| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2017 20:37
- Nahlásit
Fajka vydrž. Tohle fakt není sranda - zbytečně tě v nemocnici držet nebudou
O víkendu pomůže venčit neteřka... případně zaúkoluj i zbytek rodiny, ať si i Číf trošku odpočine a nepřirostou mu vodítka k rukám...
Dnešní Praha byla krásná - prošla jsem depozitáře archeologů Hradu, viděla tři různé výstavy - probrodila se v davech turistů - taková služební cesta nebyla vůbec marná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2017 20:42
- Nahlásit
kachna_
pes je bozi, to je pravda
Xerxová
tak to nezni jako spatna sluzebka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2017 20:51
- Nahlásit
Xerxová
zbytečně tě v nemocnici držet nebudou
já vííím, jen pro mě je nepředstavitelný trávit tolik dní po sobě v posteli ....utrpeníííííí pro mě
víkendu pomůže venčit neteřka... případně zaúkoluj i zbytek rodiny, ať si i Číf trošku odpočine a nepřirostou mu vodítka k rukám
jo dneska protáhla profesorku ale zejtra jede pryč maj nějakej zápas a vrací se až v neděli..
no a zbytek rodiny už doma je na venčení nepoužitelnej...naši už by to nedali... takže čífoj ty vodítka přirostou a naroste svatozář
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2017 20:54
- Nahlásit
cernej caj
je dobre, ze se to rychle podchytilo, kdyz to melo tak dramatickej nastup
ale je zajímavý jak některý předtuchy fungujou..než jsem šla spát v to pondělí tak jsem si jako poslední našla příznaky zánětu středního ucha... aniž bych tušila a pak v noci jsem přesně věděla že to je ono. Když jsem pak na čífa vysypala na jaký oddělení mě má odvést tak si skoro klepal na hlavu že vo sobě nevim a blbnu..ale poslechl mě a bylo to tam...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2017 21:01
- Nahlásit
Fajka no evidentně jsi už tušila, že je tam někde chybka. Jinak bys to nehledala... Bylo dobře, že jste na nic nečekali a do nemocnice jsi se dostala včas. Ten víkend je blbý, ale holt doufej, že pondělní výsledky už budou lepší.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2017 21:04
- Nahlásit
Fajka
tak to ses drsna teda ale je super, ze ste se aspon nezdrzovali prostojema nekde na spatnejch zastavkach...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2017 21:22
- Nahlásit
Fajka
no prej to jde i vzduchem..vdechneš ani nevíš a je to tam..
A jako co teda vdechnes? Co to je za hnusobu nezbednou?
prej nejdřív možná v pondělí ....buuuu
Na jednu stranu te moc lituju, ale zase - hele, kdy ty si vubec odpocines? Ber to jako relax.
už jsem schopná dojít na záchod aniž bych se celou dobu opírala o zeď....
To musi bejt straslivy, kdyz mas rozhozenyho sneka a rovnovahu. Mne se stalo parkrat pri velkym jarnim kveteni, ze sem alergicky smrkala tak, ze se mi taky ucho porouchalo, ale jen decentka, nicmene tez sem mela pocit, ze buchnu. Tohle si vubec neumim predstavit.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2017 21:34
- Nahlásit
Maya
ten špic prej kříženec rotvajlera
to netuším,ale píšoi to tam.
já homeo mám vyzkoušený na sobě pak i na psovi, mě to funguje
ibalgin je sice protizánětlivý a proti bolesti,ale jestli je na hojení......a je to chemie. čím jsem starší ,tím se snažím kamarádit se víc s bylinama.- když to jde tedy.
cernej caj uvařili mě mlíko s rumem a máslem a odzpívala jsem to
jo a domotaný to je...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2017 21:35
- Nahlásit
Xerxová
jak bylo v Praze?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2017 21:35
- Nahlásit
Xerxová
no evidentně jsi už tušila, že je tam někde chybka. Jinak bys to nehledala
jj podvědomí někdy fakt funguje
cernej caj
ale je super, ze ste se aspon nezdrzovali prostojema nekde na spatnejch zastavkach...
no dneska jsme se tomu tady smáli, jak byl z toho v šoku že jsem to přesně trefila, páč on měl strach že je to něco mnohem horšího
Fifi
A jako co teda vdechnes? Co to je za hnusobu nezbednou
hele já mám tu hlavu ted zabetonovanou tak nic moc neudrží ale furt tu padali nějaký pneumokoky a takovýdle názvy..ale přesně nevím, bo já byla fakt out of order
To musi bejt straslivy, kdyz mas rozhozenyho sneka a rovnovahu
no jako je to fakt děs...jako ze stavu že dám durch 80 km se obratem dostat do stavu že se bez pomoci pomalu nezvedeneš z postele a nestačí ti na chuzy celá silnice je hodně velká depka...
ale už je to lepší už projdu pár metrů aniž bych se musela chytit... ale to se rozchodí vo tom nepochybuju..jen musí zánět pryč a buben dorůst
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2017 21:39
- Nahlásit
Fifi
už jsem schopná dojít na záchod aniž bych
kdysi mě dávali infuze a ty mě tak rozhodily vidění, že strefit se do futer byla docela psina. Doma mi říkali zavolej,nebo napiš- já neviděla a ni mobil,natož co mi kdo píše....
a že je zánět ucha možný i v dospěkosti- kdysi kolegyně důchodkyně a trpěla taky jako zvíře.......nikdo jí nevěřil, že to je ucho.
zítra už bude zase líp, neboj.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2017 21:41
- Nahlásit
žanda
kdysi mě dávali infuze a ty mě tak rozhodily vidění, že strefit se do futer byla docela psina
aha,no to mám taky tak možná tomu ty infuze taky přitěžujou...
zítra už bude zase líp, neboj.
jo je to každej den vo chlup lepší tak věřím že jo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2017 21:44
- Nahlásit
Fajka
hele já mám tu hlavu ted zabetonovanou tak nic moc neudrží
Bodejt, kdyz do ni mas ted diru. Pro tebe by ted fakt platilo jednim uchem tam a druhym ven. Pardon, znas muj humor...
Buben doroste, hlavne teda hnusak ksaaa do pryc! Tatovi prdnul buben pri potapeni, to byla prej docela prekerka - este, ze tam s nim byli kamaradi. Takze vlastne, kdyz to zrelativizuju - stesti, ze ti to neprdlo pri potapeni nebo na longu, vid?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2017 21:45
- Nahlásit
Fajka
léky jsou nutný, ale rozhodně si nemyslím, že všechny jsou pro každýho dobrý. jsem alergik,t ak že se každýho novýho bojím,jaká bude reakce a jestli mi nebude hůř, než bez nich.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2017 22:00
- Nahlásit
Fajka
tak to liti, ale do pondělka to uběhne a bude dboře
žanda
já bylinky nemůže kvůli alergiím na pyly všeho možnýho
hubu leduju, vyplachuju studenou vodou a ibalgin a doufám, že to bude stačit a nebude zánět bo jinak bych do pondělka s tím chcípla, to mi stačilo dvakrát váček v dásní přes noc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2017 23:35
- Nahlásit
a hele to jsem ani nevěděla že existuje
http://www.knihobudka.cz/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2017 05:21
- Nahlásit
maya
o tom.sem.ceyla
fajka
hoj se hoj!
my razime na bus
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2017 07:07
- Nahlásit
Fifi
Bodejt, kdyz do ni mas ted diru. Pro tebe by ted fakt platilo jednim uchem tam a druhym ven
jo akurát ten beton z tý jedný půlky bych potřebovala nějak vykydat
vlastne, kdyz to zrelativizuju - stesti, ze ti to neprdlo pri potapeni nebo na longu,
se v něčem topim furt
na longu v pohodě...by mě někdo našel až by šel v noci a zakopl o mě
žanda
jsem alergik,t ak že se každýho novýho bojím,jaká bude reakce a jestli mi nebude hůř, než bez nich.
tak to je teda blbý jako oni se ptaj jestli je člověk na něco alergickej ale jak to má čék vědět když se potká s něčím novým že jo... to ti nezávidim...
Maya
hubu leduju, vyplachuju studenou vodou a ibalgin a doufám, že to bude stačit a nebude zánět bo jinak bych do pondělka s tím chcípla, to mi stačilo dvakrát váček v dásní přes noc
aaaaj lity lity... ti trhali boco?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2017 09:19
- Nahlásit
Fajka
jj trhali mi ve ctvrtek zub boli furt ale uz je to lepsi nez vcera bi jsem si ored spanim z ty diry vydloubala nejaky zbytky jidla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2017 09:22
- Nahlásit
jiz vzhuru od 7 ti je o vukendu snad po letech takhlebrzo , ale cestu nanakup jsme prezili i kdyz oravda nemam to jeste uplne vychytany je to takovejxh veci jolem toho auta ze to bude asi par jizd trvat nez na nic nezapomenu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2017 09:26
- Nahlásit
ale byl to dobrej napad jet v 7 rano jsme odjizdeli od marketz po osmy a uz bylo parkoviste z pulky plny asi jak lidi jezdej na chaty tak nakupujou cestou
cestou domu jsme potkali auto VB a starej bus asi maj v Bn nebo nekde pobliz sraz dneska je nejaka akce ze tu kolem nas ma zase jet parni vlak
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2017 09:40
- Nahlásit
v lese bylo krásně - teď se musím vrhnout na prádlo, na úklid a na zahradničení... Zítra budeme slavit Vilémovo sedmé narozky... tak si musíme i předvařit na zítra a musím upíct korpus na dortík.
Je vedro už teď ráno, žádná houba nenalezena...
Fajka možná je lepší, když jsi zůstala "za mřížema", sluníčko by nebylo kamarád - a těžko by ses nutila být zavřená doma a v klidu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2017 13:39 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
maya
sikivnaaaa ze si uz sama jela.nakoupit hlavne podrazuj v kerzovatkach, at se ti nestane ze se budes xhtit rozjet na 3, ono to chcipn2 a uz v ni budes blbe cucet a netesti je hned. asi mnohem lepsi zapominat blikat u objizdeni prekazky treba ja se uz tesim, az se osvwzu z uradu dom za 10 dni.
jak se pozna uvqrenej pes? feeinka je zatim dusena, takze cil minus 8km, 40 min cekani na bus a jedem dom.
tohle sem jete v zivote nevidela. prvnich 12km v cajku. pak 45min pauza (30 min pauza, 5 min chuze, 10min pauza) a najednou si lehla. ok yo nekdy udela, dostala napit... 50m a znova... k tomu zacala hrozne jak tak napul chcrci pri funeni, tak se ten zvuk zmenil a.byl vic jakoze "namaha" tak sem hned u mapy resila spoje (se fakt vyplatilo za tech 120kc rocne koupit offline jizdni rady)
za posled i asi kilak k autobusu uz to bylo co par kroku a nakonec sem ji asi 100 metru odnesla, pac zuchla na silnici kde ani nebyla krajnice a stin... navic si o neco skrabla/pichla polstarek na zadni tlapicce. u autobusu se asi 20min namacela v chladny jihlavce, k tomu mi behem dne vypila 1,5l lahev vody + neco cestou/potok, fontanka na namesti). ted je odpadnuta a jedem dom, pekne chrape ale tak me napada, jak muze vypadat prehratej pes?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2017 13:58
- Nahlásit
čaj tu packu nemá oteklou?? protože to mi připadá jak sršeň (zmije by asi vypadala hůř ) Vůbec by se mi to nelíbilo - lehajícího si psa vlastně neznám. Funícího, zpomalujícího... to jo - ale aby si lehal během pochodu, to ne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2017 14:28
- Nahlásit
xerxova
feri to dela, kdyz je fakt uavena a zastavim se, tak si lehne.
min. nedeli sem v zivote poprve videla ze smw sly kolem stinu a ona sebou normalnw zuchla do toho stinu jako "uz dal nejdu". dostala vodu, posedely sme a za chvilu si dosli trasu bez potizi.
dneska to udelala, pak znova, pak znova - to us se mi nelibilo, a pak uz po par metrech jak byl stin, zuch a kdyz nwbyl tak taky... ze si takhke treba chtela vorazit na travniku ve stinu pod stromem... ale na silnici bez kouska stinu...
pak po koupacce v chladny vode lepsi, takze fqkt jak kdyby byla prehrata.
ta tapinka natekla neni, ma spis jakoby odrenej ten jeden polstarek. jednou ji nadzvedla, tak hned kontrola, prohmatani... ale nic krom odrenyho polstarku sem nenasla. doma az nebude mit tlqpy napul od blata ji ju prohlidnu jeste jednou radsi, ale to by asi oteklo hned?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2017 15:18
- Nahlásit
posltarek je teplej, ale nezda se mi rozdilnej proti druhe noze. Je tam "Cervena" skvrna asi jak se to odrelo pripadne na neco slapla...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2017 17:26
- Nahlásit
cernej caj
min. nedeli sem v zivote poprve videla ze smw sly kolem stinu a ona sebou normalnw zuchla do toho stinu jako "uz dal nejdu". dostala vodu, posedely sme a za chvilu si dosli trasu bez potizi.
Batyna to dělá, nevím proč, dřív jsem podezírala měkké patro, pak alergii na klíštěcí kousnutí, teď přemýšlím, jestli se pustím do zjišťování příčiny nebo ne (letos je to špatný).
Přemýšlím, že jí odklíštím a dám zátěžový test, nějakou krátkou trasu po sluníčku.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2017 17:30
- Nahlásit
Maya
jsem taky alergik,ale už jsem se k bylinkám dopracovala. před
-ti lety jsem nemohla vidět ani trávu, dneska už jí sekám. jo tělo si časem zvykne i na psa to bych m taky dala, kdyby ne!
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2017 17:33
- Nahlásit
Fajka
jako oni se ptaj jestli je člověk na něco alergickej ale jak to má čék vědět když se potká s něčím novým že jo
stačí když jsem ai vzala báječnej prášek na migrénu-zabíral snad ještě byl v krku....druhej taky, třetí a už mě vezli s anafylaktickým šokem.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2017 17:37
- Nahlásit
cernej caj
jak muze vypadat prehratej pes?
Docela podobne, jak si popisovala vas zaver vyletu. Pocasi pitomy, tyhle vykyvy nahoru a dolu - nevim, kolik je u vas, ale tady 25 a prazi slunko. Se oteplilo rychle o vic jak deset, to zamava s kazdym organismem. Kor chlupatice spicovata, byt by ji srst mela izolovat, musel ji bejt echt hic.
Navic me napada - ona nedavno harala, vid. Nema falesku? - to jsou pak cuby vyrizeny samy o sobe, z hormonu.
|