Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Led 2018 08:23
- Nahlásit

Fajka gratulace k zvládnutí nástrah lyžařské stopy - navíc ve ztížených podmínkách

Razíme na chvilku do lesa. Psisko otravuje, jako by včera nikde nebylo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Led 2018 08:58
- Nahlásit

fajka
ses ksvela, zes zmakla lyze v nociii!

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2018 10:06 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Xerxová
gratulace k zvládnutí nástrah lyžařské stopy - navíc ve ztížených podmínkách
ooo děkuji, na to že sem poprvé na lyže nastoupila 10minut před závodem tak to bylo supr

Tu fotky z včerejšího šlapání...
jako ráno byla taky výzva chrastavskej transbordér dali jsme ho na jedničku ale měli jsme jako hodně diváků a asi i fotek

https://fajka.rajce.idnes.cz/Chrastavske_slapoty_2 018/

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Led 2018 11:48
- Nahlásit

tak na transbordér jsem si s dogou netroufla Jste dobří a věřím, že jste byli atrakcí.
Stejně je hezký, jak jsme každý jiný - já vidím ty davy kolem Hamrštějna a vstávají mi vlasy hrůzou na hlavě... jak jsem si užívala včerejší zcela bezlidnaté výletění

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2018 12:26
- Nahlásit

Xerxová
tak na transbordér jsem si s dogou netroufla
já to dala s obouma najednou na což sem teda docela pyšná bo já měla strach že se vykoupem

já vidím ty davy kolem Hamrštějna a vstávají mi vlasy hrůzou na hlavě...
jo tak to mě taky ale jak uděláš socializaci bez lidí na to sem jako nepřišla takže chtě nechtě musím občas mezi lidi a tady to byl fakt dav velikej, lidi psi kočáry děti starý mladý proplejtali jsme se mezi nima jak když jedem slalom bo všici šliy pomááááálu...ale jakmile se to rozdělilo tak na tý naší dlouhý bylo tak max 30 lidí a to jsme šli uplně jako samy až pak před cílem až se to zas potkalo tak byl dav ale já to potřebuju natrénovat průchod městem a lidma se dvouma bo treky nejsou jen lesama

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Led 2018 13:08
- Nahlásit

Fajka chápu - mně na tohle sloužej "poznávací" dovolené. Takové davy na turisticky profláklých lokalitách jsou zážitek... (jsem zvědavá na Nighta na začátku dubna. Hned po Velikonocích chceme vyrazit na Jih). Ale na naše tůristování raději máme klídek. Ale máme jen jednoho psa a jsme na něj dva - takže to je taky o něčem jiném - proti tobě máme pohodičku. Jen ta kilíčka na vodítku stojí občas za udržení

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Led 2018 15:12
- Nahlásit

Fifi a co vlastně říká Růžence zbytek smečky ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Led 2018 15:29
- Nahlásit

fajka
ste husty i kdyz si nejak neumim predstavit jak to funguje ten transborder... jako capnes psa do podpazi a jdes po lane?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Led 2018 15:57
- Nahlásit

to je atrakce (a svého času jediné rychlé spojení přes Nisu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Led 2018 17:09
- Nahlásit

chystam kamosce knizky na zitra a na chvili sem odbehla k jine cinnosti

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Led 2018 17:36
- Nahlásit

čaj hezky si hoví na literatuře U nás byl čtenář Xerxes - jako štěník přečetl Silmarillion. Synovec si ho tenkrát chtěl půjčit (marně jsme mu vysvětlovali, že je to sice silný příběh, ale proklatě těžké čtení a že je na to malý...) a odložil si knížku na batoh. Xerxes mu ji odebral - a snažil se tím dílem prokousat Kdykoli tu knížku vytáhnu - na Xerdu si nelze nevzpomenout - je to taková chudinka invalidní knížka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Led 2018 17:48
- Nahlásit

xerxova
je videt, ze se mu darilo se prokousat uspesne, jo

ferinka je desna princeznicka, hlavicku dycky podlozenou kdyz se spinka

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2018 18:22
- Nahlásit

Fajka
Oo, gratuluju k vykonu slapotovym a bezva, ze uz muzes aj lyznikovat!
cernej caj
Ferinka je pincesna, ty musi mit vzdy nakej polctarek!
Xerxová
co vlastně říká Růžence zbytek smečky ?
Troldak je coby mamanek, zarlivec a labil vydesen a chtel by ji zabit. Skritek na ni vrti, ale face to face taky neni nadsena. Ono si to sedne postupne, az se Troldak odstresuje - zatim ho Ruzena chodi uplacet pres mriz hrackama.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Led 2018 18:48
- Nahlásit

Fifi Trolďák je až tak žárlivý ?? Však ono si to sedne, až zjistí, že se TO neztratí, zahnat TO nelze, panička TO nevrátí a patří to prostě do smečky A že to není TO, ale Růženka

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2018 18:59
- Nahlásit

Xerxová
Trolďák je až tak žárlivý ??
Ano, je to chodici prototyp zarlivosti, pes, kterej ma rad vsechny zdroje pod svou kontrolou. A jo, sedne si to, nemam strach, jen to chce cas.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Led 2018 19:01
- Nahlásit

Fifi
ruzenka je skvela, ze ho chodi uplacet, si ho omota trolitko kolem tlapek

a skritek dobre ze vrti

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2018 19:06
- Nahlásit

cernej caj
a skritek dobre ze vrti
Od ni necekam zadny nadseni, prece jen ma svuj vek (za par dni ji bude uz deset). A kousajici stenatka nikdy nemela rada. Nicmene asi ji bleskla hlavinkou vzpominka na Kremyla, protoze na Ruzenu se tvari mnohem privetiveji, nez onehda na piditroldaka.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Led 2018 19:14
- Nahlásit

Fifi jsi dobrá, že to dokážeš ukočírovat. Je jasné, že umíš - pokud ti dokázaly společně fungovat 4 dospělé feny... tak jeden žárlivý hyeňáček se taky "vzpamatuje" a za pár týdnů bude rád, že má parťačku na kraviny

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2018 19:33
- Nahlásit

Xerxová
a za pár týdnů bude rád, že má parťačku na kraviny
U nej to tipuju spis v radech dnu. Mu docvakne, ze lepsi se smirit a bejt s ni nez trucovat na schodisti. Navic uplatky od ni prijima nadsene, neprichazi zkratka, ted si nohou vytahnul zauzlovanou fusku a je spokojen.
Ad to ukocirovani - nemam slunickovy zvirata, ktery by jasali nadsenim z vetrelce, oblemcali ho a privitali, spis naopak. Chce to jen cas a ferovej pristup, aby domaci neprisli o privilegia a vetrelec se dobre szil s novym rezimem a prostredim. Ruza je zlata, zvykla na klec, takze si ty dva muzou sondovat teren, zatimco ona si neco chroupe v kleci... Vono to pujde, hlavne se mi vyplatilo nikdy psy nenutit do nejakyho kontaktu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Led 2018 20:15
- Nahlásit

Fifi je dobře, že je Růža zlatá. Dáš jim čas a ono si to sedne. Držím palce, ať je to brzy a "snadno"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Led 2018 07:30
- Nahlásit

fifi
prave vim jak byla skritek odtazita j trolitku tak vrteni je dobry

a teda skritek bude mit kulatiny, to tak leti...

birma
Člen
# Zasláno: 8 Led 2018 08:29
- Nahlásit

Fifi
jůůůůůůůůůůůůůůů! Gratulace!
Výrazem mi dost připomíná Křemýlka

Fajka
nejdřív turistickej pochodák s jelitem a houskou a etd večír sem řádně potrápila rovnovážnej systém na nočním závodě na lyžích
Jsi dobrá!

My včera seznámili Bohouše s Fanynkou - napřed na něj byla trochu moc a chvílema si potřeboval ke mně přijít pro podporu. Pak zjistil, že ona už má dost, zatímco on se právě rozehřál a už měla holčička smůlu

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Led 2018 08:41
- Nahlásit

u nas vcera Loki na zabiti tyhle pubertalni navaly me privedou do hrobu, Kimicek mel pubertu pul roku pak to preslo a byl klid Loki to evidentne bude mit dlouho v nejakech vlnach bo co

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Led 2018 09:14
- Nahlásit

konecne to snad nekdo zprovozni v nejaky apce potrebuju to jako sul
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/dopravni-podn ik-praha-prohral-soud-musi-zverejnovat-informace-o -poloze-tramvaji_1801060600_cib

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Led 2018 10:00
- Nahlásit

tak super, v brne to ukazuje

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Led 2018 10:29
- Nahlásit

cernejcaj
jo vono to funguje vsude jen v Praze se tomu furt branej nechapu proc

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2018 14:48
- Nahlásit

Jako musim se podělit vo jednu perličku ....ten závod na těch lyžích jo... já byla na bedně a nevěděla vo tom
jako fakt vtipný když si to tak celý promítnu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Led 2018 15:01
- Nahlásit

hustaaaa ses !

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Led 2018 15:56
- Nahlásit

Fajka a schovali ti cenu a diplom ??

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2018 16:10
- Nahlásit

Xerxová
a schovali ti cenu a diplom ??
asi ne ono to bude fungovat jako že nepříjdeš si nemáš dostávali nějakou igelitku co sem si všimla ale já to nesledovala bo mě ani ve snu nenapadlo že se umístim nějak a šli jsme domu ale medailu čék dostal hned po dojetí do cíle tak tu mám a diplom píšou že je snad ke stažení na webu ale zatím sem nepřišla na to kde... to pak zkusim nějak najít

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání