Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 09:13
- Nahlásit

cernej caj

no u nás to bylo kdysi taky srandovní. Kluci chtěli velkýho psa, já malýho.
tak jsme se shodli, že si koupíme SBT. chtěla jsem hnědou fenu.
inzerát- volali jsme tam, máte hnědou fenku , máme- ok v sobotu se přijedme podívat.
byla sobota, přijeli jsme, maminka byla nějaká veliká, jsem si říkala, co to je....no chyba v inzerci.....a co myslíš, z mých "požadavků" zbyla jen ta hnědá barva, protože fenku si odvezli pražáci. (Pán říkal ženě z Prahy přijedou kouknout na fenku- přijeli, ale to paní nevěděla, že to nejsme my).
tak že pak si něco naplánuj
ale nelitovala jsem, že to tak dopadlo. posunulo mě to jinam a užila jsem si to.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 09:25
- Nahlásit

zanda
pls co je to sbt? stafort?

a co ze to teda nakonwc mate za krasavce? ale je fakt, ze planovat evidentne fakt nema smysl my jako deti prisli k seltii tak, ze sme dostali slibeny stene jezevcika od lidi, co prodavali chalipu... stenatka byly bozi a rodice kyvli, pak sme jeli na tabor a mezitim prodali chalupu a nenechali kontakt. maminka plasila, my prijedem z tabora a pes nikde, ze jo... nakoupila casopisy, prosla inzerci v atlase si kusela najit shetlanskyjo ovcaka ze o tom nikdy neslysela a hele on to je mensi pes i vhodnej pro deti, tak sme prijeli z tabora a meli sme doma misto dvou jezevcich kluku fenecku selmicku. jo, eliska nase prvni fenka rozhodne ukazala, ze selmicky sou skvely a dneska si i rikam, ze je stesti ze sme nwmeli ty jezevciky

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 09:26
- Nahlásit

žanda
Ale stafbulík by splňoval vaše požadavky, ne?
U nás taky zůstali v širším výběru.

Já jsem nikdy nechtěla pitbula (nebo co Vendulka byla) a když nám nájemníci říkali, že by tam zůstala, aby jí nemuseli dávat do kotce ke strejdovi, protože "do bytu jí vzít nemohli" (no jasně že mohli ), tak jsem sice nebyla proti, ale pro teda taky ne. A jak jsem pak byla vděčná, za to, že jí mám.

Jo a Kačenka, včera říkala "já jsem Cira měla ráda, ale strašně překážel" .
To zvíře mělo fakt jako velký talent lehnout si přesně tam, kam člověk potřeboval v následujících dvou minutách jít.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 09:29
- Nahlásit

O půl noci kontrola Eiminka spala jak dudek, tak se vyčůrala a šla pokračovat ve spánku ani neprotestovala když sem jí zarýgrovala ani nepípla....a ráno jsem ani nemusela vstávat z postele na to abych zjistila že jí nic není...přesně 4:30 se s rozednění začalo ozývat :
Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, já jsem tadýýýýýýýýýýýýýýýýýý, huuuu já jsem tady sááááááámaaaaaaaa, wouuuuuuuuuuu, kde jste kdoooooooo, houuuuuuuuuuu přijdě si pro měěěěěěě, já se sama nudííííííííííííím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 09:31
- Nahlásit

maya
http://www.databazeknih.cz/knihy/pesky-mezi-buddhi sty-a-komunisty-311414?c=all

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 09:34
- Nahlásit

u nás to je velikostně tak že
váha Dochtora+ váha profesorky = jedna Fája
21+19=40

A jako Fajuš je vážně obří a nemám šanci ji zvednout a je to prostě už moc... těch 20 je pro mě fakt akorát

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 09:38
- Nahlásit

cernej caj

pls co je to sbt? stafort?
stafordšírský bulterier

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 09:39
- Nahlásit

cernej caj
no a ted máme AST- což je staford

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 09:40
- Nahlásit

kachna_
no velikostně jo, ale už jsem v tom taky našla blechy-
pro mě tedy dost vysoká pořizovací cena- chci fenu a druhá věc, příjde mi, že uchovní kde kdo, protože musíš mít klubovku a 2 výstavy......tak že vlastně pak dáš 30 hadrů a zdaleka to nemusí být top....

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 09:41
- Nahlásit

Fajka
a dneska jsi to slyšela obvzlášt ráda, že jo

hlavně, že je ok.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 09:45
- Nahlásit

žanda
máme AST- což je staford

v těchle plemenech se vůbec nevyznám a mám v nich strašnej hokej... nemáš nějaký foto?

dneska jsi to slyšela obvzlášt ráda, že jo

jo to rozhodně
jen jsem si naivně prvních 5 minut myslela že nebudu muset vstávat abych jí zkontrolovala jak na tom je... ale nedalo se to vydržet tak jsem stejnak musela

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 09:52
- Nahlásit

Fajka
nemáš nějaký foto
stránky mi nefungujou a foto neumím vložit.

ale našla jsem docela vtipný fotky nějakýho cizího ,jen abys měla představu.
https://www.youtube.com/watch?v=7A8WRD_Pzf4#utm_so urce=search.seznam.cz&utm_medium=hint&utm_term=sta ford%C5%A1%C3%ADrsk%C3%BD%20terier&utm_content=vid ea&title=americk%C3%BD%20staford%C5%A1%C3%ADrsk%C3 %BD%20teri%C3%A9r

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 09:53
- Nahlásit

Fajka
tedy nevím, co bych dělala,kdyby mě psa uštknul had, byla jsem tam sama a k auto daleko
brr

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 09:58
- Nahlásit

žanda
jsem docela vtipný fotky nějakýho cizího ,jen abys měla představu.

jo to jsou tydle "Mackové"
to jsou zrovna plemena co jdou úplně mimo mě ale zase je spousta lidí co by nic jinýho nechtělo
a ted pošilháváš po čem?

tedy nevím, co bych dělala,kdyby mě psa uštknul had, byla jsem tam sama a k auto daleko
jo já byla taky vděčná že tam ta Aduš byla s náma...
jako asi první co mě napadá rozhodně nikam bez telefonu..aby mohl čék aspoň zavolat rodinu přijeďte pro nás....ale znám se kolikrát taky vyběhnu a nemám sebou nic...

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 10:13
- Nahlásit

Fajka
no každej máme jinou úchylku na psy ,a věř mi, že osobně bych do toho nikdy nešla, kdyby kluci nevandrovali. ale na druhou stranu jsem ráda, protože to byla zkušenost, naučilo mě to ovládat se,alespoň trochu tedy, a jsem ráda, že ho nakonec máme. jo nemusel psí chlapíky, ale jinak zvířata doma toleroval, k lidem je hodnej, děti miluje. Zrovna včera si ho přišly drbat od sousedů- teto deme si podrbat dědu,jo?
ale v dalším etapě života si ho už nepořídím- je to silnej pes, hodně energie, hodně pohybu, důsledná výchova (ha ha) . A když není alepoň trochu vychovanej, je to z ostudy kabát,jak za ním lítáš a to bych dost nerada.Prostě musím už myslet na to, že mi není dvacet a potřebuju hafana pro střední věk.
ne vyloženě gaučovýho povaleče,ale zase ne abych po každém venčení jela do lázní

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 10:39
- Nahlásit

žanda
no každej máme jinou úchylku na psy ,a věř mi, že osobně bych do toho nikdy nešla
hele to já do akity taky nikdy sama dobrovolně ne tak jsme na tom podobně

včera si ho přišly drbat od sousedů- teto deme si podrbat dědu,jo?
je tak to kdyby nebyl v pohodě tak by rozhodně nešly pašák

potřebuju hafana pro střední věk.
ne vyloženě gaučovýho povaleče,ale zase ne abych po každém venčení jela do lázní

neví jako jakej typ se ti líbí zase že jo ale zrzavka je třeba fakt tak akorát velikost, milá, ujde s náma spoustu kilometrů a když se jim nikam nechce nemá problém válet se doma celej den ...a za srnkama nezdrhá, kde se dá chodí na volno a to tím stylem že se rozhlížíš kde je a ona ti jde metr za patama. Včera si se mnou dala ten běh naprosto bez keců, pak skočila šipku do auta a ani se nehla vedle mě vepředu..zlatej pes..

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 10:40
- Nahlásit

cernejcaj
tsk s novym A se mi vybiji rychlejc baterka uz jsem ba 75 to jsem na ten tlf skoro nesahla normalka jsem mivala vecer jesze kokem 50
vidim to ipet na tovarni restart uz v tom zacinsm bejt dobra jeste par aktualizaci
da se k sakru koupit tlf kterej nenuti ty aktualizace?

zanda
tak ta mas nejakeho bull psa? v tech se taky vubec nevyznam ja tak akorat poznam lapinu od spice

Fajka
fajn ze je eimy nebo jak se jmenune v poradku

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 10:42
- Nahlásit

Fajka
ale ta už má víc než 15 kilo, ne????

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 10:43
- Nahlásit

Maya
no já mám zase bordel v těch chlupatejch víš jo mám AST.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 10:49
- Nahlásit

žanda
ale ta už má víc než 15 kilo, ne????

ty jo já vlastně nevím musim se zeptat Aduš ale je menší než profesorka a ta má 19...tak si myslím že kolem těch 15 kilo mít bude..

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 10:52
- Nahlásit

tady je celá grupa na výstavě z toho jsou ještě dvě ségry zrzavky.

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 11:10
- Nahlásit

Fajka
v krátkosrstý podobě se nevyráběj, že

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 11:20
- Nahlásit

žanda
v krátkosrstý podobě se nevyráběj, že

můj dotaz zpravidla zní "a nedělaj se dlouhosrstý?"

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 11:21
- Nahlásit

žanda
v krátkosrstý podobě se
to jako uplně ne-e . Ale záleží z jakýho úhlu pohledu se na to díváš..když to vemu přes jelito (ovci)

je zrzavka vlastně uplná hladkosrstka s praporama na nohách a vocase...

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 11:22
- Nahlásit

kachna_
můj dotaz zpravidla zní "a nedělaj se dlouhosrstý?"

jj můj taky

birma
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 11:29
- Nahlásit

kachna_
"a nedělaj se dlouhosrstý?"
a já se ptám, jestli by to nešlo vousatý

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 11:36
- Nahlásit

kachna_
nám ženskejm se jeden nezavděčí co

Fajka
to jo, ale musí se to česat a má to jemnou srst- ta se potom krásně vznáší bytem.....už jsem neměla dlouhosrstýho 15 let, ale dřív jsem pčíkala. no když na to příjde, budu klidně pčíkat zase

birma
no a ty ještě vousatý příroda je mocná čarodějka, ale možná si už někdy klepe na hlavu, co si navymyšlujeme

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 12:05
- Nahlásit

zanda
kup si pizlu ta je kratkosrsta dost

žanda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 12:16
- Nahlásit

Maya
kup si pizlu a to je co? neznám pokud to nemá bejt vyžla tedy.

HaZa
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2017 12:28 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit

žanda kup si pizlu a to je co? neznám
Ešus od PetryK ... teď má Rumíčka a "německé fleky" tady uřž ot zabalila koukni na zrzavec.com.cz

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání