Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2019 19:56
- Nahlásit

Fifi
dobre zes dojela v poradku

tady docela fuci a vanice snwhova dontoho snehovy azyky se prevalujou po silnici, zmozena pracovnim procesem su uz zqchumlana do deky a du spaaat

xerxova
aspon mel porad zaprah a nenudil se

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2019 22:10
- Nahlásit

tady už taky bílo, když jsem šla z práce, tak ještě skoro nic, to přes den odtálo, ale teď mrzne
Xerxova
chudák Najtík, ani povinné přestávky neměl

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Led 2019 09:20
- Nahlásit

aspon zas byl poradne utahanej peeef

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Led 2019 10:12
- Nahlásit

a sype a sype... dneska jdu z práce k holiči - tak mám péřovku a zimní kotníkáče. Neb pohyb nebude úplně snadný a nemíním se klouzat ve slušných botkách

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Led 2019 10:28
- Nahlásit

taky byvh potrebovala zastrihnout - tak uvidime jak dlouho budu odolavat. snad teda se pujde dobre

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Led 2019 13:32
- Nahlásit

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/o-vikendu-probeh ne-historicky-prvni-scitani-ptaku-na-krmitka/r~ec3 f7eca0e8c11e9a0680cc47ab5f122/

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Led 2019 15:12
- Nahlásit

čaj o sčítání víme - a sčítat budeme Před chvilkou to na krmítku bylo jak na Václaváku... provoz odpovídal množství sněhu sypajícímu se z nebe. Napadalo docela dost. Ještě že mi je jedno, že mám zachumelenou hlavu cestou od holiče

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2019 19:25
- Nahlásit

Kraasne nachumelilo, asi ne tolik, jak u Xerxovic, ale krasa bila!
To scitani pipin me teda stve, jak rada bych pocitala, chjo. Tak pocitaci a pocitacky, pocitejte i za me.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Led 2019 19:59
- Nahlásit

Fifi prostě nemáš ptákomilná psiska - to se nedá nic dělat... Však nemusí krmit každý... myslím, že špatně pipinám není - krmí docela hodně lidí.

Tady je prašánek - ale zítra to má zase ztěžknout a v sobotu má lejt. Ale každá kapka vody se počítá - na skupenství nezáleží

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2019 20:18
- Nahlásit

Xerxová
prostě nemáš ptákomilná psiska
Hlavne mam slunecnicomilnou kravicku cernou...
Fakt se ma zase oteplit a bahno zpet? Jasny, kazda voda se pocita, ale radsi tohle bilo nez bahno.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Led 2019 20:29
- Nahlásit

pro Liberec to předpovídají - že se má z pátka na sobotu přechodně oteplit - a místo chumelenice má padat déšť. Od neděle to zase má zmrznout a sněžit... Doufám, že sníh všechen neuteče a že třeba u nás nebude až tak lejt…
Jinak liberecká přehrada už je plná vody (a to se na "skákadlo" uprostřed dalo dojít suchou nohou)

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Led 2019 22:35
- Nahlásit

u nás taky napadlo hodně, teď jsem byla prohrnovat
když jsem vystoupila z busu, nabrala jsem si do kotníkovejch bot
sčítat budu taky alespoň jednu hoďku, ale u nás to budou jen sýkorky a vrabci
ale vrabci se namnožili, před pár rokama to byl sem tam nějaký a teď už jich bejvá i 10 najednou

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Led 2019 22:36
- Nahlásit

jinak jako cesta domů masakr, neprohrnuto, takže skoro krokem, hlavně kopečky, zejtra k zubaři to radši vezmu busem a budu doufat, že pojede, autem fakt ne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2019 05:52
- Nahlásit

Maya
tak dneska uz to snad bude dobry

ja vxera odpadla, jak sem ted zacala zas spat tak mam.brutalni spankovej deficit, rano desnej problem se vykopat z postele...

k nam porad nic nelita nebo sem.nevidela... i kdyz v lete plno kosaku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2019 07:26
- Nahlásit

v noci nic nepřipadlo - házet jsem nemusela (a já tak ráda rozcvičku s hrablem...) Mrzne a je hezky zimní nálada

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2019 11:07
- Nahlásit

boli me.brisko, jedu domu a budem s ferinkou lezet v postylce... promrhana dovolenq prvni tyden v lednu to je dost smutny

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2019 12:35
- Nahlásit

já půjdu taky domů... ale ponesu si docela dost pracovních restů - a raději je budu dělat o víkendu po večerech a teď za světla dorazím dom. Fakt je to výhoda nesmírná - možnost dělat i doma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2019 12:53
- Nahlásit

Xerxová
jo to je urcite super ze si to clovek rozlozi aspon trochu jak zrovna to pasuje

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Led 2019 15:22
- Nahlásit

Ja uz konecne doma, v zubu umrtvovaci vlozka, prej asi picinajici zanet a snad jsme teds trefili spravnej zub, jinsk bude jeste opacko s dalsim.
Celej den vanice, tak se mi ani nechtelo courat po meste. Za chviki pujdu prohrnovat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2019 15:37
- Nahlásit

Maya
tak snad to bude uz dobry

tady taky ted vanice

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2019 15:53
- Nahlásit

mám vyházeno - ale tady to začíná těžknout - teplota stoupá k nule... asi fakt to oteplení s lijákem dorazí...

Hodinu jsem počítala pipiny na krmítku - a celou dobu otravoval Night... Prostě žárlil na jinou činnost, než je běžně zvyklý. Že když si tak sedím s tužkou a papírem u okna, že bych mohla dělat užitečnější věci (drbat psa, schovávat piškotky, jít ven, tahat se o plyšáka…) Výsledek sčítání - deset druhů a dvacettři prokazatelně různých jedinců

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2019 16:00
- Nahlásit

Xerxová
tyjo hustyyy ze to navic takhle poznas, ses dobra

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2019 16:11
- Nahlásit

čaj ta aplikace je hezky udělaná - pipiny jsou dobře poznatelné v "návodu k použití" i pro ty, kteří ptáky moc neznají. S těmi na zahradě problémy nemám - od malička nás naši učili poznat, kde co lítá... Mezery (a to velké) mám v kachnách a potápkách - navíc samice jsou jiné než samci a na jaře jsou jinak zbarvení než po zbytek roku a mladí jedinci se zase rodičům podobají až v dospělosti... prostě zmatek nad zmatek. Tam poznám jen takový ten nejběžnější základ

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Led 2019 16:32
- Nahlásit

My budem scitat asi zejtra, ted uz nelitaj, ale u nas druhy tak 3

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2019 17:20
- Nahlásit

už jsem jak Maya... Jeden zub mám provizorně zapláclý (naštěstí nebolí) a teď mi u večeře odletěl kousek jiného... V pondělí budu k zubařce volat kvůli té předvánoční patálii... tak holt bude řešit ještě žhavou novinku. Nějak se mi začaly zuby letos sypat. Že by věk ??

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Led 2019 18:23
- Nahlásit

Xerxova
to je epidemie
Me to nastesti uz neboli, tak doufam ze uz ani nezacne, mela jsem strach az prestane pusobit injekce a pro jistotu nakoupila zasoby v lekarne bo ty umrtvovaci vlozky jsou nekdy peklo, ale zatim tuk tuk tuk

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2019 18:44
- Nahlásit

Xerxová
Výsledek sčítání - deset druhů a dvacettři prokazatelně různých jedinců
To je parada!
ale tady to začíná těžknout - teplota stoupá k nule... asi fakt to oteplení s lijákem dorazí...
Taky se zacinam obavat, sice se sype jeste snih, ale teplota jde nahoru. U nas to na nejakych tech 2 cm snehu znamena zmenu do brecky a bahna asi behem noci. No, jeste si snehu nejak uzijeme, dokud je.
cernej caj
boli me.brisko, jedu domu a budem s ferinkou lezet v postylce... promrhana dovolenq prvni tyden v lednu to je dost smutny
Tak jeden den dovoleny nastve, kdyz ti je blbe - u vas nemate sick days? Hlavne, at je ti dobre!

Jo a peknej vikend preju!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2019 18:47
- Nahlásit

jinak jsem si udělala "inventuru" pipin - a více či méně často v zimě na zahradě potkávám třicet dva druhů ptáků. S letními hosty se dostanu na čtyřicítku.
Některé - třeba sýkorku parukářku nebo hejno mlynaříků vídám tak jednou za měsíc, jiné - třeba střízlíka tak jednou za týden. No a kosáky nebo sýkorky tak pět kousků při každém pohledu z okna

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2019 18:50
- Nahlásit

Fifi už jsme na nule... sníh si sedá, už ho je jen asi deset cm. Prašánku bylo podstatně víc.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2019 20:49
- Nahlásit

Xerxová
My uz nad. sakra. No nocni vychazku v bilym povlaku este stihneme, ale netesim se zase na hnusy. Inventura pipin je dobra. 30 druhu ptaku tu jiste nepotkam, se mate.

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání