| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2018 18:48
- Nahlásit
lenny ma.od vcera novy domov... chtela sem.ho ukzat segre a jen tak nahodou to zjistila... chapu ze v utulku nemuzou hlidat vse ale stesti ze sem.ji ho sla ukazat jinak bychom jeli 160 km fakt zbytecne...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2018 18:49
- Nahlásit
tak každej to má jinak se psama a pokud není ten pes celej život na zahradě a sám, tak mu asi být jedináčkem nevadí, zvlášť když nic jiného nezná
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2018 18:51
- Nahlásit
čaj tak se to vyřešilo... psisko má nový domov a to je dobře
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2018 18:56
- Nahlásit
nejprve fotky psí... na té poslední je vidět v dálce liška - ale koukali jsme na ni dlouho - šmejdila tam sem a tam... a tvářila se, že o nás neví (ale to by byla hluchá či vzteklá)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2018 19:01
- Nahlásit
cernej caj
jak je vidět, lepší tohle kontrolovat do poslední chvíle
Xerxová
vzorně Najtík kouká na lišku, to u nás fakt nehrozí tohle asi nikdy
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2018 19:05
- Nahlásit
a teď fotky nepsí - hlavně ledová krása a troška toho sportování (bruslení s židlí mě uchvátilo - stadionek v Hrádku nad Nisou byl skvělý... děti bruslí každý den zadara, je tam skoro prázdno, vlídná "obsluha" - která děti motivuje a židli zapůjčí )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2018 19:25
- Nahlásit
cernej caj
lenny ma.od vcera novy domov...
Melo to tak byt. A teda, jeste, zes tam mrkla a nejeli jste zbytecne.
Xerxová
Jesis, lisku potkat, to by se Skritek asi zcvoknul. Zidlobrusleni je skvely!
Ruzenec dneska dohanel zase socializaci a pak vyletil v polich. Mam hodne (= unavene) stenatko. Jo a pobavil me vcera Troldas, vecir se rasili s Ruzenou a von pak prisel s takovym veledulezitym pohledem, ze "hele, neco sem nasel!" A vyflusnul posledni Ruzenin spodni mlecnej spicak! A ona si dneska pro zmenu zmoulala v hube vypadlou stolicku.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2018 19:31
- Nahlásit
Fifi je fajn, že už Růža zase řádí a je zdravým štěnítkem. Ta slast, když vypadaj ty šílené jehličky I Trolďákovi se uleví
Lišek je u nás za humny podle stop hrozně moc. A nejen podle stop - protože jsme tam za poslední rok asi 4 potkali... a to dřív rozhodně nebylo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2018 22:46
- Nahlásit
fifi
jo, su rada ze ma.domov
tak mas pizizubku? nebo se ji to tam.uz klube
xerxova
krasny fotky jako vzdy
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2018 06:47
- Nahlásit
jdu uvařit kafe do termosky a za chvíli vyrazíme. Dneska je v plánu Malý a Velký jelení vrch - opět pojedeme do kraje azbuky, uranu a kyseliny sírové...
Dostala mě nová jména skalních útvarů - Uranová věž, Zářící věž, Jedová věž A koukneme cestou, jestli náhodou za kopcem nezamrzly rybníky (brusle zabalím, Night případně po výletu počká půlhoďku v autě). Ale bojím se bojím, že to bude ještě slabé a večer na to nasněží...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2018 09:29
- Nahlásit
Xerxová
uzijte si to, ja mam dneska v planu celej den se valet doma a odpocivat
jinak teda utvary vtipny
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2018 12:31
- Nahlásit
to zase byla akcička...
Vrcholky Malého a Velkého Jeleního vrchu jsou čedičové skály na hóóódně špičatém kopci. Pod nohama zmrzlý terén, a suťová pole. Úplně na vrchol by Night nevylezl - tak jsem po průzkumu poslala nahoru Pepu fotit a zůstala s Nightem pod vrcholovým skaliskem (a docela tam vymrzla neb po tom stoupání jsem byla rozehřátá a pak stála...) Sestup neměl chybu - místy jsem raději jela po zadku. Psisko zcela v pohodě - zodpovědně, v klidu traverzoval...
Bruslit se nedá - ale labutě led unese takže nejlepší závěr výpravy byla návštěva vyhlášené zmrzlinárny ve Stráži (mají v nabídce stovky druhů každý den) - obsluha si šla pohladit Nighta a já si dala meruňkový a jahodový sorbet s 80% ovoce... Jsem na klasiku - čili ani koprová zmrzlina mě nelákají
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2018 19:39
- Nahlásit
Xerxová
u nás led unese i Lokina, včera po něm prolezl za plot u bývalé kachňárny, naštěstí je chytrej pejsek a když už jsem přemejšlela jak asi přelezu ten plot a přehodím psa aniž bysme se oba zabili, tak se sám vrátil docela daleko zpátky a prolezl ven kudy tam přišel Ale když jsem ho viděla za tím plotem, tak mě málem švihlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2018 19:43
- Nahlásit
jinak jsem přečetla první díl tý Angličtiny na rovinu, jak jsem tu dávala ten rozhovor s učitelem, co jí napsal a jako supeeer
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2018 20:20
- Nahlásit
dnešní Malý a Velký Jelení vrch - mám pocit, že to stoupání bylo horší než vypadá na fotkách
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2018 05:57
- Nahlásit
xerxova
fotky dycky ubiraj sklon ale je to pekny
maya
tak uf dobre ze se nepropad
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2018 07:49
- Nahlásit
cernej caj
koukám jak to dopadadlo...a ono...páni ...teda nechtěla bych vidět vaše nasr.ní, kdyby jste tam jeli Jak píše Fifi, asi to tak mělo být. Sim tě, už nehledej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2018 08:47
- Nahlásit
worick
ja su hlavne rd ze pes ma.domov, tenhle si me nasel sam sem vubec nehledla a nejak na me nekde vybaf
a vubec nepsala nic birma co domecek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2018 09:23
- Nahlásit
jo taky jsem si rikala jestli uz birma neni nekde mod mostem bez netu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2018 09:53
- Nahlásit
cernej caj
Xerxová
Jestli fotky ubírají sklon, vychází mi z toho, že to Xerxovi museli slaňovat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2018 09:58
- Nahlásit
cernej caj
čajdo, nemáš radu?
Mám externí wifi přijímač, potřebuju to k Linuxu, Ubuntu, starý comp. Mno. Vidí levný tp-link, který ale nechytne signál, nevidí ten nový, boží, který chytne i sousedovu wi-fi za dvěma silnýma zdma. Když ho prostě nevidí ani jako nerozpoznané zařízení, mám nějakou šanci to rozběhat?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2018 11:01
- Nahlásit
hm, s linuxem nemam zkusenosti. Je to do usb? zkusit napref nahrat driver do systemu (nevim jak se to v ubuntu dela) a pak pripojit ten novej tplink? jestli se chytne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2018 11:26
- Nahlásit
cernej caj
dík
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2018 12:43
- Nahlásit
Fifi
Pani, čtu to správně, že je Růženec opět malým satanášem? To bych vám ale vopravdu už konečně moc přála! Nechť vás bije a trýzní převelice, přesně tak, jak má.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2018 12:46
- Nahlásit
Jinak Kajak mě taky trýzní, třá vůbec nesmíme spát ráno o víkendu, pak je zbytečný odpočívat, když si můžem hrát a přetahovat se, pak je lepší když jedeme za nějakýma čoklema a můžeme běhat a skákat....já pak uteču do práce a Kajak doma bije mojí bijomamku...Ta už jí s sebou nechce na dovolenou, řikala, že si od ní ráda odpočine. Ale nějak to udělám, aby Kajak mohl jet....a budu spát do devíti!!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2018 13:06
- Nahlásit
Gerda
Jinak Kajak mě taky trýzní, třá vůbec nesmíme spát ráno o víkendu, pak je zbytečný odpočívat, když si můžem hrát a přetahovat se, pak je lepší když jedeme za nějakýma čoklema a můžeme běhat a skákat...
tjo, zlatý děti, proti tomu!!!
hele, nemáte někdo nápad, jak uložit mince z hradů? Kupujeme je tam dětem, takže by to chtělo nějaký "hrabavý" uložení, ne do nějakého alba, desek, pytlíčků..., což dělají sběratelé. V kasičce je to blbý.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2018 13:16
- Nahlásit
a co jim koupit vetsi kasicku - truhlicku?
gerda
snad se ti podari ho odeslat na dovolenou a vyspat se
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2018 13:21
- Nahlásit
kachna pořídit velkou nástěnnou mapu ČR, udělat nástěnku a napíchat "mince" mezi 4 špendlíky na místo, kde hrad stojí??
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2018 13:22
- Nahlásit
Gerda jak jako poslat psa na prázdniny ?? On se přeci stará o tvoje zdraví a utužuje ti fyzičku i psychičku
Našeho broučka nikdo hlídat nechce...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2018 13:52
- Nahlásit
kachna
u nas deti maj prachy vyhrany v kartach v truhlicce na zamecek
Gerda
kupte mu kanoji a bude klid
|