| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2018 22:10
- Nahlásit
pes v klidu spí na koberci... takže zatím pohoda. Ale ven nechce ani náhodou - když jdu do předsíně, preventivně mizí nahoru do patra...
Dítka spí, sedíme s vínem a je to fajn
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2019 01:06
- Nahlásit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2019 07:47
- Nahlásit
tak tedy přeji dobré vykročení do toho roku 2019
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2019 11:49
- Nahlásit
xerxova
dobre ze to najtik zvladl
tak ja vcera odpadla brzo, ale pred pulnoci snad hodinovy rachtani primo pred domem, oknama.to blikalo, feri z toho teda fakt chudak mela dost stres, druha kamoska ma.asi lip odizolovany okna ze to u ni nebyva tak slyset , ale zvladla to v pohode, v noci prisla dom kamoska tak.poctive hlasila vetrelce a pak po ni v noci chodila skakat
spali sme asi do 9, pak pohodicka snidane, cukrovi, ted prsi...
dneska v noci uz sem.spala bez poceni
tak krasnej novej rok!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2019 17:53
- Nahlásit
Pevny krok a zadna skobrtnuti v novem roce vsem.
cernej caj
Ferisak je teda dobra hlidacka.
Tu se ted blesklo, Troldik zacal jecet, ze zase petardy a ono ne, ona bourka?! Pekne to prasklo parkrat kolem, vichr a lijavec. Ve meste by mel byt od sesti ohnostroj, no to jim to pocasi teda moc nevyslo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2019 18:10
- Nahlásit
Fifi
bourka, jo? tak snad to neco trochu smoci
my vegetime, trochu sem uklizela, feri je tuhos totalni jak to mela vcera a dopo narocneji mimo domov tak pudem brzo chrupkat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2019 18:13
- Nahlásit
cernej caj
bourka, jo? tak snad to neco trochu smoci
Jj, prekvapila. A prsi tu vicemene furt, sice bahno a hnus, ale vlaha je potreba.
Total tuhos ste asi obe, tak klidnou noc a zejtra uz frcis do prace zase?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2019 18:24
- Nahlásit
uffff - je po svátcích.
Jsme sami, všichni návštěvníci odjeli - zítra se snad i do práce těším Jak se setmělo, tak je venku ještě pěkný šrumec - je třeba zlikvidovat zásobu ohňostrojů a petard... Ale doma se pes tváří klidně. A večer ho holt vytáhneme ven na vodítku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2019 18:25
- Nahlásit
Fifi tak bouřku nemáme. Lijavec a vítr - to už se prostřídalo. Teď zrovna neprší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2019 18:36
- Nahlásit
Fifi
nojo, zitra zas do prace, ty dva prodlouzeny vikendy i bodly ale jojo, vlaha super a zas aspon s tou tvoji hakxnickou lepsi kdyz neni naklouzano, ne? ze se nemusis moc bat...
Xerxová
tak dobre, ze najtik se tvari klidne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2019 18:47
- Nahlásit
Xerxová
Mrkni v emila, pls.
tak bouřku nemáme.
Jsem koukla hned na realtime lightning a byla jedina bourka v CR v tu chvili - meli jsme neco extra.
cernej caj
zas aspon s tou tvoji hakxnickou lepsi kdyz neni naklouzano, ne? ze se nemusis moc bat...
Haksna uz je relativne ok, uz ji docela verim. Achilovka obcas este zazlobi, ale decentka. Kdyz bahno primrzne, budu radsi. A snih by byl vubec bezva.
Tak v praci preju hlavne nizkou teplotu! Jak tvou, tak kancelarovou.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2019 19:19
- Nahlásit
Fifi úkol splněn Měla jsi kliku - dneska nám předělávali školní systém emailů... ale už to chodí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2019 22:09
- Nahlásit
fučák a lijavec, takže petardy nejsou
sníh má bejt zejtra, no to je vždycky, celý vánoce nic a začátkem ledna napadne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2019 06:27
- Nahlásit
tady fuci jak svina -mam uplne ofucenej krk pres salu a kapucu a chce se mi spaaaaaat, sem konecne dnes spala
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2019 06:42
- Nahlásit
tady je bílo a fučáááák
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2019 08:56
- Nahlásit
tady taky fucak a posnehavalo trosku
a taky me poboliva zub, ty woe byla jsem u zubarky pred vanocema a tohle je jinej zub na kterym viditelne nic neni
je to asi epidemie bo mamu bral pekne zub od minuleho tejdne, dneska klusala k zubarce bez objednani
tak kdo bude dalsi?
asi pockam do zejtrka jestli to neprejde, jsem objednana na unor a fakt se mi tam nechce znova bezet
a oni taky radi nebudou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2019 09:22
- Nahlásit
me rostla ted 8 asi od stredy do pondeli ted uz to neboli skoro, jen je to citlivy pri cisteni zubu koncem.ledna du na kontrolu tak se na to muzu zeptat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2019 09:47
- Nahlásit
cernejcaj
ja mam nevyrostly 8 nahore a taky me obcas bolej,ale nikdy mi bohuzel nevyrostly, nejaky zuby navic bych brala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2019 09:58
- Nahlásit
maya
no nevim zda zrovna mit osmicky je vyhra
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2019 10:33
- Nahlásit
já nemám zuby moudrosti … ani jeden, ani založený. Jak říká zubařka - jsem vyšší vývojový druh člověka (nemá je ani ségra, ani naše mamina - jsme chudozubci )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2019 11:43
- Nahlásit
xerxova
tak to je super
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2019 12:40
- Nahlásit
cernejcaj
kdyz uz ti zbydou jako jediny na kousani, tak jiste to vyhra je
Xerxova
tak to ja jsem nejakej polovicni mutant, kdyz mam jen dva
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2019 12:54
- Nahlásit
a padá a padá...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2019 13:18
- Nahlásit
se obavam.ze tak jednoduchy to s tema 8 nebude
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2019 14:56
- Nahlásit
tak jsme vyházeli sníh - přestalo se sypat, dokonce se ukázalo slůňo - najednou spoustu světla... a než jsem se pokochala tou nádherou tak se setmělo a sype se znova. Ptáci dělají nálety - všechny druhý sýkorek (koňadry, modřinky, babky, uhelníčci a parukářky), brhlíci, červenka, kosáci, hrdličky, zvonci, pěnkavy, jíkavci, vrabčáci... to jsem zaregistrovala během chvilky...
Psík nadšeně házel sníh - ale ještě nadšeněji padnul na pohovku a spí a spí a spí... Prý je třeba dohnat spánkový deficit ze dnů volna
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2019 15:17
- Nahlásit
taky chci dohnat spankovy deficit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2019 17:30
- Nahlásit
Juhuhuu, to byla cesta domu, to byla bila tma! Sem si pripadala jak na horach, jela jsem 30 a sypalo se to tak, ze jsem mela co delat se udrzet na silnici, nebylo proti padajicim vlockam ve tme videt na 5 metru, jak byly nasviceny od auta. Kraaasa! Cokle taky nadseny, snih je dycky hrozne rozradostni. Kez by bilo chvili vydrzelo.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2019 17:38
- Nahlásit
Fifi tak hlavně že jsi v pohodě dorazila domů. Tady se sype celý den - teď už i mrzne (-4) - psisko si to užívá. Sníh, klídek, žádná střelba, složený stůl... tj. svět je zase v pořádku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2019 18:00
- Nahlásit
Xerxová
níh, klídek, žádná střelba, složený stůl...
Zadny trpajzlici...
hlavně že jsi v pohodě dorazila domů.
Jak to rikal Rainman? "Jsem vynikajici ridic?" Jsem naucena jezdit ve snehu z LBC, takze ja problem nemela, ale videla jsem par zoufalych ridicu z placky, kteri meli teda dost co delat.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2019 18:22
- Nahlásit
naši Trpajzlíci mu vůbec nevadí - je na ně zvyklý od malinkata… a oni jsou zvyklí na něj. Vídají se často - a jediné, co špatně snáší je náš výjimečný odchod s Trpajzlíky bez něho. Pokud je unavený, tak klidně chrápe... a oni se mohou pohybovat jakkoli rychle... a jemu je to fuk
Ti silvestrovští Trpajzlíci jsou něco jiného... znají se dost dobře, ale ne tak, aby oni i on nebyli navzájem ve střehu. Navíc nejsou zdaleka tak vycepovaní, jako naše dítka (i když já jsem vyhlášená tetička Herodes a oni to moc dobře vědí) - tudíž já jsem ve střehu - a to je hlavní problém - panička ve střehu rovná se něco divného...
Byla jsem doma od 21. prosince nonstop a od té doby si psík odpočinul pořádně až dneska. Ale zvládl to skvěle
|