| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2018 20:40
- Nahlásit
Fifi
tak to je super, trolitko uplaceno
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2018 20:42
- Nahlásit
Fifi to je fajn, že už se okusujou Už ztrácí Růža zuby ?? Že bude konečně nejprve chudozubá a pak konečně tupozubá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2018 20:48 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
Jojo, zarlivec chape, ze to je mimi a dobre se s tim hraje, uz ji nechce zabit, ale spis sezrat laskou.
Xerxová
Už ztrácí Růža zuby ?
Mozna ma prvni rezak venku, nechci se ji v tlame moc hrabat, nebot nepostoji, neposecka.
Edit vecerni - pri pretahovani se byla sance se ji v tlamku mrknout. Hlasim prvni dva jiz vyrostly novy prostredni rezaky vespodu i nahore.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2018 21:11
- Nahlásit
fifi
tak to je skvely a co skritek, neni ignorovan zcela?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2018 21:20
- Nahlásit
cernej caj
Mnou ani Trolitkem rozhodne ne, a je rada, ze se s malou pirani nemusi stykat presprilis. Jak jsem psala driv, puvodnimu osazenstvu zustavaji privilegia, dle myho se Skriteckovi spis ulevilo, ze Pruhy prudi nekoho jinyho.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2018 21:40
- Nahlásit
Fifi
dle myho se Skriteckovi spis ulevilo, ze Pruhy prudi nekoho jinyho.
Tak to zní přímo fantasticky.
Měsíční virozky jsou velmi úmorný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2018 21:46
- Nahlásit
kachna_
Tak to zní přímo fantasticky.
Ani jsem v takovej rychlej happyend nedoufala. Snazim se neco nafotit, ale jde to s tim pomalym mejdlickem ztuha.
Měsíční virozky jsou velmi úmorný
Si furt neco predavate navzajem taky?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2018 05:43
- Nahlásit
Fifi
ja myslela.od troldy, od tebe by me nenapadlo se ani ptat. tak pokud to sritek ma takhle tak je to win win zrejme na vsechny strany
kachna
je blby pocasi navic, lity lity vsech zucastnenych
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2018 09:06
- Nahlásit
Fifi
Si furt neco predavate navzajem taky?
nojo. Ale tak jako skvělý je, že Píďa sice pokašlává, ale ustál to celé bez astmatického záchvatu.
Hm, možná by nebylo špatný ho fakt objednat na alergologii kvůli alergii na srst, páč to časově koreluje s porouchanou sušičkou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2018 13:06
- Nahlásit
kachna
no on i ten bordel astma zhorsuje, a alergie na zvirata + astma navic jde casto spolu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2018 16:46
- Nahlásit
Charles je po kastraci a vyřezání bulek a bradavic. Vypadá, že prošel prudkými boji na frontě a má dobrou náladu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2018 17:22
- Nahlásit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2018 17:30
- Nahlásit
kachna_
Chudak Pida malej, kde se to astma bere?
birma
Rychly a bezproblemovy hojeni preju!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2018 17:39
- Nahlásit
Fifi
dík vypadá, že se bude hojit v pohodě, už teď mě překvapuje,jak snadno se srovnává s narkozou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2018 17:41
- Nahlásit
birma tak ať ti frontový bojovník dělá radost svým přístupem i nadále a brzy je zcela fit. Co tvé zažívání??
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2018 17:48
- Nahlásit
teď jsem v poště našla email, který mi udělal radost. Neb tato informace nikde není a zrovna tady se mi nechtělo ani střídat (bylo by na dlouho) ani zůstat za plotem... Díky jedné kolegyni mojí sestry, která vládne italštinou... mám vyjádření šéfa areálu
Le confermiamo la possibilità di accedere con il suo cane all'interno dell'area archeologica della Valle dei Templi purché munito di guinzaglio, museruola e paletta per le deiezioni. Ci corre l'obbligo avvisarLa della presenza di diversi cani randagi
all'interno dell'area, pertanto, raccomandiamo massima prudenza.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2018 18:01
- Nahlásit
birma
at se rychle hoji
Xerxová
co za areal nebo problem resis? ja jako italsky fakt neumim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2018 18:16
- Nahlásit
Xerxová
dík zatím jsem na sucharech, rohlících, cole a černym čaji. Je mi líp než včera ale zítřejší účast v pracovním procesu stále zvažuju, protože se mi nedaří dohnat dehydrataci (potřebuju minimálně 4 litry v normální den) a třeští mi hlava...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2018 18:19
- Nahlásit
čaj Údolí chrámů v Agrigentu na Sicílii je obří komplex antických chrámů (zkus vygooglit). No a nikde není napsáno, zdali tam smí pes (googlila jsem i anglické cestovací weby a nikde nic). A Ivy kolegyně napsala dotaz přímo na vedení areálu (dneska odpoledne) a ihned jí přišla odpověď, že na vodítku a s lopatičkou na bobky a košíkem... není problém. A to napsala, že se jedná o dogu... Pro jistotu si mám vzít e-mail od ředitele s sebou (říká ona - a ona Italy zná )
Někde pes lze přivázat (na chvíli - většinou malé kaple či kostely), jinde se střídáme (malé památky v davech, kde nechci nechat psa bez dozoru) a někde má holt jeden smůlu. Tady by nás to mrzelo, kdyby o to jeden měl přijít a zase na střídání by to bylo časově náročné...
Někde nás překvapí, kam všude nás s psiskem pustí a někdy holt kam nepustí... Ale pokud psa akceptuje největší antická památka Sicílie, je šance, že i ty malé areály by mohly taky být v pohodě...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2018 19:48
- Nahlásit
birma
tak ať jste oba brzo v pohodě
Xerxová
tak to je super, že s tím nedělají problém a Najtík si bude moct taky prohlídnout památky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2018 20:26
- Nahlásit
Maya jojo - všechny naše dogy byly cestovací a navštívili řadu památek a zajímavých míst. A nikdy jsme opravdu neměli žádnou potíž s mamutem na cestách. Tak snad nám to štěstí vydrží Plán není jen památkový - plánujeme se taky toulat přírodou - jarní louky, hory, moře... aby měl psík trochu poběhání po měkkém a nejen dlažbu měst... a pak taky místní vínko na terásce pro nás a pelech na odpočinek pro psa...
Ehmmm - našla jsem si hezký levný (mimo sezónu a mimo pláže) domek s oplocenou zahrádkou (kvůli psovi) na strategickém místě (docela blízko je moře i Palermo i hory a jezera) - a pak se dočetla, že je to oblast, kam se přesunuly na klidné bydlení špičky mafie Druhé ubytování je taky zajímavé - starý dům ze sopečných balvanů na úbočí Etny...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2018 21:53
- Nahlásit
Xerxová
to zní hezky, tak to už se těším na fotky, snad vám Etna nevybuchne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2018 08:41
- Nahlásit
xerxova
zase zarijova dovolen?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2018 10:07
- Nahlásit
Xerxova
Neni to vase fotka?
https://www.tipykamnavylet.cz/krasne-fotky-z-vylet u-pro-poteseni-687
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2018 11:43
- Nahlásit
birma
jáj marťan se satelitem...rychlé hojení přejeme!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2018 11:48
- Nahlásit
čaj nee - začátek dubna
Maya není naše - těch fotek stejného mostu ze stejného místa je mocmoc
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2018 11:51
- Nahlásit
takhle my to tu vedem...
v noci na dnešek mi Charles zabral polštář + přilehlé oblasti, uprostřed v nohou spal Adam, takže já byla na skrčence s hlavou u Petra na břiše a do zad mě sem tam dloubnul satelit Fakt žeru jejich smysl pro humor
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2018 11:54
- Nahlásit
birma
není vám to letiště nějaké malé ?
navrhuju postel vyhodit a celou podlahu ložnice vypolstrovat madracema!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2018 11:55
- Nahlásit
Fajka
není vám to letiště nějaké malé ?
Normálně se vejdem celkem v pohodě, pokud neberu takový ohledy na maroda Běžně se vejde i ještě nějaká ta kočka navíc
Celá ložnice vypolstrovat nejde, pak by nešly otevírat šuplíky a dveře skříní
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2018 11:59
- Nahlásit
birma
Celá ložnice vypolstrovat nejde, pak by nešly otevírat šuplíky a dveře skříní
tsss, koupíš tomu nožičky (když nevíte co by najdete to v OBI) a posuneš to vo pár čísel vejš
Běžně se vejde i ještě nějaká ta kočka navíc
no a dyž to vypolstruješ celý tak i nějakej ten pejsek
|