| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2018 14:01
- Nahlásit
mqm pokladnucku - tak 25x15 takova obluda, pouzivalo secto driv v bankach jako maly schranky, je to zelezny a kamosky tata kdyz tu banku boural nam prines. ted sem to nasla kdyz deti zasantroci klicek, uz to nikdy neuvidi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2018 15:46
- Nahlásit
kdyby vam nahodou nefungovaly nejaky stranky
http://downforeveryoneorjustme.com/
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2018 17:26
- Nahlásit
tak mám takový divný pocit... že na mě něco leze... V krku mě nebolí, rýmu nemám, nekašlu... ale jsem jak praštěná palicí... Uvidíme...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2018 19:15
- Nahlásit
Xerxová
to jsem měla já minulej víikend, rýma a kašel skoro žádný, ale byl mě celej člověk dva dny, to jsou prej nějaký krátkodobý virozy teď
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2018 19:54
- Nahlásit
Gerda
Pani, čtu to správně, že je Růženec opět malým satanášem?
Ano, jiz zase vystrkuje ruzky a plive na me stolicky svoje mlecny. Ted tu na me zrovna jeci, ze ma hlaaad, kde je ta vecereee?! Povel stekej zneuziva velmi hbite a vynalezave. Jinak toho vlastne jeste moc neumi, mela bych se nad sebou zamyslet. Ale tuhle se zdalo, ze jeji usednuti bylo synchronni s povelem.
Jinak Kajak mě taky trýzní, třá vůbec nesmíme spát ráno o víkendu, pak je zbytečný odpočívat, když si můžem hrát a přetahovat se, pak je lepší když jedeme za nějakýma čoklema a můžeme běhat a skákat...
Velelity, to je strasnej cokl, ste rada, pani, ze Kajaka mate?
kachna_
takže by to chtělo nějaký "hrabavý" uložení, ne do nějakého alba, desek, pytlíčků..., což dělají sběratelé.
A co vyrobit hrabavou krabicku umerny velikosti? Bud z kartonu (napadla me takova ta krabice na vanocni ozdoby, kde mas chlivecky, na to by sly udelat strechy danych hradu treba este pro identifikaci pamatky a zabaveni ditek) nebo z klasicky plastovy pixle s vikem?
Xerxová
Choroby ksaaaa! Nebo nas tady nakazis!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 07:01
- Nahlásit
tak u me rano krkabol a kaslicek... blvy ze nane zakaz dovolenych do konce brezna, ani by mi nevadilo si jeden den odpocnout a vylezet to a ne s tim chodit do orace...
xerxova
tak snad nuc hroznyho a budes za chvilu fit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 08:17
- Nahlásit
cernejcaj
tak treba kdyz ses nemocna by ti dali vyjimku na jeden den?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 08:43
- Nahlásit
Maya
blby, xe kolega jede zas na sluzebku takze mozna kdyby na ni jebyl, ale takhle...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 09:00
- Nahlásit
cernejcaj
to je blby, tak jedine se necim nadopovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 09:42
- Nahlásit
https://smartmania.cz/fairphone-2-modularni-telefo n-etika-12300/
zajimavej koncept
jj, kpupim paralen odpo a piju caj na imunitu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 10:31
- Nahlásit
cernejcaj
koncept zajimavej ale pro mensinu lidi ktery az tak netrapej ty penize
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 11:01
- Nahlásit
Maya
nojo drahy to je, sice ti vydrzi asi 6-8 let ciz da 2-3 prumerny smartfouny jrz snadnou vymenu ram atd, ale i tak je pro me snazsi si 1x za 3 roky kouput mobil za 5 nez za 15, ale koncept je super a je fobre, ze s tim nekdo orisel, protoze spotreba zpadu je desna a my k ni prispivame i timhle i kdyz "nechtenym" plytvanim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 11:23
- Nahlásit
cernejcaj
hele
https://en.wikipedia.org/wiki/Danish_Spitz
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 11:29
- Nahlásit
cernejcaj
koncept je to peknej, bohuzel nepouzitelnej pro vetsinu lidi a tudiz k nicemu
vetsina lidi je ochotna zabyvat se ekologii jen pokud je to moc nestoji a tohle uz je proste vyrazne pres caru
jako jo spotreba nejen zapadu, ale dneska uz i vychodu, Cina by mohla vypravet, je desna, ale timhle se nezmeni
celkove mi to pripada jako akce pro maniky typu ja mam jabko a ted to bude Ja mam fairmobil
smysl by melo donutit vyrobce vcetne mobilnich telefonu aby delali veci bez kurvitek a opravitelne protoze myslim ze vetsine lidi nevadi mit lednici nebo pracku 20 let, ale to je zase utopie, protoze jak to udelat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 11:59
- Nahlásit
jj byli by super kdyby tou cestpu sli vsichni
znam dost lidi co za mobil daji 15t, tak si myslim, ze to chxe jen vetsi povedomi.
moj8 rodice meli pracku ci lednicku snad 15 let, i ja m lednici uz asi 9let, dle me by 15 mela byt klasika a ne ze moje pracka co chcipla loni po 8 letech byla vydrzna rarita..
danskej spic je fesak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 12:17
- Nahlásit
cernejcaj
spousta lidi da 15 za mobil, ale musi za to na oplatku neco umet, ne byt realne za tretinu jako ten fairmobil
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 12:30
- Nahlásit
maya
psali cca pulku, takze s tou tretinou to tak neni ale zas za 2-3 roky nemusis vyhodit mobil kvuli odesle ramce/baterce - dneska sou nevyndavaci - takze musto 2 mobilu za 7 t na 6 let mas mobil za 15 na 6 let, v tomhle proste vidim dost ze se to srovna v case, problem vidim v pocayecni investici, nechci na mobil 2 roky setrit, kdyz ho chci tady a ted ... nebo resit zda dovolena nebo mobil
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 12:32
- Nahlásit
Jááááj, a pak prej že starého psa novým kouskům nenaučíš...
12 let a tři měsíce a poprvé sem Fajušce musela stříhnout drápečky, bez keců bez vrčení bez uhejbání, uplně napohodu a že to chtělo sílu jí ty drapáky zakrátit. A ještě mě ruce volízala
cernej cajMaya
mám pračku z roku 2002 a stále maká
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 12:34
- Nahlásit
cernejcaj
z wiki o kurvitku
Nejnovější vývoj: Existenci kurvítka v přístrojích iPhone přiznal také Apple. Podle něj nemusí být starší baterie schopny dodávat telefonu při plném výkonu procesoru požadovaný elektrický proud a proto provedl úpravy ve svém operačním systému iOS, které při problémech s baterií snižují energetické nároky a mohou způsobit zpomalování procesoru.
zrovna vcera mi vykladala svagrova ze 3 z jejich 4 ajfonu ze zacali vypinat jakmile baterka klesne pod 50%, jeden tlf v zaruce, tam vymenili barerku, ostatni dva jen chachacha kupte si novej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 12:37
- Nahlásit
cernejcaj
ja teda vetsi problem nez ty prachy vidim v tom ze ten tlf je jako smart proste kapku nepouzitelnej
Fajka
Fajuska je teda sikovnka
pracku si hejckej ja mam ty spotrebice taky uz nejakou dobu a kdyz to ted slysim ze kdyz neco ted koupenyho vydrzi dva roky tak si muzes gratulovat tak doufm ze ty moje vydrzej jeste dlouho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 12:58
- Nahlásit
maya
me prijde v pohode, vykonove stredni trida.
tak aple to musel priznat tu vec s vykonem a napravit, ale jecto hnus
problem jevzevdbeska sou baterie zalityvdo tela a vymenit stoji treba 600 za baterlu a 1000 za praci
fajka
hustyyy a s prackou zavidim teda
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 13:11
- Nahlásit
Maya
pracku si hejckej ja mam ty spotrebice taky uz nejakou dobu a kdyz to ted slysim ze kdyz neco ted koupenyho vydrzi dva roky tak si muzes gratulovat tak doufm ze ty moje vydrzej jeste dlouho
jj však ´má čestný místo, jednou měla nějakej blok ale ten druhejden rozchodila bez opraváře bo jsme udělali bu bubu a od tý doby šlape
ale třá ty kamna co se babičce rozbili před vánocema už to nerozchodily a museli se pořídit nový ale když je pak číf rozebral ty starý tak se divil že to vůbec 5 let fungovalo.....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 13:29
- Nahlásit
ta nase pracka stara nejak zkrivila buben coz proste nechapu
nicmene za me kdyz kolik tisic nastroj stoji, tolik let jede je pro me minimum ke spokojenosti aspon tak jakoze... kdyz pracka za 7500 jede 8 let tak dobry, 15 by nylo lepsi ale 4 traga... tak se to snazim brat aspon takhle u tech vetsich spotrebicu, u mobilu teda je to horsi ale za 4000 doufam da cely 4roky, ale tak zas uz ted ma 3,5 skoro a nevykazuje zdny neduhy krom nfunkcniho relraku tak musim volat pres sluchatka
fajka
nekdy je to zazrak holej ps kamna rikate sporaku nebo fakt kamnum?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 13:38
- Nahlásit
cernejcaj
kdybys zase nekdy nestihla nakoupit
https://www.vitalia.cz/clanky/verejne-lednice/
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 13:47
- Nahlásit
cernej caj
kamna rikate sporaku nebo fakt kamnum
no jo sporák je to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 13:51
- Nahlásit
maya
jj znam.ale u nas j3 to asi spis pro lidi bez domova kolem.jedny chodim a je v bezdacke oblasti a chci tam dat caj, kterej nemam rada
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 13:58
- Nahlásit
bud se mi nekdo naboural do mailu a nebo sem si to rozvrkocila sama kazdopadne mi to asi nefacha, zustal mi prihlasenej jen mobil, ale nevim jestli ukazuje dobre
kazdopadne ted cekam jestli jsme spravne odpovedela na otazku co je muj nejoblibenejsi serial a dalsi podobne a budu doufat ze mi zase poslou pristup, neeeechci novej mail
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 14:21
- Nahlásit
tak snadse ti podari rozchodit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 16:09
- Nahlásit
tak jsem přežila normálně v práci bez větších potíží... tak snad imunita zapracovala a chcíp se posunul někam jinam...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2018 17:19
- Nahlásit
Xerxová
chcíp se posunul někam jinam...
hádej kam tady začínáme být chcíplí všichni - kromě prďoly, kterej byl včera v půl jedenáctý večer ještě plnej elánu, na rozdíl ode mě choré matky a vzhledem k tomu, že teď odpoledne usnul teď, tak mě večer čeká zřejmě stejný scénář ... blbý, že než teď bych stihla usnout, on je odpočatej a jede nanovo
|