Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 14:57 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

Xerxova
na to koukam a neni to tak spatna cena i s tim automatem jenze bohuzel toyota to vim ze vyjdou i levnejc nez treba fabie, jenze nejblizsi autorizovanej servis az v Praze a ja fakt do Prahy nikdy nepojedu, zas nejsem sebevrah
musim koupit neco co ma servis v Bn a to je jen skodovka, citroen (poruchovy) a ford (drahy)

worick
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 15:01
- Nahlásit

Zdravím, koukám motory jsem na tom podobně, ba hůř než Maya. Když nastartuju Fábku, chvíli sedím a řeším třeba to, jestli mám v kastlíku peněženku a v ní dost peněz zapomenu mezitím, jestli jsem nastartovala a já hlušec motor spíš neslyším, takže čumím na přístroje, jestli jsem vlastně nastartovala. Někdy taky zapomenu přeřadit, motor už asi dost řve, jenže já to neslyším, spíš si vzpomenu: aha, tuším jsem nepřeřadila Musím v tom autě vypadat ja dem.nt Pořád cestou rukou a okem kontroluju, v jakové poloze mám řadící páku. Je to pruda. Zlatý automat...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 15:03
- Nahlásit

cernejcaj
http://forum.finexpert.e15.cz/viewtopic.php?f=325& t=1159957&st=0&sk=t&sd=a

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 15:05
- Nahlásit

worick
no vida nejsem osamelej autovej idiot

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 15:13
- Nahlásit

maya nechci vypadat jak placený dohazovač ale je to naše pátá toyota (a další mají opakovaně naši mladí a teď i babča...) a nikdy jsme neměli důvod k návštěvě servisu s výjimkou předepsaných garanček (nepočítám to, jak kdysi jedna dáma vylisovala Yariska mezi svoje silné auto a auto stojící v koloně před Pepou - paní přehlídla, že vše před ní stojí na červenou...)

A mám takový pocit, že jedna prodejna je pod Prahou směr Benešov (Mirošovice ?? - někde tam). Pokud řešíš malé nové autíčko... tak oba prťavce Aygo i Yariska můžu doporučit z vlastních zkušeností.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 15:18
- Nahlásit

xerxova
jestli je jeste schopna ridit... u tech starych lidj je blby jak sou pomalejsi v reflexexh tak je to vic o strach aby se jim neco nestalo... tak fajn ze babi jeste se rizeni neboji, muj deda uz jezsi jen nakoupit ale jinak uz moc neridi

ale vy zas kupujete novy auta a predpokladam, ze 20 let starym.modelem nejezdite... ono koupit si novy auto a 6 let s nim nemit problem podle me je normalni jev... otazka co za tech 15 nebo s najetyma 350 000... jestli mate toyoty supr s 350 000 tak pak to fakt umi...

maya
dobrej. je prqvda ze bordel v okoli spis cloveknodbodi obal na zem a pekny okoli spis si sam da zalezet...

worick
jestli to neslysis jak.maya tak vam by se to ukazovani hodilo. ale on to proste nekdo neslysi a zensky obecne na tom spu hur, proste hluboky bruceni motoru a jeatli ted bruci dobre nebo hur proste lidi nepoznaj. ja zas nepoznam ze nekdo zpiva fesne proroze nepoznam ton od podobnyho tonu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 15:26
- Nahlásit

xerxova
jinak ta aygo vypada pekne, zrovna sme se dneska bavili s klukama ze dneska sou novy auta mnohem dosrupnejsi nez pred 20 lety, sice tenkrat to auto vydrzelo mnohem dyl, ale zqs si ho skoro nikdo nemoh dovolit, dneska ty starty na 250 000 neni nic, co by ti vzalo leasing na 20 let ale tak za 10 muzes mit splaceno

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 15:35
- Nahlásit

cernejcaj
zase je dost strasny ze kdyz to auto splatis tak uz nema skoro zadnou cenu, podle me jsou ty ceny v pomeru stejny furt protoze dneska daleko vic ty auta zastravaj diky tem technologiim
jnak ze toyota ma nejlepsi pomer ceny a kvality jsem slysela nekolikrast, tak na tom asi neco bude
Xerxova
prava jsem myslela ty povinny u novaho auta
nejblizsi sevis je nekde u prohonic, to uz je v podstate Praha, pro me fakt nerealny

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 15:39
- Nahlásit

čaj jasně - měníváme auto zhruba po třech letech - a to má najeto kolem 100 000. Ale zrovna nedávno vyšla v Německu velká zpráva o poruchovosti aut s ohledem na věk... a ty Toyoty jsou fakt držáky. Jasně - statistika je mrcha proradná a blbej kus se může stát.
Chicht - připadám si jak dýýýýler - tři ze čtyř dog doporučují

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 15:42
- Nahlásit

Maya myslíš že bys jednou za rok nedojela ?? Nebo by ti brácha nepomohl?? Nepočítám, že bys najezdila extra mnoho kilometrů, abys musela častěji

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 16:09
- Nahlásit

Xerxova
v zivote jsem nejela po dalnici, ani v autoskole, to bych fakt nedala, navic to je v obchodni zone, dost neprehlednej a hustej provoz, jako fakt nejsem sebevrah
s brachou je to blby v tom, protoze porad je to 50 km a musel by jet jeste nekdo jinej s nim druhym autem a odvezt ho zpatky, jako kdyby to bylo par kilaku, tak nereknu, ale zorganizovat tohle 2x do roka, jako s autem tam a zase zpatky, to fakt ne

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 16:11
- Nahlásit

coz me ted napada ze i ja kdybych tam jela bych zkejsla za mestem bez auta, jako taky nic moc
proste moc komplikaci

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 16:22
- Nahlásit

cernej caj
dosrupnejsi nez pred 20 lety, sice tenkrat to auto vydrzelo mnohem dyl,
to si jako nemyslim teda ba naopak..když prodával náš táta žlutou škodovku stopětku tak měla najeto sto tisíc a byl to rezavej ojetej šrot dneska náš jeťák má stodvacet najeto a je krásně zajetej a spolehlivej,korozi nenajdeš..
podle mě je to zrovna u aut přesně obráceně ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 16:52 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fajka
jo je asi fakt, ze ony vydrzeli dyl za levnejsi opravy, protoze tenkrat asi najezdil clovek 100 000 za celej zivot a dneska to najedes za 2 roky,t ak je pravda, ze z tohohle pohledu mas pravdu, to me nedoslo.

Nicmene treba na formana mame mnohem levnejsi nahradni dily, tatinkovi na 15 letym citronu uz to slo od opravy k oprave, na formanu se opravi neco za 4t a mas rok klid, tatinek mel klid tak tyden ale spis je to zas i tim, ze byly jednodussi a bylo asi snazsi a levnejsi to opravit. V kazdym pripade me trochu desi, ze si clovek koupi za 300 000 novy auto a za 10 let uz je lepsi koupit novy, nez tim jezdit, pokud to vubec 500 000 km vydrzi nejak rozumne... motor mozna jo, ale co zbytek auta - cimz mi pripada, ze novy auto se proste moc nevyplati

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 16:57
- Nahlásit

čaj naši mládežníci dojížděli našeho Yariska - loni ho dali pryč jako jedenáctileté auto - naježděno toho měl mocmoc a garážovaný byl jen první tři roky u nás. Neměl jedinou poruchu, a vypadal stále jako dokonalé auto...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 18:01
- Nahlásit

Xerxová
tak to je dobry - kolik mel najeto? my kupujem krz finance tak az 20 let stary auta, ale tak jestli nekdy bude neco mladsiho, at vim po cem se divat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 19:14
- Nahlásit

Maya
jo ted sem docetla to o tom minimalismu... (se mi to na mobilu ukazovalo rozbity tak sem daleko nedosla) 23. nenalicis se... myslim, ze za poslednich 10 let sem byla nalicena jednou, na vlastni svatbe a mela sem rasenku a linku na hornim vicku

to finforum budu muset docist jindy. Ja se chci taky vejit s bydlenim a jidlem do 5k mesicne... HM, takze jdu bydlet pod most, at mam aspon co jist no to jako nechapu tohle

jako chapu, ze kdyz treba nekdo bydli ve svym, ze plati jen nejaky 2-3t za nejaky inkaso a tak, ale fakt ze na to treba 20 let platil hypoteku tam je kde?

protoze bydlet za 3000 se da tak mozna na ubytovne kde mas postel a skrin a kazdej den novyho ukrajince nebo na sdilenym pokoj 14m2 s cizim clovekem co si po sobe neumi umyt nadobi a jako nevim, ale z tohoho pohledu budu radsi platit mych 13 000 ale nadobi ve drezu budu mit jen svoje a bez ukrajince na zachode

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 19:16
- Nahlásit

čaj něco kolem dvouset - 100 u nás určitě za první tři roky... a pak hlavně jízdy Praha Liberec a zpět

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 19:20
- Nahlásit

cernej caj
no jo, bydlení to neřeší a to má fakt vyřešený jen někdo kdo třeba něco zdědí
zrovna dneska říkal kolega, co bydlí v Praze na Vinohradech, teda luxusní čtvrť, že si maj odkupovat byty a ten jeho je za 8 melounů, on důchodce, manželka o pár let mladší, taky dobrá situace
Fajka
tak to bylo myšleno, že dřív si člověk většinu věcí na autě opravil sám a levně, takže to auto vydrželo dlouho, my teda mívali každý auto tak 20 let a ještě se pak prodalo, dneska musíš s každým prdem do servisu za draho a za pár let už se to ani nevyplatí opravovat

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 19:30
- Nahlásit

aportovací pejsek
https://www.facebook.com/dorothy.clarke.5/videos/1 0213318478268216/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 19:38
- Nahlásit

Xerxová
tak jestli v 11 letech mel 200 najeto nebo kdyz ste ho davali pryc? me 200 moc neprijde, ale to asi proto, ze muz najede 50 za rok a jeho rodice to zatim najeli za 10 let co maj feldu a myslim, ze jeho prarodice to nenajeli ani za 15 let co maj feldu

- jako po takovych majitelich bych okamzite auto brala, pekne garazovany, skoro vonici novotou

Maya
jo, takze asi nic neodkoupi a bude se muset stehovat?

jojo, tchani meli asi 12 let skodu 120, pak za cca 8 let na ni muz najel asi 300 000 a vymenil motor a to auto slo proste fakt uz takovy dost dodelany... dneska lidi davaj sesrotovat pekny felicie, co maj najeto 80 protoze manzelka se s tim stydi jezdit do obchodaku - to mi prijde fakt docela skoda

a treba u nekterych aut si ani nevymenis zarovku a musis do servisu a 500 v tahu za to ze ti nekde ruplo vlakno...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 19:42
- Nahlásit

Maya
cekam kdy se do toho opre vitr a ten pes se vznese

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 19:58
- Nahlásit

kdo tam pošle fotku?
http://www.lifee.cz/psychologie/mrcha-nebo-klam-ve dci-prisli-na-to-proc-nekteri-lide-vypadaji-povyse ne-s-neutralnim-vyrazem_200.html?utm_source=www.se znam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 20:02
- Nahlásit

cernej caj
jo a nebo máš a autem to co švagrová, že jí to občas vypne, houká, bliká a že musí do servisu, v servisu to měla xkrát a nikdy nepřišli na to, co tomu je
tak tak přemejšlim kolik tak najedu já a se svejma asi 30 km tejdně těch 100 000 nenajedu asi do smrti

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 20:06
- Nahlásit

my jsme měli taky škodu 120 a před tím dlouho takovou tu kombík, nevím už číslo a před tím tudor, škoda že se to tenkrát prodalo, dneska by to byl drahej veterán

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2018 06:44
- Nahlásit

mínus dvanáct...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2018 07:10
- Nahlásit

Maya
tak s tim kolik najedes asi ses v klidu, secti novy auto estihne rozbit

ja treba furt pusobim nasrane podle lidi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2018 07:11
- Nahlásit

xerxova
takze dobry na led

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2018 08:11
- Nahlásit

cernejcaj
posli tam fotku a oni ti to vedecky zduvodnej
no s tim autem nevim, bracha rikal, ze pro auto je taky blby kdyz se s tim jezdi takhle malo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2018 09:30
- Nahlásit

maya
tak tchani jezdej takhle malo a jejich felda je clv dobrym stavu...

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání