Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2018 09:30
- Nahlásit

Xerxová
no jak rikam, me to pripada ze je to to samy co pecu ja, akorat ja pouzivam mandle a ty vlasaky, premyslim i, ze zkusim pouzit arasidovou mouku na to.

žanda
zkouska se povedla

ja dneska umyla nadobi, musim udelat cesnecku a se susenkama uvidim...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2018 15:24
- Nahlásit

ráno v lese tma (i když bylo po osmé), mokrého těžkého sněhu nad kotníky a lilo a lilo. Takže i psík byl spokojen s něco málo přes hodinovou procházkou a neodbočoval na velký okruh

No a od té doby se realizujeme předvánočníma dodělávkama… Venku je tak hnusně, že snad i ráda zdobím a doklízím. Psisko asistuje. Jo a pobavil mě - pravil, že králík (ovařené maso z hlavy, krku, plíce, mozek, kus jater...) je jedovatý (nakonec, když nic jiného v misce nepřistálo, tak ho dorazil...) A to netuší, že večer dostane obrané maso z pečeného hřbetu... a zase králík

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2018 15:52
- Nahlásit

Xerxová
Tu je taky echt hnusne, vichr, pak cerna stena a lijavec. V noci ficelo echt, ze se zase Troldik vydesil, kdyz venku buchla zidle plastova. A misto sladkych bobku delam radsi coleslaw salat, naznala jsem, ze ten bude zdravi nejen memu prospesnejsi.
Tyjo, kralika bych si dala. Najtoslav nevi, co je dobry, kor hrbeticek!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2018 19:35
- Nahlásit

my měli kus pečeného králíka na zelenině k obědu - a protože porce to byla velká (králíka byl kus), tak zbytky dostal psík do večeře. Sice prý syrová kližka je lepší, než pečený králík... ale zmizelo všechno včetně granulek. Jako moučník si dal pomelo… to tedy raději i než tu kližku. Divný zvíře

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2018 19:43
- Nahlásit

jo a jsme cvoci… zkoušíme vymyslet, jak by na našem obřím jídelním stole mohl duplo vláček rozvážet smaženou housku do polívky a slánku... Letos nás nebude nikdy najednou patnáct - jen max. deset (to opakovaně v různé sestavě) … tak by se ten prostor mohl využít na nějakou tu ptákovinu, co jistě nejen Trpajzlíky potěší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2018 20:17
- Nahlásit

tady chcalo docela, dedovi sem dala cukrovi a poprala pekny svatky - nevim jak s navstevou, vetsinou jezdivame po obede ale to se ted moc nehodi tak to bude slozity vymyslet...

xerxova
mnaaaaam budu zavidet, to miluju. ja aspon dostala zajeci pastiku

jinak dneska sem ztratila hlas ja, tak su zvedava, jak to bude vypadat zitra...

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2018 20:22
- Nahlásit

Xerxová
jak by na našem obřím jídelním stole mohl duplo vláček rozvážet smaženou housku do polívky a slánku...
To urcite pujde!
Preju plne vyuziti prostoru!

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2018 20:25
- Nahlásit

cernej caj
jinak dneska sem ztratila hlas ja, tak su zvedava, jak to bude vypadat zitra...
Reknu ti, jak by to vypadat melo. Lezet, odpocivat a nikde necourat. At nenahodis nikoho dalsiho a ty se das dokupy. Ja mam moribundus dneska tejden a po 4 pracovnich dnech konecne lezim. Je to znat, uz aspon zaskuhram. Ale chrchlam, frkam fest furt, pritom ve st to vypadalo, ze uz sem ok. A vono ne, potvora naka drzici.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2018 20:51
- Nahlásit

Fifi
nojo, rada dobra ale zitra sou vanoce a deti se tesej, takze lezet asi az v pondeli...

snad teda aspon je lip kdyz uz konecne lezis

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2018 23:06
- Nahlásit

koukám, že mám bejt asi ráda, že mě moribundus opustil a zanechal pouze rýmičku, a nestrašte, že se to zhorší
Xerxová
vláček se bude určitě líbit, to nějak vymyslíte

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2018 06:47
- Nahlásit

fotky z tohoto týdne - ty včerejší jsou hrozný - neb viditelnost byla skoro nulová a foťák to nebral...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2018 06:49
- Nahlásit

a ještě přihodím PFko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2018 10:39
- Nahlásit

xerxova
kraaasny pfko

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2018 11:13
- Nahlásit

dneska v lese jen zbytky břečky (nebyli jsme vysoko - jen kolem lomu) - na hraně lomu vždy mám psa na vodítku (jistota je jistota). Kecám s Pepou, koukáme na uříznuté kopce oblačností... ve vodítku žádný tah a když se náhodou podívám na psa, tak vzorově vystavuje - jednu přední zalomenou ve vzduchu, celý pes mi dává najevo, ať se proboha kouknu vyznačeným směrem... a byly tam - holky srnky s bílými zadky Pochválila jsem ho moc - a další důvod, proč u lomy navolno neee

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2018 13:43
- Nahlásit

tady sviti slunko a je to jak na jare...

ve meste ani noha, nemluvim tak jihlava presunuta na zitra nebo pi svatkach...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2018 13:47
- Nahlásit

tady sviti slunko a je to jak na jare...

ve meste ani noha, nemluvim tak jihlava presunuta na zitra nebo pi svatkach...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2018 15:41
- Nahlásit

plánuju zítřejší sváteční výlet - chodívali jsme do Betlémek (to je takové stylové ), ale chce to změnu. Takže asi vyhraje kaplička nad Mařenicema a okruh v podhůří Lužek.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2018 16:56
- Nahlásit

Xerxová
Vylety zavidim, mela sem v planu toho konecne natapat dost a houno, majere, houno mas. Tak si to uzijte i za me.
cernej caj
nemluvim
Je muz rad?

birma
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2018 17:39 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Po nekonečné době zdravím U nás stále všechno šílené - barák rozebraný na atomy, už teda máme aspoň po xx měsících pitnou vodu Do práce daleko a sežere to dost času, k tomu jsem se zapsala do Koira akademie pro instruktory, která žere taky mraky času, takže pokud to klapne, během příštího roku bude probíhat přerod ze zaměstnance v trenéra a taky se účastním Přivolávačů od Susan Garett. Když se k tomu přičtou ty tři psí paka, 5 koček a nově dvě akvária, nevím, kde mi hlava stojí
Tak aspoň přeju krásný svátky, když už se tu jinak nezjevuju...

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2018 18:12
- Nahlásit

birma
Ale ale, to je navstevicka vzacna! Voda uz vodovoduje? - Hura! At se prerodis v trenera bez bolesti. Krasny svatky vam vsem, dobra smecka.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2018 18:14
- Nahlásit

Fifi
Jojo voda už vodovoduje Díra na chodbě je už hluboká jen okolo půl metru a zahradní hadicí je voda dovedená do pračky a umyvadla s průtokáčem (bez odpadu), takže už žijeme jako lidi skoro

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2018 18:28
- Nahlásit

Fifi
ani ne, prej mu nema kdo nadavat

birma
jee tak to by bylo super, bys mela psi na full time a nemusela chodit do beznyho zamestnani? nebo to jako konicek k praci?

krasny svatky!

birma
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2018 18:47
- Nahlásit

cernej caj
další koníček k práci už nezvládám, takže doufám ve full time job Zpočátku možná k půlúvazku někde... No uvidíme, co bude a jak to půjde
Právě se mořím s letáčkem na první lekce pro místní a už to mi dává pěkně zabrat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2018 18:50
- Nahlásit

birma
tak to by bylo skvely, tak doufam, ze se to podari realizovat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2018 19:00
- Nahlásit

birma to je dobře, že se ozýváš Tak ať se chaloupka v pohodlný domov postupně promění a všem členům smečky hlavně zdraví a dobrou náladu

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2018 23:04
- Nahlásit

birma
no to je návštěva, máš toho teda, baráček občas kouknu na fb, máte pěknej, však to časem dáte dohromady a bude to parádní bydlení
přivolávače kdysi dělala známá se špicem, viděla jsem pár videí, hodně si to pochvalovala

všem přeju krásný vánoce, i když venku je spíš jaro, leje a všude bahno

brut
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2018 23:09
- Nahlásit

Milé dámy,

přeji Vám všem krásné Vánoce, spoustu štěstí, zdraví, lásky, pohody, dětem bohatou nadílku a všem chlupáčům spoustu dobrot

Hlásím, že jsme o jednoho člena smečky chudší .. minulý týden v neděli odešla za Duhový most Balinka V pátek ale přijela maličká Lottynka, tak doufám, že naše bolavá srdíčka brzy vyléčí svojí štěněčí aktivitou

V poslední době jsem se stáhla téměř ze všech aktivit. Ale slibuji, že se pokusím vše napravit a objevím se zde brzy

žanda
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2018 09:53
- Nahlásit

krásné vánoce všem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2018 10:08
- Nahlásit

brut
Preju vam taky krasny svatky a snad mala Lottynka zaplni to prazdne misto rychle a jeji kozisek pripadne vsakne nejakou tu vzpominkovou slzu

Jinak preju vsem teda UZIJTE SI TO

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2018 10:53
- Nahlásit

tak podle předpovědi už nic padat nemělo - a sněžilo nám celý výlet Vichr, rychle letící mraky, na chvíli dokonce slůňo vykouklo... pod nohama bahno a spousta vody a nový poprašek - pěkně klouzavé podloží. Za devět kiláčků Lužkama jsme nepotkali živáčka - když nepočítám srnčí a spol...

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání