| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 16:38
- Nahlásit
jo vseobecne mysleno spis jak s ferinkou, aby si sedli. se stenetem je to mnohem snazsi v mnoha ohkedech, dva dospeli psi proste... nejsu navic esuskq, takze kfybh byl fakt problem tak moc nevim ani jak ho resit, treba oddelovani je realny v ramci domu ale treba uz ne venku kdyz sme v praci...
z tehle duvodu mam strach. a i pes, kterej ferince nevadi se muze stat problemem pez dozoru nad kyblem vody kdyz budem.v praci...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 16:50
- Nahlásit
Tak já nevim, nezačíná ta Kačenka nějak brzy???
Říkala jsem jí, že bude zítra spát ve školce a ona se začala radovat, že bude spinkat s Timeem, bude spinkat s Timeem, bude spinkat s Timeem
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 17:10
- Nahlásit
kachna_
doba je rychlá
náš mladej měl Lucinku, nebo se nic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 17:28
- Nahlásit
koukam ze jako bezskolkovy dite jsem o hodne prisla
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 17:32
- Nahlásit
Maya
si to dohnala v první třídě, ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 17:42
- Nahlásit
kachna_
a to je spoluzak?
Maya
ja chodila uz do jesli a fakt si nevzpominam, ze bych se zacala bavit s klukama nekdy driv nez asi ve 3ti tride, kdy sem zjistila, ze kluci sou fajn pac se narozdil od holek divaj na startrek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 18:20
- Nahlásit
zanda
ve skole uz ase ale nespi
cernejcaj
v prvni az ctvrty tride nanasi vesnicky skole jsenm mela akorat kamose se kterym jsme svorne sedeli nad nedojedenejma talirema ve smyslu budete tu sedet takdlouho dokud to nesnite
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 18:37
- Nahlásit
ehmmm - kde je hlášení od Fajky ?? Že by Profesorka brýlatá odkousla připojení ??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 18:45
- Nahlásit
Maya
Xerxová
taky sem na ni myslela a doufam, ze je vse OK a jen je v pracovnim procesu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 19:33
- Nahlásit
musim rict, ze nesnasim behani. I kdyz to co sem predvedla by se behem dalo dost tezko nazvat, ani poklusem teda asi nee ale nasi 30ti minutovou prochazku sme dali za 16 minut. Doufam, ze to zvire da trochu pokoj a bude vypadat, ze je unaveny.
a nechci dojit do stadia, ze bude jen vodolnejsi
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 19:57
- Nahlásit
cernej caj
neboj, zlepšíš si jen kondičku
já jsem dneska po sém venčení ještě popadla fenku od kamarádky a dala si hodinku s ní. Oba najednou vzít nemůžu, ona je na dědu moc akční ještě. jsou jí necelý dva. taky budu muset začít trénovat,jak to tak cítím
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 20:07
- Nahlásit
já dneska psovi fyzično nezvýšila... zvládla jsem s dědou kontrolu u doktora (Pepa dělal taxikáře), dopoledne byla ve škole a odpoledne dělala chvíli na zahradě. To tedy psisko intenzivně pomáhalo (hlavně ta utopená myš v rybníčku ho uchvátila ). Nakonec jsme se porvali o "kravaťáka"... takže je snad spokojen. I když asi ještě jedno kolo bude
Zítra ráno (pokud si dědové nevymyslí nějaké vzrůšo) beru psa a nechám se vyvézt ráno někam na kraj hor a proženu Nighta pořádně lesem. Do školy jdu až na půl jedenáctou...
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 20:13
- Nahlásit
žanda a nechceš boxera? jeden hošan je volný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 20:13
- Nahlásit
cernej caj
na špicech v nouzi na fb je bílej špic z Kutný hory, to máte taky daleko? a jeden 13letý dědoušek, ale ten je asi na Slovensku, oba po zemřelých majitelích
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 20:15
- Nahlásit
tak dneska poslední jízda a v sobotu navostro, jestli mi teda brácha vyjede z garáže, doufám, že nezapomene
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 20:15
- Nahlásit
žanda
no v mym pripade to neni moc jednoduchy a zrovna beh byl jakozto skolni disciplina v mym pripade nenavidenej vzdy ale tak trochu mozna ju zlepsim, POKUD v tom budu jeste pokracovat
tak to je super, ze si muzes uzit i trochu omladiny ale to se se stendem postupne vytrenujes, stenatko ze zacatku taky tolik nemuze
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 20:21
- Nahlásit
HaZa
nevidím ho
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 20:23
- Nahlásit
cernej caj
vždycky jsem chtěla koloběžku,nebo brusle...tak si to snad jednou koupím a budeme běhat a jezdit. sice jsem neměla brusle na nohou milion let ale dřív jsem jezdila dost slušně, tak že do toho snad zase příjdu:jen už se mi bude hůř vstávat,než za mládí.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 20:25
- Nahlásit
cernej caj
jo mám výhodu, že mé dvě kamarádky dělají na směny a občas jim venčící teta příjde vhod. tak že bud lítám s drsnosrstým jezevčíkem, nebo velšpringlšpanělkou. doufám, že mi to jednou holky oplatěj,až bude nouze i u mě
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 20:38
- Nahlásit
žanda jsem nějaká levá
https://www.zonerama.com/HanaZavrelovaZaTrisheTisn ov/325083 ještě tam možná nejsou všechny dnešní fotky - teprve se sypou ...
nebo na zavrelka.rajce.idnes.cz jsou také
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 20:42
- Nahlásit
Xerxová
tak aspon mas dneska vsechno splneno a zitra si to uzijete
Maya
z brna je vsechno v techle oblastech daleko
bilyho smoulu sem videla. Muz se zatim nechytl na nic. Zitra mu ukazu toho od vlcackovy.
žanda
na brusle bych se psem nechtela - bala bych se, ale kolobka je celkem fajn na utahani ale jestli si driv bruslila, tak to jako kdyz najdes
tak to je super s vencici tetou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 20:48
- Nahlásit
HaZa
stenatka sou super, uz sem se divala na fb a sou tutu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 21:02 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
clanecek o jednom chodci co sel pct a loni cdt, kdyby nekdo chtel mrknout (stahnout pdf verzi zdarma 1/2017). byla sem na obou jeho prednaskach a kupuju od nej sem tam veci, co dovazi do cech na turistiku. fakt hustej typek
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 21:12
- Nahlásit
cernej caj stenatka sou super, uz sem se divala na fb a sou tutu
tak ŤuTú už teda nejsou ... jsou to piraně dnes jsem se tam potkala s budoucími majiteli Texase a docela mu šli po achilovce - dojel na boso v pantoflích a princeznička po něm šla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 21:33
- Nahlásit
HaZa
nojo, zakladni chyba
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 21:57
- Nahlásit
HaZa
to jsou boxeři? jestli jo, tak s ocáskama a ušima jsou ještě hezčí než dřív
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2017 22:16
- Nahlásit
anglické články různých úrovní, třeba se bude někomu hodit
https://learnenglishteens.britishcouncil.org/study -break/graded-reading?utm_source=facebook&utm_medi um=social&utm_campaign=bc-learnenglishteens
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 06:14
- Nahlásit
Maya
to jsou boxeři?
jj jsou víc o nich je na http://nasepsiska.websnadno.cz/
(Texas je už od včerejška také zadaný)
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 07:51
- Nahlásit
HaZa
jsou krásní
ale velikostí jsou jako můj děda doma......a já půjdu jednou s výškou dolů
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2017 08:30
- Nahlásit
v lese bylo tak kráááásně. Šli jsme z České chalupy domů a ne po cestách značených - ale po řadě lesních cest, cestiček a stezníčků. Pod touhle stranou hor jsem vyrostla a znám tam každou skálu a každý potok. Les a cesty se v čase mění, potoky a skaliska ne. Psisko nadšené, já taky. Viděli jsme tři veverky, dvě žluny rozebírající ztrouchnivělý pařez (jedno bylo určitě střapaté mládě, druhá žluna poodletěla dál a tak nevím, jestli dospělá nebo taky junior), jednoho mloka a jednu lišku (je jich opravdu nějak dost). A protože to byl sešup stále dolůůůů, tak jsme byli doma docela brzo.
Teď jdu udělat alespoň nějakou nostrifikaci a v deset půjdu směr škola - dát nějaký ten zápočet a jednu poradu...
|