| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 19:34
- Nahlásit
Fifi Night byl štěně z pustiny - meseta je náhorní planina, dogáčů tam bylo asi 30 a viděla jsem fotky, jak je Garcia venčí navolno všechny najednou... Nemyslím si, že by někdy za ty první tři měsíce života Night viděl obojek, vodítko nebo auto...
Přesto provoz na parkovištích cestou do Čech zvládal jak suverén - obojek neřešil, vodítko neřešil, kamiony neřešil... až doma mu začaly ty kolosy trochu vadit. Tenkrát mě tou nonstop cestou domů překvapil - byl úžasný.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 19:46
- Nahlásit
Xerxová
Me se libi, jak na vse, co tu kdo napise, pises svoje zkusenosti. Jak kdybys vse srovnavala se svyma psama, nebo mi to jen tak asi vyzniva, psany pismo. Nejde srovnavat spanela planiteho a civilizovanou Ruzenu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 19:52
- Nahlásit
Fifi
Růžena je od smrdutejch anglosasů, jak teď čtu tu Anglinu na rovinu
jak tam píše, zatímco čechové si civilizovaně vyměňovali recepty na houby, anglosasové na sebe akorát pořvávali přes hluk plamenů pálených vesnic a řev obětí
Loki teda kamiony a tak nikdy neřešil, za to teda tuhle jsem před něj hodila klacek do potoka a to pro jistotu uskočil 3x
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 19:52
- Nahlásit
a mám zpátky svůj mail hurááááá ale byl to porod teda
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 19:57
- Nahlásit
Sem si byla pro vodítko u sousedů béééé. Bo dyž sem ji vedla odpoledne černýho zdrhlíka tak sem zvonila a nikdo nešel ....tak sem jim ho uvázala k plotu.
A asi si du dát mokrej hadr na hlavu bo to jako .... těžko bojovat s ignorantama že....
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 20:02
- Nahlásit
Fifi já nechci srovnávat Njata s Růžou - to ani nejde - vždyť ani jedna má doga nebyla stejná... natož doga a rotvík... jen se mi vždycky připomene ten čas... momentálně čas štěnítek a socializace
Nechtěla bych - aby to vyznělo, že je porovnávám a hlásím, co je líp a co hůř a co jinak...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 20:03
- Nahlásit
Fajka lity, lity... to těm lidem fakt nevadí, že jim ho vodíš opakovaně zpátky ??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 20:06
- Nahlásit
to těm lidem fakt nevadí, že jim ho vodíš opakovaně zpátky ??
jako fakt ne nevadí....a nevadí že jim ho málem přežvejklo auto... marná snaha...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 20:15
- Nahlásit
Fajka u nás se toulává zdrhací krysařík (je fakt, že se protáhne skoro všude) - ale taky mě překvapuje, že majitelé rezignovali a neřeší to jinak, než číslem na obojku... a to, že ho může jakýkoli pes zranit či zabít (navíc je krysařík seběvědomý zmetek) či něco přejet...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 20:19
- Nahlásit
Xerxová
a neřeší to jinak, než číslem na obojku
no jako aspoň todle, že jim můžou zavolat že už to má zasebou pokud ho někdo přežvýkne nebo najde mrtvýho...
v sobotu sem lovila chodáka, dneska opětovně berňáka (ráno sem ho neřešila) to si ho nějak odlovili , já ho začala řešit až tu lítali s tím labradorem a málem je i babku přežvejklo auto... no a ani jeden z nich nemá na krku jakýkoliv číslo, známku nebo telefon a zdrhači jsou teda všichni tři....
debilita lidí je prostě nekonečná....sahá asi dál něž vesmír....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 20:27
- Nahlásit
Xerxová
Nechtěla bych - aby to vyznělo, že je porovnávám a hlásím, co je líp a co hůř a co jinak...
Ok, nekdy mi to tak prislo, ale asi jen blbej dojem muj.
Fajka
To je strasny, co ty lidi maj za ploty??? Btw, nemate nakou vyhlasku obecni, ktera pohyb psu po obci upravuje? Kdyz se to opakuje a majitele to maji zjevne na haku, tak na ne udelat bubu touhle cestou treba?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 20:29
- Nahlásit
Maya
tak to je ruzenka socializovana z domova dostatecne a tady v mirnych cechach ji nemuze nic prekvapit
Fajka
takovy lidi fakt strilet, des...
Fifi
no tak to je ruzenka sikovnaaa, tak snad rychle dozenete vypadek, pres solidni zaklad urcite jen lehky opacko vseho
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 20:33
- Nahlásit
Fifi
To je strasny, co ty lidi maj za ploty???
no takový ty obyč co rozplete i čivava a oni maj 50 kilový nukleární hovado....
Btw, nemate nakou vyhlasku obecni, ktera pohyb psu po obci upravuje? Kdyz se to opakuje a majitele to maji zjevne na haku, tak na ne udelat bubu touhle cestou treba?
no jooo to máme.... psiska na vodítku a nebo volně pod dozorem a s košem...a hádej kerej jedinej debil tu z toho vršku to tu dodržuje....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 20:53
- Nahlásit
Fajka
hádej kerej jedinej debil tu z toho vršku to tu dodržuje....
Fajciskova hodna. No tak je proste nabonzuj, jestli jsou sousedi imunni vuci slusny dohode, tak pritlac. Vim, ze to je vopruz a ze se to muze votocit proti tobe, ale aby tam cokle takhle litali, to je fakt vo pruser.
no takový ty obyč co rozplete i čivava a oni maj 50 kilový nukleární hovado....
A treba je to donuti zlepsit i ty ploty karisitema. Fuj, predstava, ze by mi zdrhnul treba peacemaker Skritek za cubkama zdejsima, ktery fakt nenavidi, to by bylo masakero.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 20:58
- Nahlásit
Fifi
No tak je proste nabonzuj, jestli jsou sousedi imunni vuci slusny dohode, tak pritlac. Vim, ze to je vopruz a ze se to muze votocit proti tobe
no jo, už ted sem tu za prudimíru ...
Fuj, predstava, ze by mi zdrhnul treba peacemaker Skritek za cubkama zdejsima, ktery fakt nenavidi, to by bylo masakero
no jooo ale to už sem se přece dověděla, že voni maj plot novej a to jejich 50 kilový nukleární ščeňátko si chce jenom pohrát! to je přece uplně jiná situace
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 21:06
- Nahlásit
Fajka
to jejich 50 kilový nukleární ščeňátko si chce jenom pohrát! to je přece uplně jiná situace
S tim at chodi do riti. A ty teda nosit zase ten paralyzerek, nebo cos to mela sikovnyho na cuvace. Fuj, blink, ble, tohle bych opravdu resila ofiko stiznosti pres obec, nafotit, nahrat, az zase jim to zdrhne.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 21:15
- Nahlásit
Fifi
S tim at chodi do riti.
přesně TAM !! sem ji poslala
nafotit, nahrat, az zase jim to zdrhne.
no to mě došlo až zpětně že sem to měla aspoň vyfotit nebo kus nahrát, bo to byla fakt komedie... i když ve chvíli kdy už sem viděla babku skoro pod autem i se pásma sem to nevydržela a šla na ně...
tohle bych opravdu resila ofiko stiznosti pres obec,
no jedna věc mě napadla... tak uvidím a jestli schovka nepomůže tak asi budu muset přes ouřad no...ale nerada nerada... myslela sem že prostě se chytnou za nos a zatím teda nic...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 21:23
- Nahlásit
Fajka ještě můžeš psa odvést do útulku - že se kolem často toulá Oni si to nechají zaplatit...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 21:25
- Nahlásit
Xerxová
ještě můžeš psa odvést do útulku - že se kolem často toulá Oni si to nechají zaplatit...
taky možnost
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 21:46
- Nahlásit
Xerxová
Oni si to nechají zaplatit...
Dobrej napad, jen aby se panickove po psovi vubec shaneli...
Fajka
tak asi budu muset přes ouřad no...ale nerada nerada... myslela sem že prostě se chytnou za nos a zatím teda nic...
Verim, ze tuze nerada. Tak drzim palce, at neco vykoumate.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 22:14
- Nahlásit
Xerxová
no nevim, třeba u nás útulek psa od osoby nevezme, jen od obce
magora s agresivním bulteriérem věčně navolno tu máme taky, proběhly i stížnosti na obec a bylo to prt platný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2018 22:15
- Nahlásit
kdybste někdo o někom věděl, kdo by si vzal dospělou fenku vlčího špice, tak mi dejte vědět, potřebuje se dostat od podobnejch magorů
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 05:52
- Nahlásit
Maya
potřebuje se dostat od podobnejch magorů
ale my se ten plot fakt snažíme zajistit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 08:09
- Nahlásit
Maya
sakraaa proc je to fenka (
kachna_
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 08:27
- Nahlásit
Musím teda uznat, že houska má vkus!
k těm černorůžovejm trekovkám, se ty šedý tkaničky fakt vůbec nehodily... s těma novejma černejma vypadaj o level líp
Fifi
Tak drzim palce, at neco vykoumate.
no musim, bo situace je opět neunosná
kachna_
ale my se ten plot fakt snažíme zajistit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 09:00
- Nahlásit
Fajka
no musim, bo situace je opět neunosná
já mám pocit, že jsou nějaký erupce na slunci, páč tady těch volnejh psů je teď taky strašně moc.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 09:19
- Nahlásit
kachna_
já mám pocit, že jsou nějaký erupce na slunci, páč tady těch volnejh psů je teď taky strašně moc.
tak to pochytáme a zkrmíme ne? ušetříme za barf pro psiska....
Majitelům pak pošlem poštou líbesbríf ve smyslu:
Děkujeme Vám za čerstvý přísun masa v tomto množství přibližně na dva týdny pro celou naší početnou rodinu.
S díky Vaši obyvatelé z nedalekého okolí tmavší pleti...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 09:40
- Nahlásit
Fajka
obyvatelé z nedalekého okolí tmavší pleti..
pak nemaj bejt dyzgryminovaný, chudáci.
nj, ale já ty psy mám často i ráda, páč je znám. Mně přijde, že to u nás je jako spirála, jak chodí venku víc psů, tak to ostatní psy provokuje opustit prostor zahrady..., kapitolou sama pro sebe jsou hárající fenky volně v ulicích.
Ale u nás jsou aspoň neagresivní
(netýká se Batýska, to je prostě čůza )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 09:48 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
kachna_
pak nemaj bejt dyzgryminovaný, chudáci.
no jo, v tomhle směru by měli posloužit jen jako strašák pro majitel zdrhavců bo je mě jasný že psí maso žerou i majitelé bílé pleti ...
Mně přijde, že to u nás je jako spirála, jak chodí venku víc psů, tak to ostatní psy provokuje opustit prostor zahrady...,
BINGO!!! přesně si to trefila, to je jedna z těch věcí co mě na tom sere uplně ze všeho nejvíc! Bo třeba u těch housek je to prostě průser a jakmile jednou najde cestu tak pak aby byla na řetězu na vlastní zahradě ....
To že se na našem pozemku ten pes venčí, vochcčije všechny stromky, člověk se bojí vytahnout starou bábrdli akití bo ona je ztoho dycky na infarkt když se přiřítí nějaký nukleární hovado to je věc další....
no a to že je může něco přežvejknout je věc další....a uplně nejvíc nesnáším ,když jdu se svým čoklidem spořádaně na vodítku a vokolo nás tancuje nějakej takhle volně loženej, kterej lítá po silnici a mě !!?!! pak řidiči nadávaj krz toho volně loženýho psa....bože to sem běsná a vraždila bych
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 09:54
- Nahlásit
Fajka
to je věc další....
To taky nechápu. Batynu samozřejmě zavírám, když nejsem doma, zas takový problém to není.
Dokážu pochopit, že člověku začne zdrhat pes, ale nechápu, že to neřeší v době, kdy jsou pryč.
A ještě dokážu v tomhle směru pochopit tu babičku jako další komplikaci pro rodinu, že prostě pejska pustí.
|