Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 10:15
- Nahlásit

birma
tak to uz ses nejvic profi slapka, kdyz uz to mas na leharo ja nejradsi chodim na leharo, proto nechodim na zadny treky

tak si to moc uzij jako zazemi

Jinak od ty doby, co mame jen ferinku tak mnohem min zere (jak jako stene byla nezrava), tak se rozezrala asi hlavne proto, ze mela konkurenci. Ted jak ji nema, tak zas necha pul snidane v misce a obcas kdyz jde kolem a ma chut, tak si zobne. Tak snad jeste trochu diky tomu jeste trochu zhubne. ted sem ji hodne dlouho nevazila... du na to

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 10:28
- Nahlásit

no snad sem ji radsi vazit nemela tlustosku 17,5

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 10:52
- Nahlásit

Maya
tak ten pes z bouchalky uz je v novym domove... ted se nam libil obema moc.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 11:08
- Nahlásit

Paní profesorová objevila televizi...budku s mladýma sýkorkama co je na borovici na zahradě, má to jako nekonečněj seriál... kterej jí velmi zaujal... jen tedy doufám, že se seriál nezvrhne v kriminálku To je vražda napsala! až začnou mladý sýkorky z budky vylítávat.... páč vyšetřování by kdo byl vrah by bylo jednoduchý a rychlý..nedělám si iluze... Dochtorskej by ptáčkům neublížil to už máme odzkoušeno...

kdekdo má ve skalce kytky, ale jen někomu tam kvetou psiska

však ona se časem uklidní... Možná, snad
zatím chci být optimista

birma
Že ses v neděli nepochlubila, potvoro
páč do poslední chvíle měl páníček prostor si to rozmyslet a zastavit...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 11:16
- Nahlásit

Fajka
aspon se trochu zabavi ale je fakt, ze mit ze soap opery kriminalku nic moc teda. tak snad nedojde ke stretu.

tak asi az z ni nebude rozverny stene, ktery navic bude furt v zaprahu pripadne si hrat s jelitkem, tak urcite budes mit doma klidnejsiho psa. a kdyz ne, perpetum mobile se hodi taky, ze jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 11:31
- Nahlásit

definitivne zahazuju fotak!
foceni mobilem

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 13:48
- Nahlásit

Fajka
do poslední chvíle měl páníček prostor si to rozmyslet a zastavit...
tolik k "přemluvili mě"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 13:50 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

jinak teda sem si nasla lasku na prvni pohled ale nelibi se muzi, takze je uplne jedno, ze je to fena. tu bych brala okamzite...

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 13:52
- Nahlásit

kachna_
tolik k "přemluvili mě"
nebudeš tomu věřit ale fakt jo já byla ta kdo ještě nechtěl...akorát mě to furt příšlo divný že přemlouvá on mě že ji chce, a tak jsem čekala že se mu to za ty tři dny rozleží co jsem nebyla doma...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 13:59
- Nahlásit

jsme zjistili, že švára (co s náma prochodil spoustu výletů) nikdynebyl na Jizerce. A tak po 14 dnech opět Jizerka, narcisy... ale tentokrát i Pytlácké kameny. Ráno tam byla děsná zima a mlžno, ale pak jsme se zahřáli pohybem a hlavně nepršelo. hezky bylo. Jen tedy jsem jeli o hodinu a půl později - a bylo to poznat na množství lidí i cyklistů. Ale na Pytláckejch jsme byli sami

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 14:03
- Nahlásit

Xerxová
Ráno tam byla děsná zima a mlžno
a jinovatka nebyla?
tady je děsná zima od rána a fučí strašně ledovej severák... se mě ty kytky ani nechtěl dávat ven, nebo nastydnou...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 14:07
- Nahlásit

ráno bylo asi 5 stupňů (fakt jsm evyráželi velmi svižně, aby našeprovozní teplota stoupla) - když jsme před polednem odjížděli z parkoviště - tak už celých 8 No - šli jsme nalehko, teplé věci už jsou uklizené
Ale Night byl hrozně nadšen, řádil, lítal, klacky tahal - on totiž teplo nemusí ( a to je rodilý Španěl...) To naše liberecká rodačka Arona se u moře slunila, odmítala zalézt do stínu, ruka na ní nešla udržet... Ta byla horkomilná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 14:16
- Nahlásit

Xerxová
tak to ste mu aspon ukazali neco novyho

Fajka
no aby vbec melo co nastydnout jestli se bojis stejne o tu krasavici pod stromem

žanda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 17:58
- Nahlásit

cernej caj
tedy ta je krásná
a vůbec holky, máte fakt nádherný psiska, kochám se fotkama.

žanda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 18:03
- Nahlásit

a ještě k ptáčkům.
měla jsem kdysi kokra a do rodiny přibyl papouch. kokra hnedka klovnul do hlavy a to byl papoušek velmi hodnej, a pes vždy,když byl papoušek na volno, zdrhal z dosahu. Po pár letech jsme pořídii krakena a situace se opakovala. Ten se sice nedekoval,ale lovit páka ho ani nenapadlo. pak jednou na chatě na poli lítal legrační ptáček a vyloženě psa pobízel,at se s ním proběhne a fakt tam spolu běhali a létali jakou dobu, ptáček v takovejech vlnkách. bylo hezký se na ně koukat. jo tak potkat velkýho černýho psa, to by byl mazec,ale pidi ptáček byl prima kámoš

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 18:15
- Nahlásit

Fajka
Paní profesorová objevila televizi...budku s mladýma sýkorkama co je na borovici na zahradě, má to jako nekonečněj seriál...
Snad nebude vrazednice, i kdyz vzhledem k jejimu puvodu by se to dalo skoro ocekavat.
Pani, mas emila na seznamu, mrkni pls!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 18:21
- Nahlásit

žanda
s papouskama to je zajimavy, i babicky papouchy nikdy jeji psi nelovili a to mela vetsinou jezevciky/foxly, svetra...

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 18:56
- Nahlásit

Fifi
Snad nebude vrazednice, i kdyz vzhledem k jejimu puvodu by se to dalo skoro ocekavat.
dávám tomu tak 1 % že nebude...takže a 99% bude...je to haskoun

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 19:09
- Nahlásit

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 19:12
- Nahlásit

Fajka
Nadherny fotos, sekne jim to spolu.

žanda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 19:25
- Nahlásit

cernej caj
kraken je teriér
Fajka
tedy do časopisu s nima, koukám láska hned,co

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 19:28
- Nahlásit

žanda
tedy do časopisu s nima
mám ty psiska všecky ňáky exotický...aby ne.... když jsme Exoti ))))

koukám láska hned,co

jo jo

žanda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 19:32
- Nahlásit

Fajka
máš je všechny doma? nebo jsou jen venkovní?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 19:38
- Nahlásit

Fajka
ten kontrast jak je jelitko usmevavej peeef a vedle cumi divokej kukuc

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 19:38
- Nahlásit

žanda
Doma je jen bábuška Fajuška nic neničící ... a omladina venku hlavně krz profesorku rozebiratelku...

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 19:39
- Nahlásit

cernej caj
tu se tlemí oba

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 19:44
- Nahlásit

Fajka
ji ta neplecha fakt kouka z oci ale sou spolu fesni, su zvedava pak na zrzavku jak si sednou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 19:46
- Nahlásit

Fajka úžasné fotky. A umí dáma odpočívat ?? Občas to tak na fotkách vypadá - to by bylo fajn, kdyby si uměla dát pauzu

žanda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 19:46
- Nahlásit

Fajka
no když je zahrada je to v pohodě mít víc uličníků- jen nesmíš být zahrádkář asi....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 20:08
- Nahlásit

k ptáčkům... Nighta nejvíc uchvátilo to, když papouch mluví. Když jsme se loni zastavovali u Milana Štourače, tak byl Najt z Kláry (i ze žakouna) úplně hotový. Navíc on k papouchům mohl v klídku, my raději trochu s odstupem - neb na doguše jsou tihle papouši zvyklí, ale pokud se jim nezdá návštěvník...
Najt byl tak vyprsenej až byl rovný v zádech - dokonce jsme zvažovali variantu, že si Kláru půjčíme na bonitaci jako povolený doping

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání