda, jestli patek je OK
|