Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2018 13:40
- Nahlásit

mizim z prace, krasnej vikend, OPET sem nechala powerbanku v zasuvce...

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2018 16:45
- Nahlásit

Taky preju krasnej vikend vsem.
cernej caj
zvazuju, kdyby to kamosovi nevadilo - si to ubytko dat na 2 dny a dat si jen vylet, no uvidime...
Asi rozumnej napad, vyspat se oba dny v teple. Snad to klapne.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2018 20:21
- Nahlásit

já dnešek proflákala... jen jsme uklidili barák a jinak jsem skládala puzzlíka - 1000 dílků - chtěla jsem ho udělat do zítřka, neb to už zase bude stůl potřeba (synovec se svou nastávající a 4 naši mládežníci plus pochopitelně babča... to máme zítra devět kousků...) Stihla jsem to - a dokonce jsem teď byla i s Najtidlem alespoň na krátké sídlištní... neb ten dneska spal a spal a spal

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2018 22:04
- Nahlásit

já akorát vyhodila pár věcí ze skříně, jinak taky flákačka, ale bylo hezky na procházku, sluníčko a teplo, fakt jak na jaře

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2018 06:58
- Nahlásit

tak u nás včera mžilo a pršelo celý den. Takže na procházku to netáhlo nikoho. Night lenošil - jen se případně přesouval za námi z pelechu na pelech. Dneska půjdeme na chvíli do lesa a pak mu dorazí návštěvníci - takže bude mít zase vzrůšo. Jasně že ho společenský život unavuje víc, než běžné lesní výpravy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2018 09:16
- Nahlásit

xerxova
hustaaa s puzlikama

tak na ubytku naji misto jen v jinym pokoji... a okruh vyjde na 22km vylet

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2018 09:54
- Nahlásit

v lese mokro, déšť se střídal s mžením a navíc byla mlha jak mlíko. Tam, kde ještě před dvěma dny byla souvislá vrstva sněhu už je jen promáčený les (jinak jen o kus výš sníh leží - lyžuje se - ale je to mokrýýýý)

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2018 17:27
- Nahlásit

cernej caj
tak na ubytku naji misto jen v jinym pokoji... a okruh vyjde na 22km vylet
Bezva, vyspis se obe noci v suchu. Kde vubec tapete?
Xerxová
déšť se střídal s mžením a navíc byla mlha jak mlíko.
Je to takovy ufrfnany pocasi posledni dny, mrholeni, zatazeno, chybi mi slunicko.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2018 19:56
- Nahlásit

Fifi
spime v telci. z 22 km se stalo 10, sem byla uplne tuha plus silenej vitr tak mam jako bonus opar auz tam.chcije tak z okna se na to diva dobre a cumime na simpsny

xerxova
tyjo fakt mate snih jo

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2018 20:39
- Nahlásit

cernej caj
sem byla uplne tuha plus silenej vitr tak mam jako bonus opar auz tam.chcije tak z okna se na to diva dobre a cumime na simpsny
Uplne zdravej caj, tak zejtra to snad taky utapes nak minimalisticky. To by se to spalo venku, vid?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2018 20:49
- Nahlásit

dole už sníh není - musí se o kus výš... Ale tam ho je dost. Teď prší docela fest - psík nechtěl ven - otočil to ve dveřích

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2018 21:04
- Nahlásit

prej má sníh napadnout příští tejden i v nížinách píšou teď
u nás dneska mega hnusně, mrholení, mlha, vítr, spíš jak podzim

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2018 07:20
- Nahlásit

tady do rána nasněžilo, ale už do toho prší... Ale na horách padá sníh - voda v horách se pomaličku doplňuje

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2018 07:50 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

fotky z uplynulého týdne (je vidět proměnlivý stav poměru sníh-bahno)

na té předposlední fotce je celý Liberec, Ještědský hřeben, kus Lužek - je to místo s úžasným výhledem - kdyby tedy zrovna nebyla mlha jak mlíko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2018 15:41
- Nahlásit

xerxova
to sou krasny snezny fotky

fifi
su rada ze sme zustali nakonec na ubytku meli sme stesti ze pani nekdo posunul termin o den - dneska jen na rozhlednu nad telci asi 2km tak byla zavrena a v noci zas pekne pocenicko, to by ve spacaku kterej by byl promocenej bylo fakt peklo... tak aspon dneska uz brzo doma a obidek s muzem

dneska teda ultra hodne hnusne, dest vitr, jako psa by ven nevyhnal

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2018 17:42
- Nahlásit

čaj to je dobře, žes nespala pod šírákem, ale v posteli. Tady bylo taky dneska hodně hnusně - lilo a fučel ledový vichr

Pes nechce ani na zahradu - že je mokro a navíc tam často bouchaj první rachejtle.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2018 19:41
- Nahlásit

cernej caj
dneska jen na rozhlednu nad telci asi 2km tak byla zavrena a v noci zas pekne pocenicko, to by ve spacaku kterej by byl promocenej bylo fakt peklo... tak aspon dneska uz brzo doma a obidek s muzem
Takze nejaka chorubka pokracuje? Me to drzelo fest, ted to sou dva tejdny a furt nemluvim uplne ok, obcas zachrchlu a to sem vlastne cely svatky a volno prolezela. Tak se dej nejak do kupy.
Xerxová
Tady bylo taky dneska hodně hnusně - lilo a fučel ledový vichr
Taky tak, krasne lilo a ficelo. Bahno, bahno, bahno a krtek se probudil k zivotu, projel si starou drahu a vyrobil novych x kupicek. Bahno...
A rachejtle - tu je zatim relativne klid, obcas neco prdne, hlavne to je slyset z mesta, jak ja to nesnasim. Doufam, ze zejtra tu bude relativni klid, snad, oproti mestu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2018 19:48
- Nahlásit

Fifi překvapuje mě Night - opravdu z absolutního neřešení petard se dostal do stavu "venku je nebezpečno". Nechce ven - i když je relativní klid... ven jsem ho teď vyvedla na vodítku, jinak snad tvrdil, že se čurat nemusí... Ráno bude klid - ale večer jsem na něj zvědavá. Naštěstí doma je zatím úplně v klidu.
Trpajzlíci odjeli... zítra na oběd přijede švagrovka se švárou a neteř s dítky... a zůstanou do prvního... takže návštěvní dny stále nekončí

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2018 21:20
- Nahlásit

Xerxová
opravdu z absolutního neřešení petard se dostal do stavu "venku je nebezpečno". Nechce ven - i když je relativní klid...
Tak treba mu je s vyssim vekem neprijemnej vic ten zvuk nebo vizualno petard? Se meni civy vekem jak lidem, tak psum, asi zacina neco z toho vnimat neprijemne. At zitrek prozijete v pohode.
Troldik na rany a ohnostroje reaguje taky vic, ale on je senzibil vseobecnej, rve na ne letos vic nez vloni. Ruzene je to zatim sumak, snad to tak zustane...

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2018 21:33
- Nahlásit

Loki se teda bojí, myslím, že víc než loni, dneska tedy už nějací debilové navečeru stříleli, to dřív nebejvalo, ale čím je tu víc přistěhovalců, tím je to horší, teď vůbec nechtěl ven, si to pamatuje, jsem musela dát vodítko a trochu to pocvičit a má ho radši na couračku, až půjdou spát, aby se zas necukal
ale zítra nevím, to bude asi doma až do rána

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2018 21:56
- Nahlásit

Maya
ale zítra nevím, to bude asi doma až do rána
Tak to by mi prislo jako samozrejmost, ze na bouchaci dny a noce budu mit radsi psa/y doma. Tam si pustim radio, tv, nejaky sranda cviky a psiska ani nezaregistrujou ty kreteny. A jestli myslis pristehovalcema vesnicky naplavy, tak souhlas. Ale zalezi na naplave, zde nektery vubec rachejtle nepouzivaji, neb maji vcelstva, kone, drubez a chapou, ze to celkove vadi. A jinejm naplavam je to sumak a jdou triskat. At se deti pobavi?
Jestli zacne nekdo palit vedle baraku zitra, zase budu za carodejnici a poslu je! Dal do poli...

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2018 22:25
- Nahlásit

Fifi
jo, náplavy z města, u nás žádný se zvířectvem nejsou, takže jim to nevadí, většina nemá ani psy, dřív se bouchalo od půlnoci do jedný a jinak byl klid, teď poslední roky, už to bejvalo celej večer, letos už i dneska chvíli, každým rokem je to horší, ale zatím, teda do loňska, tak od jedný v noci byl klid, tak jsem třeba ve 2 psy do kotce dala a neměli s tím problém, ale letos když to vidím, jak to Lokimu dlouho trvá než se z toho dostane, tak po tý kanonádě to bude fakt do rána
jinak samo jsou celej večer doma, oni jsou furt teď celý večery doma, i kdyby se měli upejct a Loki akorát chrápe u mě v koupelně, kde je nejchladnějc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2018 08:55
- Nahlásit

feri to nejak vyrazne nevadi jakoze by se bala, spis de a steka na to, presto je rozdil kdyz tu nekdo streli dve tri a kdyz to tu bude strilet cela obec jako loni a s tema jejima nervikama...

za chvili jedu do brna, mam cesnekovou pomazku a krabi salat (ze sojovych testovin), mame 2h prochajdu silvestrovskou (mam dnesek nadpracovanej a nemusim do prace), pak na chvili ke kamosce, pak na vecerni party k druhe kamosce a protoze su chcipla a nechci s feri chodit pres mesto az to zacne vyrazneji strilet, tak kolem 18h to vidim tak, ze zvednem kotvy a u kamosky v klidu prave prespime a domu zitra, jinak se nemam sanci dostat z brna vecer a nechci nechat feri samotnout ale nechci byt ani vecer sama doma jako loni

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2018 10:26
- Nahlásit

my obešli velký okruh v lese - těžký sníh unavil zvíře myslím dostatečně. Na vrcholu Javoráku byla na sněhu ledová krusta - tam mrzlo… jinak docela teplo. Vody je kolem hodně - mám z toho radost.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2018 17:14
- Nahlásit

Klidny vecer a noc preju vsem, hlavne zviratum, at prezijou bez ujmy petardy. Nejen psove, ale i pipiny, kocky a dalsi tvorove. A v novem roce hlavne zdravi.
cernej caj
Uzij si Brno, dobre, ze ses s Feri ve spolecnosti a nesedis doma sama v koute. A chcip at te brzo prejde.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2018 17:34
- Nahlásit

venku to už práská skoro nonstop - uvnitř to pes neřeší, ven ho nenutím. Lehce mě štve - jsou tady "jiní Trpajzlíci", kteří si musí zase na něho zvyknout (vidí se párkrát do roka - ale týden v Chorvatsku je základ) a on to ví - a otravuje je. Jen je přiblízne, či očichá... ale oni jsou nešťastní. Učí se obě strany - ale Night na sebe touto cestou upozorňuje a štve mě... Myslím, že se těší, až svátky skončí

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2018 17:43
- Nahlásit

Xerxová
venku to už práská skoro nonstop
Chjo. Tu je zatim relativne klid, ale ono to prijde. Psiska sou utahany a chrnej, na pulnoc maj nachystany plneny kopyta a morkovy kosti, tak budou mit snad jiny zajmy nez rvat na ten kraval.
ale Night na sebe touto cestou upozorňuje a štve mě...
Chudacek malej, nikdo si ho nevsima, nepohladi, nikdo se mu nevenuje...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2018 19:13
- Nahlásit

tady klid není - docela rachot - nechci vidět půlnoc... Pes byl venku kolem čtvrté - takže vydrží v případě nouze až do rána... ale pokusím se ho kolem osmé dostat na chviličku ven vyčurat. Uvidíme - bojí se dost (nechce ani do předsíně - ale doma se neklepe a tváří se jako v bezpečí)

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2018 19:39
- Nahlásit

Xerxová
Uvidíme - bojí se dost
To je dost posun od lonska.
nechce ani do předsíně - ale doma se neklepe a tváří se jako v bezpečí)
Aspon tak, broucek jeden.

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2018 21:08
- Nahlásit

u nás už to bouchá od 7, sice z dálky, ale i tak Loki nechce vůbec ven a když už ho tam dostanu, tak jen lítá a štěká
loni byl taky ještě celkem v pohodě
holt po létech pohody zas jeden vystreslej pes
ale doma to zatím jde, u sousedů to bude asi až o půlnoci

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání