Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Led 2018 20:31
- Nahlásit

Fifi
Dneska uz nic nefiknu, to zas bude muset byt rychla akce jindy

Vyridim pozdravy, mel myslim 12,5 na zlatacka hezkej vek... urcite aspon kocouri kozisky pomuzou terapeuticky

nojo, ted je to narocny obdobi, od 1.1 plati novej zakon, o kterym zakonodarci jeste v pulce prosince nemeli moc sajn, jak to ma vypadat v praxi, takze jeste mesic mozna bude divokej a pak by to uz melo byt za nama, az budou zmeny u zakazniku

birma
Člen
# Zasláno: 12 Led 2018 20:33
- Nahlásit

cernej caj
já dneska ostříhala Adama, byl bolestínštější než obvykle, taky to bylo po dlouhý pauze. Asi mu to citlivý rychle dorůstá do konečků, musím častějc holt.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2018 20:45
- Nahlásit

cernej caj
to zas bude muset byt rychla akce jindy
Tak to ja se nepoustim do zadnych rychlych akci, on vi, ze ma ctyri nozicky a na vsech drapy, ktery se pri jednom vsecky prohlidnou a pripadne osetri. Behem akce ma moznost odejit, vydejchat si to - a ne, zaujme v mladi naklikanou polohu a vyzaduje peci, jen pri tom halt jeci.
Vyridim pozdravy, mel myslim 12,5 na zlatacka hezkej vek...
To jo, ale co je to platny... Ta dira v srdci po psim partakovi vzdycky zustane. Proste ji moc a moc pozdravuj.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Led 2018 21:04
- Nahlásit

Fifi
to urcite, nemyslela sem jako ze uz byl starej ale jen proste poznamka k buldozerkovu veku, ze ten cas desne leti...

dneska asi neni dobrej den, vetsinou se da k pacce vratit ale dneska reaguje prehnane uz jen kdyz ji makam na tlapicky, tak to nebudu drazdit. navic ji dost olizuje i kdyz sem tam nic nenasla, nevim co se ji nelibi, ale zkusim fiknout spis zitra, je mozny, ze ten dlouhej drapek vadi?

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2018 21:11
- Nahlásit

cernej caj
ze ten dlouhej drapek vadi?
Zalezi jak dlouhej. Nemohla si ho nekde vyvratit? Nebo jestli nema neco mezi polstarkama a tak, to se chce podivat pak v klidu dukladne.
Coz mi pripomina, ze budu muset zacit ucit Ruzenku taky slusnymu chovani pri bezny manipulaci.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Led 2018 21:25
- Nahlásit

Fifi
špicovi v klidu prohlížet tlapky? to je protimluv
Lokimu naštěstí vadí akorát šahání na ocas, takže akorát trošku problém s česáním, ale žádná trága, tlapky mu můžu prohlížet do aleluje
teď ho klikám na držení uzlu v tlamě, ale nějak nám to moc nejde

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2018 21:34
- Nahlásit

Maya
špicovi v klidu prohlížet tlapky? to je protimluv
Proc? Kdyz je muzu v klidu prohlizet rtw, erdelovi, labilovi Troldimu ci u znamych jozefcici? Staci to dle myho proste natrenovat a psovi v klidu vysvetlit.
teď ho klikám na držení uzlu v tlamě, ale nějak nám to moc nejde
A na co to potrebujes? Ono klidova cinnost zrovna u pretahovaci hracky je spis vyssi divci.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Led 2018 23:03
- Nahlásit

Proc? Kdyz je muzu v klidu prohlizet rtw, erdelovi, labilovi Troldimu ci u znamych jozefcici? Staci to dle myho proste natrenovat a psovi v klidu vysvetlit.
tak určitě to jde, ale trvalo by to fakt dlouho, ale prostě pravda je, že u žádného jiného plemene jsem takový hysteráky neviděla a proč zrovna špicové hysterčí u tlapek netuším, Kimovi jsem se mohla rejpat v uších, očích v pohodě, ale tlapy... naučený to měl, ale stejně sebou alespoň šil a bylo vidět, že se drží silou vůle
A na co to potrebujes? Ono klidova cinnost zrovna u pretahovaci hracky je spis vyssi divci.
k ničemu to nepotřebuju jen jsem si myslela, že by bylo docela dobrý ho naučit držet a nosit a podávat různý věci když tak rád používá tlamu, takže blbej výběr? zvolit nějakou neutrální věc? on všechno buď kouše a nebo se přetahuje, jako pochopil hned že to má vzít do tlamy, ale buď to hned pustí nebo se začne přetahovat a nebo to okusuje

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2018 23:30 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Maya
tak určitě to jde, ale trvalo by to fakt dlouho,
Zalezi, u malyho Troldaka to byla otazka cca tri klikacich sessions, kdy pri prvni pochopil nejakou polohu na gauci (haji, drapky), pri druhy se seznamil s klestickama duverne (ty znal uz z drivejska a pak najednou coby malej fakt hysterak) a na treti se to propojilo. Takze ted vezmu klesticky do ruky - blbecek si hupsne sam na smikaci misto a svali se na bok, vytrci hnaty a mrca ocasem. A pak kvili.
takže blbej výběr? zvolit nějakou neutrální věc?
Nevidela jsem ho nazivo, ale ano, prijde mi to jako blbej vyber. Jdi na to odzadu, nejdriv ho nauc sedet v klidu, treba na naky spesl podlozce. Pak mu naklikej drzeni nejakyho neutralniho, ale zaroven prijemnyho predmetu do huby - treba penova trubka, nebo kus hadice nebo co ja vim, treba varecka. Ale jestli uz ted ma nauceno neco kousat/pretahovat se, tak to bude chtit vic trpelivosti. Ale urcite to pujde, kdyz tobe se bude chtit. Anebo mas jiny moznosti, fakt zalezi na tobe a psovi - jsem zaguglila, a treba tohle se mi moc libi, mozna v tom najdes nejakou inspiraci pro praci s Lokim v rozporu s tim, co jsem psala vyse.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 05:46
- Nahlásit

Fifi
tlapicku sem uz prave hodne prohlizela a nevim...

rano sem.zlusila tlapicku omackat a drapky a nic, tomu zvireti to bylo uplne jedno tak mozna jeste me napadlo - jak je ten drap delsi, vic se pod nim drzi hlina - zmoucha hlinu pul dne - a pak uz ma mozna oblizanej treba polstarek?

akorat strihat sem cas nemela, dneska jedu driv do prace krz sobotni spoje.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 07:27
- Nahlásit

zabavuju se na fb, su tu sama, mam nudnou cast prace... opravdu musi UPLNE vsichni na FB psat, ze uz maj odvoleno? asi musej

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 07:35
- Nahlásit

čaj přeju ti, ať práce rychle uteče a máš alespoň kousek pohodového víkendu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 10:35
- Nahlásit

umrzlý les - a kde byl zbytek sněhu (na každé pasece asi 20 cm firnu) tak psisko vyrazilo v nadšené trýýýskááánííí a hrabání a blbnutí... prostě jak malej harant. Nepotkali jsme ani živáčka (jen dvě kuny ) užili si to báječně a myslím, že pejsek bude dobře spinkat celé odpoledne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 10:40
- Nahlásit

dik, je toho hodne takze to odsypa

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 17:57
- Nahlásit

je to normální pes ?? ... vše z dneška - různá místa, stejný prdloň. Fotky ne vždy dokonalé - ale zase zachycují tu radost z pohybu.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 18:09
- Nahlásit

volby, oběd s rodinou a úklid. Psíky vzal Petr a já mám konečně klid a půjdu si s nima cvičit. Jo a Jo a Jo!

Xerxová
on je prostě boží

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 18:43
- Nahlásit

Xerxová
španělský temperament
cernej caj
to víš, ještě aby si někdo myslel, že nejsou dobří občani
Fifi
dík, na video kouknu
sedět v klidu on umí, akorát prostě to vezme do tlamy a buď hned pustí nebo zatáhne, zkusím tu hadici, to je dobrej nápad

dneska teda jsem se musela psiskům smát, jako zas na mě čučeli při večeři jak kdyby tejden nejedli, tak jsem jim namázla kousek chleba troškou kremžský horčice, oba dva teda naprosto stejně ve vteříně změna výrazu z jé chleba na co to je za hnus???, , Dorin to vyplivnul, Loki se chvíli rozmejšlel, nehnul ani pantem a pak to sežral, tak doufám, že mu nic nebude

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 19:37
- Nahlásit

Xerxová
je to normální pes ?
nevim, jestli normální, ale bezvadnej určitě

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 19:38
- Nahlásit

Jáááááj, profesorka povídala že k princeznám se nečuchá a si debil jestli nepřestaneš votravovat dostaneš na držku..... dostal bo si chtěl hrát na tatínka a byl urputnej...... dostal opakovaně a nedá si říct a nedá si říct... teda dá jen dyž tam sem ale vo samotě se chová jak vobšourník....

Princezna se nakrkla vzala mičudu a zalezla do boudy a dyby mohla tak se zamkne... že by faleška

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 19:42
- Nahlásit

Xerxová
vy mate tolik snehu, to je super

Fajka
tak snad to s tou faleskou vybehate

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 19:48
- Nahlásit

Xerxová
Elan ho neopousti, furt mladej sokolik!
Maya
Loki se chvíli rozmejšlel, nehnul ani pantem a pak to sežral, tak doufám, že mu nic nebude
Po kousku chleba s kremzskou? Co by mu melo byt, z toho se snad neposer.e?
Fajka
vzala mičudu a zalezla do boudy a dyby mohla tak se zamkne... že by faleška
Kdy harala? Kdyz ma o ni takovej zajem, nechci panikarit, ale esli mu houska nevodi z jinyho duvodu, vsak vis...

My mely dneska krasny odpoledne, vyzvedavaly jsme s matheou sbirku v SuperZoo a vezly ji do Skrivanku. To bylo zase konzerv, mlsku, granuli, na chvili maj skrivanci veterani co dlabat - a neskutecny, tam jsou fakt i 20lety starickove psi! Moc pekny to bylo zase, to prekvapeni Katky (pani Schilteove) z mnozstvi vybranyho zbozi... Jestli to tu cte nekdo, kdo v tech velkych sitich prodejen necha neco pod stromeckem pro utulkace (v kazdy prodejne to byva pred vanoci pro nejakej utulek), tak moc diky! Kazda konzerva, pytlicek grancli se pocita a ma to smysl!

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 19:54
- Nahlásit

Fifi
Kdy harala? Kdyz ma o ni takovej zajem, nechci panikarit, ale esli mu houska nevodi z jinyho duvodu, vsak vis...
jo jo vím neboj hlídám ale vychází to přesně dva měsíce tak že by měla asi jako rodit ale hlídám hlídám, je extrémě tulivá mazlivá žere normálně a jelitu asi jako dost voní, koza... budem tu falešku muset vyběhat no ted maj samotky bo jako dyž sem viděla ty její xichty s těma modrejma vočima tak sem měla strach že si dá jelito k večeři

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 19:55
- Nahlásit

Fajka
ale vychází to přesně dva měsíce tak že by měla asi jako rodit
Tak snad neporodi dovopravdy.

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 19:57
- Nahlásit

Fifi
tam jsou fakt i 20lety starickove psi!
pane jo! to je teda úžasný!

do v tech velkych sitich prodejen necha neco pod stromeckem pro utulkace (v
aaaaj to sem prošvihla tam moc nechodím... a dobře ses připomněla, chtěla sem na vánoce poslat nějakou kačku a zatím neposlala, tak to hned napravim ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 19:57 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
Tak snad neporodi dovopravdy
vo*e nestraš zakroutila bych jim krkem všem
EDIT jako včetně rodičům

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 20:00
- Nahlásit

Fifi
teeda, tak to je super, dobre ze lidi neco daji pejskum porad

ale ten obchod profizoo vubec neznam, ani nevim, zda to vubec v brne mame treba na pristi rok...

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 20:04
- Nahlásit

Fajka
pane jo! to je teda úžasný!
Jestli si pamatujes Bobinku? Takova cerna drobna fenka bojacna, nikdy se nepriblizila k cloveku, nebo Danecka - toho postizenyho pejska, co se mota dokolecka a nemuze radne chodit - oba stale ziji a jsou to rekordmani. A dalsi tam to samy... Katka je fakt psi vila. Jak jsme odjizdely, tak ji tam akorat pristala takova vydesena krasna mensi cerna hladkostrsta fenecka cca pulrocni od jisty mensiny.
tak to hned napravim ...
To jsi hodna, ji se hodi kazda koruna na vydaje veterinarni pro ty staricky.

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 20:08
- Nahlásit

Fifi
pamatujes Bobinku? Takova cerna drobna fenka bojacna, nikdy se nepriblizila k cloveku, nebo Danecka - toho postizenyho pejska, co se mota dokolecka a nemuze radne chodit - oba stale ziji a jsou to rekordmani.
no jo pamatuju, to je fakt neuvěřitelný přitom to už je let co jsme tam byli....je o ně fakt dobře postaráno

hodi kazda koruna na vydaje veterinarni pro ty staricky
jo jo je mě to jasný, a že těch výdajů musí bejt hodně...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 20:11
- Nahlásit

Fifi
je to neuveritelny s tou dlouhovekosti... babi mela jozevcici z utulku, dozila taky asi 18let, nekteri pejsci sou neuveritelne dlouholeti... no je videt, ze se tam maji dobre, kdyz takhle prosperuji

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 20:20
- Nahlásit

dvacetiletí psíci jsou pro mě neuvěřitelní... Protože prostě desetiletá doga je neuvěřitelná rarita - a naše osmiletá Betka byla stařičká psí dáma... (od osmi let je zvěřejňuje i klub - je jich maličko)
I proto mě fascinuje ta neustávající bláznivá čistá radost z pohybu u Najta - on se nevzdaluje od nás - on se řítí v kruzích či osmničkách či dává rovinky semtam a sem tam... opakovaně - během procházky několikrát. Spíš ho klidním, neb mám pocit, že se přerazí (roztrhne, zlomí, vypíchne oko...) - a on zas e a zase propuká v tu nádhernou radost z pohybu.
Zítra má být hezky - zvažujeme výlet. Jestřebí?? Středohoří?? Nebo jen za humna na zbytky sněhu ??

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání