| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 09:56
- Nahlásit
Fajka
mě !!?!! pak řidiči nadávaj krz toho volně loženýho psa..
to chápu, plně, že je blbý, ale podle mě to je často stresová reakce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 10:01
- Nahlásit
kachna_
Dokážu pochopit, že člověku začne zdrhat pes, ale nechápu, že to neřeší v době, kdy jsou pryč.
A ještě dokážu v tomhle směru pochopit tu babičku jako další komplikaci pro rodinu, že prostě pejska pustí.
hele já já byla chápavá a byla trpělivá a leda cos omlouvala...měli řemeslníky, nezavřeli branku, babička element, naše houska hárala, zmrznul sníh a maj ten plot nízkej, pes začal rozebírat plot...ale po půl roce, kdy ho tu máš a řeší skoro dvakrát denně... (a ne jen jeho) mě trpělivost došla a doprdele a už sem vážně běsná
a hlavně oni to prostě neřeší ani když jsou doma! ráno se votevřou dveře vykopnou ho na zahradu a zalezou a ups během pár minut pes tancuje na našem pozemku kolem naší zahrady.
Naši řvou lítaj za ním kolem plotu, do háje mě to prostě sere už jen proto že když si některej zni třeba urve dráp na noze, tak si můžu o nějakejch závodech nechat zdát...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 10:04
- Nahlásit
kachna_
to chápu, plně, že je blbý, ale podle mě to je často stresová reakce
no to je sice možný.... ale mě to jaksi taky neuklidňuje , já sem na infarkt zatímco někdo si v klidu válí šunky u televize a je mu všechno jedno.... nedivím se lidem co jsou nepsí že pejskaře nesnášej...vůbec se tomu nedivím...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 10:11
- Nahlásit
Fajka
co jsme tenkrat zjistovali, tak pisemna stiznost na obec, oni jsou povinny si majitele predvolat a domluvit mu
pokud to nepomuze, tak hnat to vejs na obec s rozsirenou pusobnosti, ktera uz resi prestupky a muze ulozit pokutu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 11:16 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Fajka
ale mě to jaksi taky neuklidňuje
To já ale vůbec nezpochybňuju, že ty jsi největší chudáky (nemá to být ironie, ani náznakem)
ups během pár minut pes tancuje na našem pozemku kolem naší zahrady.
majitele zabít, uvařit, zkrmit! V těhle případech by to mělo být legální.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 11:17
- Nahlásit
Fajka
no jako des, no..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 12:16 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
kachna_
To já ale vůbec nezpochybňuju, že ty jsi největší chudáky
no jo když to sem vlastně ani nechtěla řešit že já sem chudáky...spíš mě obecně ničí (čím sem starší tím víc) ta naprostá lhostejnost a nulová zodpovědnost a tak no...
a krom toho jako jeden z těch psů co sem vedla včera domu je mladejch...starý to netankuje a v podstatě je na nich vidět že kdyby ho to auto porazilo tak budou mít aspoň klid....
nikdo ho nevenčí tak se venčí sám... jakoby ho nikdo ani nechce....no a takových je
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 12:22
- Nahlásit
Fajka
ta me nici totalne taky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 12:30
- Nahlásit
Fajka
samo je nikdo nechce, ale u baraku musi bejt prece pes ne?
jo sousedi odnaproti maj takhle borderku, taky obcas utece ale je hodna a jenom dela za plotem zleho psa, jeji jedina zabava je to
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 13:17 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Fajka
teda pani vy tam máte veselo kolem sebe k vám na návštěvu teda radši bez psů říkáte jo? my se teda zatím v plné polní jaksi do jednoho auta stejně nevejdem ... apropóóó, kdy že to pojedete kolem? furt někde couráte, nechceš si to k nám dát jako dálkovej pochod??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 13:41
- Nahlásit
Janiii
k vám na návštěvu teda radši bez psů říkáte jo
jako v pohodě..vy jste na berňáky zvyklý ne ?
polní jaksi do jednoho auta stejně nevejdem ... apropóóó, kdy že to pojedete kolem
furt někde couráte, nechceš si to k nám dát jako dálkovej pochod?? jj taky možnost, já k vám dojdu pěšky a číf si mě pak musí vyzvednout
zejtra razíme zase umrznout do Kérkonoš no tak pak se uvidí essi to přežiju tak můžu něco plánovat dál..
až po jedu na toulovce kolem 25.3... to bych se cestou zpátky na jedno profikafe zastavit určo mohla essi teda bude někdo doma
no ale jinak dyt nás znáš..furt makáme furt makáme... a když né tak courám s psiskama a když ani to ne tak spím ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 14:16
- Nahlásit
Fajka
uzijte si tooo v krkonosich
skoda, ze mame to dovolenkovy embargo do konce brezna, na toulovce sem docela chtela, jedinej asi letosni trek, kterej bych prubla, tak nic. Aspon vklidu muzu chodit svoje kocarkovy 20km vylety
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 14:25
- Nahlásit
cernej caj
uzijte si tooo v krkonosich
dík!
docela chtela, jedinej asi letosni trek, kterej bych prubla, tak nic.
no jako letos budou echt gold zajímavý hlavně krušky...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 14:45
- Nahlásit
Fajka
pro me sou krusky nerealny hlavne kvuli te doprave to je na 2dny dovolene, coz je naprd a pak taky kveten... kdyz si vemu lonskej kveten, ze po 20km ani ne pes jazyk na veste a byl totalne tuhej, tak pokud to vubec zkouset, tak jedine mimo sezonu...
takze jak rikam, zustanu u kocarkovych vzdalenosti po vlastni ose
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 15:14
- Nahlásit
cernejcaj
neslysela jsi neco uz o Kingdom Come? Bylo by to lakavy, ale tak nejak tem superlativum az tak moc neverim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 15:56
- Nahlásit
Maya
ale jo, slysela... ma to byt zajimava hra s takovym stylem boje ze si sama i rikas do kteryho ramene a tak, coz cini boj docela pak tezkej. Jen otazka, zda by ti to utahla grafika, to nevim, co mas? navic je to ceska hra, coz je na takovou paradu taky rarita
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 16:11
- Nahlásit
Fajka
Prijemny mrznuti teda v Kerkonosich!
spíš mě obecně ničí (čím sem starší tím víc) ta naprostá lhostejnost a nulová zodpovědnost a tak no...
Jono, na jednu stranu je mi nejvic lito tech psu, kteri vlastne za svy nablbly panicky nemuzou.
Jedna krasomila yntelygentni a Gremlinka.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 16:17
- Nahlásit
Fifi je krásná a hlavně vrtichvosťatá nekupírovaná To se mi moc líbí - ocas u rotvíka mi vůbec nevadí (spíš prasečí ocásky zakroucené u kníračů se mi nelíbí).
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 16:20
- Nahlásit
Xerxová
Kremylek mel bajecnou vrtuli! Tyjo, ja uz si tak zvykla na nekupirovany rtw, ze kdyz nekde potkam bezPP jedince s useklym vohonem, uplne mi nabehne hus kuze, jak jsou neuplny.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 16:31
- Nahlásit
Fifi a jak vnímáš třeba ty knírače s prasečím ocáskem ?? Nebo tu chodí dva králováci pudlajzové - jeden má krásně střiženou "válcovou bambuli" na dlouhém ocase a druhý má hrozně zakroucený podivně "zakrnělý" ocásek... Rozdíl vizuální je velký. Myslím, že léta kupírování nakrátko tvar a nasazení ocasů hodně zničilo... Tam se přiznám, že se mi občas kupírák líbí víc - ale vím, že je to jen zvyk a rozhodně bych psa kupírovat nedala - ať je to prasátečko jakékoli...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 16:38
- Nahlásit
Xerxová
Mne praseci ocasky u zadnyho plemene, ktery bylo driv kupirovany, nevadi, esteticky me to nikterak neurazi. I ta vrtule hrozne pomaha psovi v pohybu. Jojo, leta kupirovani udelaly s ocasama svoje, u rtw bylo kuprikladu prechodny obdobi, myslim dva roky? kdy se jeste po zakazu kupirovani uznavaly vrtule do chovu, Kremyl patril mezi tu generaci.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 16:43
- Nahlásit
jojo ocas v pohybu je zajímavé pozorovat - když Najt vytáčí ty svoje zatáčky a prudké změny směru... to má ocas neuvěřitelný rozsah působnosti
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 17:41
- Nahlásit
Xerxová
neznam zadnyho knirace s prasecim ocaskem, zato spicove ho maj zakroucenej dycky
Fifi
je to tlamickaaa roztomila
co je to vrtule? to je kupirovanej ocasek nebo jeste neco jinyho?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 18:20
- Nahlásit
cernej caj
co je to vrtule? to je kupirovanej ocasek nebo jeste neco jinyho?
Vrtule je, kdyz se nekupirovanej ocas slozi do vrtule, proste zkrouti a neni rovnej.
Vrtuli ma Skritek, a mel i Kremylek, viz chvost nad hlavou.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 18:28
- Nahlásit
Xerxová
ocas v pohybu je zajímavé pozorovat - když Najt vytáčí ty svoje zatáčky a prudké změny směru... to má ocas neuvěřitelný rozsah působnosti
Prave, skvela balancni pomucka. Kremyl, kdyz ploval a chtel se ve vode na miste otocit, plesknul tou svoji vrtuli (ktera jinak se tycila nad hladinu) do vody a zakormidlovala na miste...
Natoz ohanka dozi, ta ma jinsi kadenci, lze vyuzivat na velikonoce misto pomlazky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 18:58
- Nahlásit
Fifi
jasne, kdyz vrti tak vrtuluje
asi proto spic neni moc balancne vyrovnanej
me staci ocas segry bordery to je taky dobra mlaticka...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 19:05
- Nahlásit
znate to pls nekdo dobre tady? https://mapy.cz/s/2oSCr
jak to tam je se zebrikama a schudnosti pro psy? dik
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 19:20
- Nahlásit
Idealni cas na chcipnuti plynovyho kotle. DOPRD...!!! Poruchu se snazim nesirit dal!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 19:42
- Nahlásit
Fifi litylity - doufám, že to není nakažlivé... Máme kotel relativně starý a podle nové normy se mi nechce kotel pořizovat...
4aj celou trasu neznám - jen některé úseky. A navíc se to mění - kde jsme před pár lety běžně s dogou chodili jsou najednou supermoderní kovové žebříky napasované vysoko nad ošlapané pískovcové schody. Pro dogu zcela neschůdné.... to je někde za Vlhoští - ne na této trase. Jen tím chci říct, že co třeba před dvěma roky bylo schůdné, nemusí pro velkého psa být letos možné...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 19:49
- Nahlásit
Fifi
ta se krásně tlemí
já teda ocásek radši jakýkoliv a vrtule jsou moc pěkný a srandovní
s kotlem teda lity lity
|