| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 19:57
- Nahlásit
cernej caj
hm, tak podle tohohle ne
https://www.systemrequirementslab.com/cyri/require ments/kingdom-come-deliverance/13167
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 20:17
- Nahlásit
Xerxová
doufám, že to není nakažlivé... Máme kotel relativně starý a podle nové normy se mi nechce kotel pořizovat...
Neni to nakazlivy, protoze se mi povedlo cudlikem odporouchat poruchu a zase topime. Ale jedna soucastka se vymenit casem bude muset, snad to vydrzi pres vikend, nas pan vrchni kokotelnik ma kripecku ted. Kotel zdejsi je taky dost starej, ale kurvitka v nem jdou stale vymenovat bez vetsi ujmy...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2018 21:11
- Nahlásit
tam je tak vlezlá zima, že i mě zábly ruce a uši... Radost mi udělal Night - nasadila jsem mu poprvé ohlávku (nepřipínala jsem ji na vodítko ala haltinu, měl ji jen na sazenou jako košík) a skoro ji neřešil (dvakrát mi otřel čenich o nohavici...) a když zjistil, že i piškot se s tím dá v pohodě sežrat a flusy oklepat...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 07:17
- Nahlásit
tam je tak vlezlá zima, že i mě zábly ruce a uši
jo v noci bylo hnusně naštěstí se trochu voteplilo a nasněžil poprašek!
Xerxová
nasadila jsem mu poprvé ohlávku (nepřipínala jsem ji na vodítko ala haltinu, měl ji jen na sazenou jako košík) a skoro ji neřešil (dvakrát mi otřel čenich o nohavici...) a když zjistil
dyk ani nemohl zjistit že ty dva proužky má na tý svý obří hlavě nasazený
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 08:19
- Nahlásit
Fajka
poprasek? tady nasnezilo po kotniky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 08:21
- Nahlásit
Maya
poprasek? tady nasnezilo po kotniky
no jo poprašek jenom zatím...ale neboj chumelí tu už dost takže to brzo doženem...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 08:46
- Nahlásit
fifi
lityity!
jinak k nove norme... to je jen na novy kotle, da se porad koupit starsi a nemusi se to predelavt . ale... nemela bych problem s tim, ze koupis jen urcitej druh ale problem je ze predelavat komplet nejaky trubky a tak neni vubec prdel...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 08:46
- Nahlásit
u nas kolaps dopravy klouze to jako krava
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 10:05
- Nahlásit
Fifi
Pani, chci vám jen říct, že Růženec je velice legrační, ale to jí neřeknu do vočí, nebo možná ještě než pořádně doroste Je vtipný, jak jsou ti čokle každej úplně jinej. Jako povahově. Vzhledově sou všichni nejdřív děsně ťuťu, pak se naučej používat zuby a jsou to děsný skřeti, pak se jim zuby vyměněj, naberou kondici, prodloužej se jim nohy a jsou děsně šeredný (Karelíček byl kolem 4-5 mesíce velice ošklivé špenátko, než porostla do souměrna) - tady bych řekla, že nejošklivější je 6měsíční bernskej, jak má každou nohu jinak dlouhou a na hlavě drn ))))))))) a prostě je s nima, s čoklima, moc fajn a bez nich to nende. Karelíček je úplnej opak Máninky, to je až neuvěřitelný. Některý věci jsou s ní těžší, některý naopak úplně bez jedinýho problému a děsně na pohodu. Miluje hračky a běhá za míčem, to mě děsně ba
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 10:34
- Nahlásit
chudaci bernaci
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 11:24
- Nahlásit
Nudím se...je to hrůza, když si představím, že za nějaký měsíc, budu totálně nestíhat v zahradě Jen k té poznámce o psu na maso: https://www.noviny.sk/krimi/296026-zmizol-im-milov any-pes-v-osade-nasli-uz-len-jeho-kozuch
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 11:40
- Nahlásit
Gerda
Karelíček je úplnej opak Máninky, to je až neuvěřitelný. Některý věci jsou s ní těžší, některý naopak úplně bez jedinýho problému a děsně na pohodu. Miluje hračky a běhá za míčem, to mě děsně ba
je to hračička ! to jelito taky proto je tak jednoduchý ho unavit, to si čék veme židlu doprostřed zahrady u toho se sluní a jen vrhá....míček teda..to mě taky ba..
to z houskou to je jinej levl, tam se jako čék musí sakra hejbat aby to uběhal
a platí přímá úměra čím víc kilometrů tím mín zničenejch věcí
worick
Jen k té poznámce o psu na maso
noooooo dyk sem to řikaloooo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 11:41
- Nahlásit
FiFi
jééé růženku sem včera uplně přehlídla! krasavice je to a jak je krásně vybarvená
a co kotel fachčí? nezmrznete?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 11:42
- Nahlásit
worick
no se zahradpu to tak bohuzel je, ze nejde d3lat pripravka moc dopredu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 11:51
- Nahlásit
na zahrade se da poridit moderni motylova ekologicka louka a hned je bez prace a jeste in
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 11:57
- Nahlásit
Maya
na zahrade se da poridit moderni motylova ekologicka louka a hned je bez prace a jeste in
tak to sem in každou chvíli ...bo dost často nestíhám posekat
jako nechce se mě tomu věřit ale asi po třech letech to vypadá že na nás došla řada a budeme mít konečně zahradní dřevěnej domeček na zahradní věci.... řemeslníci jako dost nestíhaj
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 11:57
- Nahlásit
dneska nestíhám nic... a teď rychle do taláru - od jedné vedu promoci. A vůbec se mi nechce - venku krásně slůní slůňo a raději bych mizela v les...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 11:58
- Nahlásit
Fajka dřevěnej ?? To bude mít Houska dost dřevíček na okusování... Třeba vykutá nové okýnko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 12:00
- Nahlásit
Xerxova
koukam umis Fajku potesit
ale tak treba kolem domecku udelaj zatarasy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 12:00
- Nahlásit
Xerxová
dřevěnej ?? To bude mít Houska dost dřevíček na okusování... Třeba vykutá nové okýnko
i prd...ten bude mimo její dosah působnosti naštěstí teda
A vůbec se mi nechce - venku krásně slůní slůňo a raději bych mizela v les...
já taky ale v les zmizím až už bude tma a vsadim se že zetra bude zataženo a sluno žádný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 12:01
- Nahlásit
Maya
ale tak treba kolem domecku udelaj zatarasy
no von naštěsní nebude stát na zahradě kde působí sibiřský element... dement
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 12:21
- Nahlásit
Maya - mám i motýlovou louku asi ji rozšířím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 12:31
- Nahlásit
Fajka
a platí přímá úměra čím víc kilometrů tím mín zničenejch věcí
depááák, pani, platí akorát to, že čim víc kilometrů, tim líp zvyknutej pes na kilometry a pak už musíte přidávat exponenciálně aspoň ))
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 13:29
- Nahlásit
Gerda
depááák, pani, platí akorát to, že čim víc kilometrů, tim líp zvyknutej pes na kilometry a pak už musíte přidávat exponenciálně aspoň
no to taky no zrovna se chystám votestovat na kolik hodin (minut?) vodpočinku těch cca osumdesát bude stačit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 14:33
- Nahlásit
Fajka
tipuju 1 minuta na 10 km
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 14:37
- Nahlásit
slůňo slůní naplno - vykvetl nám první krokus (sněženky i talovín kvetou už dlouho). Krásný den - ale na víkend se to má pokazit...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 14:52
- Nahlásit
Maya
tipuju 1 minuta na 10 km
vopovaž se mít pravdu!!
Xerxová
Krásný den - ale na víkend se to má pokazit...
jo předpokládám že mraky a mlha bude hustá tak že budem narážet do stromů i ve dne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 15:11
- Nahlásit
tady je azuro, doufam ze to v kombinaci s tim snehem vydrzi, konecne pekna zima
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 15:34
- Nahlásit
Fajka
zrovna se chystám votestovat na kolik hodin (minut?) vodpočinku těch cca osumdesát bude stačit
minut spíš jen....
Takže si jdeš zranit kolena, vyčerpat se, zmrznout, vyhladovět, a to vše proto, aby is ti pitomci 8 minut krupli v autě????
Radši je ještě před pochodem zmlať, po pochodu už nebudeš mít sílu.
Maya
tipuju 1 minuta na 10 km
nebála bych se k tomuto tipu připojit ))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2018 16:26
- Nahlásit
Fajka
a co kotel fachčí? nezmrznete?
Kotel fachcil pres noc a dopoledne, pak si rek, ze si da dovolenou. Zrovna odjel jinej pan kotelni doktor, pacienta jeste nahodil, ale objednal mu jakesi elektronicke kurvitko a budeme se modlit, aby docasna oprava vydrzela do ctvrtka. Protoze za tech par hodin barak vystydnul fest, ale mam v zaleze olejovej radiator, fukar a na stene infrapanel...
Uzij si tapani, fuuuj, 80 km - blaazni!
Gerda
Karelíček je úplnej opak Máninky, to je až neuvěřitelný. Některý věci jsou s ní těžší, některý naopak úplně bez jedinýho problému a děsně na pohodu. Miluje hračky a běhá za míčem, to mě děsně ba
To se hezky cte. Je fajn, ze psove nejsou jak pres kopirak, to by nebylo vono. Ruzenic je taky zcela odlisnej elemental nez predchozi kusy, si s ni este hodne uziju, palice palicata, jednotka samostatna, neohrozena.
|