| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 08:59
- Nahlásit
xerxova
zaluzky nebo zaves nemas?
tady zas zatazeno
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 09:35
- Nahlásit
žaluzie mám - bez nich by to nešlo vůbec...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 09:43
- Nahlásit
cernej caj
https://cestovani.lidovky.cz/5-mesicu-v-divocine-d enne-musela-prekonat-desitky-kilometru-aby-si-spln ila-svuj-sen-gkt-/aktuality.aspx?c=A180207_094821_ aktuality_ele
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 10:26
- Nahlásit
dik o ty holcecsem uz cetla tak se na clanek tesim
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 13:28
- Nahlásit
krásně je, krásně je, krásně je - pod nohama křupe led a jinak svítí slůňo naplno. Ptáci v lese řvou - moc krásná "obědová" procházka v lese. A teď zpátky ke strojům... (naštěstí já nemusím zpátky, můžu dělat doma)
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 14:35
- Nahlásit
cernej caj
jsi mě čajdo inspirovala a začínám hledat ubytko v Českým Švýcarsku kde budete bydlet vy (kolik vás bude?). a budu se těšit na reportáž po vašem pobytu, my bysme chtěli jet koncem května (6-7 lidí, 3 psi + prcek )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 14:40
- Nahlásit
janiii
tak to si tam uzijete - doporucuju kemp mezni louka, pes friendly a male chatky pro 4 lidi, ohniste... jen teda sprchy byly myslim spolexny...
my budem bydlet hotel belevue v jetrichovicich a penzion na vyhlidce v mezne. ten penzion na vyhlidce tam dobre vari a je ztama krasnej vyhled, sme v tom kempu v mezni louce byly na prodlouzenym vikendu v roce 2012 s psama a bylo to tam super.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 14:42
- Nahlásit
jinak budem 4, na ty dovce nas bylo 5 a byli sme 2 (s psama) a 3 na dve chatky.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 14:59
- Nahlásit
cernej caj
my spíš budem hledat nějakou menší chalupu k pronájmu, už mam něco vyhlídnuto.
my jsme tam byli v r.2009, ale už vůbec nemam tušení kde jsme bydleli, musela bych mrknout na fotky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 15:10
- Nahlásit
takova mensi lesni chaticka
http://smallhousedecor.com/house-tours/perfect-ret reat-frame-tiny-cabin-youll-love/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 15:32
- Nahlásit
janiii
tak tam.urcite neco najdete nejaka.pekna.chaticka jen.pro vas bude paradni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 15:40
- Nahlásit
maya
tam sme.docetla.pct clanek a premyslim ze holka s lepkem zere kuskus me by asi zabil ale jinak super, musi to byt yzasnwj zazitek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 16:17
- Nahlásit
cernejcaj
v kuskusu je lepek? tak treba to ma ozkouseny ze ji to nevadi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 16:23
- Nahlásit
ctu clanek Jak se ridi auto
Kdy jakou rychlost
##Jedničkou do třicítky
##dvojkou do padesátky
##trojkou do sedmdesátky a v obci
##dál nevím, prý podle zvuku
Řadí se řadící pákou, to je ta věc vpravo od sedadla. Dá se splést s ruční brzdou, ale ruční brzdou nejde kvedlat do stran, a tak se to pozná i po hmatu.
Dost často se při jízdě stane, že auto chcípne. Chcípnutí je triviální označení vypnutého motoru a podobá se to stavu, kdy zamrznou Windowsy -- nic nefunguje.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 16:33
- Nahlásit
Maya
voel dvojkou do padesátky jo o mein got, to zas psal nějakej pablb....
Dneska očkování a veterina...včecky tři..huf, to byl kvapík to stihnout
Jako nechala sem tam 16 stovek a to je ta z nejlevnějších veterin co tu máme...
Fája nadšená, Ejmišák voblízala doktorku a včeličku si nechala dát vleže, a kupodivu i jelito bylo hodné, on má dycky nervy ale tentokrát bez amoku a v klidu až sem si říkala jestli není nemocnej akorát teda včelička do podkožního tuku...hm vetka hledala a hledala a nic nenašla a povidá, bože dyk von nemá žádnej tuk! von je uplná žebřina! a to ho furt futruju a nepomáhá jako nic...nemít ty chlupy tak je jak kostlivec...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 16:45
- Nahlásit
Maya
jo, kuskus je psenicna testovina...
no to nemusi byt uplne pravda, dvojku na 50 chudak motor
Fajka
treba mel jen 3 rychlostni stupne my jezdime na 5 na 80 a chybi nam 6 na dalnici
teda ses husta, zes to dala se vsema, tak mas zas vyreseno
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 17:00
- Nahlásit
cernej caj
my jezdime na 5 na 80 a chybi nam 6 na dalnici
jo já na dálnici bych kolikrát řadila i sedmičku dybych jí měla...
