Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 08:02
- Nahlásit

Maya
lity lity lity, je mi tě upřímně líto a soucítím s tebou.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 10:58
- Nahlásit

Maya už je z tebe chudozubec?? (nemyslím lenochoda ) Tak ať se zahojíš bez odtíží...

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 11:18
- Nahlásit

zub zatim dobry jeste mi to neprislo k sobe tak ti neboli a muzubez vcitek zmrzku
ale Loki kulha na zadni nohu me jlepne jestli si pretrh vazy nebo tsk neco
tkze ac mam zejtra dovilenou a ma bejt hezky tajk jsme bez prochazek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 12:11
- Nahlásit

maya
tak snad to nebude bolet moc az to prijde k sobe.

snad jen blbe slapl nebo si natahl sval. zkus mu prohmata tlapku v prstech jestli to nema bolestivy.

ja du pro zmenu v sobotu do prace, takze taky nic v sobotu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 12:13 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

maya
to spis z pc se pak mrknu bude asi lepsi

žanda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 17:38
- Nahlásit

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1006810799 53657&set=a.100679843287114.1436.100000352960535&t ype=3&theater

někdo jste chtěl vidět našeho krakena- staré a blbé foto,ale krásný týden na jihu Čech. Menší je fenka, největší kamarádka, ale už je bohužel za duhovým mostem.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 18:48
- Nahlásit

Maya držím palce, ať je to jen nějaká drobnost a ne průšvih

žanda konečně jsi nám toho svého amstafíka představila... Kraken je sympaťák

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 19:05
- Nahlásit

žanda
pěkný, a jmenuje se teda Kraken nebo jak?

tak Lokin o hodně lepší, už i běhá a hlídá, tak uvidím zejtra, ale na rpocházku to stejně radši nebude, úplně dokonalý to ještě není+
nohu jsem prohlídla celou a nic, pro jistotu i opačnou přední neb si pamatuju co mi ortoped vykládal o kříženým kulhání a taky nic, tak doufám panebože že si tu hnátu jen někde narazil

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 19:07 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

dnešní fota z fb
Lokinek smějící a Dorinek, kterej si celej život před míčkama uplivoval, tak fanatik do míčků, holt příklady táhnout, akorát Lokina už to dost pustilo

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 19:22 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

nenapadá vás nějaká zrada v tom batohu? (chceme ho Lůce jako školní)
edit https://www.eva.cz/zbozi/63814/batoh-chiemsee-cris tal-flower-power/

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 19:28
- Nahlásit

Maya kulhání je někdy nevysvětlitelné... To jsme jednou byli v Burgundsku. Bydleli jsme ve starém kamenném domečku - a jednoho dne ráno Beta skákala po třech. Vůbec nedokázala došlápnout. A to nebyla žádná citlivka. Den předtím pohoda, navíc chodila po kultuře často na vodítku a žádné extra řádění. Ten den měla klidový režim - v autě jsme jí sklopily i zadní sedačky, takže získala obří letiště, aby měla možnost mít natažené nohy. Místo pěší tůry na keltské hradiště jsme až nahoru jeli autem (to se smí, místňáci moc turistiku neprovozovali), v nádherné bučině chvilku pokulhala, aby se vyvenčila, jinak čekala v autě. Večer stále hodně kulhala - snad jen o trochu míň. Druhý den vstala zdravá... Nikdy se to už nezopakovalo

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 19:41
- Nahlásit

Xerxová
no doufám, že to bude taky tak
kachna_
tak podle mě batoh vypadá normálně, ale já se v tom nevyznám

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 19:47
- Nahlásit

kachna batohy raději chci vidět. Někdy je tvrdý materiál, "nepohodlně" všité zipy (chytá se látka), někdy jsou široké v zádech - a dětem padají z ramen... Prostě školení taška (nebo batoh) musí dobře sedět a dala bych přednost vyzkoušení

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 20:12
- Nahlásit

Xerxová
dala bych přednost vyzkoušení
vrátit ho můžu, je to můj oblíbený e-shop se sídlem na Mělníku

Jinak zatím ve škole asi dobré.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 20:21
- Nahlásit

ja se meknu z pc... jinak donry taky kontrolovat jak sou vsity popruhy ty se rady trhaj v tom svu kdyz sou ty svy k nicemu

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 20:22 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Xerxová
- kde je hlášení od Fajky ?? Že by Profesorka brýlatá odkousla připojení ??
hlášení by měl podávat spíš číf..ktrej to všecko schytal za mě...a vyžírá si to ve velkým stylu ..chudák
já dřepím od úterka rána ve špitále...a ještě pár dní budu..
chjo...se to všechno hezky debilně sešlo

dneska mě dovalil notas abych udělala aspoň to nejnutnější v práci...tak jen hlásim, proč nic nehlásim, ačkoliv podle čífa by to bylo poslední tři dny na román...ale jako zatím žijou všichni..čif i psiska

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 20:23
- Nahlásit

Kachna tak když to můžeš vrátit, kdyby neseděl, tak to za tu cenu riskni
Mám radost, že změna školy byla zdá se dobrá volba

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 20:25
- Nahlásit

Fajka probůh, co se stalo ?? Jsi v jablonci ?? Chudák Číf - ale oni ti chlapi zvládnou všechno, když musej

žanda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 20:28
- Nahlásit

Maya
ne, jmenuje se garry-nejde mi velký g- ale zoubky má jak kraken´-a nejde mi ani smajlík, sakra

žanda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 20:29
- Nahlásit

kachna_
má pevný záda?

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 20:30
- Nahlásit

Fajka
no týýý bláho, to jsou věci.
Chudáky trojpsí Číf!
Hlavně ať tě tam rychle a dobře opraví
cernej caj
donry taky kontrolovat jak sou vsity popruhy ty se rady trhaj v tom svu kdyz sou ty svy k nicemu
nj, vidišto, hlavně že jsem teď koukala na Lucky batoh, že se zrovna tam trhá a asi bych na to vůbec nekoukla.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 20:37
- Nahlásit

Fajka
Jejda, co se stalo? At ti to tam ubiha a ses doma, co to pujde! Zrovna sem si ted vecir rikala, ze te uz asi modrovocka sezrala, ze se neozyvas...

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 20:38
- Nahlásit

Xerxová
kachna_
díky

jo jo jsem v jablonci...taková nečekaná debilita... ráno v pondělí vás bolí v krku, rozeženete to pastilkama přes den dobrý večer mě trošku píchlo v uchu a nic neobvyklího..jdu spát v jedenáct večer ve dvě v noci zle jako sviňa do rána se problinkošim..ráno nevstanu z postele, neudržim rovnováhu, hlavu jak balon, rozostřený vidění...tak me hned ráno naložil a odvezl...
hned si mě tu nechali, těžkej zánět středního ucha a rupnutej ušní bubínek...fakt maso nikomu nepřeju ...

číf to má o to horší že Profesorka se v hárání dostala do nej fáze a jelito je z toho doooosti mimoň...nejhodnější je doma Fájuška

žanda
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 20:41
- Nahlásit

Fajka
chuděro malá, to mi je tě moc líto, snad už to nejhorší je pryč a bude zase dobře. držím palce moc.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 20:42
- Nahlásit

Fajka je dobře, že si tě nechali v nemocnici - neb od velkého zánětu středního ucha může být průšvih jak hrom. Hárající Profesorka je holt třešnička na hlídacím dortu... chudák Číf...

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 20:47
- Nahlásit

Fajka
těžkej zánět středního ucha a rupnutej ušní bubínek...fakt maso nikomu nepřeju
Auau, ty blaho, to musi bejt peklo. Rychly hojeni preju!
Profesorka se v hárání dostala do nej fáze a jelito je z toho doooosti mimoň...
To ma Ciif hodne co delat, fakt se to u vas umi sejit vsechno v ten nej cas teda.

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 20:54
- Nahlásit

žanda
malá, to mi je tě moc líto, snad už to nejhorší je pryč a bude zase dobře. držím palce moc.

díky moc!

Xerxová
dobře, že si tě nechali v nemocnici -
jj doma bych umřela a to fakt...

Fifi

Auau, ty blaho, to musi bejt peklo. Rychly hojeni preju!

díky!

Ciif hodne co delat, fakt se to u vas umi sejit vsechno v ten nej cas teda
jo jo u nás normální, každej dobrej skutek je po zásluze potrestán já se nějak do kupy dám, hlavně aby to vydejchal číf...
ale zejtra přislíbila pomoc Aduš a vyprochajdí profesorku i Fajušku... tak to čífoj trochu uleví...
no nic du se kurýrovat...

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 21:00
- Nahlásit

Fajka
no ty bláho. Já myslela, že zánět středního ucha je záležitost čistě dětská.
hlavně aby to vydejchal číf...
co aby to vydejchal, ale aby se s ním pak dalo spát v jedný místnosti kvůli světlu z tý jeho svatozáře.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 21:01
- Nahlásit

Fajka to je mi z tvého líčení jasné... že už zánět putoval kam neměl. Známých nejmladší synek (tenkrát předškolák, dneska asi tak třicet) jeden zánět středního ucha dotáhnul až k zánětu mozkových blan a vyvrtanému otvoru na dren v lebce.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2017 21:37
- Nahlásit

žanda
fesak

kachna_
a ma to pevny zada? jinak je hezkej

Fajka
lity lity pani! rychle se uzdravte! je dobre, ze uz o tebe pecujou v nemocnici a urcite pujdes brzo domu.

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání