Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2018 12:42
- Nahlásit

cernejcaj
a nebo
https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/ s--w_RHZqVw--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/18a9 rsh57jfowjpg.jpg

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2018 13:26
- Nahlásit

Tady zacaly padat ty bily srajdy, z cehoz radost nemam. Dneska blinkanec drobnej po trech dnech, tak snad si madam neco zase nenastartuje poziranim snehu. Bo to fakt uhlidat nejde, aby si neblemcla...
Fifi
to je přesný ... akorát naše děvuchy neblindí, ale srajdujou ... doteď byl klid, dneska ráno už zas tuhý jen napůl ... na prochajdu na volno s košem, aby se to eliminovalo co nejvíc (koš mají teda obě i kvůli ho*nům, protože sežerou na co přijdou ) na dvoře to nijak výrazně nežerou, ale že by si nezobly, to si naděje nedělám

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2018 15:47
- Nahlásit

fox
Jee, nazdar Ati, co ty tady?

Janiii
akorát naše děvuchy neblindí, ale srajdujou ..
U Ruzeny se doted nevi, jestli to bylo snehem, chytlo ji to v bezsnehovym obdobi.
ale že by si nezobly, to si naděje nedělám
Blbky sou to, clovek ma pak s nima starosti. Tak preju nesrajdovy fenecky!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2018 16:02
- Nahlásit

Maya
zajimavy napady, jestli jednoho dne budu mit obyvak a konferencni stolek, urcite to vyziju pac uz je to zaskleny

Janiii
doufam, ze devuchy bdou OK!

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2018 16:27 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
je přesný ... akorát naše děvuchy neblindí, ale srajdujou ...
šiš to jsou taky paka....zajímavý že u nás je sníh furt a všecky psiska si do něj občas hlodnou ale nepozoruju ani blití ani průjem...že by to bylo tím že je ten sníh tak čistej? jako že u vás je tak malá vrstva že to vemou i s bahnem a nějakejma breberama?

Hele když jste si měnili občanku jo...zajímalo by mě jestli jste byli hned na bance u který máte účet nahlásit změnu čísla občanky?

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2018 16:50
- Nahlásit

Fajka
Treba to bude tim, ze tady je ted snih vzacnejsi a jak rikas, je ho malo. Tak to cokle vic laka nejak. Navic stenata sou prasata, ty vezmou do drzky kazdej humus v lete, natoz ted v zime...

fox
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2018 16:53
- Nahlásit

Fifi
Už jsem načumovala dřív, ale nenašla jsem rotvíky
a jak žiješ, povídej, přeháněj

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2018 17:17
- Nahlásit

fox
Ty uz jsou nekde v propadlisti, nikdo tam nechodil.
Tak kdyz si nacumovala, tak vis, ze Kremylek uz neni a je malej dortik doma. Z tebe je uz jen liska rysava, foxovata? o tupikovi nepremyslis?

fox
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2018 17:40
- Nahlásit

Fifi
Tak to jsem nevěděla, ale malé ano, musim ti mrknout na stránky. Já chtěla rotíka po Freye ale narodil se jeden pes a s podkusem, měla zamluveného jedna paní, ale nakonec jsem jí ho nedala a tak odešel do německa mezi lišky, pani mla rotvičku 16 let a když viděla malého Jediho tak neodolala, ted čekám na hárání a budem se liščit , rotvíky už asi ne, muj chlap by chtěl, ale já když už tak psa jen pro radost na chov ne

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2018 17:48
- Nahlásit

fox
budem se liščit , rotvíky už asi ne
Ses to ale nevernice vuci plemeni! Ja si to bez tupika neumim predstavit, stacilo tech par mesicu cekani na Ruzenu, domu proste rotvik patri. Lisky odchovavat? - jich jsou vsude mraky, aby vas nesezraly.

fox
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2018 17:55
- Nahlásit

Fifipo rotvíkách jsem koukala, ale nic mě nezaujalo.
Jo jefakt, že rotvíčci jsou medvídci, lišky to je komando, nevím jestli budeme krýt nejdřív moji fenu nebo Gabči tak budu mít bud G nebo H

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2018 18:28
- Nahlásit

fox
No tak at se zadari. A pozdravuj Gabcu!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2018 18:55
- Nahlásit

včera sportovní dvojboj - bazén, brusle, zítra dvojboj - běžky a brusle. Aneb ať žijí prázdniny s Trapjzlíky...
Night nešťasten jen trošku (když odjíždíme bez něj), jinak je nadšen neb je doma výrazně živěji (někdy až moc ) a taky jsou moučníky (prababička dítkům peče a Night to za ně konzumuje - pssst - oni to nemusí a psisko miluje a spokojenost z prázdného talíře je na všech stranách )

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2018 19:03
- Nahlásit

Fajka
Hele když jste si měnili občanku jo...zajímalo by mě jestli jste byli hned na bance u který máte účet nahlásit změnu čísla občanky?
sem si to měnila na v netovým bankovnictví, ono to teda na mě i řvalo bo já jí měla i propadlou, jinak by mě to nenapadlo

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2018 19:08
- Nahlásit

Maya
jako že sis to tam změnila sama? co máš za banku?

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2018 19:25
- Nahlásit

Fajka
jo, spořku

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2018 19:27
- Nahlásit

Fajka
bylo tam někde jak jsou údaje o majiteli účtu, přepsalo se tam číslo občanky a platnost a dala fotka naskenovaný občanky tuším

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2018 19:30
- Nahlásit

jedno dnešní foto před chvílí, se divím, jak ten mobil fotí celkem dobře skoro za tmy a s bleskem, pak jsem to zkusila ještě bez blesku a to už blbý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2018 20:20
- Nahlásit

Maya
me teda nenapadlo si vubec v bance neco menit ale mozna sem to menila pac sem tam musela krz to ze su vdana, tak asi novou maji... ale jinak by me to ani nenapadlo tam psat...

tak aspon se ti dobre foti hele

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2018 21:01
- Nahlásit

Maya
dík , já mám rajfku a nemůžu to tam najít :-/ tak nevim essi to tu je

cernej caj
nenapadlo si vubec v bance neco menit ale mozna sem to menila
no tak to jsme dvě...a dneska se pani fakt trefila a ještě tím stylem jak volala, tak teda škrtla sirkou a já sem fakt chytla. Mám takovej dojem že si mě budou pouštět jako vodstašující příklad...

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2018 22:00
- Nahlásit

cernej caj
mě by to taky nenapadlo, kdyby to na mě neřvalo při každým přihlášení, že mám neplatný číslo občanky bo už byla propadlá

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2018 06:26
- Nahlásit

Fajka
Já myslim, že rajfka to neumí. Nějaký osobní nastavení tam ale je.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2018 12:14
- Nahlásit

uzijte si viiikend my zitra vyletujem bez feri, pak mam presunna svahrovi narozeniny a nemam ji kam dat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2018 12:20
- Nahlásit

https://magazin.aktualne.cz/rozhovor-psycholog-psu -rudolf-desensky/r~214bf0dc0a6811e8a44c0cc47ab5f12 2/?redirected=1518175059

worick
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2018 12:25 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Zdravím všechny
cernej caj
užijte si výlet a doufám, že si nakonec pejsu přeci jen vyberete
Desenského jsem před hodinou četla. Jak se mi zdál vždycky magor tak koukám, že většinu názorů a chování ke psům máme nakonec stejné. No vždyť říkám, magor

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2018 12:35
- Nahlásit

cernejcaj
zrovna minuly tyden jsem to prvne videla a vcelku dobry

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2018 13:11
- Nahlásit

me treba ten clanek prisel taky celkem OK...

worick
nevim, vcera sme byly s feri venku a me tak napadlo ze nam he spoku dobre protize jak se nudi tak s ni mnohem vic chodim ven, 2psy si proste vyhrajou spolu a sou to spicove, ze... a se dvema se mi proste casto nechce tak moc jako s ferinkou kdyz si chodi rict deleeej uz je cas se projit, driv to nikdy nedelala a ja prostre ted asi vaham vic, nez driv, zda je to OK. ale kes se tam chce taky mrknout na stendo jedno tak uvidime

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2018 13:32
- Nahlásit

ufff - běžky s Trpajzlíky jsou podstatně horší, než bez Trpajzlíků Tempo šnečí, do kopce dělám vlek (táhnu Fany na vodítku), sjezdy jdou dobře pokud je stopa - jakmile je to bez stop, tak neudrží lyže a pak ji musím pomoct... Ale bez slz a bez vztekání a s úsměvem jsme ušli asi 4 kiláky. Na to - že na tom stáli počtvrté v životě a letos poprvé... tak dobrý.
V podvečer brusle... doufám, že si neudělám další modřinu na koleně (ve středu jsem práskla o led jak žok)... aneb opět platí že brusle s Trpajzlíky jsou podstatně horší, než bez Trpajzlíků Ale tahle dovolená má smysl

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2018 14:24
- Nahlásit

kachna_
Já myslim, že rajfka to neumí. Nějaký osobní nastavení tam ale je.
hledala jsem hledala a zatím nic nenašla :-/ máš jí taky? máš už to nový prostředí? se v něm furt strašně ztrácím.. zlatý to starý ..ach jo

Xerxová

Trpajzlíky jsou podstatně horší, než bez Trpajzlíků
otázka je kdo ho zvládne unavit jestli prarodiče trpajzlíky a nebo trpazlíci prarodiče
ale spát jako špalci budete asi všici

Kvízová otázka...projde-li šíleńou bahnitou cestou pes bílej a pes zrzavo hnědej... kterej z těch dvou bude jako prase a bude to na něm vidět a kterej bude skoro čistej???
Podotýkám že se bahnu nevyhejbá ani jeden voba jdou skrz...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2018 14:26
- Nahlásit

bulej je cistej?

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání