| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 13:55 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strašná beznaděj to je, vůbec si to ani neumím představit U nás se tak našli dva husky, máma s odrostlým štěndem a když se nikdo nehlásil, jedna rodina si je nechala. Za tři roky se to dozvěděli na Slovensku a přijeli si pro ně. To už bylo těžké pro všechny...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 14:51
- Nahlásit
kolikrát si budu říkat, že v pantoflích chodit krmit ptáky je blbost... hluboký výmol jsem svým pozadím do sněhu vytačila Naštěstí byl Night zrovna ve svém šílení na druhé starně zahrady - takže jsem alespoň nebyla zašlapána... jo a slunečníci jsem nevysypala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 15:12
- Nahlásit
nevite nekdo jak v excelu pouzit funkci Zaokrouhlit na celej sloupec? furt mi to nabizi jen okynko na jedno cislo a nemuzu na to prijit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 15:12
- Nahlásit
Xerxova
zase si padla do mekkyho
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 15:14
- Nahlásit
vybírám bundu a hrabe mi z toho. Myslela jsem, že Vokoberg absolvuju ve stávající stařičký věci, která promokne i profoukne. jenže jak se ochladilo a na Milešovce má být v noci ze soboty na neděli (tedy přesně v době, kdy se tam nejspíš dohrabem) -8, tak došlo na nákup bundy. A protože jsem dostala od ježucha poukaz do Rock pointu, tak nejspíš tam. Limit mám 10 000,- jenže to vypadá, že to, co potřebuju (teplá a přitom s dobrou membránou) se prostě nevyrábí... Takže dneska "hurá" do obchodu zjistit, jaký mám možnosti. protože když už něco je, tak to samozřejmě není v mojí velikosti (automaticky oukám na pánský)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 15:15
- Nahlásit
Maya
Zaokrouhlit na celej sloupec
nechápu? co chceš zaokrouhlovat? všechna čísla ve sloupci?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 15:21
- Nahlásit
birma
ano vsechna cisla ve sloupci, ne po jednom, ale musi to bejt tou funkci, jíny zpusoby nefungujou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 15:22
- Nahlásit
birma
a nemuzes si koupit ne tak teplou bundu a pod ni si vzit treba flisovku?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 15:25
- Nahlásit
Maya
nemuzes si koupit ne tak teplou bundu a pod ni si vzit treba flisovku?
flísovku určitě ne, to beru na treky když je nad nulou, zvažuju bundu jaro/podzim a pod to lehkou péřovku + termo z merina. Ale je to všecno kompromis
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 15:40
- Nahlásit
Maya
ano vsechna cisla ve sloupci, ne po jednom, ale musi to bejt tou funkci, jíny zpusoby nefungujou
vytvořila bych novej sloupec se vzorcem, kde by v první buňce bylo první číslo ze zaokrouhlovanýho vzorce a pak to rozkopírovala.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 17:22
- Nahlásit
birma
ceska zateplena bunda s gelanots membranou firma mill. jinak nesla bych do toho koupila bych zqteplenou bez membrany a goracovku na to pokud bude treba. lehkej snih se k tobe pres vlhkou vrstvu latky pres izolaci nedostane a nebudes mit nevyhodu neprodysnyho kramu, navic v mrazech malokdy pada ten vlbej momrej snih co vse promaci. myslim, ze takova bunda se moc nedela pac kdo by to nosil... ja bych na takovou akci rozhodne sla zateplena + membrana/plastenka zvlast. celkove vlastne vubec nemam nepromokavou bundu a jeste se mi v zime a.mrazech netalo ze by to byl problem pokud se nevalis cetsinu dne na sjezdovce na zemi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 17:32
- Nahlásit
jinak ja kolem 0 nosim flisovku na merino tilko a pokud fouka tak tenkou vetrovku, slo by nahradit membranovkou, takze na -8 cca bych si vzala flisku, lehce zateplenou bundu a do bayohu membranovku a treba jeste jednu mikcu nahradni pri pohybu clovek topi a kombinovala bych pro pripad chladu ta mikca navic nebo vse zaraz a zahrivaci polstarek do lekarnicky...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 18:09 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
Chjo, at se Grace najde!!!
Tady dneska pekne nachumelilo. Ruzena z toho mela vanoce. Pomahala s hrabanim snehu.
A taky s oklepavanim tuji.
Jo a Skriteckovi je dneska deset let. Toto leti, mile deti...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 18:30
- Nahlásit
Fifi
jeee jak pomaha odhrabovat
no snazim se aspon hledat na netu zda nekdo nekam nenapsal, achjo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 19:26
- Nahlásit
birma
vytvořila bych novej sloupec se vzorcem, kde by v první buňce bylo první číslo ze zaokrouhlovanýho vzorce a pak to rozkopírovala.
tam ale právě není vzorec, ale jen číslo, takže kopírovat to nejde
máme s tím prostě pokaždý problém, ve sloupečku je celý číslo, ale nahoře v tom řádku nad tabulkou to ukazuje jedno desetinný místo a když s těma číslama dál pracuješ, počítá to i s tím desetinným místem, takže výsledek je jinej než když se to spočítá na celý čísla
jedinej způsob jak to upravit jsem našla je ta funkce Zaokrouhlit a ta prostě pracuje jen s jednou buňkou, naformátovat ten sloupec na číslo bez desetinných míst nepomáhá, je to tam furt
prostě na pytel
Fifi
ta je boží, a Skřítečkovi všechno nejlepší
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 19:41
- Nahlásit
Fifi Růženka je úžasná. Má moc hezký pohled - moc se mi holka jedna líbí. A zdá se, že je pracovitá Skřítkovi vše nej nej - hlavně zdraví a ať ho Růža moc neprudí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 19:48
- Nahlásit
Fifi
jee skritecka sem prehlidla, tak vsechno neeeeej
Maya
ja ani presne nechapu co chces, ale pokud pouzijes relativni odkaz, soupnes si teda vysledek treba do sloupce vedle rovnou zaokrouhlenej, mohla bys pak pocitat s vysledkem jinyho sloupce (udelanyho po zaokrouhleni) nez s tim puvodnim?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 20:04
- Nahlásit
tabulky odeslány, písemky na zítřejší zkoušku vytvořeny... takže můžu jít házet sníííh (neb se večer opět mohutně sypalo)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 20:17
- Nahlásit
cernej caj
nevim jak to vysvětlit
v tabulce nejsou vzorce, jsou tam čísla bez desetinných míst, ale když najedeš na tu buňku s číslem, to číslo se ukazuje ještě v tom řádku nad tabulkou a tam to ukazuje 1 desetinný místo a pokud to číslo dál použiješ, počítá to i s tím desetinným místem, potřebuju prostě, aby to celý číslo, co je napsaný v tabulce, se stejně bez desetinných míst ukazovalo i nahoře v tý řádce, jedině pak to v dalších vzorcích počítá bez nich, nejde to odebráním desetinných míst ani přes formát buňky, jediný co na to učinkovalo je ta funkce Zaokrohlit, ale tam jsem prostě nepřišla na to jak zaokrouhlit najednou celej sloupec, zaokrouhluje to jen jednu buňku a to teda jako stovky jich takhle růče dělat nebudu
prostě debilní excel, kterej ti počítá s jinejma číslama než s těma, co jsou v tabulce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 20:18
- Nahlásit
Xerxová
nezávidím, tady je vichr a nejspíš i prší co tak slyším
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 20:19
- Nahlásit
cernej caj
teda chci říct, když to zkopíruju vedle přes Hodnoty, aby se tam nekopírovaly žádný vzorce a formáty, tak to tam furt je
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 20:26
- Nahlásit
Maya
no a ja to tak myslim - co funkci zaokrouhlit pouzit na celej sloupec cisel s tim, ze budes ten sloupec mit zkopirovanej vedle zaokrouhlenej spravne a jeho suma teda bude taky spravna? a proste budes pocitat se sumou jinyho sloupce nez toho rozbityho?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 20:30
- Nahlásit
Maya je to asi blbý - ale mě to baví (letos toho ještě tak moc na házení nebylo)... skoro mě štvalo, že šel i Pepa a ve dvou to bylo rychle hotové. Psisko se vyblblo - házela jsem mu piškoty do sněhu a to mu dlouho trvá, než je najde a neotravuje s přetahováním se o hrablo.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 20:48
- Nahlásit
Nechce nekdo krasnou mladou usoplesku ze Skrivanku?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 21:02
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Stále žiju .. nicméně mám toho až až a tak jsem ráda, když mám chvíli klidu.
Přeji Vám všem vše nejlepší do nového roku a hlavně všem hodně zdraví !!
Fifi
To je bombááááá mimčo!!
Zase se tu někdy objevím
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 21:04
- Nahlásit
brut
To je bombááááá mimčo!!
Mno, z ty aloe vohlodany fakt uz toho moc nezbejva, ted tu lovi a hloda krabici velkou kartonovou. Uz aby mela prezubeno...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 21:08
- Nahlásit
Fifi
Mno, z ty aloe vohlodany fakt uz toho moc nezbejva, ted tu lovi a hloda krabici velkou kartonovou. Uz aby mela prezubeno
honem hoď odnož
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 21:54
- Nahlásit
Fifi
krabice u nás taky jely, naštěstí těch je dost
cernej caj
no právě za funkce zaokrouhlit nevím jak použít na celej sloupec, zaokrouhlí se vždycky jen ta buňka kde je kurzor, zkopírovat to nejde, to se zkopíruje to číslo a ne ta funkce
brut
taky hodně zdraví a všechno nejlepší do nového roku, musíš se stavit častějc
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2018 21:55
- Nahlásit
Fifi
Gratulace Skřítkovi!!!
cernej caj
celkove vlastne vubec nemam nepromokavou bundu a jeste se mi v zime a.mrazech netalo ze by to byl problem pokud se nevalis cetsinu dne na sjezdovce na zemi
Nj, tady jde o to, že můžem vyrazit, startuje se ve dne, může být vítr s přívalákem a v noci to zas může klesnout hodně pod nulu. Tahat na takovou akci v malym baťůžku 5 bund nebudu...
Ale jinak ano, dopadlo to jak jsi psala, mám membránovku, ještě okořeněnou tím, že jsem tedy chtěla, aby na ní šel pravcidelně nosit i velký batoh na trecích a membrána se tím nezničila... Nakonec jsem odešla s touhle, protože jako jediná splňovala kvalitu membrány + batoh a ještě mi byla...
Maya
v tabulce nejsou vzorce, jsou tam čísla
no že by sis udělala do tabulky další sloupec a tam vzorcem zaokrouhlila ty čísla...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2018 05:44
- Nahlásit
maya
presne v jine bunce vedle napises =zaokrouhlit($b2;1)
to ti zaokrouhli do bunky vedle to cislo a pak klik na ctverecek v pravym dolnim rohu te nove bunky se zaokrouhlenym cislem jakoze zatahnout a nakopirovat ten vzorec podel celyho staryho sloupce cimz padem pouzijes 1vzorec 20 s relativnim odkazama
diky $ totiz ten prikaz.v kazdy bunce o jedno niz zaokrouhli cislo o jedno niz pod tim prvnim
birma
dle me lepsi reseni neexistuje, pokud ti nestaci fliska/bunda/membrana - protoze to je vzdy jen jedna bunda v batohu a jedna na sobe pripadne...
brut
vse nej do noveo roku! a hlavne to zdravi
|