Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 06:45
- Nahlásit

Maya azalky naštěstí umí vyrašit novými výhony z kořenového balu. Kde se jim líbí, tak je to docela solidní "plevel".

žanda Neměřila jsem ho - Night sice miluje stání na zadních - ale nerada bych ho zkoušela postavit co nejvíc "kolmo" - bojím se, že přepadne na záda - a to by byla pěkná rána... A hodně dělá i hlava - pokud nadšeně "vyje" s rypákem nahoru - hned je zase o kus vyšší.
Má povoleno stavět se o mě - nechci, aby se stavěl o plot. Ne, že by plot nevydržel, ale on pak dosáhne na chudáky chodce po chodníku. A někteří skáčou do silnice neb chlapec náš neštěká - on se jen tak náhle zjeví a nadšeně se jde pozdravit. Lidumil jeden praštěnej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 07:07
- Nahlásit

kachna_
aha, to teda znam jen zatim pri pauzach

Xerxová
super fotky a tu kytku mas fakt paradni

žanda
rapik to se pestuje nebo da nekde koupit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 09:09
- Nahlásit

my už stihli devět kiláčků - obešli jsme Javorový vrch a dobyli vrchol Dračího vrchu. Tam jsme vyzkoušeli čtyři průzorové kovové schody (děravá "rohož") - jestli je dá dolů (to jsme věděli, že v případě nouze zvládneme i "násilím"). Ostatní kamenné problém není nahoru ani dolu... Nahoru vyběhl jako nic, dolů se zasekl, předvedl usilovný pláč nešťastného chudáčka - a pak jeden opatrně sešel a zbytek skočil - dapadl na schody vytesané ve skále a ty seběhl jako nic... Takže mě nepřesvědčil, že bychom nějaké delší směrem dolů zvládli. JInak parádní procházka...

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 10:02
- Nahlásit

Xerxová
jasně - pokud to bude potřeba, tak přijď.
díky já teda doufám že nebude ale čék je hned klidnější když ví že se má kde poradit když už někdo zkušenost má

kachna_
další stupeň budou cetrisový desky? (cetris - cementotřísky)

budu prudce moderní

Maya
moje teta neslyší na jedno ucho půlku života a taky jí to nijak nevadí, takže asi žádná trága, ale co jsem kdy slyšela, ty prasklý bubínky se obvykle zahojí bez následků
jako doufám že to tak bude i u mě... ale zas jednu výhodu by to mělo...mohla bych taky dělat že slyším jen to co chci

už tu nejsem sám..už přijímaj lidi na zítřejší operace...
dneska po vyšetření že prej lepší a příští tejden mě pošlou na audio...booože já tu nechci bejt celej tejden

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 13:07
- Nahlásit

fajka
to te teda uz nepustej dom zw by sis jen dosla na vysetreni?

dneska cca 14km lesem, ve stinu, takze fakt laradnu vejlet a jeste pak v cuku letu arboretum u zastavky. za hodinku budu doma bavit draka

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 15:42
- Nahlásit

cernej caj
za hodinku budu doma bavit draka
mám živou představivost, proto prosím o upřesnění. Zatím si tě představuju, jak hraješ karty s nějakou fantasy obludou.

A abych vás tak trošku pobavila. Rušili jsme nefunkční žabník (přesune se jinam) a vylejvala jsem z něj zbytky vody kyblíkem. Podklouzla mi noha, sedla jsem si do kopřiv a dopadla do bláta (takového toho rybničního) a ještě jsem se majzla do kolena tím kyblíkem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 15:52
- Nahlásit

kachna_
a ja mam zatim na mysli to uzasny sedivy stvoreni, co na me cekalo doma v postylce a pri chuzi pleskalo botickou o podlahu

to me snad prijde dost desivy, nez vtipny. Ale jeste te to uklidni, ja si zapla rano mixer na pripravu jogurtu. Nic zvlastniho, ze... ale zapomela sem v nem zlicu

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 16:05
- Nahlásit

cernej caj
Jo Ferinka.
zapomela sem v nem zlicu
jej aneb "budíčéééék", to musel bejt děsivej kravál, ne?
Vzhledem k velikosti žabníku se mi nemohlo nic stát, takže to komický bylo.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 16:20
- Nahlásit

kachna já rychle a bez brejlí četla místo žabník žebřík... a přišlo mi fakt divný, jak se z něj vylejvá voda kýblem

Sedminy se vyvedly - oběd i dortík i tuna ovoce navrch prý dobrý. A pak mladík chodil po trávníku v ploutvích, potápěčských brejlích a se šnorchlem v hu... ústech. Chtěl s tím brát i benďák - což jsme neriskovali a vymluvili se na vítr Na lezení po stromech naštěstí podvodní dárky sundal...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 16:36
- Nahlásit

kachna_
no taky byl sem ho hned vypla pac sem ho zavrela "zezadu" a tu zlicu sem nevidela tak sem premyslela co mi tam spadlo

no tak hlavne jestli te u toho nevideli deti, by se mohli asi hodne chechtat a pak by tva autorita mohla utrpet

Xerxová
tak to zni skvele. rostou rychle.

co je bendak?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 17:02
- Nahlásit

badminton = benďák

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 17:06
- Nahlásit

Aduš vylítává profesorku...
a choděj mě esemesky:

Ty, vole co to máš za čtyřkolku? Natrénuje a zabije mě !

tak se ptám... copaaaaak? tahá?

Aduš:
Chvilku jo, chvilku ne, ale až natrénuje tak mě asi zabije...zlatý psiska od Henyšky....

Tak nevim jessti se nemám začít bát...

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 17:07
- Nahlásit

kachna_
noha, sedla jsem si do kopřiv a dopadla do bláta (takového toho rybničního) a ještě jsem se majzla do kolena tím kyblíkem

jako že si byla žaba na prameni?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 17:35
- Nahlásit

Fajka

Xerxová
ahaa to sem nikdy neslysela

dneska slabych asi 5 fotek

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 17:35
- Nahlásit

Fajka hodná Aduš Profééésorka zdá se bude dokonalá tažná síla

Já dneska málem psovi vyrazila zuby Chlastal vodu z potůčku vedle cesty - a ta cesta jako podklad má žulové kameny. No a jak jsem stála na kraji cesty, tak se uvolnil jeden balvánek (asi jako pěst) a skutálel se do potoka a narazil do Najtí hlavy. Jen to cvaklo... Psisko se po mně nechápavě podívalo, vyskočilo na cestu, oklepalo se a vyrazilo... Krev necákala, ani další kontrola (hlavně zubů) nic špatného neodhalila... Pepa tvrdí, že to nemusel být zvuk nárazu do zubů, ale mohl to být zvuk nárazu na jiný kámen ve vodě... Lekla jsem se hodně - kámen malý nebyl a příkop byl dost hluboký a šutřík se solidně rozutíkal... Prý si mám dávat pozor, kam šlapu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 18:49
- Nahlásit

Xerxová
ufff tak hlavne ze najtik celej a nekdy to je v tech sutrovych polich nebezpecny

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 18:56
- Nahlásit

Xerxová
hodná Aduš Profééésorka zdá se bude dokonalá tažná síla
Aduš je hodná nejhodnější, nejdřív vyvenčila před obědem tetičku a vytáhla jí na zmrzlinu a pak jela vyvenčit profesorku

Profééésorka zdá se bude dokonalá tažná síla
že by mě konečně někdo pomohl do kopců s tím mým těžkým zadkem?

Já dneska málem psovi vyrazila zuby
šmankote..bežužubej najtííík...ještě že má ty zubiska tak pevný a nevopustily ho

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 19:06
- Nahlásit

To hic, fuj.
Fajka
nejdřív vyvenčila před obědem tetičku a vytáhla jí na zmrzlinu
A dobre se ti slo, zadny vravorani? Hodna Adus, moc hodna.
Treba te pusti uz v tydnu, na audio si jen dojdes?
cernej caj
Pekny fotky, orchideje mam moc rada. Co packa, lepsi se to?

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 19:09
- Nahlásit

Fifi
A dobre se ti slo, zadny vravorani
no v tom venkovním otevřeným prostoru je to dost jinej levl takže motanice byla ale když se šlo pomalu tak to šlo...jen teda ty oči mám tak rozjetý jak blázen...
no budu doufat že se to všechno vrátí do starejch kolejí...

Treba te pusti uz v tydnu, na audio si jen dojdes?

taky doufáááám....

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 19:10
- Nahlásit

cernej caj
dneska slabych asi 5 fotek
ale krááásnýýýých

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 19:19
- Nahlásit

Fajka to je fajn, že jsi vyrazila do víru velkoměsta Jen trénuj. Každý rehabilitační krok se počítá. Neteřka je hodná - dobře sis jí vycvičila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 19:19
- Nahlásit

Fifi
jo, packa vypada dobre, celou sem ji prohmatala - reaguje teda na ni hakliveji nez na tu druhou, ale nijak bolestive a trochu se ten polstarek "zatahl". ted tu chrape

no ja vubec netusila, ze to tu mame v moravskym krasu ty orchideje.

Fajka
super, zes byla vyvencena a teda fakt drzim palce, at jdes dom na domaci leceni!

diky

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 19:36
- Nahlásit

Xerxová

to je fajn, že jsi vyrazila do víru velkoměsta
nevim jestli je stánek pře nemocnicí vír velkoměsta ale kousek povenčí jsme pošmatlaly

Jen trénuj. Každý rehabilitační krok se počítá.
no do longu mě chybí 79,50 km

Neteřka je hodná - dobře sis jí vycvičila
co já, to ono samo

cernej caj

no ja vubec netusila, ze to tu mame v moravskym krasu ty orchideje.
jsou fakt krásný

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 19:37
- Nahlásit

protože Trpajzlíci raději melolun bez "peciček" - tak jsme ho chtěla nakrájet na kostky a odjadýrkovat. A napadlo mě nechat tam narozeninovou sedmičku. No a vydlabaný zbytek jsem zasypala vínem - a dopadlo to docela esteticky

na dortíku už sedmička k přečtení není - byla z vína. Jinak tenký piškotový korpus (byl ze tří malých vajíček) jsem rozřízla, naplnila sladkým tvarohem a krájenými banány - a navrch do další vrstvy tvarohu přišly jahody a víno. Šlehačka byla připravená - ale nikdo ji nechtěl...

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 19:42
- Nahlásit

Xerxová
jéé to je hezký
je takovej vychlazenej meloun...hmmmmm

Xerxová
Člen
- Nahlásit

fajka tohle nikdy není ONO SAMO
Mě teda moje neteřka tentokrát vyšplouchla Měla napůl se mnou hlídat moje rodiče (když ségra se švárou byli 8 dní pryč) - a už v úterý večer si pořídila silný zánět, brusinky nepomohly, nafasovala ATB a na ty si pořídila alergii a blila a blila... takže místo aby se starala o staříky, starali se o ni ATB už má jiná, a už jsem celý ten "cirkus" v pořádku předala ségře

Fifi
Člen
- Nahlásit

Xerxová
To vypada bezvadne a zdrave, mi delas chute, slint!
Fajka
jestli je stánek pře nemocnicí vír velkoměsta ale kousek povenčí jsme pošmatlaly
Oproti motani se po chodbe to je veleuspech.

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 19:46
- Nahlásit

Xerxová
tohle nikdy není ONO SAMO
tak se rychle učí, no prostě je skvělá

Mě teda moje neteřka tentokrát vyšplouchla Měla napůl se mnou hlídat moje rodiče (když ségra se švárou byli 8 dní pryč) - a už v úterý večer si pořídila silný zánět, brusinky nepomohly, nafasovala ATB a na ty si pořídila alergii a blila a blila...
ježíš, chudák, jak já s ní soucítím.....

takže místo aby se starala o staříky, starali se o ni
zas měli staříci náplň a nenudili se všechno špatný k něčemu dobrý!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 19:48
- Nahlásit

Fifi když oni kupované dorty nejedí (a my taky moc nee). Ovoce mají rádi a tak to byl základ. Nezdravý byl snad jen ten cukr v piškotu a v tvarohu - ale to jsme vysportovali a vypotili ve vedru

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2017 19:48
- Nahlásit

Fifi
Oproti motani se po chodbe to je veleuspech
a to zasejc jooo už i doktor mě dneska chválil že vypadám mnohem líp než kdy sem před ním přistála v úterý ráno

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání