Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:17
- Nahlásit

Fajka
jo, taky se mi to libi a hlavne me stve ze kdyz chci tak toho nikdy nedocilim

jo, tak to ja teplejsi kalhoty resim az fakt v mrazech, jinak se desne prehrivam, takze tohle je dobry, ze kazda noha podle sveho. Tak preju lepsi volbu az budes priste stepovat pred skrini

tak ale dobry, ze housticka nechce stenatka

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:19
- Nahlásit

Xerxová
a pokud Jelito neřeší jen hárání, ale i falešku... tak budeš mít veselo každou chvíli
to sem snad jako ani nechtěla slyšet

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:21
- Nahlásit

Fajka
jak dlouho to bude trvat?
To netusim, mne pes nikdy fenu s faleskou neobtezoval. Proto mi prijde divny, ze ho houska tak zajima. Kazdopadne lity lity, musi to bejt na palici. Pro vsechny.

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:23
- Nahlásit

cernej caj
ty návleky ale vypadaj dobře to ještě promyslím

jinak se desne prehrivam, t
já taky a nebo právě mám trochu diskomfort než se zahřeju a pak už je to dobrý..

tak ale dobry, ze housticka nechce stenatka
noooo naštěstí jen jelitu to do mozku stále nedoputovalo

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:27
- Nahlásit

Fifi
To netusim, mne pes nikdy fenu s faleskou neobtezoval. Proto mi prijde divny, ze ho houska tak zajima. Kazdopadne lity lity, musi to bejt na palici. Pro vsechny.

no jooo dyž von jak je citlivka tak je pako. ALe není to zas tak děsný jako při hárání. jelito neprostestuje vbec že je voddělenej, naopak se konečně zas v klidu vyspí, neřve....jen prostě ho to občas přepadne začuchá se vypadne u mičuda z tlamy zasněně se zahledí a dikobraz se změní v kobru a uštkne
hlasem je rozeženu ale furt na nich musím mít voko....a příjde mě že čím víc brzdím jelito tím míň kobra štkne a kouká spíš na mě ať to laskavě jako koukám vyřešit.... což mě těší tedy...

Proto mi prijde divny, ze ho houska tak zajima
no vona asi musí mít dycky něco extra, abych to neměla náhodou jednoduchý ale furt nic divnýho nepozoruju ale sem ve střehu neboj

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:31
- Nahlásit

Fajka
ale furt nic divnýho nepozoruju ale sem ve střehu neboj
Nepochybuju, ze ses ve strehu.
Jinak na Dorote kdysi nebylo vubec nic poznat, jak mela tu uzavrenou formu a najevo dala neco az, kdyz bylo skorem pozde. Ale fuj, radsi nemyslet, houska proste jen dospiva a voni a tak. Ruzena ma ted takovou tu steneci vaginitidu, obcas z ni vyleze hlen. Nevedet, oc jde, tak by clovek asi panikaril.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:34
- Nahlásit

Fajka
myslim, ze i kdyby doputovalo, tak do priste to zapomene

u me je pruser, ze jak to prokrehne klidne i pri cekani na autobus tak pak uz muzu jit rovnou domu, takze zavist, ze se muzes jeste zahrat

Fifi
abych nezapomela, Vero sem vzkazy vyridila a pry i na ruzenku se byla divat, ze je moooc pekna sme se shodli

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:36
- Nahlásit

Fifi
Dorote kdysi nebylo vubec nic poznat, jak mela tu uzavrenou formu a najevo dala neco az, kdyz bylo skorem pozde. Ale fuj, radsi nemyslet, houska proste jen dospiva a voni a tak
no kdyby něco tak číslo na veterinu máme a halt by se připlatilo za to že čék něco potřeboval nutně akutně...ale zatím mě příjde že to je fakt faleškan a musíme jí rozchodit... jako dycky všecko

a voni a tak. Ruzena ma ted takovou tu steneci vaginitidu, obcas z ni vyleze hlen. Nevedet, oc jde, tak by clovek asi panikaril.
jo, to věřim ... hele a to pracovní jméno Růženka to jí fakt zůstane ?
drsnačka rotvajleří růůůženka

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:37
- Nahlásit

cernej caj
myslim, ze i kdyby doputovalo, tak do priste to zapomene
jako ale von není až zas tak blbej ale máš pravdu..zapomene... bo je to prostě JELITO!

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:37
- Nahlásit

cernej caj
Diky za vyrizeni. A planuje Vero nejakyho pejska casem?
Tyjo, zabehnuta Grace - to se stalo na ty vasi prochazce? Drzim palce, at se cubis rychle najde.

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:42
- Nahlásit

Fajka
hele a to pracovní jméno Růženka to jí fakt zůstane ?
Ofiko je to Aria. Pracovne to mela bejt Rozarka, koza Roza. Ale ta kulali papuce z ni udelala proste Růžu, takze uz ji to nikdo neodpare, neb na to dobre slysi. Rozespala je to Ruzenka, ale kdyz ji v amoku zesikmej voci, tak ze to Růžena Hrůžena, Růža Hrůža, ktera navic ted nema nektery žuby a o to vic hloda.

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:53
- Nahlásit

Fifi
ta kulali papuce z ni udelala proste Růžu, takze uz ji to nikdo neodpare, neb na to dobre slysi

já to uplně vidím a slyším, na cvičáku na place..
Růůůženooo ke měěěěěě

Kulala vykutálená si jí něco provedla ?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:53
- Nahlásit

Fifi
Jeste, kdyz buldozer byl, tak rikala, ze asi uz ne... ze az nebude, ze nic. dneska rikala, ze to tak jednoznacne nevidi a ze i jeji mame bude chybet partak na zahradku, a ze teda neco mensiho asi zvazi, tak uvidime

Nene, kniga s nama nebyla, pac toho ma dost do skoly a nocni, asi se ji zabehla na ranni prochazce a vyvlikla se z polostahovaku...

lituju toho, ze sem to zjistila az ted vecer na PC, zabehla se hned rano, my sme byli jejim smerem, asi 20 km vzdusnou carou, vedet to hned rano, asi skocime na vlak a jedem ji pomoct, ale ted vecer z domu uz bohuzel

kdyz zdrhla minule, je to asi 5 let, byla pryc 2dny v tech lesich tam, nez ji nekdo zahlidl ale to bylo aspon teplo...

Aria je pekny jmeno, jak sem cetla tu vec co ted tak frci, tak aria byla moje oblibenkyne protoze byla s vlky

Ruzena hruzena ruuuuzoooo, ruuzoooo, tak te vymenit za rum by bylo zuuuzoooo

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:55
- Nahlásit

Fifi
ale nic si z toho nedělej jo, bo já dyž musím důzarně aby to jelitu doputovala do uší a mozku tak musim taky důrazně vyslavit jeho celý méno.... a to máš vidět kolikrát ty pohledy z lidu

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:56
- Nahlásit

Fifi
aby to časem nebyla áááárije

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:57
- Nahlásit

našla jsem tyhle dvě videa, naprosto rozdílný rekace psů na medvěda, by mě zajímalo, co je v tom testu v hodnocení dobře, asi se zeptám na fb ve skupině, chodí tam hodně Finů
https://www.youtube.com/watch?v=_41L8e1xqR4&t=260s
https://www.youtube.com/watch?v=DqsJP7CRaz0

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:58
- Nahlásit

Růženka přeci měla i růžovej oboječek... takže prostě jí to jméno je daný

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:59
- Nahlásit

Fajka
už tě vidím jako voláš v davu houska s jelitem ke mě

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:59
- Nahlásit

cernej caj
ruuuuzoooo, ruuzoooo, tak te vymenit za rum by bylo zuuuzoooo

Maya
aby to časem nebyla áááárije

až udělá Aáááárieeeeee aaadijééééé,
bude z růůžiiiii ......hrůůůžáááááá

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 20:01
- Nahlásit

Fajka
já to uplně vidím a slyším, na cvičáku na place..
Me uz cvicak nebavi, takze si splnime pripadne jen povinny minimum. To se spis zase budou uchechtavat na veterine, kdyz se na recepci nejak nahlasuju s necim: "A kterejpak pejsek?" - "Troll". "Bazuka" "Ruzena" - nevim, co je lepsi.
cernej caj
a ze teda neco mensiho asi zvazi, tak uvidime
Tak stastnou ruku pri vyberu!
asi se ji zabehla na ranni prochazce a vyvlikla se z polostahovaku...
Chjo, to je knirajda takovej lovec? Nebo se lekla neceho? Hlavne, at se fakt brzo najde, kor v soucasnych mrazikach to neni nic pro litando grando nocni.
Ruzena hruzena ruuuuzoooo, ruuzoooo, tak te vymenit za rum by bylo zuuuzoooo
Ze sem vam neco psala...

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 20:01
- Nahlásit

Maya
vidím jako voláš v davu houska s jelitem ke mě

by si mysleli že mám hlad

no ale u jelita si nepomůžu ani jeho ofiko jménem , to je snad ještě horší

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 20:02
- Nahlásit

Fifi
Troll". "Bazuka" "Ruzena" - nevim, co je lepsi.
nějak se nemůžu rozhodnout

Ze sem vam neco psala
i dybys nenapsala mi to vymyslíme za tebe

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 20:10
- Nahlásit

Fajka
no ale u jelita si nepomůžu ani jeho ofiko jménem , to je snad ještě horší
jaký nestyď se a prozraď

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 20:12
- Nahlásit

Maya
jaký nestyď se a prozraď
tak já se nestydim, dyk to všici vědí že je Doktor

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 20:21
- Nahlásit

Fajka ječí Doktoréééééé - a kolemstojící volají záchranku

Nějak jsem ráda, že je Najt vcelku normální jméno neb vždycky používáme ty oficiální papírová jména - i když Xerxes nebylo zrovna snadné k vyslovení

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 20:29
- Nahlásit

Xerxová
ječí Doktoréééééé - a kolemstojící volají záchranku
no prááávě

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 20:38
- Nahlásit

a začíná nám zítra pět týdnů zkouškového... takže ani jeden den nebudu učit od sedmi a celkově bude víc času na resty, co během semestru narostly...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 20:44
- Nahlásit

Fifi
no uvidime, co to bude

Taky doufam, ze se brzo najde... ja o tom nic nevim, podrobnosti, proste jen ze utekla a jestli se lekla nebo chytla stopu, to ja nevim... ale drzim palce, at se najde, chude... a chudak kamoska

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 20:46
- Nahlásit

Xerxová
sedmi a celkově bude víc času na resty
no tak tohodle já se asi nedočkám vánoce pracovní a ted za ty první dva tejdny bylo tolik zakázek jako vloni za celej listopad u nás je to už fakt na palici

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 20:52
- Nahlásit

Fajka a nějaký brigádník ?? nepomohl by alespoň trochu? Ať se nezničíte Číf i ty...

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání