Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 22:17
- Nahlásit

Fajka
popis Peti Dvořáka: Nany kousla zmije, když ji bylo 7 měsíců(ACD, 17kg), během asi minuty se ji začaly podlamovat nohy a lehla si, byli jsme na nějaké polňačce na Křivoklátsku, naštěstí chvilku potom jel kolem pán s autem a odvezl nás do Hořovic k vetovi. dostala kortikoidy, a že prý to bude dobré. Pospávala, když jsem na ni promluvil, tak koukla zamrskala ocasem a spala dál. Pořádně se probrala asi po osmi hodinách, kdy se napila a něco sežrala. Druhý den byla už jen trochu unavená a večer byla uplně dobrá, otok ji vydžel asi 3 dny.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 22:22
- Nahlásit

Fifi
u ni spis ne - nemuzu vyloucit, ze by tohle harani bylo jiny, ale i s tim zradlem - sama takhle nikdy moc nezrala, i jako stene moc nezrala dokud sme neprivedli tima a venku na vandrech taky moc nezere, takze to spis krz konkurenci, ze ji vic vadi, aby to nedozral nekdo jinej...

jak rikas, dva psi sou smecka. A jinak samo, ze i muz musi rict svoje, takze ja mu to vsecko posilam a ukazuju a jeden nikdy nevi. Radsi poslat 20 odkazu zbytecne, nez prehlidnout toho jednoho pejska...

stejne jak s timem. V patek rano sme zadnyho psa nechteli, dokonce sme ani naznakem nezvazovali, dyt stenatko bylo doma mesic a pul a v nedeli sme ho vezli domu, ze

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 22:22
- Nahlásit

birma
během asi minuty se ji začaly podlamovat nohy a lehla si
jo tak to jsem tedy v klidu..díky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 22:24
- Nahlásit

birma
tak uf ze pesan dobry a aspon clovek vi, co cekat...

ty nw zkousky mate kdy?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 23:04
- Nahlásit

teda chvíli tu nejsem a takový katastrofy tady, alespoň že oboje dobře dopadlo
hada teda nevidím jak je rok dlouhej, občas užovku jak plave v potoce a doufám, že to tak zůstane i nadále
tak snad když doteď nic, tak jí nekous
cernej caj
nechci strašit, ale ten popis u toho bílého špice nedůvěřivý a hlídač, to bude nejspíš něco jako Dorin ve větším vydání, zakousnu všechno cizí co se kolem mě mihne
ale za zavolání nic nedáš
ten druhý váží jako Dorin, takže max střeďák

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 06:22
- Nahlásit

obešla jsem zahrádku - vstává další krásný den. Doufám, že Aimy měla klidnou noc a nic jí nebude bránit v aktivním prožití dne.

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 06:45
- Nahlásit

Fajka
krásný fotečky, a je bezva,že si holky nejdou po krku. na té fotce jsi s nima ty? vypadají obě maximálně spokojeně.

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 06:46
- Nahlásit

https://www.novinky.cz/domaci/438446-do-ceska-se-z -rumunska-vozi-nelegalne-psi.html

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 06:48
- Nahlásit

žanda na fotkách je Fáji neteř - dítko, které již ve dvanácti letech s tetičkou šlapalo vzdálenosti, které normální člověk neujde. Sportovní rodina z hor... Teď už je z ní na fotkách velká slečna

birma
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 06:57
- Nahlásit

cernej caj
Dneska ve 4

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 06:58
- Nahlásit

Xerxová
aha já si říkala, že taková holčička zmákne tři hafany ani nemrkne ale určitě jsou holčičky, co zmáknou lépe než dospěláci. Jen v tu chvíli jsem měla pocit, že mi fakt není už 20 a škoda těch let, co jsem promarnila....

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 06:59
- Nahlásit

Xerxová
už jsem pochopila, že mých cca 5 km jako večerní procházka se psem je tady úplný prd

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 07:08
- Nahlásit

četl jste někdo knihu :
Vím co mi chceš říct:
napsala Stephanie Lang von Langen
?????

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 07:24
- Nahlásit

Maya
aha, dik za radu

birma
tak drzim palce! ja si rikala ze v pondeli, ale ted ktery

žanda
bych rekla, ze fajky neter porad zmakne ve svym veku i jednoho psa lip nez nekteri dospelaci jednoho psa

ale tak zas prizpusobujes psovi, ze jo vsichni mame takovy, aby oni zvladali s nama to, co my chcem po nich, ne ze mi si kvuli psum osoupem nohy

tu knizku neznam.

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 07:25
- Nahlásit

a ještě dotaz- používáte někdo?
http://www.tommiland.cz/pistalka-lux-se-retizkem-d o-400m-ean5625800-skup113.php

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 07:27
- Nahlásit

cernej caj

ale tak zas prizpusobujes psovi, ze jo ....neumím to sem dát proloženě

no to je jasná věc,ale těch 5 km většinou bylo po cvičáku, kdy já už viděla gaučink a pesan se dostal právě do kondice. ale na druhou stranu v jeho nejlepších letech jsem zase měla prima kondičku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 07:55
- Nahlásit

zanda
muj pes.mi teda kondicku nezvysuje vubec

to pismo udelas bud tak, ze vyberes - zamodris mysi ten text a kliknes na "citat" ono se to samo prehodi do novyho prispevku uz kurzivou anebo po vlozeni to vyberes a kliknes na to "i" nad prispevkem.

muzi se nelibil zadnej z tech psu... prej jackie nasadil vysokou latku ale podle me je to jen proto ze byl nafocenej zrcadlovkou nekym, kdo to umi, me jinak neprisel ze by byl o tolik hezci ale muz se diva jen na to, jak vypadaji... no a smudlu z hk nechce a pritom to je fesackej spiclik...

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:00
- Nahlásit

cernej caj
to pismo udelas bud tak, ze vyberes
no tak pokus, u mě to nevypadá že se to přepsalo tedy...

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:01
- Nahlásit

cernej caj
vidět to nebylo,ale povedlo se děkuju za radu.

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:03
- Nahlásit

cernej caj
ještě k výberu psa- můj muž nikdy nechtěl malého...tak máme co máme a kdo se stará, venčí, koupe, lítá na vete?.....no on ne.

v dalším kole už se tedy nenechám ovlivnit a budu pak "nadávat" jen na sebe, jakýho hajzlíka jsem pořídila.
k malému se prostě ohne, když ho bude chtít podrbat

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:11
- Nahlásit

žanda
nepoužívám a když jsem ještě prodávala, tak to bylo tak 1:1 spokojení vs. nespokojení.

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:20
- Nahlásit

kachna_
no já jsem taky nepožívala, ale jistý výhody vidím, že na sídlišti pak neřvu a má delší dozvuk než volání...a je tichá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:23
- Nahlásit

zanda
sikovnaaa. ono to videt neni ale vlozu se ti to mezi takovy hranaty zavorky.

tak u nas taky s nim muz ven nechodi ale treba na veterinu jezdi, protoze to ma jednodussi krz praci a taky pracuje 10 minut autem od nas a ne hodinu busem, takze ho v pripadech potreby vysilam...

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:34
- Nahlásit

cernej caj
hodinu busem
já myslela, že ti vyšla ta blízká práce?

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:35 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

žanda
Michal dal 15 kg jako ideální limit pro dalšího psa (a teda oba jsme se shodli na tom, že psi budou právě dva, ne víc). A asi to bude útulkový mlaďoch. A taky doufám, že to bude trvat ještě nejmíň pět let, než to budeme řešit.

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:37
- Nahlásit

cernej caj
no je fakt, že já jsem doma zase dřív než on, tak že vete jsem oběhala než přišel z práce.
on psy miluje ale starám se já

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:39
- Nahlásit

kachna
to vysla ale jeste na nej vetsinou tak 20minut cekam a cca 30 min jizdy v odpoledni spicce. nez me vubec prijede na zastavku, muz ma psa nalozenyho a je 5km od veteriny.

tim.sem.spis chyela rict, ze by se se mnou muz asi nerozvedl kdybych si poridila psa co se mu nelibi, ale prece jen by to vzhledem k muzi bylo znacne nefer krz to, ze treba tu veterinu zajistuje casto on nebo "hlida" kdyz su v tahu.

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:40
- Nahlásit

kachna_
15 kilo je dobrá váha, taky to pak vidím jako maximum. takovej menší středák. ne moc chlupatej. raději ne černej.
manipulace je pak snažší, a taky méně sežere

ale jakej

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:41
- Nahlásit

cernej caj

ale jasně, bude to člen rodiny, měl by se líbit oběma, vo tom žádná.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 08:49
- Nahlásit

kachna
takze lapinka (z utulku)?

zanda
jo, i muz ma psy rad, ale je to s nim v mnoha ohledech tzky. vtipna historka, byly sme s muzem pul roku a ja resila psa (sem odesla z puvodniho bytu od byvalyho pritele pac psa nechtel), takze on vlastne uz rovnou prisel k hotovymu ze byde pes a asi vlci. vypadal, ze se rozejde jestli si poridim "tak hnusnyio psa", ze jeuo babicka mela zlataka a on chce zlataka... zlataka sem zavrhla, spice si poridila (muz se mesitim do male feeinky taky zamiloval kdyz mu knucela v naruci u chovatelky jako 4tydenni kulicka) a pak jednou videl vero (taky obcas zaskoci sem na psa) s jejim zlatakem. byl velmi prekvapen ze TO je zlatak ten babiccin byl tak 45cm v kohoutku a 15 kg no su rada ze sem nepodlehla ale muz se smeje s tim ze by u chovatele urcite zjistil ze matka je podezrele velika

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání