| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2017 22:17
- Nahlásit
Fajka
popis Peti Dvořáka: Nany kousla zmije, když ji bylo 7 měsíců(ACD, 17kg), během asi minuty se ji začaly podlamovat nohy a lehla si, byli jsme na nějaké polňačce na Křivoklátsku, naštěstí chvilku potom jel kolem pán s autem a odvezl nás do Hořovic k vetovi. dostala kortikoidy, a že prý to bude dobré. Pospávala, když jsem na ni promluvil, tak koukla zamrskala ocasem a spala dál. Pořádně se probrala asi po osmi hodinách, kdy se napila a něco sežrala. Druhý den byla už jen trochu unavená a večer byla uplně dobrá, otok ji vydžel asi 3 dny.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2017 22:22
- Nahlásit
Fifi
u ni spis ne - nemuzu vyloucit, ze by tohle harani bylo jiny, ale i s tim zradlem - sama takhle nikdy moc nezrala, i jako stene moc nezrala dokud sme neprivedli tima a venku na vandrech taky moc nezere, takze to spis krz konkurenci, ze ji vic vadi, aby to nedozral nekdo jinej...
jak rikas, dva psi sou smecka. A jinak samo, ze i muz musi rict svoje, takze ja mu to vsecko posilam a ukazuju a jeden nikdy nevi. Radsi poslat 20 odkazu zbytecne, nez prehlidnout toho jednoho pejska...
stejne jak s timem. V patek rano sme zadnyho psa nechteli, dokonce sme ani naznakem nezvazovali, dyt stenatko bylo doma mesic a pul a v nedeli sme ho vezli domu, ze
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2017 22:22
- Nahlásit
birma
během asi minuty se ji začaly podlamovat nohy a lehla si
jo tak to jsem tedy v klidu..díky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2017 22:24
- Nahlásit
birma
tak uf ze pesan dobry a aspon clovek vi, co cekat...
ty nw zkousky mate kdy?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2017 23:04
- Nahlásit
teda chvíli tu nejsem a takový katastrofy tady, alespoň že oboje dobře dopadlo
hada teda nevidím jak je rok dlouhej, občas užovku jak plave v potoce a doufám, že to tak zůstane i nadále
tak snad když doteď nic, tak jí nekous
cernej caj
nechci strašit, ale ten popis u toho bílého špice nedůvěřivý a hlídač, to bude nejspíš něco jako Dorin ve větším vydání, zakousnu všechno cizí co se kolem mě mihne
ale za zavolání nic nedáš
ten druhý váží jako Dorin, takže max střeďák
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 06:22
- Nahlásit
obešla jsem zahrádku - vstává další krásný den. Doufám, že Aimy měla klidnou noc a nic jí nebude bránit v aktivním prožití dne.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 06:45
- Nahlásit
Fajka
krásný fotečky, a je bezva,že si holky nejdou po krku. na té fotce jsi s nima ty? vypadají obě maximálně spokojeně.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 06:46
- Nahlásit
https://www.novinky.cz/domaci/438446-do-ceska-se-z -rumunska-vozi-nelegalne-psi.html
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 06:48
- Nahlásit
žanda na fotkách je Fáji neteř - dítko, které již ve dvanácti letech s tetičkou šlapalo vzdálenosti, které normální člověk neujde. Sportovní rodina z hor... Teď už je z ní na fotkách velká slečna
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 06:57
- Nahlásit
cernej caj
Dneska ve 4
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 06:58
- Nahlásit
Xerxová
aha já si říkala, že taková holčička zmákne tři hafany ani nemrkne ale určitě jsou holčičky, co zmáknou lépe než dospěláci. Jen v tu chvíli jsem měla pocit, že mi fakt není už 20 a škoda těch let, co jsem promarnila....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 06:59
- Nahlásit
Xerxová
už jsem pochopila, že mých cca 5 km jako večerní procházka se psem je tady úplný prd
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 07:08
- Nahlásit
četl jste někdo knihu :
Vím co mi chceš říct:
napsala Stephanie Lang von Langen
?????
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 07:24
- Nahlásit
Maya
aha, dik za radu
birma
tak drzim palce! ja si rikala ze v pondeli, ale ted ktery
žanda
bych rekla, ze fajky neter porad zmakne ve svym veku i jednoho psa lip nez nekteri dospelaci jednoho psa
ale tak zas prizpusobujes psovi, ze jo vsichni mame takovy, aby oni zvladali s nama to, co my chcem po nich, ne ze mi si kvuli psum osoupem nohy
tu knizku neznam.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 07:25
- Nahlásit
a ještě dotaz- používáte někdo?
http://www.tommiland.cz/pistalka-lux-se-retizkem-d o-400m-ean5625800-skup113.php
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 07:27
- Nahlásit
cernej caj
ale tak zas prizpusobujes psovi, ze jo ....neumím to sem dát proloženě
no to je jasná věc,ale těch 5 km většinou bylo po cvičáku, kdy já už viděla gaučink a pesan se dostal právě do kondice. ale na druhou stranu v jeho nejlepších letech jsem zase měla prima kondičku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 07:55
- Nahlásit
zanda
muj pes.mi teda kondicku nezvysuje vubec
to pismo udelas bud tak, ze vyberes - zamodris mysi ten text a kliknes na "citat" ono se to samo prehodi do novyho prispevku uz kurzivou anebo po vlozeni to vyberes a kliknes na to "i" nad prispevkem.
muzi se nelibil zadnej z tech psu... prej jackie nasadil vysokou latku ale podle me je to jen proto ze byl nafocenej zrcadlovkou nekym, kdo to umi, me jinak neprisel ze by byl o tolik hezci ale muz se diva jen na to, jak vypadaji... no a smudlu z hk nechce a pritom to je fesackej spiclik...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:00
- Nahlásit
cernej caj
to pismo udelas bud tak, ze vyberes
no tak pokus, u mě to nevypadá že se to přepsalo tedy...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:01
- Nahlásit
cernej caj
vidět to nebylo,ale povedlo se děkuju za radu.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:03
- Nahlásit
cernej caj
ještě k výberu psa- můj muž nikdy nechtěl malého...tak máme co máme a kdo se stará, venčí, koupe, lítá na vete?.....no on ne.
v dalším kole už se tedy nenechám ovlivnit a budu pak "nadávat" jen na sebe, jakýho hajzlíka jsem pořídila.
k malému se prostě ohne, když ho bude chtít podrbat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:11
- Nahlásit
žanda
nepoužívám a když jsem ještě prodávala, tak to bylo tak 1:1 spokojení vs. nespokojení.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:20
- Nahlásit
kachna_
no já jsem taky nepožívala, ale jistý výhody vidím, že na sídlišti pak neřvu a má delší dozvuk než volání...a je tichá.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:23
- Nahlásit
zanda
sikovnaaa. ono to videt neni ale vlozu se ti to mezi takovy hranaty zavorky.
tak u nas taky s nim muz ven nechodi ale treba na veterinu jezdi, protoze to ma jednodussi krz praci a taky pracuje 10 minut autem od nas a ne hodinu busem, takze ho v pripadech potreby vysilam...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:34
- Nahlásit
cernej caj
hodinu busem
já myslela, že ti vyšla ta blízká práce?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:35 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
žanda
Michal dal 15 kg jako ideální limit pro dalšího psa (a teda oba jsme se shodli na tom, že psi budou právě dva, ne víc). A asi to bude útulkový mlaďoch. A taky doufám, že to bude trvat ještě nejmíň pět let, než to budeme řešit.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:37
- Nahlásit
cernej caj
no je fakt, že já jsem doma zase dřív než on, tak že vete jsem oběhala než přišel z práce.
on psy miluje ale starám se já
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:39
- Nahlásit
kachna
to vysla ale jeste na nej vetsinou tak 20minut cekam a cca 30 min jizdy v odpoledni spicce. nez me vubec prijede na zastavku, muz ma psa nalozenyho a je 5km od veteriny.
tim.sem.spis chyela rict, ze by se se mnou muz asi nerozvedl kdybych si poridila psa co se mu nelibi, ale prece jen by to vzhledem k muzi bylo znacne nefer krz to, ze treba tu veterinu zajistuje casto on nebo "hlida" kdyz su v tahu.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:40
- Nahlásit
kachna_
15 kilo je dobrá váha, taky to pak vidím jako maximum. takovej menší středák. ne moc chlupatej. raději ne černej.
manipulace je pak snažší, a taky méně sežere
ale jakej
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:41
- Nahlásit
cernej caj
ale jasně, bude to člen rodiny, měl by se líbit oběma, vo tom žádná.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:49
- Nahlásit
kachna
takze lapinka (z utulku)?
zanda
jo, i muz ma psy rad, ale je to s nim v mnoha ohledech tzky. vtipna historka, byly sme s muzem pul roku a ja resila psa (sem odesla z puvodniho bytu od byvalyho pritele pac psa nechtel), takze on vlastne uz rovnou prisel k hotovymu ze byde pes a asi vlci. vypadal, ze se rozejde jestli si poridim "tak hnusnyio psa", ze jeuo babicka mela zlataka a on chce zlataka... zlataka sem zavrhla, spice si poridila (muz se mesitim do male feeinky taky zamiloval kdyz mu knucela v naruci u chovatelky jako 4tydenni kulicka) a pak jednou videl vero (taky obcas zaskoci sem na psa) s jejim zlatakem. byl velmi prekvapen ze TO je zlatak ten babiccin byl tak 45cm v kohoutku a 15 kg no su rada ze sem nepodlehla ale muz se smeje s tim ze by u chovatele urcite zjistil ze matka je podezrele velika
|