teda ses husta, zes to dala se vsema, tak mas zas vyreseno
doufám že na dlouho jo ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 17:01
- Nahlásit
Fajka
taky myslim musime v breznu zajet, jednou mozkovou bunkou na to myslim
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 18:24
- Nahlásit
my musíme taky očkovat - nejdéle první týden března... je to v kalendáři na příští týden. A koupit protiklíšťák na celou sezónu a taky odčervení, co musí dostat po návratu z dovolené. Abych to měla při jedné akci nakoupené... Takže taky díra v rozpočtu - neb jediné očkování není účtováno na kila...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 20:10
- Nahlásit
to já teda na 2 jezdím po městě tak tou 40 a mě to teda v autoškole říkali přesně tak jak je to napsaný, 80 jezdím na 4 a 5 jsem neměla zařazenou snad nikdy, ani v autoškole
chudák motor je mi ukradenej
no já dneska dala na psy a kočky pipety, bo Lokin se nějak drbe, tak myslím jestli nemají všenky ze slámy, za tejden dostanou prášky na odčervení a celá ta sranda stála 1200 Kč, fakt děs
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 20:12
- Nahlásit
a teď jsem už měla nerf že budu muset jet potmě, brácha dohodil nějakého známého co to připraví na technickou a i to tam odveze, ale naštěstí mě brácha ušetřil, asi se bál, aby to nehodila někam do příkopu, a odvez to sám
tak doufám, že dostanu zpátky auto s technickou a nebude to stát majlant
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2018 20:52
- Nahlásit
ještě stále tvořím tabulky... není nad blbě dodané podklady - asi budu zítra hodně hnusná...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2018 05:47
- Nahlásit
Maya
tak drzim palce, aby to technickou dalo ale pokud to brrzdi a nehnije tak snad dobry
no ono zalezi auto od auta, v autoskole ti to rikat mohl a platilo to lresne na jeho auto/stejmej model auta se stejnym motorem a prevodovkou...
me v autoskole rikal
1 na rozjezd, pri parkovami, klidne i po parkovisti
2 do 30 max
3 do 50
4 cca do 70
5
fiatka je zprevodovana jinak, muzu v ni jezdit ve meste na 4 uplne v pohode
kdyz sem v autoskole v krizovatce nepodradila na 2, motor sam pridaval plynu pac vyssi rychlost aby to nechciplo a pak to tahlo jak splasena koza, kdyz vjedu s fiatkou na 3 do zatacky tak nic
fajka
mas recht i 7 by se hodila
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2018 06:56
- Nahlásit
další krásné mrazivé ráno. Slůňo už se chystá, je klidno, nefučí - krásně se ráno venčilo. Jen asi mínus pět.
Jdu učit - už nám začal semestr
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2018 08:12
- Nahlásit
Xerxová
, nefučí -
u nás na véršku tedy fučelo jedovatě hnusně a bylo to echt vlezlý tak sem večer pobrala čumáky a nastěhovala je na noc do baráku. ráno dostali papu a už řádí zase venku .
Maya
na 2 jezdím po městě tak tou 40
chudák motor je mi ukradenej
co ukradenej spíš aby sám neemigroval a nevyskočil z kufru
A že řve ti nevadí?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2018 08:22
- Nahlásit
Fajka
me to nepripada ze to rve
rve to na tu 2 pres 40 a na trojku nad 60, to uz mam vyzkouseno, ale jinak mi to prijde fakt v pohode
jako jsem se samo docetla v chytrejch claneckach ze se ma clovek ridit podle otackomeru, ze by ty otacky mely bejt furt kolem 20 tisic a ze to ma fakt kazdy auto jinak, ale ja jsem rada ze stiham sledovat tachometr, takze nejakejj otackomer jsem nikdy nesledovala
a doufam, ze az bude novy auto, tak stejne jako to autoskole to bude razeni ukazovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2018 08:27
- Nahlásit
xerxova
to vam zacal docela pozde? tak at sou studentici pripraveni q soustredeni
fajka
on to nejdo neslysi..
maya
to ale taky plati spis na konkretni auto a tak...
je fakt, ze rapid razeni ukazoval a moc sem sectim neridila, ale ja slysim dobre ten zvuk
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2018 08:28
- Nahlásit
Maya
20 tisic
ne, dvacet tisíc ne! dvatisíce to má bejt
takze nejakejj otackomer jsem nikdy nesledovala
no to právě sledovat nemusíš když si to naposloucháš... když se zaměříš na to jak si hezky přede při těch 2 tisíce otáček tak pak už hned slyšíš že buť řve (otáčky jsou o dost vejš) a nebo brumlá hluboce (otáčky jsou mnohem níž)
tak stejne jako to autoskole to bude razeni ukazovat
tak když nestíháš koukat na otáčkoměr tak tohle sledovat taky asi nestihneš ne? nebo jo?
a tohle ukazování taky u některých aut není moc dobrý bo to tě zase nutí pomalu při 40 km za hodina dávat 5 tku a to pro motor taky není dobrý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2018 08:30
- Nahlásit
ono hodne aut dneska ani otackomer nema, na fiatku ho muz pribastlil
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2018 08:30
- Nahlásit
cernej caj
on to nejdo neslysi..
nejde o to že to neslyší, přece Maya není hluchá já to slyšela i dyž přišla o hluch spíš jde o to že to nedokáže rozlišit.
Když si to ale naposlouchá ten ideální zvuk tak pak jí to hned bude jasný a nemusí sledovat ani co jí ukazuje co má kdy zařadit ani otáčkoměr ani nic, bo to slyší a může se plně věnovat situaci před autem
|