| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2018 13:10 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
rodice jsou zvykli a mnohem odolnejsi
to rozhodně jsou, někdy je to až apatie
Já si dodneška pamatuju, jak jsem (s Lucinkou ještě coby kojencem) po návštěvě rodiny se třema dětma zbruba jako jsou teď naše, vážně přemejšlela
1. jak zrovna oni mohli dopustit, že mají takové spratky uřvané
2. jestli vůbec chci druhý
Takže chápu a snažím se i mít na paměti, že to většinu lidí s 0 - 1 dítětem musí děsně rušit a vyčerpávat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2018 13:40
- Nahlásit
fajkw
mec4ajce z mob nejede, tak doma...
maya
alr kdyz blokuje misto u okybka tak nesednes
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2018 13:43
- Nahlásit
Fifi vyřizuji pozdravení od chlupáče Bena Ještě se drží.
Fajka hezkýýý foto
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2018 13:44
- Nahlásit
me osobne vadi u deti jedina vec - ze bud ti kopou do sedacky zezadu, anebo na tech 4 otocenych nohana k sove te diye zablacenou holinkou kope do kolene a rodice delaj, ze o tom nevi... ale to je fakt minimum a je to o tom ze ty matky adi byly netolerantni i pred detma, 90% maminek secfakt snazi at je to OK, pripadne se omlyvi a tak, je to proste o lidech a su rada, ze u nas se maminky s detma jezdit neboji... a vaclava serou vsichni a nafava mam vsemze mu lezemdo autobusu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2018 14:53
- Nahlásit
cernejcaj
zalezi na asertivnosti neb narok bez listku blokovat to misto nema a u nas vetsina ridicu to toleruje do ty doby nez se odjizdi
tady teda je to naopak, mezimesto i mhd v praze, ze vetsina matek dela ze to nevidi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2018 15:18
- Nahlásit
koupila jsem si knozku jak nas veci zahlcuji a su dost zvedava jaky to bude...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2018 15:32
- Nahlásit
cernejcaj
ja si taky dneska objednala par knizek na kosmasu bo jsem chtela puvodne jen knizku o anglictine
zahlceni pak povypravis to by me taky zajimalo ja jsem zvedava kdy zase najdu odvahu k nejakemu vyhazovu po my kazetovy cistce
ale celkove myslim ze ja nema zas az tak veci kdyz nepocitam knizky a veci na vysivani a to se nepocita to jsou uzitecny veci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2018 15:40
- Nahlásit
ja myslim, ze mam.hromadu bordelu co si s sebou stehuju od detstvi a nikdu mi to nechybi, treba krabice s muslickama z jugosky v 95... ale jak na ni narqzim a otevru... nebo pekny barbiny, co by mohly byt pro netere, hromadu drobnyho bordelu co neumim dat pryc, a pritom nepotrebuju...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2018 15:42
- Nahlásit
veci od PC je taky pech, uz sem.jich tak 20% vyhodila ale treba ramky simky pouzivany ve 286- prvnich pentiich, 40mb disk a takovy beci... dyt proste... vl bus kartu - na pripojeni monitoru ta ma pres 30 let ta rozsirujici karta a tak 25 se nepouziva uz ani v cr
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2018 15:54
- Nahlásit
cernej caj
veci od PC je taky pech, uz sem.jich tak 20% vyhodila ale treba ramky simky pouzivany ve 286- prvnich pentiich, 40mb disk a takovy beci... dyt proste... vl bus kartu - na pripojeni monitoru ta ma pres 30 let ta rozsirujici karta a tak 25 se nepouziva uz ani v cr
dneska už se recykluje, co takovej kontejner na elektroodpad?
s tím bych problém neměla , ale třá knížky to se taky nedá jen tak někam poslat nebo vyhodit...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2018 16:32
- Nahlásit
Fajka
jenze ja to jako ajtak s laskou k hw sbiram , to jako bys po nekom chtela at vyhodi sbirku porcelanovych panenek pac dneska sou moderni mensi a vytuneny barbiny
jakoze tyhle "vzacny" kousky... nejlepsi muzealni vystava na ktery sem byl hnd po telefonnich ustrednqch byla vystava procesoru v prwze asi pred 10lety pentium 3 mam jako ozdobu na krk kdyz zrovn vim kde je
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2018 19:40
- Nahlásit
cernej caj
tak já nic takového nemám, akorát pár sošek co jsem kdysi dostala, ale ty se mi líběj a vyhodit bych je nechtěla, knížky, no jediný co mám a nepoužívám jsou asi cedečka, ale zase si říkám, jednou vypnout net a co budu poslouchat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2018 20:02
- Nahlásit
Fajka muflony v Ráji jsme taky několikrát potkali - ale takhle nablízko nee...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2018 20:21
- Nahlásit
Xerxová
vyřizuji pozdravení od chlupáče Bena Ještě se drží.
Diky, pozdravuj nazpet, a moc podrbani Benikovi stodolovitymu posilame s matheou!
Fajka
Vyslap bez zrzavky? Krasny panoramata!
Tady zacaly padat ty bily srajdy, z cehoz radost nemam. Dneska blinkanec drobnej po trech dnech, tak snad si madam neco zase nenastartuje poziranim snehu. Bo to fakt uhlidat nejde, aby si neblemcla...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2018 20:52
- Nahlásit
fifi
drzim plce at ruzenka nic nezere co nema a nevrati se to!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2018 20:55
- Nahlásit
fajka
naaadherny fotos a ty 3 krizky u kaplicky toje kde? meli ste teda fakt bozsky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2018 21:17
- Nahlásit
cernej caj
sbírky NEJSOU krámy!!!
Navíc myslim, že sbírka HW by jednou mohla mít cenu. Narozdíl od sbírky plyšovejch a keramickejch králíčků nejrůznější kvality (teda ta taky bude mít jednou cenu, ale té tvojí dávám max pár desítek let, kdežto té králičí pár století )
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2018 21:43
- Nahlásit
čaj to je Vyskeř - kaplička sv. Anny (myslím - tedy Vyskeř je to určitě, ale Anna si myslím...) a Pekařova brána (ta se silnicí) a skalní brána... Klasica českorájová
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2018 22:03 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Xerxová
muflony v Ráji jsme taky několikrát potkali - ale takhle nablízko nee...
já je potkala poprvé a tím jak to bylo totálně bez lidí tak bylo stádo fakt blizoučko
Fifi
Vyslap bez zrzavky? Krasny panoramata
jo bo děvuchy měly nějakej jinej program
Dneska blinkanec drobnej po trech dnech, tak snad si madam neco zase nenastartuje poziranim snehu. Bo to fakt uhlidat nejde, aby si neblemcla...
tak snad se jí to zase nezhorší
u nás teda ani vločka nespadla..
cernej caj
naaadherny fotos a ty 3 krizky u kaplicky toje kde? meli ste teda fakt bozsky
jj jak píše Xerxová Vyskeř je to....byla sem tam x-krát a byla bud tma, nebo mlha, nebo mraky takže vidět prd, ted jsme se konečně trefili abylo vidět až na Krkonoše a jizerky, Ještě, Humprecht, Kost, fakt se to povedlo ten výhled
Xerxová
jj je to svatá Anna
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2018 05:58
- Nahlásit
kachna
je otazka, zda je ale nutny to sbirat zas kralicci sou i dekorativni
xerxova
dik, brany se mi taky libily ale ta kaplicka je krasna
fajka
zatim ceskyho raje zas tolik neznam, znam spis jiny klasiky, nez tyhle...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2018 06:57
- Nahlásit
čaj tak je jasný, že Český ráj máš prochozený míň, než my, co ho máme blízko. Vyskeř je výrazný "kopeček" - je z dálky vidět (dobrý orientační bod) - a taky je z ní krásný výhled.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2018 07:54
- Nahlásit
xerxova
vysker vim, zes o ni nekdy urcite psala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2018 08:41
- Nahlásit
cernejcaj
http://www.zivotseshibainu.cz/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2018 09:48
- Nahlásit
hmm to sem mozna uz videla ale mam to na mob rozbity...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2018 10:51
- Nahlásit
kdybyste nekdo jel do Francie
https://mobil.idnes.cz/francie-zakaz-pouzivani-tel efonu-v-aute-zastavit-nestaci-pm5-/mob_tech.aspx?c =A180206_125825_mob_tech_vok
|
fox
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2018 11:09
- Nahlásit
Fifi
ahoj, já hlava děravá nepamatuji si svuj původní nick, tak jsem dala nový i když asi tuším, že ati
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2018 12:19
- Nahlásit
Maya
hmmm to uzje dost extrem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2018 12:31
- Nahlásit
cernej caj
zas kralicci sou i dekorativni
Ale to by mohl být i ten HW, když to vhodně zakomponuješ. Dokonce si myslím,že zakomponovat HW, aby to nepůsobilo kýčovitě, je mnohem snazší, než zakomponovat ty králíky. Já je zakomponovala do tašky . Těší mě, že je vlastním, vidět je nepotřebuju.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2018 12:34
- Nahlásit
kachna
moje sbirka notysku je v krabici
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2018 12:41
- Nahlásit
cernejcaj
ta lampicka na konci je bozii
https://www.makeuseof.com/tag/8-stunning-ways-to-d ecorate-your-home-with-old-electronics/
|