| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 08:34
- Nahlásit
Xerxová
tedy ty sis to užila, to závidím, já už sedím v kanclu
i lišku? že by se nějak namnožily už zase?
a mloky mám na chatě většinou rovnou u dveří, tak že dělám první dlouhý krok, když jdu ven, abych na ně nešlápla
byla jsem venku po pátý ráno a krásně to vonělo všechno.
a pěkný den
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 09:28
- Nahlásit
xerxova
ja asi blbe koukam a nebo u nas nic nezije ale ja za dve hodiny v lese vidim tak akorat par ptaku
nebo asi ze nechodim rano
tak zmena na trhani zubu uz zejtra misto za tejden tak alespon bude rychle hotovo a na patek jsem si vzala dovolenou stejne potrebuju posekat dalsi dovca bude az v cervenci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 09:30
- Nahlásit
uz sou houby jo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 09:36
- Nahlásit
čaj u nás ještě ne - ale už je pomalu na čase - většinou jsme prvního hříbka (nejčastěji kováře) našli na přelomu května a června. Ale sníh slezl z našich strání teprve nedávno
Ale tak mám stále značné loňské zásoby - neboť to rostlo hodně a dlouho a jak jsme v lese skoro každý den...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 12:09
- Nahlásit
karma dneska.sem.zas dostala jinej obed nastesti sem si donesla na zitra jidlo co sem varila vcera ale dneska sem nechtela jezdit do brna moc nakupovat tak zvqzuju zda mi k obedu bude stacit konzerva hrachu nebo tak
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 12:29
- Nahlásit
Tak jsem z O2 dostala zpět svou pětistovku a omluvu. Ale šla jsem tam tentokrát připravená.
Martínek dostal obří meč a vesmírnou pistoli.
Paní, která nás potkala, mu říká:
"Kam jdeš tak vyzbrojenej?"
no tak říkám, do O2 a myslím, že jsem jí zlepšila den
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 16:07
- Nahlásit
maya
jakto ze az v cervenci?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 18:59
- Nahlásit
Fajko, Janiii, Brutice
preju vse nejlepsejsi k svatku!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 19:09
- Nahlásit
no to je fakt, dneska mate vsechny svatek!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 19:12
- Nahlásit
cernej caj
Se domluvily, narozky a svatky ve trojicich.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 19:24
- Nahlásit
Fifi
no to jo nastesti tam neni az takova zmena
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 19:28
- Nahlásit
Teda taky přeju všem třem všechno nejlepší k svátku!
Já ty svátky vůbec nesleduju a jak to není v rodině, tak vůbec netuším.
cernej caj
až v červenci bo nemám tolik dovolený na každý měsíc
tip na sestřih
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 19:28
- Nahlásit
Všem místním i kolemjdoucím Janám všecko nej k svátku!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 19:30
- Nahlásit
Maya
tak aspon zas tam sou jeste svatky ja si vemu tyden v cervenci a tyden v zari a smitec tez
to je dost strasny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 19:31
- Nahlásit
Maya
tip na sestřih
Proboha, lidi jsou fakt idioti. To je spic?
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 20:32
- Nahlásit
birma
Po kastraci se mu zjevně ulevilo......má víc energie na tréninky čehokoliv (a taky tomu může věnovat víc mozkovejch buněk).
Teorie Tygra
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 21:18
- Nahlásit
jinak tlustoska ma 17kg, takze pomalinku to dolu leze... sem teda to nejak zapomela/nemela kapacity hlidat, merit, vazit... no je to hodne, na tak maly zvire, fakt je castecne naprd, ze to pod chlupama neni videt, ale snad do leta se podari jeste trochu dolu dat...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 21:32
- Nahlásit
Walda
Teorie Tygra
Bože Bárto...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 21:57
- Nahlásit
Walda
Teorie Tygra
Myslis? Nechci mluvit za birmu, ale videl si jejiho psa pred kastraci? Ja mela tu cest ho zazit. Sebeukajel se pri jakymkoliv stresu nebo i nude. Pro nej byla kastrace vysvobozeni.
cernej caj
jinak tlustoska ma 17kg, takze pomalinku to dolu leze...
Kolik je takova naka standardni vaha? Prece to nemuze bejt zadna tlustoska, kdyz s tebou hodne tape - tohle je indivindi, ne? Jeden pes tezsi, bo ma jinou stavbu tela, druhej o deset kg vic (to je treba u rtw, Kremyl je takovej lehci vysokonohej typ, ma nakych 31 kg, kamosky cuba je nizsi a ve stihly forme a vazi 34, jinej somatotyp). Pod chlupama to jiste videt neni, ale pri drbani snad citis, zda zebro ci nakej pas ji nahmatnes.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 22:12 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Fifi
no vlčí špic rozptyl fakt minimálně 15-30 kg, protože výškovej rozdíl může být 10 cm, Ferinka je spíš menší, ale takhle na dálku těžko říct, oni maj těla jako soudečky skoro bez pasu normálně, já se vždycky řídila těma žebrama, ale to spíš jen v létě, v zimě pod těma chlupama by člověk žebra nahmatal až jedině asi u psa na kost vyhublého
kolik má Loki ani nevím
třeba někoho zaujme
http://www.slowradio.cz/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 22:25
- Nahlásit
Maya
no vlčí špic rozptyl fakt minimálně 15-30 kg, protože výškovej rozdíl může být 10 cm,
Vsak, proto me zajima, proc ji ma furt nejak cajda za tlustosku. Treba tomu tak neni a Feri je akoratni.
Ja jsem naopak rada, kdyz se Pruhy a Kremyl obali trochu, ze jim zebra necucej na dalku. U Skritka linii trochu hlidat musim, ale staci pridat zeleninovyho balastu do zradla a je v pohode.
Jo btw, kdo berete od sokol falko, tak jsem pro kamosku objednavala kusovy pstruhy, nejsou v nabidce dlouho a ja to neberu. Rozdelala jedno kilo a pry hnus, smrad, ze to cokle nezrali, letelo do popelnice. Druha kilovka byla ok. Jeste ji zbyvaji ctyri kila, tak uvidime. Ale ze zkusenosti dalsi krmicky vyplyva, ze mela podobnej problem, vyhodila taky asi dve az tri kilovky z baleni. Takze tohle asi radsi nezkouset - ja to chtela reklamovat, kamoska rekla, ze uvidi, jak dopadne zbytek a priste uz to neobjedna.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 22:26 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Walda
Nemluvím řečí tvého kmene
Btw nechápu, že máš takovou potřebu to řešit, že to vezmeš i do jiného vlákna
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 22:37
- Nahlásit
birma
Nechtel plevelit vedlejsi vlakno? Tady se to schova.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 22:40
- Nahlásit
Fifi
Ono je zamčený. Ale překvapilo mě, že ho to až tak zaujalo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 22:42
- Nahlásit
cernej caj
malýho špice asi nechcete?
https://www.facebook.com/pg/Tlapky-na-cest%C4%9B-z s-318232425016488/photos/?tab=album&album_id=69672 8983833495
Fifi
no nevím, možná už má ozkoušeno kolik má vážit, aby vypadala nejlíp? já psy nevážím, takže tohle u nich fakt nesleduju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 22:43
- Nahlásit
birma
a tak zas nám Walda zpetřil dámskou společnost
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 22:57
- Nahlásit
birma
Ono je zamčený.
Aha, to jsem si nevsimla.
Jinak se k tobe pripojuju s nazorem, ze kastrace z rozumneho duvodu ano. Pres 30 let jsem nemela podobnyho hormonalniho silence jako Troldu. U nej bylo proste rozumny ho nechat vykastrovat, byt jeho mozkove bunky se venuji stale jeho oblibenym cinnostem, netyram ho vycvikem, zkouskama a tak. V klidu zere, pije, prostata mu nebobtna, takze i cura...
Treba Walda objasni, jak to myslel.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2017 06:43
- Nahlásit
fifi
joo, jak pise maya
feri je drobek, kratka a drobnejsi v kostre, tak tech 14-15 kg je u ni ok. timicek bul pri tech 19 pritom hubenejn/tak na hrane a ne a ne pribrat. na zimu meli vyzivny granule oba a jednoho dne sem.zjistila ze zebra ma hmatny pod vrstvou bucku, jenze tim pohmatem nepoznam, zda je zmena tak ji obvas zvazim. mela pres 18 nekdy v tom breznu, pres ty chlupy to neni videt ale chci aby byla v trohu lepsi kondici a zebra mela hmatnejsi. a navic feri ma hodne sklony k pribirani, to sem si vsimla uz davno.
vyhoda je, ze u psa nejak funguje davat min tucny granule. u me min jist bez efektu
maya
nejde mi zobrazit ani
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2017 07:42
- Nahlásit
cernejcaj
melo by to byt cele album tech spicu je vic zkus si najit na fb ty stranky Tlapky na ceste nebo tsk nejak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2017 07:44
- Nahlásit
tam nam vopichanou hubu a pul hodja cekani na trhani musum teda rict ze tyhle injekce jsou proti tem u vrtani masakr a je mi kapku nevolno
a ve vedlejsi ordinaci breci dite
|