| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2018 20:55
- Nahlásit
Xerxová
nějaký brigádník ?? nepomohl by alespoň trochu? Ať se nezničíte Číf i ty...
jj už naštěstní od listopadu máme
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2018 21:26
- Nahlásit
dnešní výletík...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2018 22:05
- Nahlásit
Fajka
jj už naštěstní od listopadu máme
Ja si tipuju jednoho cloveka, ze je to on, vid?
Xerxová
Ta ovce nema chybu. krasny fotos, jako vzdycky.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2018 22:20
- Nahlásit
Xerxová
krásný, a kde že jste to kudy tapali?
Fifi
Ja si tipuju jednoho cloveka, ze je to on, vid?
jestli myslíš toho co myslím já tak byl taky ve hře ale má toho tolik že časově nestíhá takže není
ale necháváme si ho v záloze
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2018 22:24
- Nahlásit
Fajka
ale necháváme si ho v záloze
Jo a co Fajodrapek, uz cajk?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2018 22:29
- Nahlásit
Fifi
Jo a co Fajodrapek, uz cajk?
uplně v pohodě ani neví že něco...jen musím koupit ty kleštičky at jí to můžu občas přišmiknout..sem myslela že si je pučím od Aduš ale ta taky nemá, tak halt koupim bo psů je v přibuzenstvu dost tak se snad využijou.
Sme ted puštěli venčákovat paka a Ejmišák furt dělá dikobraza načeš jelito si mnulo pacičky bo šel dovnitř a moc rád páč tu fučí děsněj severák...fuj!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2018 22:33
- Nahlásit
Fifi
Tri dny po kastraci devet kilacku? Nevim, prijde mi to dost... Ale vase vec.
Taky bych ho vzala na míň, ale nejsem jeho páníček
A pak - Ch. tvrdí, že se nudí a je nutno obtěžovat Adama, skákat po nás a tak obecně zlobit, takže zjevně újmu žádnou nemá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2018 22:37 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
tak halt koupim bo psů je v přibuzenstvu dost tak se snad využijou.
Urcite. Je to dobra vec. A jsem rada, ze je babovka teda v pohode, babuska jedna.
birma
ale nejsem jeho páníček
Njn, vsak nejde o ujmu, ale o srustani klidny, ze se psove nudivaji v klidovym rezimu, to tak byva precik. Panicek by mel mit trochu empatie a predstavit si sam sebe, po trech dnech...
Edit - Troldak po trech dnech chodil porad tak trochu jak na chudach, nahrbene, bylo videt, ze ho to furt boli. A to se smrdolil jen po zahrade. No nic, jak jsem psala, vase vec.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2018 22:53
- Nahlásit
Dobrou noc vsem pejskum, co maji radi ponozky. Ruzena zrovna jednu ukradla.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2018 06:33
- Nahlásit
xerxova
pekny fotky
jaaaa chci spaaaaat achjo, uz aby byl.vikend...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2018 06:52
- Nahlásit
Fifi Xerxes ve věku Růži měl vášeň pro ponožky - bohužel je polykal... a následně vyblil. Když ji vyblil se zpožděním - odbarvila se z černé na skoročervenou... Byla jsem z toho na mrtvici, ale naštěstí z toho rychle vyrostl...
Fajka chodili jsme tady: jen jsme omylem při hledání cesty do Pavlovického dolu omylem vypli stopaře a tak je tam rovná čára ... místo pobíhání po hraně skal a "kolmý pád" do Popelova (toho u silničky - jiná část obce je na kopci). Takže výlet byl o něco delší a zajímavější
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2018 08:32
- Nahlásit
Fifi
radi ponozky.
škoda, že je tam ten konec, jinak by to bylo geniální na naučení časování slovesa být.
Mimochodem, už chápu, co některým lidem vadí, na učení angličtiny od 1. i té 3. třídy. Jak mám doprčic vysvětlit Lucce, že má časovat sloveso být, když časování se učí ve čtvrté třídě. Já bych tam tohohle termita tak potřebovala. Přičemž teda chápu chuderu paní angličtinářku, že to potřebuje, páč navíc učí 3.+4. třídu najednou (což je teda na druhou stranu 14 dětí)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2018 09:30
- Nahlásit
Fifi
o srustani klidny, ze se psove nudivaji v klidovym rezimu, to tak byva precik.
ten srůstá ta, že mám chuť o občas roztrhnout
myslela jsem to tak, že se nudí, i když moc klidu neměl. A teda že nudící se Charles je fakt síla jak se nikdy nepotřeboval umět chovat v bytě a při běžnym spolužití s lidma, tak už se sice ochodil, ale občas to ještě vybublá na povrch a to stojí za to...
a má hotovou i krev a vyšel jako zdravej péf
Adam je v posledních tejdnech takovej přešlej mrazem, tak pomašíruje na vyšetření, nedávno přišla známá o 10 letou fenku a průběh stejnej jako u Ešuska. Tak mě posmutnělej pes děsí, i když venku je pořád stejnej a mám za to, že ty nálady jsou způsobený tim, že u není jedináček a hůř se s tim smiřuje...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2018 12:55
- Nahlásit
cernejcaj
https://argentina.rezni.cz/
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2018 14:31
- Nahlásit
tedy foukáááá a je zima jak v ruským filmu... Fakt vlezlá zima.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2018 14:35
- Nahlásit
maya
dk.vypada to dobre, zkusim pak nakouknout vic. ted v prci fakt des....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2018 19:24
- Nahlásit
kachna_
Jak mám doprčic vysvětlit Lucce, že má časovat sloveso být, když časování se učí ve čtvrté třídě. Já bych tam tohohle termita tak potřebovala.
To je dobrej blbinec teda. S termitem neporadim, neco me sice napadlo, ale s detma nepracuju, tak netusim, nakolik by to bylo pouzitelny.
birma
a má hotovou i krev a vyšel jako zdravej péf
To je fajny!
mám za to, že ty nálady jsou způsobený tim, že u není jedináček a hůř se s tim smiřuje...
To je klidne mozny. Co neni Agata, tak je ze Skritka vlastne taky takovej autista, kterymu je nejlip samotnymu. A novou psi spolecnost prilis neocenuje, nevita, jen vlastne nejak snasi... Takze bude Adamit jiste fit a zdrav, jen sou na nej ty dva psi vetrelci moc.
Xerxová
Fakt vlezlá zima.
Jaja, severak a pocitove velky brrrr.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2018 19:36
- Nahlásit
kachna_
naši kluci se určitě takhle brzo časovat neučili, pár let se učili jen slovíčka a věty
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2018 19:44
- Nahlásit
kachna co vím, tak náš druhák z angličtiny nic moc neumí - určitě používá mnohem míň slovíček, než když se dvouletý vrátil ze za Velké louže (to znal nejen všechny barvy a zvířátka a čísla - ale třeba i geometrické tvary a třeba lichoběžník a rovnoběžník byla pro mě zcela neznámá slovíčka )... rodiče dost "šílí", že je školní AJ zatím zcela jalová, neb slovíček umí dost, ale větu nesloží a jednoduchý dotaz nepochopí... (a to je chlapec nesmírný šprtík školu zodpovědně beroucí a dost šikovný...) Ale věřím, že se to časem poskládá "do sebe" a začne to fungovat. Jak znám jeho rodiče, má smolíka a jazyky bude muset dělat...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2018 19:48
- Nahlásit
a tak jsem se to dozvěděla, ten test na medvědy a vlky na kolečkách není test jako takový, nijak se to nehodnotí, ale prostě proto, aby majitel viděl, jak se pes chová před predátorem a na psovi to poznal až budou v lese a bude tam medvěd nebo vlk schovanej někde za bukem, což pes zjistí, ale člověk ne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2018 19:51
- Nahlásit
áá číňani prodávaj i náhubky na kočky
https://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-Breath able-Mesh-Cat-Anti-Bite-Muzzles-Cat-Travel-Tool-Ba th-Beauty-Grooming-Supplies/32813038841.html?spm=a 2g0s.9042311.cb0001.5.p9MWEv&scm=1007.13441.76633. 0&pvid=f80e4a70-723a-4b74-b787-cac411c0a92f&am p;tpp=1
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2018 19:58
- Nahlásit
Xerxová
Ale věřím, že se to časem poskládá "do sebe" a začne to fungovat
teď ve třetí začínají skládat ta slovíčka k sobě.
Maya
naši kluci se určitě takhle brzo časovat neučili, pár let se učili jen slovíčka a věty
já myslím, že to paní učitelka potřebuje protože má spojenou tu třetí a čtvrtou třídu.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2018 20:01
- Nahlásit
Maya já teď taky řeším náhubek. Na Nighta... Kvůli tomu vstupu do archeologických parků...
Máme košík klasický - doga pes (máme i doga fena, leč ten byl malý i Betě, neb měla tlamu jak pes...). Night ho měl asi 3x na čumáku - aby ho znal. A to je všechno. Nikdy nikde ho po nás nikdo nechtěl - přiznám se, že ho často na dovolené i zapomínám doma. A tak zvažuju, že koupím nějakou takovouhle věc (a budu používat jen jako "dekoraci"). Koš s sebou pochopitelně vezmu - ale tak nějak mám pocit, že ten lehoučky "tkaloun" by byl pro něho lepší.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2018 20:11
- Nahlásit
Xerxová
no tak můžeš to zkusit a kdyby trvali na normálním náhubku, tak holt mu ho dáš
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2018 20:15
- Nahlásit
Fuj tajxl tam je zima ! A bábuška akití říkala konečně pořádný počásko na procházku
Xerxová
já teď taky řeším náhubek. Na Nighta...
a co totok...?
https://www.fler.cz/zbozi/coursingovy-nahubek-aust ralska-miska-xxl-4897654
mám pocit že dělaj i na míru...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2018 20:22
- Nahlásit
Fajka to je hezký koš - asi bych to zvažovala, pokud bych to potřebovala Najtidlu na pravidelné nošení. Ale dát 1300,- Kč za něco, co s největší pravděpodobností bude ležet ve sklepě... se mi nechce. Když bude "nejhůř" - dostane na tu chvíli koš. A budu doufat, že postačí ohlávka... je za stovku. (jsem drobný škudlil )
Se Betou nás (i na jihu Itálie) pustili na řadu míst a nikdy jsme koš nepotřebovali - je možné, že oficiálně nám napsali s košem a na vstupu to vůbec řešit nebudou. Doufám...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2018 20:25
- Nahlásit
Xerxová
Ale dát 1300,- Kč za něco, co s největší pravděpodobností bude ležet ve sklepě... se mi nechce. Když bude "nejhůř" - dostane na tu chvíli koš. A budu doufat, že postačí ohlávka... je za stovku. (jsem drobný škudlil )
to chápu, to je ta ohlávka oproti tomu za pár kaček
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2018 20:35
- Nahlásit
Xerxová
Si myslim, ze haltina by mohla pripadny prudice uspokojit. Nebo mu muzes uhackovat a naskrobit nejakej cernej kryt na hubu, dostatecne prostornej. 1300,- za kosik bych teda taky nedala, vzdyt kvalitni treba od Gappay stoji kolem 300,- na velkou rtw kebuli.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2018 20:39
- Nahlásit
já tu cenu moc nevnímala (bo velký pés = velká huba=velkej košík=velká cena :rolleyes ..spíš se soustředila na to že je extra vzdušnej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2018 20:43
- Nahlásit
Fajka
bo velký pés = velká huba=velkej košík=velká cena
Ne vzdy. Ja treba neznam lepsi nahubky, nez ty gappayacky pogumovany. Vzdusny, prostorny, jeste ma pes rypacek pohodlne vypodlozenej - a ze teda co se kosiku tyka, jsem narocna moc a moc. Vzdyt vis, ze ten pane Dochtorovic jsem ti uz parkrat komentovala...
Ale na dogu tam, pravda, asi velikost nemaji. Haltina to pro Najta poresi, kdyz bude slinit a vrtichvostit, muze se Xerxova odvolavat na to, ze mu kosik ani nandat nemuze, bo by se mu v tom hemry namotaly a chudaky Najti by se utopily...
|