Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 06:36
- Nahlásit

birma
skvelaaaaaa! i adamek je skvelej

žanda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 06:40
- Nahlásit

Maya
boston stojí už stejně jako sbt- chtěla kolegyně v práci. Na ty pidi pidi psy mám ještě věkově čas až budu "babička" a to ještě nejsem. potřebuju parťáka na výlety,ale kdyby zmáknul cvičák a třeba i obrany by mohl dělat,ač jen jako vybití energie.
naháč, pudlík atd- to není pro mě, já chci malýho velkýho psa,jestli mě rozumíš.

žanda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 06:42
- Nahlásit

Fifi
kolik je Troldovi?
to je pěkněj kluk.

žanda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 06:43
- Nahlásit

birma
tak velká gratulace, kdybych to uměla,dám ti sem dort

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 06:53
- Nahlásit

birma jsi hvězda. Adam to s tebou vyhrál

Fifi všimla jsem si, že ti chlapec šediví, když jsem prohlížela Křemylovo narozeninové album. Dogy šediví brzy - moje všechny už kolem třetího roku - Night není výjimkou.

žanda znám několik velmi dokonalých středních či královských pudlů. Sportovní sestřih a hurá i na cvičák... Ne nadarmo to byli cirkusoví psi - snadno cvičitelní, vše chápající, nadšeně pracující. A nejsou to žádné bábovky. Jen se holt musí stříhat - aby k něčemu vypadali, tak se to buď musíš naučit sama a nebo to leze do peněz

žanda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 06:59
- Nahlásit

Xerxová
já vím, že to jsou chytří pejskové, o tom žádná, jen nejsou mýmu srdci blízcí, sama to znáš, hezkej, roztomilej , milej, šikovnej, ale domů ho nechci
nemyslím to nijak zle, aby si majitelé pudlíků neříkali, že jsem úplná blbka,oni by zase nechtěli třeba toho bulla....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 07:07
- Nahlásit

žanda já bych do bulla nešla z jiného důvodu. Jsme občas cestovací a nepořídím si plemena, která mají v různých zemí různá omezení. Protože pes jezdí vždycky s náma.

žanda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 07:46
- Nahlásit

Xerxová
jo to máš pravdu, s tímhle by mohl být problém. Ale do teď mi to nevadilo, když už jsem náhodou někam jela, tak na chvíli a rodina se postarala. Já nejsem moc cestovací za hranice, jezdím si na chaloupku nebo výlety a jsem spokojená. Cestováního mám dost v práci i když pro druhý
ale velkýho bull už si nepořídím , chce to fakt i kondici a mladej bull je prdlej na druhou a úplně odrovnat se nemíním

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 07:59 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

žanda
a co krátkovlasou golii nebo toho českého strakatého psa?
Slyšela jsem v Mělníce jak tatínek říká synkovi, zjevně měli doma kolii:
"to je krátkosrstá kolie, takhle by vypadal XY, kdybysme ho ostříhali"

žanda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 08:05
- Nahlásit

kachna_
krátkovlasá je hezkej název
fakt nevím, každej má něco pro a něco proti....stejně si ho nepořídím teď, to by děda moc radosti neměl. Dneska ráno po něm rajtoval asi 5ti měsíční JRT a on z toho už nebyl vůbec odvařenej.
Blbý je, že se ani neozve a jen otáčí hlavu a nechá si to líbit- od štěňat tedy myslím. Nepošle je do prčic, ale on byl na psí mimina vždycky hodnej. A stojí a trpí- tak že to musím trochu ošéfovat já

birma
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 08:06
- Nahlásit

díky všem, jsem fakt hrdobec

Xerxová
jsi hvězda. Adam to s tebou vyhrál
Včera když jsem ho "donutila" se se mnou a s kokardou vyfotit, tak se ksichtil jako chudinka týraná, co by byl radši v tom útulku

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 08:36
- Nahlásit

birma
gratuluju moc
j uz jonecne sehnala skorici a ted hen znova prostudivat navod Lokin je naucenej hledat krabicku ocima
Fifi
sediva bradicka
spicove to maj nektery a co jsrm koukala jeto geneticky
zanda
ja chtela taky maleho vetsiho bezudrzboveho pejska a proto uz nemam spice ale lapinu
to co popisujes by zvladla vsechno nejspis i ty obrsny protoze loni to byla pirana nejvetsi ted uz ty zakusy do lidi nastesti presly ale pretahuje se furt rad

žanda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 09:08
- Nahlásit

Maya

proto uz nemam spice ale lapinu
jenže máš asi domek a zahradu, představa tohohle chlupáče do paneláku v létě- to bych ho uvařila.....občas máme v noci i 34 stupnů v bytě.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 09:57
- Nahlásit

zanda
spousta lapinek zije v bytech bo na leto veskery chlupy vyhodi do popelnice
v Laponsku je totiz bezne v lete ores 30
Loki momentslne se nachazi v prechodnem stadiu kdy podsadu ns krku si drzi zatimco na bokach a zadech ji jiz vyhodil tudiz vypada jak prestipnutej v pase a uz to neni jak muchlovat medveda
chtela li bys neco podobneho v kratkosrste varisnte tak se koukni na norskeho buhunda bkby je akorat ze toho nutno importovat

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 10:42
- Nahlásit

Maya
toho nutno importovat
což myslím vrací do hry otázku ceny

žanda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 11:15
- Nahlásit

holky jste tu některá levačka a používáte gelovou podložku pod myš?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 11:19
- Nahlásit

https://m.facebook.com/utulekzim/albums/1723893361 236836/?refid=52&ref=opera_speed_dial&__tn__=C

tohohle mi nasla vlcackova je peknej a typove podobnej jackiemu co se muzi libil...

fakt se to ve me pere zda ji poridit kamose a pomoct nechtenymu pejskovi nebo se na to vykaslat... chcu oboji, a nevim co je spravne

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 11:37
- Nahlásit

čaj rozhodnout se musíte jen vy dva s manželem. Tady rada z venku nepomůže... Ale když vidím, jak hledáš a hledáš...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 11:40
- Nahlásit

jo a psisko nevidím, neb nejsem na fb

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 11:48
- Nahlásit

zanda
ja napul ale mys pravou a ty gelovy podlozky mi vadej tak je nepouzivam
cernejcaj
jak pise Xerxova
a chce to asi poradne rozmyslet co bude kdyz ten pes nebude tak bezproblemovej jako Timicek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 11:58
- Nahlásit

maya
no prave, dobrej by byl pes co je bliz aby byl prostor to zkudit a navic feri tenkrat byla stenatko...

xerxova
kdyz to ze hledam a hledam jeste neznamena ze su fakt rozhodnuta spis co kdyby mi nejakej fakt ucaroval...

birma
vse neeeej

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 12:07
- Nahlásit

cernej caj
jé ale ten je boží, navíc kastrovanej.
nevim co je spravne
možná oboje? třeba není jen jedna správná cesta.
Maya
co bude kdyz ten pes nebude tak bezproblemovej jako Timicek
to jí asi řeknou, ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 12:14
- Nahlásit

kachna
je to sympatak a fajn ze uz se bude ted kastrovat. blby, ze jw to nekde daleko za usti nad labem, takze na nezavaznou seznamovackylu ke to asi 5h cesty tam a 5h cesty zpatky... muz je dneska v prahee takze asi az zitra se vyjadri. ale je fesak, 8kg je ta spodni hranice a kdyby byl pohodar tak s feri by to mohlo byt ok.

takovejhle pes by mohl byt v zime venku s pristupem do chliva ?(kam teda ani jeden ze spicu nikdy nechodil i kdyz tam tatinek udelal super domecek a maj tam infralampu na vodu tak uz tam ani vodu nedavame...

protoze 8h cca fakt nedavame aby to byla maximalji doba co sou psi sami

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 12:20
- Nahlásit

http://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp 0/e15/q65/18556106_1837099339945261_33990936828981 64395_n.jpg?efg=eyJpIjoiYiJ9&oh=1218a26cb6c40bbca3 2cdd4f43b5eb18&oe=59AFF948

xerxova jde se podivat? z mobilu je to takovy nanic

žanda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 12:35
- Nahlásit

cernej caj
někde v srdci víš, že ho asi chceš, jen se bojíš, aby pak bylo vše v pohodě.
žádnej už nebude jako pejsek předtím, bude jinej a bude jistě báječněj, když mu dáš pomocnou tlapku

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 14:02
- Nahlásit

kachna
asi jako rekli esusce i birme?

cernrjcaj
si myslim venku v pohode, vsak to je jak Dorin

birma
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 14:42
- Nahlásit

Maya
co bude kdyz ten pes nebude tak bezproblemovej jako Timicek
8 kg vždycky poponeseš, snadno udržíš...

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 15:08
- Nahlásit

birma
to ano ale zas se na nej blbe shani kosik
mysleno vseobecne bo caj puvodne chtela vetsiho psa jako byl ten bily zpatky treba

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 16:01
- Nahlásit

čaj hezké usměvavé psisko. A Žim znám - to je pod Milešovkou...

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2017 16:22
- Nahlásit

Maya
asi jako rekli esusce i birme?
tak co jsem tak v cuku letu mrkla, tak má ta dočaska, kde je, výborné hodnocení, tak bych optimisticky předpokládala, že je to odůvodněné

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání