Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 22:23
- Nahlásit

Xerxová
papouch pěknej, ale já je nemusím kvůli tomu řevu
fotky pěkný
Fajka
dáma se šla vyblít do ústraní
a žes na to přišla? já teda do boudy normálně moc nekoukám

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 22:25
- Nahlásit

Fajka
páč ty dlouhý jelitovský chlupy se flušou fakt blbě..
Abys ji nemusela kupovat kocici pastu na bezoary.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 22:27
- Nahlásit

Maya
dáma se šla vyblít do ústraní
tam kam chodí nejmíň páč bivakuje jako správnej haskoun zásadně na boudě

a žes na to přišla? já teda do boudy normálně moc nekoukám
no nebylo to za rohem ale na kraji...a měla nablito i před ní takže jsem na čtyřech drhla před boudou a v pokleku zjistila, že je to i vevnitř

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 22:28
- Nahlásit

Fifi
Abys ji nemusela kupovat kocici pastu na bezoary.

taky můžu udělat z jelita mexickýho naháče

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 22:30
- Nahlásit

Fajka
můžu udělat z jelita mexickýho naháče
Bez starosti, to si z nej udela sama modroocka.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 22:33
- Nahlásit

Fifi
Bez starosti, to si z nej udela sama modroocka
pravda.... a mezistav bude ještě dredatý šiligán..páč na krku už mu to tak zacuchala že je to fakt na nůžky

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 22:38
- Nahlásit

Fajka
aha, tak na kraji to ještšě jde
aby z jelita nebyl vokousanej tentonoc za chvíli Dorin už má místo krásného ocásku ohryzanou štětku na nádobí

dneska jsem v lese vyfotila toto, ve zvětšeným se to dá i přečíst, asi dřív těch zabitejch nebylo tolik že se jim dělaly pomníky

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 22:44
- Nahlásit

Maya
z jelita nebyl vokousanej tentonoc za chvíli
zatím není ale bude určitě

dneska jsem v lese vyfotila toto, ve
už trekaříš ?

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 23:04
- Nahlásit

Fajka
toho bohdá nebude
ono to není tak daleko od nás, jen se tam blbě jde, tak tam normálně nechodím
akorát jsem si říkala, že už to chce změnu, aby to nebyla taková nuda a půjdem kousek a vrátíme se a jsme jako došli kousek dál no

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 23:08 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Maya
půjdem kousek a vrátíme se a jsme jako došli kousek dál no

jasný já taky chodím jen kousky...40 tam a 40 zpět

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2017 23:19
- Nahlásit

Fajka
no jo ty máš jiný měřítka
když ono to je těžký vymyslet nějakou pro mě přijatelnou a neokoukanou trasu, aby to bylo kolem a nemusel se člověk vracet stejnou cestou, tady jsem si nakonec v lese na křižovatce našla na mapách kudy jít, ale stejně to šlo kolem jenom proto, že je tam holý pole, tak přes něj, až to zaroste bude zase tímhle směrem po ftákách bo jinak by člověk musel kus po hlavní silnici a nebo se tím lesem vracet a to mě nebaví a se silnicí nejsem sebevrah

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 09:50
- Nahlásit

fajka
tak tvoje venceni by zabilo krom tebe a birmy kazdyho

maya
to ja mam kazdej den stejmy... a kazden den se vracim stejnou cestou

jinak s lokinem si to aspon vic prochodis

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 10:43
- Nahlásit

ráno jsme dvě hodiny "řádili" v lese. Šli jsme průsekem, o kterém víme, že je čvachtavý i v nejparnějším létě - tudíž teď se šlápoty v mechu propadali 15 čísel do vody (no - spíš bahýnka). Night miluje trysk podmáčenou cestou - bahno měl úplně všude - před nástupem do auta jsem ho hadrem na hubu omyla v potoce... Teď se psisko válí na zahradě s hovězí obří kostí a já suším boty.
Trpajzlíci přijedou na oběd - tudíž si psík ještě vydatně posportuje na zahrádce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 14:06
- Nahlásit

tak to se aspon schladil. my mame za sebou 17km, co vy jste doma pred obedem a jeste v kopcovatym terenu ja mam na celej den po rovince

zezacatku zatazeno, pak uz na slunku dobrej parak a le konci to nebylo vubec stinem. ferince sem dala vetsinu vody, pac fakt vubec zadna kaluz cestou a uz cekame na autobus a za hodinku budem doma

koupila sem.si tu na benzince zmrzku ktera se ukazala byt v oplatce tak sem ji nekynooogicky kousek dala zvireti at yo nevyhazuju cely

žanda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 15:46
- Nahlásit

tedy děvčata mě strašně pobavilo spojení dáma a blije

a dneska jsem se vítala taky s doginkou a od samé radosti měla chuť na mě skočit,tak jsem čekala, kdy se budeme válet na trávníku, a pak mě dostlala jak se kamarádí s kočičákama tedy. taková něha u takovýho telátka je dojemná.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 16:07
- Nahlásit

žanda
to muselo byt krasny na to koukat

sme dneska potkali kocicku, asi mladocha. sedela v pulce silnice, a vypadala, ze se ji ferinka vubec nelibi, tak sme ji obesli skoro zahradkou domu, cica nastrazena ale z pul silnice neuhla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 17:31
- Nahlásit

nekolik dnesnich fotek mejdlickem. Velkej fotak zustal doma.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 18:32
- Nahlásit

cernej caj
Jako vzdy fotky moc pekny! Tady se taky udelal peknej hic, ani se Feri nedivim, ze se ji moc tapat ke konci uz nechtelo.

Kremylek ma kino - soused prvne letos vyved kozy ven, maji dve kuzlatka. Zase po nich cumi v tranzu a slinta...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 18:48
- Nahlásit

Fifi
tak to si kremylek urcite uziva

feri dneska vydesila dve ovecky, ktery navic byli za plotem. Proste ovce uvideli zvire a rychle prchly a to se na ne skoro ani nepodivala

taky bych ale po kuzlatkach slintala, mnaaam

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 19:16
- Nahlásit

Tak mi dneska strávili den na voříškiádě. Byl to vopruz, ale cíl to splnilo - Adam byl schopnej si válet šunky a odpočívat, přewstože okolo chodila spousta psů a lidí. Jsem na něj fakt hrdá Doma ze všeho toho nuceného odpočívání naprosto odpadnul

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 19:23
- Nahlásit

Chicht - Najta taky unavilo to, že hlavně koukal, jak si děti hrají a řádí a on moc dobře ví, že aktivně se smí zapojovat jen do určité míry... Odjeli a on padl. Málem si ani nevšiml, že jsme s Pepou odjeli ještě rychle k našim (naštěstí je to blízko - mám to půlhoďku pěšky). Tam je vše o.k. Máme za sebou dva dny z osmi

birma
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 19:28
- Nahlásit

Xerxová
jojo pro ty jejich mozečky je to hrozně náročný kdybych to nechtěla jako trénink prostředí na agi závody, tak to vůbec neabsolvuju...

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 19:29
- Nahlásit

birma
odpočívat je strašná dřina
cernej caj
tak já přes tejden chodím jen stejný kousky po vesnici na jednu stranu a nebo na druhou
jsem si stáhla offline seznam mapy a nemůžu je najít, znamená to, že teď mám offline tu apku nebo jak to je?
jo a aktualizovala jsem si mobil na ten android 7 nougat a až na to že to má debilní ikonky v liště je to přehlednější a rychlejší než 6

psí třička a mikiny
https://daddies.cz/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 19:57
- Nahlásit

birma
to se ti nedivim, ze ses na nej hrda a dobre, ze ho to unavilo

Xerxová
tak super, ze i najtika unavilo byti doma a vylet rano

Maya
no mas tu appku offline u sebe, ktera zobrazuje mapy online. V ty apce (zeleny M) si musis jeste dotahnout mapu (cr).

to se ti nabidlo samo ta aktualizace, jo? to bych necekala, ze kdyz mas s6, ze muzes vubec poznat rozdil

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 20:10
- Nahlásit

Maya
spice sem tam nenasla, ale siperka tam je dvakrat vetsi nez treba svetr, takovou siperku bych potkat nechtela

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 20:27
- Nahlásit

cernej caj
O tomhle vis? Jen kdyby naahodou, bilej Šmudla na druhy strance, vypada to, ze je tu uz rok.

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 20:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Hezkej vejlet dneska...fakt krásnej....počasí supr, krásná příroda, holky naprosto v pohodě, Aduš nadšená, ....až na to že jsme ho zakončily hodinovým lítáním a sháněním kde maj otevřenou veterinu... paní profesorka totiž ulovila hada kterýžto než sem jí stihla přivázat opodál vzal kramle do zaječích a tudíš jsme netušily jestli to byla zmije nebo ne...Já myslela, že mě jebne....

já to fakt přitahuju todle už i Aduš říkala že se mnou cestuje ráda páč je to velmi pestré se mnou...no až pak mě došlo že nemyslí krajinu a výlety a tak ale ty průsery který furt přitahuju a řešim

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 20:38
- Nahlásit

Fajka a názor veta ?? Zmije je průšvih - sérum se nedává, kortikoidy jsou prý nejlepší volba...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 20:42
- Nahlásit

Fifi
poslala jsem ho muzi do mailu. O tomhle nevim vubec... otazka co znamena "pouze pro zkusene chovatele"

Fajka
jezis, tak co profesorka, dobry? jinak teda super, ze ste si aspon trochu stihly uzit a ze se zrzavkou dobry.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2017 20:50 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Fajka
paní profesorka totiž ulovila hada
Marja, to je skutecne adrenalinovej pes hned od zacatku!!
Na veterine teda jak?

Ja stravila odpoledne taky na veterine, s Krysapsem (nevlastni braska Kremyla o rok mladsi) - najednou nemohl vstat, i kdyz moc chtel. Nakonec nastesti "jen" blokly zada, pak se natras v aute, tak mu to povolilo a leky zabraly, ale hruza, videt psa, kterej je skutecne totalne imobilni.

cernej caj
O tomhle nevim vubec... otazka co znamena "pouze pro zkusene chovatele"
On je HK utulek takovej zvlastni, pani Lacinova si nepreje nikde jinde inzerovat. Kdyby se vam libil, doporucuju opravdu tam rovnou volat, nepsat e-maily. A co tim mysli, to vam asi vysvetli sami.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání