Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 08:32
- Nahlásit

cernej caj
ono hodne aut dneska ani otackomer nema, na fiatku ho muz pribastlil
to je možný že ty starý typy aut ho nemaj, ale Maya ho asi má když píše že ho nesleduje

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 08:45
- Nahlásit

Fajka
jj otackomer mam
jo mas pravdu, ja to nepoznam, nebo teda spis poznam kdyz uz to rve fakt hodne, tak to jako slysim to jo, takze holt se spis ridim tema km
a pochybuju ze se to nekdy zlepsi
sledovat tu znacku razeni je jednodussi nez budik otackomer, takze to se da

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 08:52
- Nahlásit

fajka
tak sem to myslela, ze neslysi ten "rev" kdy si o to orerazeni to auto rika

to jen poznamka bokem, ze nektery auta ho nemaj vubec, takze clovek se fakt muze ridit JEN sluchem

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 09:08
- Nahlásit

cernejcaj
no jsem na tom jak synovec s hudbou, totalni hluch
nedavno mu prebrnkam dve pisne, jeste v ruznych taktech a rikam, pekny pisne ne a on ono jich bylo vic?, jsem myslel ze to byla jedna a prej co si tam furt precvakavas, ja hudebni podklady, on jaky podklady?, nic takovyho jsem tam neslysel, grrrr no na zabiti, ale chudak za to taky nemuze, jako ja motor by urcite slysel

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 09:59
- Nahlásit

Maya
no ale to právě nechápu že hudbu slyšíš a rozlišíš a motor ne?
To je divný ne? podle mě dyž si to vyslechneš jak přesně to má bejt tak pak už nemůžeš jinak bo to hned rozlišíš a slyšíš

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 10:26
- Nahlásit

Fajka
se obavam ze tak to nefunguje, taky hudba a motor jsou uplne rozdilny zvuky a treba tyhle zvuky motoru me jsou spis neprijemny

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 10:29
- Nahlásit

a co teprve když víte, že musíte při 2tis. otáčkách přeřadit, jinak vám může spadnout turbo v motoru do nouzovýho režimu a hnedle máte výkon motoru jako u trabanta

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 10:47
- Nahlásit

janiii
muz zas vi, ze pod 2000 mu prestane jet okruh na motoru a uvari si auto takze s tebou soucitim, taky to ted je novinka ve fiatce jrz spatnej termistat, snad ho vymeni driv, nez tim budu muset jet ja

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 10:52
- Nahlásit

cernejcaj
https://www.cnews.cz/microsoft-excel-doom-xls

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 11:01
- Nahlásit

zajimavy clanek
http://zvedavec.org/komentare/2014/02/5828-prace-n a-hovno.htm

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 11:16
- Nahlásit

a jinak u nás teda za oknem pohádkově, ale venku fičí jak na kopci u Fajkýšů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 11:16
- Nahlásit

Maya
v knize od waltmanna min mit, vic zit se pise, ze hoover myslim neposlouchal nazory ekonomu na to co s nadvyrobou - ekonomove dopirucili kratsi pracovni dobu a prezident s par dalsimi rozhodli masivni reklamu a naucit lidi aby spotrebovavali a protoze lidi byli setrivy a spotrebovavat neumely, zavedli se kutlrvitka uz v 70. letech...

takze veta Když jsme si měli zvolit mezi kratší
pracovní dobou a větším množstvím hraček a zábav,
kolektivně jsme se rozhodli pro to druhé je proste kec, my se k nicemu nerozhodly, my k tomu byly donuceni vladou a prakrikana onchodniku. Nemyslim si, ze clovek chce kazdy dvavroky novej mixer a 8h denne makat. clivek bu chtel makat 6h a mit ten mixer az ho bude pitrebivat novej za 8 nebo 12 let a ne ze nic neprezije zarucni dobu, je to neopraviyelny uz dumyslnym navrhem a tak...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 11:32
- Nahlásit

cernejcaj
tak mixer a pod asi ne, ale znam par lidi, pro ktery je nakupovani obleceni, bot a takovych veci v podstate smyslem zivota
ale tak jasne ze lidi si to nevybrali, lidi se v takovejhle pripadech nikdo nepta
vubec v tom clanku treba neni, ze dneska lidi pracujou v podstate stejne dlouho, 8 hodin, jako pred sto lety, kdy se vsechno delalo manualne a ze jako technologickej pokrok za tu dobu neuveritelnej, ale pracovni doba furt stejna

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 11:57
- Nahlásit

neco jako pokemoni na ceskych horach
http://androidaplikace.cz/index.php/2018/02/aplika ce-ceske-hory-je-nejlepsi-jako-navnada-pro-deti-kt ere-chcete-dostat-do-hor/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 12:04
- Nahlásit

maya
no prave, je to fakt naprd...

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 12:48
- Nahlásit

Maya
treba tyhle zvuky motoru me jsou spis neprijemny

no tak ale jako ted si mě rozsekala...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 12:51
- Nahlásit

Fajka
co je na tom k smichu?
huceni motoru je votravny, v aute holt nezbytna nutnost, ale hucet mi neco takoveho jen tak u baraku, tak me klepne, maji to lidi s tepelnym cerpadlem treba

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 12:56
- Nahlásit

cernejcaj
tak on ten mimimalismus je ted v mode a popravde kdyz tak o tom clovek cte, tak si pripada jak mimozemstan neb naprosta vetsina tech doporucovanejch veci me pripada normalni a pomuze to tak akorat nejaky pipce jako tady ktera celej volnej cas venovala sjizdeni fb, instace a yt a telefonování, takze to ze se toho vzda vidi jako velkej vobjev
http://www.zamalem.cz/2016/05/tricetidenni-minimal isticka-vyzva.html
tohle podle me neni o minimalismu ale od odvykace z online sveta

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 13:14
- Nahlásit

maya
mrknu na to.

Treba v ty mnou zminocany knizce pise, ze nepotrebuje 2 hostovsky pokoje, 2 koupelny, loznici, obyvak, jidelnu a plbou garaz veci na surt, ktery nikdy nepouzije. prodaj surf a prestehujou se do 2+1 .. qneb vitej v realite prunernyho cecha, ze?

jako malokdo s prumernym prijmem zije v tonto ohledu jak v ameru a i tam sou zrejme obri rozdily mezi lidna co maji a tema co zijou na pokraji chudoby...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 13:27
- Nahlásit

cernejcaj
tak jako vsechno je to v americe v jinejch dimenzich
u nas maj nektery holt narvany skrine hadrama a koupelny kosmetikou a tak
ja mam narvany skrine knizkama ale zase jak je to v tom clanku nevidim jako minimalismus zbavit se knizek a bud prestat cist a nebo jen puceny nebo e-knihy
proste mi ten minimalismus pripada z velky casti jako normalni zivot
asi bysme meli zalozit hnuti navrat k normalnimu zivotu urcite by to melo u mladych uspech moje generace si u pulky veci v minimalismu bude tak akorat tukat na celo

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 13:45
- Nahlásit

Maya
co je na tom k smichu?
no že to teda jako poznáš, že ten zvuk není ok a ne že ne-e

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 13:51
- Nahlásit

Fajka
to ne, ja myslela jako vseobecne ze jakykoliv zvuk jakohokoliv motoru je mi neprijemny, jestli pro ten motor je to ok zvuk nebo ne je jedno
cimz jsem chtela rict ze to je mozna ten duvod proc nepoznam ruzny zvuky motoru
a nebo je to tak uz tim mym pokrocilym vekem, holt ucho uz neni co zamlada a omezuje slysitelny frekvence

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 14:02
- Nahlásit

maya
hm zajimavy, ja smad ani 6 priorit v zivote nemam a fakt rano neprojizdim fb jak vstanu

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 14:06
- Nahlásit

Maya
to ne, ja myslela jako vseobecne ze jakykoliv zvuk jakohokoliv motoru je mi neprijemny, jestli pro ten motor je to ok zvuk nebo ne je jedno

aha tak to jo

holt ucho uz neni co zamlada a omezuje slysitelny frekvence
no ..nevim i s prasklým bubínkem a jsem slyšela dyž ten motor řval

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 14:20
- Nahlásit

náš CH-Rudoš si nenechá kecat do ničeho - řadí si, kdy uzná za vhodné, sám si i řídí, kdy jede na elektriku a kdy si zapojí motor... chtěl by kecat i víc, ale bylo mu to zatrhnuto neb třeba značky čte mizerně (teda on je čte, ale asi jako předškolák...)

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 14:23
- Nahlásit

Fajka
ale tak jako jo kdyby se mnou nekdo par mesicu jezdil a rikal mi ted je ten zvuk dobre a ted blbe, tak bych si to mozna taky nakonec zapamatovala, ale to nehrozi, takze holt se musim spokojit s tim co mam
cernejcaj
no prave ze kdyz clovek zije tak ze rano net, pak prace, po praci zase jen net, tak kdyz se toho vzda neni to minimalismus, ale odvykacka
myslim ze puvodni minimalismum zahrnoval omezovani veci, ale ted s k tomu nabalilo i omezovani cinnosti coz mi nepripada dobre radit to do stejny kategorie protoze to je daleko vic individualni ve vnimani toho co je dobre a co ne, takze nejaky univerzalni rady na to ani nemuzou bejt

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 14:24
- Nahlásit

Xerxova
jezis co to mate za auto
ja bych taky chtela automat, ale to je fakt docela palka navic

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 14:30
- Nahlásit

maya
nojo, myslenka asi mela byt v tom."vystacit s malem" a nemit doma napr. robota, kdyz nevarim... ale tohle je uz fakt o jinym zivotnim stylu celkove...

treba ja se snazim ted dost davat pryc veci - citove a vzpominkove zbarveny - ala mp3 prehravac na cd, co dlouho slouzil, nebo me se nelibici soupravu cajovou od tety ke svatbe, s tim pocitem ze bych si ji "mela" nechat... rysovci sadu pentelka 0,3 0,5 a 0,7 s tuhana na technicky kresleni a tak...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 14:51
- Nahlásit

Maya máme už druhého hybrida. Jen ten nový má navíc zakomponované některé prvky "automatického řízení" (my to nechtěli ) - někdy je to pro zlost - ale někdy to je náhodou docela chytrý...
Babča si na stará kolena (ehm 80 dávno minula) pořídila maličké autíčko - Aygo s automatem (a minimem dalších vychytávek, že se to nebude učit používat) a v akci "výměna za starý vůz libovolného věku a značky" to zase tak děsivá cena nebyla. I když levné to taky není (hodně subjektivní měřítko - já vím) A je maximálně spokojená...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2018 14:54
- Nahlásit

cenejcaj
mam dneska stesti na extra clanky
https://dennikn.sk/blog/334438/ako-som-zmenil-nasu -ulicu-za-par-eur/

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání