Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 20:33
- Nahlásit

Fajka
tyjo hustyyy, ja zkousela ted s ferinkou bezet 10 minut aby se vic utahala v tydnu a myslela sem, ze umru a adus to zvladla neuveritelne dlouho mze za chvilu behat (dog) maratony

jak to, ze ses ptat nemela? jakoze spatna odpoved?

Fifi
no taky mi prijde, ze si ferinka sama svou peci z maleyho problemu sama vytvori vetsi ted dela mrtvolu, pujdu asi za ni delat mrtvolu taky

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 20:39
- Nahlásit

cernej caj
adus to zvladla neuveritelne dlouho mze za chvilu behat (dog) maratony
jo, já myslím že i bude... ona je fakt nezmar

jakoze spatna odpoved?
někdy radši nevědět...

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 20:40
- Nahlásit

Fajka
nebo bude nějaký částečný poškození a jak velký nikdo neví se uvidí prej časem..
To bude dobry, buben dobre sroste - tata slysi v pohode. Jestli mas jeste furt sluchovod plnej bordelu, tak nemuzes slyset poradne, to se urcite srovna!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 20:42
- Nahlásit

fajka uvidíš (teda vlastně uslyšíš) jak to dopadne, až se bubínek zahojí. Dej tomu chvilku času
Ejmíííí je zdá se trekový poklad S tou si užiješ hodně radostí a rychlých procházek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 20:43
- Nahlásit

Fajka
no tak bacha aby jeste profesorce nestihla zvednout fyzicku

Fifi
taky si myslim! znama slysela trochu hur, ale spis tak ze treba na to ucho nemohla telefonovat, pac z telefonu rozumela hur, a to ji bylo dost pred 40, tak drzim palce fajce, urcite se to spravi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 20:46
- Nahlásit

fajka a když bude úplně nejhůř - technika umí zázraky. Pepa neslyší na jedno ucho (druhé má zcela v pořádku). Před dvěma lety se rozhodl pro naslouchátko - a je maximálně spokojený. A vidět to skoro není.

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 20:48
- Nahlásit

Fifi
Jestli mas jeste furt sluchovod plnej bordelu
taky věřim a doufám že je to tim...

Xerxová
Dej tomu chvilku času
joooo jsem trpělivá, jsem trpělivá, jsem trpělivá ...

Ejmíííí je zdá se trekový poklad S tou si užiješ hodně radostí a rychlých procházek
jo můj malej naprosto nečekanej zlatej pokládek. ..doufám že to číf ještě chvilku vydrží a nedá je do útulku všecky

cernej caj
aby jeste profesorce nestihla zvednout fyzicku
eeech

ale spis tak ze treba na to ucho nemohla telefonovat, pac z telefonu rozumela hur, a to ji bylo dost pred 40
to mě je taky a telefonovat nemůžu momentálně vůbec...

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 20:50
- Nahlásit

Xerxová
Pepa neslyší na jedno ucho (druhé má zcela v pořádku). Před dvěma lety se rozhodl pro naslouchátko - a je maximálně spokojený
fakt? tak kdyby bylo nejhůř příjdu se poradit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 20:55
- Nahlásit

fajka jasně - pokud to bude potřeba, tak přijď.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 20:58
- Nahlásit

Fajka
tak to je jasny, spis sem te chtela povzbudit, ze to, ze ted se to nelepsi fakt muze byt jen tim jak pisou holky, za par dni uz to bude urcite lepsi

tak dobrou noc, du to vzit pres veceri a ven a pc radsi vypnu, jinak bych se tu zas zasekla

par fotek

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 21:17
- Nahlásit

čaj hezký fotky. Přihodím taky pár z tohoto týdne...

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 21:21
- Nahlásit

cernej caj
Dobrou, krasny fotos. Feri na ty jedny teda funi solidne.
Fajka
taky věřim a doufám že je to tim...
Urcite. To se srovna postupne.

Jedna moje dobra znama po urazu na jedno ucho neslysi vubec. A nema s tim zadny problemy. Vlastne obcas zaspi, kdyz si lehne na to zdravy usisko, tak neslysi budik. Ale to je detail.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 21:23
- Nahlásit

Xerxová
Krasa, jako vzdy. Akorat na tom sutru mi prijde, ze se ty bud smrskavas nebo se Najt v posledni dobe nejak "dodelal", zmohutnel.

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 21:26
- Nahlásit

Fifi
Musela sem ji navic dat boticku na tu nohu
mě se osvědčilo psiskovi ráchat packu v řepíku,když tam něco měl.
jednou měl dírz v polštářkun jako nehet od malíčku, i mu to šili, patlali vším možným a nakonec pomohl řepík a aviril- ten úplně náhodou , měl tlapu zapařenou,tak říkali pudrovat to zapařený- no ale tref se.....

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 21:28
- Nahlásit

Xerxová
nádherný fotky. vždycky máš. já fotím jako střevo.

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 21:29
- Nahlásit

Xerxová
promiň, co to je za keř -ty růžový květy?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 21:31
- Nahlásit

Fifi chááááá - prý se smrskávám... Narostlá (spíš nenarostlá) jsem stále stejně a kila spíš přihazuju, než ubírám (asi aby neměl čokl až tak velkou převahu)

Jinak mi Night připadá v posledním roce nezměněný (kila taky nezměnil). Hrudník má hluboký i dostatečně macatý, pas stále hubený a jsou mu vidět žebra i obratle... Celkový výraz hrozně ovlivňuje hlava - pokud má hubu zavřenou, je to jemné nevýrazné psisko. Pokud ji pootevře (teplíčko dělá své), je z něj najednou pes s mohutnou samčí hlavou...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 21:33
- Nahlásit

žanda Liberec je město rododendronů a azalek... A teď to kvete naplno. Je to jedna z našich azalek u plotu - jen jak chlapec občas hlídá... tak máme nějak prořídlo, oranžovou udupal skoro celou. A žluté už dokvetly. Je to naše každoroční květnové foto...

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 21:35
- Nahlásit

cernej caj
jako ze sebou nekde pleskne kdyz uz nechce dal jit?
ona to dělá odmala.
Fajka
zas jako pokrok dřív jsem měla v hlavě piliny a ted sem povýšila na dražší beton
další stupeň budou cetrisový desky? (cetris - cementotřísky)
Fajka
už by to prej mělo bejt lepší..
tak snad ještě bude

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 21:36
- Nahlásit

Xerxová
krásná barva, na fotce pesánek vypadá, jako když má květinovej "vohoz".

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 21:38
- Nahlásit

žanda tady stojí na zadních opřený o mě... aby dobře viděl páníka za plotem

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 21:39
- Nahlásit

žanda
Musela sem ji navic dat boticku na tu nohu
To psala Cajda, ne ja. A nejaky machani v repiku u sebedestrukcních psu nepomaha, tam je jedina moznost nandat fusku nebo botu (predpokladam, ze ma Cajda botku pro Feri kvalitni a packa se ji v tom nezapari), jinak si to rozblemcaji fakt do masa.
Xerxová
Pokud ji pootevře (teplíčko dělá své), je z něj najednou pes s mohutnou samčí hlavou...
Nevim, proste mi na ty fotce prisel extremne monumentalni.

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 21:39
- Nahlásit

dneska jsem byla na keramických trzích. tam měli krásný věci, různý závěsy na kytky nebo na terasu truhlíčky..... mít barák, už šetřím,ale na mojí chatu na kuřích nožkách se některý věci nehodily a jiný sice hodily,ale momentálně si je musím nechat zajít.

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 21:40
- Nahlásit

Xerxová
no tady ta fotka je kdo hledá najdeje vidět, že keře jsou dost vzrostlé

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 21:41
- Nahlásit

Fifi
chybička se vloudila....no já myslela vyráchat a nasadit....

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 21:42
- Nahlásit

Xerxová
při pořádném prozkoumání odhaduju, že je o hlavu větší, že?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 21:51
- Nahlásit

žanda sice mu Pepa říká "Prcku" - ale je solidně vysoký (oficiálně 89 cm)

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 21:53
- Nahlásit

žanda
chybička se vloudila....no já myslela vyráchat a nasadit....
Vsak se nic nestalo. Repik je fajnej, kdyz mel Kremyl jednou v zivote hotspot, hodne pomohl.
kachna_
další stupeň budou cetrisový desky?

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 21:57
- Nahlásit

Xerxová
no to má tedy prcek v kohoutku, těch 89 cm, ale do výšky 180 ?

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2017 22:27
- Nahlásit

díky za rady ohledně díry v hubě, je to tak nějak +- stejný, tak ještě pár dní zkusím vydržet
Fajka
moje teta neslyší na jedno ucho půlku života a taky jí to nijak nevadí, takže asi žádná trága, ale co jsem kdy slyšela, ty prasklý bubínky se obvykle zahojí bez následků, takže držím palce za příznivý výsledek, jen to holt asi bude chvilku trvat
Xerxová
krásný fotky, my měli taky velkou azalku, teď z ní máme takový jako azalkový stromek

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání