Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2018 18:48
- Nahlásit

lenny ma.od vcera novy domov... chtela sem.ho ukzat segre a jen tak nahodou to zjistila... chapu ze v utulku nemuzou hlidat vse ale stesti ze sem.ji ho sla ukazat jinak bychom jeli 160 km fakt zbytecne...

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2018 18:49
- Nahlásit

tak každej to má jinak se psama a pokud není ten pes celej život na zahradě a sám, tak mu asi být jedináčkem nevadí, zvlášť když nic jiného nezná

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2018 18:51
- Nahlásit

čaj tak se to vyřešilo... psisko má nový domov a to je dobře

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2018 18:56
- Nahlásit

nejprve fotky psí... na té poslední je vidět v dálce liška - ale koukali jsme na ni dlouho - šmejdila tam sem a tam... a tvářila se, že o nás neví (ale to by byla hluchá či vzteklá)

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2018 19:01
- Nahlásit

cernej caj
jak je vidět, lepší tohle kontrolovat do poslední chvíle
Xerxová
vzorně Najtík kouká na lišku, to u nás fakt nehrozí tohle asi nikdy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2018 19:05
- Nahlásit

a teď fotky nepsí - hlavně ledová krása a troška toho sportování (bruslení s židlí mě uchvátilo - stadionek v Hrádku nad Nisou byl skvělý... děti bruslí každý den zadara, je tam skoro prázdno, vlídná "obsluha" - která děti motivuje a židli zapůjčí )

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2018 19:25
- Nahlásit

cernej caj
lenny ma.od vcera novy domov...
Melo to tak byt. A teda, jeste, zes tam mrkla a nejeli jste zbytecne.
Xerxová
Jesis, lisku potkat, to by se Skritek asi zcvoknul. Zidlobrusleni je skvely!

Ruzenec dneska dohanel zase socializaci a pak vyletil v polich. Mam hodne (= unavene) stenatko. Jo a pobavil me vcera Troldas, vecir se rasili s Ruzenou a von pak prisel s takovym veledulezitym pohledem, ze "hele, neco sem nasel!" A vyflusnul posledni Ruzenin spodni mlecnej spicak! A ona si dneska pro zmenu zmoulala v hube vypadlou stolicku.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2018 19:31
- Nahlásit

Fifi je fajn, že už Růža zase řádí a je zdravým štěnítkem. Ta slast, když vypadaj ty šílené jehličky I Trolďákovi se uleví
Lišek je u nás za humny podle stop hrozně moc. A nejen podle stop - protože jsme tam za poslední rok asi 4 potkali... a to dřív rozhodně nebylo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2018 22:46
- Nahlásit

fifi
jo, su rada ze ma.domov

tak mas pizizubku? nebo se ji to tam.uz klube

xerxova
krasny fotky jako vzdy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2018 06:47
- Nahlásit

jdu uvařit kafe do termosky a za chvíli vyrazíme. Dneska je v plánu Malý a Velký jelení vrch - opět pojedeme do kraje azbuky, uranu a kyseliny sírové...
Dostala mě nová jména skalních útvarů - Uranová věž, Zářící věž, Jedová věž A koukneme cestou, jestli náhodou za kopcem nezamrzly rybníky (brusle zabalím, Night případně po výletu počká půlhoďku v autě). Ale bojím se bojím, že to bude ještě slabé a večer na to nasněží...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2018 09:29
- Nahlásit

Xerxová
uzijte si to, ja mam dneska v planu celej den se valet doma a odpocivat

jinak teda utvary vtipny

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2018 12:31
- Nahlásit

to zase byla akcička...
Vrcholky Malého a Velkého Jeleního vrchu jsou čedičové skály na hóóódně špičatém kopci. Pod nohama zmrzlý terén, a suťová pole. Úplně na vrchol by Night nevylezl - tak jsem po průzkumu poslala nahoru Pepu fotit a zůstala s Nightem pod vrcholovým skaliskem (a docela tam vymrzla neb po tom stoupání jsem byla rozehřátá a pak stála...) Sestup neměl chybu - místy jsem raději jela po zadku. Psisko zcela v pohodě - zodpovědně, v klidu traverzoval...
Bruslit se nedá - ale labutě led unese takže nejlepší závěr výpravy byla návštěva vyhlášené zmrzlinárny ve Stráži (mají v nabídce stovky druhů každý den) - obsluha si šla pohladit Nighta a já si dala meruňkový a jahodový sorbet s 80% ovoce... Jsem na klasiku - čili ani koprová zmrzlina mě nelákají

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2018 19:39
- Nahlásit

Xerxová
u nás led unese i Lokina, včera po něm prolezl za plot u bývalé kachňárny, naštěstí je chytrej pejsek a když už jsem přemejšlela jak asi přelezu ten plot a přehodím psa aniž bysme se oba zabili, tak se sám vrátil docela daleko zpátky a prolezl ven kudy tam přišel Ale když jsem ho viděla za tím plotem, tak mě málem švihlo

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2018 19:43
- Nahlásit

jinak jsem přečetla první díl tý Angličtiny na rovinu, jak jsem tu dávala ten rozhovor s učitelem, co jí napsal a jako supeeer

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2018 20:20
- Nahlásit

dnešní Malý a Velký Jelení vrch - mám pocit, že to stoupání bylo horší než vypadá na fotkách

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2018 05:57
- Nahlásit

xerxova
fotky dycky ubiraj sklon ale je to pekny

maya
tak uf dobre ze se nepropad

worick
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2018 07:49
- Nahlásit

cernej caj
koukám jak to dopadadlo...a ono...páni...teda nechtěla bych vidět vaše nasr.ní, kdyby jste tam jeli Jak píše Fifi, asi to tak mělo být. Sim tě, už nehledej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2018 08:47
- Nahlásit

worick
ja su hlavne rd ze pes ma.domov, tenhle si me nasel sam sem vubec nehledla a nejak na me nekde vybaf

a vubec nepsala nic birma co domecek

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2018 09:23
- Nahlásit

jo taky jsem si rikala jestli uz birma neni nekde mod mostem bez netu

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2018 09:53
- Nahlásit

cernej caj
Xerxová
Jestli fotky ubírají sklon, vychází mi z toho, že to Xerxovi museli slaňovat

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2018 09:58
- Nahlásit

cernej caj
čajdo, nemáš radu?
Mám externí wifi přijímač, potřebuju to k Linuxu, Ubuntu, starý comp. Mno. Vidí levný tp-link, který ale nechytne signál, nevidí ten nový, boží, který chytne i sousedovu wi-fi za dvěma silnýma zdma. Když ho prostě nevidí ani jako nerozpoznané zařízení, mám nějakou šanci to rozběhat?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2018 11:01
- Nahlásit

hm, s linuxem nemam zkusenosti. Je to do usb? zkusit napref nahrat driver do systemu (nevim jak se to v ubuntu dela) a pak pripojit ten novej tplink? jestli se chytne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2018 11:26
- Nahlásit

cernej caj
dík

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2018 12:43
- Nahlásit

Fifi
Pani, čtu to správně, že je Růženec opět malým satanášem? To bych vám ale vopravdu už konečně moc přála! Nechť vás bije a trýzní převelice, přesně tak, jak má.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2018 12:46
- Nahlásit

Jinak Kajak mě taky trýzní, třá vůbec nesmíme spát ráno o víkendu, pak je zbytečný odpočívat, když si můžem hrát a přetahovat se, pak je lepší když jedeme za nějakýma čoklema a můžeme běhat a skákat....já pak uteču do práce a Kajak doma bije mojí bijomamku...Ta už jí s sebou nechce na dovolenou, řikala, že si od ní ráda odpočine. Ale nějak to udělám, aby Kajak mohl jet....a budu spát do devíti!!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2018 13:06
- Nahlásit

Gerda
Jinak Kajak mě taky trýzní, třá vůbec nesmíme spát ráno o víkendu, pak je zbytečný odpočívat, když si můžem hrát a přetahovat se, pak je lepší když jedeme za nějakýma čoklema a můžeme běhat a skákat...
tjo, zlatý děti, proti tomu!!!

hele, nemáte někdo nápad, jak uložit mince z hradů? Kupujeme je tam dětem, takže by to chtělo nějaký "hrabavý" uložení, ne do nějakého alba, desek, pytlíčků..., což dělají sběratelé. V kasičce je to blbý.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2018 13:16
- Nahlásit

a co jim koupit vetsi kasicku - truhlicku?

gerda
snad se ti podari ho odeslat na dovolenou a vyspat se

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2018 13:21
- Nahlásit

kachna pořídit velkou nástěnnou mapu ČR, udělat nástěnku a napíchat "mince" mezi 4 špendlíky na místo, kde hrad stojí??

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2018 13:22
- Nahlásit

Gerda jak jako poslat psa na prázdniny ?? On se přeci stará o tvoje zdraví a utužuje ti fyzičku i psychičku

Našeho broučka nikdo hlídat nechce...

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2018 13:52
- Nahlásit

kachna
u nas deti maj prachy vyhrany v kartach v truhlicce na zamecek
Gerda
kupte mu kanoji a bude klid

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání