Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 20:30
- Nahlásit

Xerxová
... Protože prostě desetiletá doga je neuvěřitelná rarita - a naše osmiletá Betka byla stařičká psí dáma... (od osmi let je zvěřejňuje i klub - je jich maličko)
a nejstarší doga o který se ví měla kolik?

čistá radost z pohybu u Najta
třeba adept na raritní věk když je v takový kondici

má být hezky - zvažujeme výlet. Jestřebí?? Středohoří?? Nebo jen za humna na zbytky sněhu ??

u nás už taky skoro nic není, tak se dá chodit všude...
no a díky tomu že není sníh se na zahradě objevilo všechno co ty dva dementi na ní během sněhu vytvořily ... třá na zámkovce asi 3 cm vrstva, jehličí , nadrcený kůry, dřeva, rozebraný petflašky na molekuly, zbytky hraček, dek, koberců a hadrů rozcupovaný na minikousky....
no uklízela sem do celý odpoledne a nemám ani půlku

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 20:41
- Nahlásit

Fajka
.je o ně fakt dobře postaráno
Je, chtela bych se mit v duchodu jak psi veteran u Ni.
Xerxová
dvacetiletí psíci jsou pro mě neuvěřitelní... Protože prostě desetiletá doga je neuvěřitelná rarita - a naše osmiletá Betka byla stařičká psí dáma...
Pro me je takovej psi vek taky neuveritelnej, u "cistyho" plemene clovek jasa uz z 12, 15 let treba (mamuty nepocitam). Ve Skrivancich jsou fenky a psi spis drobnejsiho rustu a krizenci, tak asi kombinace obojiho s perfektni peci na to ma vliv...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 20:44
- Nahlásit

Fajka tady jsou starší deseti let . Jasně že jich je víc - ne všichni mají s klubem nějaký kontakt... ale co znám, tak se na deset let dostane minimum a na těch asi třináct let pouze raritní výjimky (a často i ve stavu, kdy by je jiní již nechali v klidu odejít).
Arona odešla v šesti a půl na osteosarkom (do té doby byla úplně zdravá), Xerdovi bylo maličko přes šest a byl to náhlý kolaps klusajícího psa uprostřed procházky (torze sleziny přes hlavní cévu v těle - mám pitevní zprávu na úplně zdravého psa) a Betka odešla ve skoro osmi na komplikace se zánětem dělohy... A na těch osmi i vypadala jako stará dáma...

I u vás už bezsněžno ?? To mě překvapuje. Já myslela, že nahoře to drží

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 20:51
- Nahlásit

Xerxová
Cobru jsem znala osobne, to byla uzasna dozi babca...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 20:52
- Nahlásit

Fifi však ji mají v rodokmenu skoro všechny černohárlekýnské dogy

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 20:57
- Nahlásit

Xerxová
tady jsou starší deseti let
týýýjo to je hezkej přehled pěkně to máte udělaný i s fotkama!

šesti a půl na osteosarkom (do té doby byla úplně zdravá), Xerdovi bylo maličko přes šest a byl to náhlý kolaps klusajícího psa uprostřed procházky (torze sleziny přes hlavní cévu v těle - mám pitevní zprávu na úplně zdravého psa) a Betka odešla ve skoro osmi na komplikace se zánětem dělohy... A na těch osmi i vypadala jako stará dáma...
no jo na těch velkých dogách je ten věk docela vidět už...no jo nikdo nemládnem no ....

u vás už bezsněžno ?? To mě překvapuje. Já myslela, že nahoře to drží
no jak jsme na severní straně tak na louce a poli tu je taková ta tvrdá šlupka 10 cm ale na zahradě jak to vylo vyházené a psiska to roztapala, tak je 90% zahrady bez sněhu.. .. a kdyby bylo dneska teplo tak to je pryč uplně ale tím jak přituhlo tak naštěsní není bahno a docela dobře se ten bordel uklízel. sem chtěla stihnou aspoň něco než na to zas napadne sníh...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 21:11
- Nahlásit

tak volby dopadli celkem pouzitelne, sem se bala aby zeman nedal 50, jakoze jeden nikdy nevi, ceho sou lifi schopni a proto budu v dalsim kole kolegialni a podporim dedu naseho kolegy

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 21:52
- Nahlásit

cernej caj
já to furt říkám, že ta přímá volba prezidenta je jediná sranda v politice
děda byl akademik?

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 21:58
- Nahlásit

Maya
prezidenta je jediná sranda v politice
mě dneska pobavilo jak tupohlávek neustál výsledek a nedorazil do tý debaty povolební

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 22:23
- Nahlásit

cernej caj
sem se bala aby zeman nedal 50
Ija, ija!

A druhy kolo, zase si budu tise doufat...

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Led 2018 22:38
- Nahlásit

Fajka
já to nesledovala, jen jsem si přečetla výsledek, překvapil mě akorát Fischer, to jsem myslela, že dá víc

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 06:27
- Nahlásit

teď jen se stále musí opakovat věta - že kdo nejde k volbám ve druhém kole - volí Zemana. Protože jeho příznivci volit půjdou... a je nutné, aby ostatní šli volit taky...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 07:23 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

me teda prekvapil topolanek, sme se v praci bavili, ze by mohl trochu sebrat zemanovi a bali sme se, aby to nebyl zeman s topolankem, ale zrejme je topolanek maly zvire a jako nakonec dopadl mnohem hur, a zemanovi nakonec ani nesebral.

No taky budu tise doufat.

Maya
nojo, jeho deda je akademik

dem na prochaaaazku a ferinka ma strach at ji tu nenecham

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 14:30
- Nahlásit

tak jsem si po třetině výletu kolem Jestřebí říkala, jaká je to pohodička a nic moc náročná procházka. Psisko na volno - dokonce i běžící veverka ho nechala v klidu a vzorně si sám od sebe přišel pro pochvalu... No a když jsme otočili směr našeho putování... přišel adrenalin. Celý pás krajiny byl obestavěn lovci (všichni slušní, usměvaví...) čekající s kulovnicí na divočáky a tudíž jsme výrazně změnili cestu (pes na vodítku a do toho vybíhající kusy srnčí zvěře) - a následoval "volný pád" jedinou stezkou mezi skalními masivy do obce Popelov. No a protože ani o kus dál jsme nemohli sejít v cesty (honci v barevných vestách a smečka psů), byl návrat silně asfaltový...
Ale i tak to stálo za to - počasí sluníčkové, kočičky kvetou...

birma
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 14:43
- Nahlásit

Tady zima, po dlouhý době teplota klesla aspoň mírně pod nulu. A na procházce jsme měli 3 hovády, který jsem měla chuť zabít. Děs a hrůza. Dali jsme nějakých 9 km a Ch. opět kulhá. Ta zima mu fakt nedělá dobře, na podzim dával s přehledem i okolo 20...

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 17:13
- Nahlásit

birma
Tri dny po kastraci devet kilacku? Nevim, prijde mi to dost... Ale vase vec.
Jinak tady taky mrzne, prijemna zmena, ze bahenni lazen ztuhla.

Ruzena je chytra jak vopice, uz umi stekat na povel.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 17:31
- Nahlásit

Xerxová
to me na tomhle obdobi stve nejvic, nekde vlezes do lesa a za 10km ti totalne zprekazej plany, ale lepsi teda nez zastrelit

birma
a nejaky navleky treba, aby se mohl aspo nejak rozumne vencit? vidim to treba na sobe ze me ta zima taky silene vadi, zdravy koleno dobry ale to blby musim zateplovat jinak bych nevylezla pred dum...

Fifi
tyjo, ta je dobra

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 17:34
- Nahlásit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 17:41
- Nahlásit

Fifi šikovná Růža Ehmmm - k tomu štěkání... Night dneska překvapil. Když se k nám svižně vydal jeden z myslivců - aby nám vysvětlil kudy můžeme jít, tak si pes stoupnul přede mě (byl na vodítku) a udělal jedno dunivé BAFFFF Evidentně hlídal - to u něj neznám. Na další střelce (míjeli jsme jich několik, než jsme se z cesty kolem lesíky odpojili) už vrtichvostil - ale ten pohyb chlapa s kulovnicí směrem k nám se mu nelíbil (nejsem si vědoma, že bych měla nějaké obavy, které by vycítil... byli jsme na sice neznačené, ale široké cestě a pes byl na špagátě)

Čajda krásná Feriška

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 17:48
- Nahlásit

cernej caj
Ta je vyzubena, vytlemena!
Xerxová
Evidentně hlídal - to u něj neznám.
Sikovnej hosik, nedivim se mu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 17:55
- Nahlásit

Fifi
aspon ji muzu prepocitat zuby nojo, bylo to fajn a s tim snehem, tak akorat trosku to bylo uplne paradni

akorat ziminka byla baterce ve fotaku

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 18:01
- Nahlásit

Fifibirma
Tri dny po kastraci devet kilacku? Nevim, prijde mi to dost...
mě jako taky ale jako bych nic neřekla....

ale řekla bych že ta vlezlá zima (teda u nás teda je) mu na klouby možná taky nepřidala a proto pajdal tak brzo...

já dneska než sem se rozehřála tak mě taky bolelo koleno až sem si říkala co to jako jéééé a pak dyž jsme se zahřáli už nic...takže ta zima dělá fakt hodně!

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 18:04
- Nahlásit

cernej caj
hustá fotka!

Xerxová
Evidentně hlídal - to u něj neznám. Na další střelce (míjeli jsme jich několik, než jsme se z cesty kolem lesíky odpojili) už vrtichvostil - ale ten pohyb chlapa s kulovnicí směrem k nám se mu nelíbil
Fajuše taky dycky pozná kdo k nám jde v dobrým a kdo je třeba nakrklej a jde nám vynydat , to poznám už podle ní jak se postaví a jak moc dotyčnýho řeší...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 18:36
- Nahlásit

Fajka
dik,
cumim ze mejdlicko vubec stihlo zavostrit

no a nechces si taky poridit navleky? ja mam od atexu, levny, sedi a sou super a hlavne drzi na noze bez toho, ze by mi skrtili obeh... bez toho nemuzu vubec vylezt pod 5st ani ven...

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:02
- Nahlásit

cernej caj
krásná fotka
birma
Kim vždycky pajdal nejvíc v takovémhle vlezlém počasí, mrazy mu nevadilyFifi
šikovná Růženka, teď ještě naučit jí taky ztichnout i když rtw s tím asi problém nemají

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:05 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

tunel pro kočky, hádejte co tahá

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:06 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Maya
teď ještě naučit jí taky ztichnout
Mne naopak stekani na povel vzdycky pomohl pri kontrole ujecencu, treba Troldak by hubu nezavrel. Jinak mas recht, rtw nejsou urvany, u nekterych je spis problem je rozstekat.
tunel pro kočky, hádejte co tahá
Nakou gumicku? Takze tunel byl, uz neni?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:09
- Nahlásit

Maya
ten je bozii ale ta druha nema chybu

Fajka
navleky a normalne ja mam asi Ska - jakoze sice "letni" ale ani o nem nevim a koleno si pritom libuje

Fifi
taky sem dost cetla, ze pro ustekance je dobry tohle naucit ze to pomaha

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:11
- Nahlásit

cernej caj
cumim ze mejdlicko vubec stihlo zavostrit
jo to mě baví kdž i malý fotáček dokáže udělat "velkou" fotku

no a nechces si taky poridit navleky? ja mam od atexu, levny, sedi a sou super a hlavne drzi na noze bez toho, ze by mi skrtili obeh... bez toho nemuzu vubec
vono stačí si vzít teplejší kalhoty bo po jarní sobotě mě nějak nedošlo že je jasno a ziminka a vyrazila jsem ve slabejch kalhotách a jak ještě pofukovalo tak to nebylo dobrý ale jak sem se zahřála pohybem tak uplně v pohodě.

Jako ty dvě paka mě fascinujou ...jakmile maj hlavy u sebe tak tutu nunu houska vylizuje jelitu uší, voči, noooos, ale běda jakmile jelito posune hlavu k jejímu zadku stává se z housky dikobraz kříženej s kobrou a běda mu

jak dlouho to bude trvat? vona je na palici... ječí dyž je sama ale u sebe ho nechce..... teda chce ale né se zatměným mozkem a já s nima bejt 24 hodin bej nemůžu... juhuuuuu to je veseléééé

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Led 2018 19:16
- Nahlásit

Fajka maj to chudáci těžký... hormóny s nima mlátěj... a pokud Jelito neřeší jen hárání, ale i falešku... tak budeš mít veselo každou chvíli

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání