Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2018 19:57
- Nahlásit

cernej caj
hm, tak podle tohohle ne
https://www.systemrequirementslab.com/cyri/require ments/kingdom-come-deliverance/13167

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2018 20:17
- Nahlásit

Xerxová
doufám, že to není nakažlivé... Máme kotel relativně starý a podle nové normy se mi nechce kotel pořizovat...
Neni to nakazlivy, protoze se mi povedlo cudlikem odporouchat poruchu a zase topime. Ale jedna soucastka se vymenit casem bude muset, snad to vydrzi pres vikend, nas pan vrchni kokotelnik ma kripecku ted. Kotel zdejsi je taky dost starej, ale kurvitka v nem jdou stale vymenovat bez vetsi ujmy...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2018 21:11
- Nahlásit

tam je tak vlezlá zima, že i mě zábly ruce a uši... Radost mi udělal Night - nasadila jsem mu poprvé ohlávku (nepřipínala jsem ji na vodítko ala haltinu, měl ji jen na sazenou jako košík) a skoro ji neřešil (dvakrát mi otřel čenich o nohavici...) a když zjistil, že i piškot se s tím dá v pohodě sežrat a flusy oklepat...

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 07:17
- Nahlásit

tam je tak vlezlá zima, že i mě zábly ruce a uši
jo v noci bylo hnusně naštěstí se trochu voteplilo a nasněžil poprašek!

Xerxová
nasadila jsem mu poprvé ohlávku (nepřipínala jsem ji na vodítko ala haltinu, měl ji jen na sazenou jako košík) a skoro ji neřešil (dvakrát mi otřel čenich o nohavici...) a když zjistil
dyk ani nemohl zjistit že ty dva proužky má na tý svý obří hlavě nasazený

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 08:19
- Nahlásit

Fajka
poprasek? tady nasnezilo po kotniky

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 08:21
- Nahlásit

Maya

poprasek? tady nasnezilo po kotniky

no jo poprašek jenom zatím...ale neboj chumelí tu už dost takže to brzo doženem...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 08:46
- Nahlásit

fifi
lityity!

jinak k nove norme... to je jen na novy kotle, da se porad koupit starsi a nemusi se to predelavt . ale... nemela bych problem s tim, ze koupis jen urcitej druh ale problem je ze predelavat komplet nejaky trubky a tak neni vubec prdel...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 08:46
- Nahlásit

u nas kolaps dopravy klouze to jako krava

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 10:05
- Nahlásit

Fifi
Pani, chci vám jen říct, že Růženec je velice legrační, ale to jí neřeknu do vočí, nebo možná ještě než pořádně doroste Je vtipný, jak jsou ti čokle každej úplně jinej. Jako povahově. Vzhledově sou všichni nejdřív děsně ťuťu, pak se naučej používat zuby a jsou to děsný skřeti, pak se jim zuby vyměněj, naberou kondici, prodloužej se jim nohy a jsou děsně šeredný (Karelíček byl kolem 4-5 mesíce velice ošklivé špenátko, než porostla do souměrna) - tady bych řekla, že nejošklivější je 6měsíční bernskej, jak má každou nohu jinak dlouhou a na hlavě drn ))))))))) a prostě je s nima, s čoklima, moc fajn a bez nich to nende. Karelíček je úplnej opak Máninky, to je až neuvěřitelný. Některý věci jsou s ní těžší, některý naopak úplně bez jedinýho problému a děsně na pohodu. Miluje hračky a běhá za míčem, to mě děsně ba

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 10:34
- Nahlásit

chudaci bernaci

worick
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 11:24
- Nahlásit

Nudím se...je to hrůza, když si představím, že za nějaký měsíc, budu totálně nestíhat v zahradě Jen k té poznámce o psu na maso: https://www.noviny.sk/krimi/296026-zmizol-im-milov any-pes-v-osade-nasli-uz-len-jeho-kozuch

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 11:40
- Nahlásit

Gerda
Karelíček je úplnej opak Máninky, to je až neuvěřitelný. Některý věci jsou s ní těžší, některý naopak úplně bez jedinýho problému a děsně na pohodu. Miluje hračky a běhá za míčem, to mě děsně ba
je to hračička ! to jelito taky proto je tak jednoduchý ho unavit, to si čék veme židlu doprostřed zahrady u toho se sluní a jen vrhá....míček teda..to mě taky ba..
to z houskou to je jinej levl, tam se jako čék musí sakra hejbat aby to uběhal

a platí přímá úměra čím víc kilometrů tím mín zničenejch věcí

worick
Jen k té poznámce o psu na maso
noooooo dyk sem to řikaloooo

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 11:41
- Nahlásit

FiFi
jééé růženku sem včera uplně přehlídla! krasavice je to a jak je krásně vybarvená

a co kotel fachčí? nezmrznete?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 11:42
- Nahlásit

worick
no se zahradpu to tak bohuzel je, ze nejde d3lat pripravka moc dopredu...

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 11:51
- Nahlásit

na zahrade se da poridit moderni motylova ekologicka louka a hned je bez prace a jeste in

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 11:57
- Nahlásit

Maya
na zahrade se da poridit moderni motylova ekologicka louka a hned je bez prace a jeste in
tak to sem in každou chvíli ...bo dost často nestíhám posekat

jako nechce se mě tomu věřit ale asi po třech letech to vypadá že na nás došla řada a budeme mít konečně zahradní dřevěnej domeček na zahradní věci.... řemeslníci jako dost nestíhaj

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 11:57
- Nahlásit

dneska nestíhám nic... a teď rychle do taláru - od jedné vedu promoci. A vůbec se mi nechce - venku krásně slůní slůňo a raději bych mizela v les...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 11:58
- Nahlásit

Fajka dřevěnej ?? To bude mít Houska dost dřevíček na okusování... Třeba vykutá nové okýnko

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 12:00
- Nahlásit

Xerxova
koukam umis Fajku potesit
ale tak treba kolem domecku udelaj zatarasy

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 12:00
- Nahlásit

Xerxová
dřevěnej ?? To bude mít Houska dost dřevíček na okusování... Třeba vykutá nové okýnko
i prd...ten bude mimo její dosah působnosti naštěstí teda

A vůbec se mi nechce - venku krásně slůní slůňo a raději bych mizela v les...
já taky ale v les zmizím až už bude tma a vsadim se že zetra bude zataženo a sluno žádný

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 12:01
- Nahlásit

Maya
ale tak treba kolem domecku udelaj zatarasy
no von naštěsní nebude stát na zahradě kde působí sibiřský element... dement

worick
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 12:21
- Nahlásit

Maya - mám i motýlovou louku asi ji rozšířím

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 12:31
- Nahlásit

Fajka
a platí přímá úměra čím víc kilometrů tím mín zničenejch věcí
depááák, pani, platí akorát to, že čim víc kilometrů, tim líp zvyknutej pes na kilometry a pak už musíte přidávat exponenciálně aspoň ))

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 13:29
- Nahlásit

Gerda
depááák, pani, platí akorát to, že čim víc kilometrů, tim líp zvyknutej pes na kilometry a pak už musíte přidávat exponenciálně aspoň
no to taky no zrovna se chystám votestovat na kolik hodin (minut?) vodpočinku těch cca osumdesát bude stačit

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 14:33
- Nahlásit

Fajka
tipuju 1 minuta na 10 km

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 14:37
- Nahlásit

slůňo slůní naplno - vykvetl nám první krokus (sněženky i talovín kvetou už dlouho). Krásný den - ale na víkend se to má pokazit...

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 14:52
- Nahlásit

Maya
tipuju 1 minuta na 10 km
vopovaž se mít pravdu!!

Xerxová
Krásný den - ale na víkend se to má pokazit...
jo předpokládám že mraky a mlha bude hustá tak že budem narážet do stromů i ve dne

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 15:11
- Nahlásit

tady je azuro, doufam ze to v kombinaci s tim snehem vydrzi, konecne pekna zima

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 15:34
- Nahlásit

Fajka
zrovna se chystám votestovat na kolik hodin (minut?) vodpočinku těch cca osumdesát bude stačit
minut spíš jen....

Takže si jdeš zranit kolena, vyčerpat se, zmrznout, vyhladovět, a to vše proto, aby is ti pitomci 8 minut krupli v autě????
Radši je ještě před pochodem zmlať, po pochodu už nebudeš mít sílu.

Maya
tipuju 1 minuta na 10 km
nebála bych se k tomuto tipu připojit ))

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2018 16:26
- Nahlásit

Fajka
a co kotel fachčí? nezmrznete?
Kotel fachcil pres noc a dopoledne, pak si rek, ze si da dovolenou. Zrovna odjel jinej pan kotelni doktor, pacienta jeste nahodil, ale objednal mu jakesi elektronicke kurvitko a budeme se modlit, aby docasna oprava vydrzela do ctvrtka. Protoze za tech par hodin barak vystydnul fest, ale mam v zaleze olejovej radiator, fukar a na stene infrapanel...
Uzij si tapani, fuuuj, 80 km - blaazni!

Gerda
Karelíček je úplnej opak Máninky, to je až neuvěřitelný. Některý věci jsou s ní těžší, některý naopak úplně bez jedinýho problému a děsně na pohodu. Miluje hračky a běhá za míčem, to mě děsně ba
To se hezky cte. Je fajn, ze psove nejsou jak pres kopirak, to by nebylo vono. Ruzenic je taky zcela odlisnej elemental nez predchozi kusy, si s ni este hodne uziju, palice palicata, jednotka samostatna, neohrozena.

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání