| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 21:39
- Nahlásit
Kachna už asi spí... Jinak se většinou stačí zeptat - mívají dokonalou paměť a většinou ví, kam to schovali... Jinak si myslím, žes kolem už alespoň 5x šla - není někde mezi jiným nádobím ? Pod pokličkou??
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 21:40
- Nahlásit
Fifi
Obraz se slunecnici to jisti!
máááám
holky špatně identifikovaly účel a daly to jinam
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 21:50
- Nahlásit
kachna_
By me teda zajimalo kam?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 22:35
- Nahlásit
no jo, pytlíky s granulema u nás praktikujem, když hlídám bráchovi psa, tak dostanu igelitku s pytlíkama a nemusím řešit kolik, já jsem ráda, že si to pamatuju u svejch
kachna_
kdeee??? mezi přiborama?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 06:54
- Nahlásit
Maya
mezi přiborama?
no, vlastně jo, mě prostě nenapadla varianta uklizené, jen jinde. Ale děti dostaly na starost myčku, sušičku a pračku, tak si asi budu muset začít zvykat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 08:08
- Nahlásit
kachna
aspon se pokusily o uklid
muj muz zasadne neuklizi nadobi, protoze nevi, kam to patri... premyslim kolik ochoty je treba na to aby plytkej talir dal na plytky talire oribory zvlada, uf
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 08:27 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
aspon se pokusily o uklid
no, pokusily, na bázi dobrovolnosti to myslím funguje jen v pohádkách a nevýchově
Jo ale mělký talíře jim taky dělají problémy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 09:46
- Nahlásit
Sem se chtěla zeptat jestli někdo neví...máme rozbitý ty kamna...zjistitli jsme že je to díky čezu bo nám sem pouštěl nějaký šílený přepětí podpětí či co já vim a půlka vsi měla něco rozbitýho...no to je fuk ale plotýnky OK trouba mrtvá... a dotaz nevíte někdo jestli tam je nějaká pojistka třeba co by se dala vyměnit? přemejšlím jestli sem kdy vůbec slyšela že někdo měnil topnou spirálu v troubě? jako essi to vůbec jde a nestojí to jako nový kamna... reklamovat nelze už má asi 5 let a papíry nemožu najít ....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 10:08
- Nahlásit
Fajka
teda popravde jsem o vymene spiral v troube nikdy neslysela kdyz blbe pece trouba vymenuje se celej sporak ale asi nejlepsi zeptat se nejakeho opravare dane znacky?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 10:24
- Nahlásit
zeptam.se muze, jesli nevi... rekla bych, ze kamna tak nachylny nebudou jako drobna elektronika takze to obecne nikdo moc neresi ze by to odeslo/odchazelo...
spirala urcite v principu menit jde zalezi na typu, nasi treba ve 20 let stary more spiralu menili.. mozna teda zjistit u vyrobce, v servisu. pojistka tam.ale samozrejme taky byt muze (tepelna/prepetova).
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 10:26
- Nahlásit
maya nojo ale kdyz nevhces davat treba 7t za novej sporak a spirala te bude stat litr tak... a nasi meli plynovej vrsek a na tom se nema co rozbit... a novej sporak chteli az do novy kuchyne a ta trouba tak byla cca 5 let jeste dobra, nez se po rekonstrukci koupil celej krasnej sporak za 12 t
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 10:26
- Nahlásit
Fajka
a jo koukam asi se vymenujou
http://elektro-nahradnidily.cz/topna-telesa-kruhov a-a624
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 10:28
- Nahlásit
cernejcaj
taky mame plynovej vrsek a muze se rozbit vlastni zkusenost
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 10:37
- Nahlásit
Kamna jsou český mora myslím že no... jen jako nevím essi se mě chce čekat než sem naženu nějakýho vopraváře a nebo jestli nebude jednodušší vyměnit celý kamna... no musím donutit čífa aby na to mrknul bo zatím nebyl čas..ech jo...
a dík!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 10:46
- Nahlásit
fajka
mora by mohla ten servis mit fajn a spiralu vymenit. to bych bezatracovala
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 16:46
- Nahlásit
Fajka
netuším, ale po povodni nám elektrikář troubu rozhýbával a měnil. "Funguje" do dnes, mamča jí má z nostalgických důvodů .
Hra na policajty
K: "Dneska bych potřeboval padla dřív"
L: "Dobře, ale příště si to naděláš, kvůli tomu padlovi"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 17:51
- Nahlásit
chudakl padl teda
su znicena z tancovani, zitra s ferinkou se tesim, ma byt teplo takze pohoda ale i tak jen 12 km, protoze potrebuju taky byt trochu doma
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 17:54
- Nahlásit
kachna mít padla a nemít padla
čaj taky zítra chceme vyrazit asi na 12 kiláčků. Do bezsněžna - a možná i trošku bezbahna (písečná oblast) kolem Hradčan (ne pražských, ale těch "ruskovojenských")
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 17:58
- Nahlásit
xerxova
tak to bezbahno teda zni mega skvele! to budu asi dost zavidet. ja mam dilema zda si na to bahno nevzit mavleky na lytka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 18:06
- Nahlásit
čaj no - ono možná bahno bude - to je jen přááánííí. Máme to tam prochozené dost, ale plánujeme jinou cestu - takže bude výprava objevitelská částečně neznačená...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 18:18
- Nahlásit
My zítra se dvěma pohyblivějšíma necelých 19, budeme brát kamarádku s její fenou a paní s ACD, která je prý agresivní na lidi (má ji právě od kamarádky z útulku, předtím prosšla dočaskou, kde to nedělala), tak to bude asi zajímavé
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 19:09
- Nahlásit
u nás leje, tak doufám, že zítra nebude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 19:24
- Nahlásit
birma
tak si to uzijte
Maya
u nas nastesti ne, ale i tak to bude opruz zitra
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 19:55
- Nahlásit
na zítra slibují tady i občasslůňo. Tak jsem zvědavá. Výlet obsahuje vyhlídky - takže jak se znám, bude mlha jak mlíko a dohlednost nula...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 20:03
- Nahlásit
snad to tak zly nebude
ja mam upecenou svacinku uz a pomalu pujdu spat. celej tyden sem strasne spatne spala, dalsi nevyspanej den fakt potrebuju takze pak jen nedele zase
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 20:16
- Nahlásit
kdo mi koupí boudu pro psy?? nehlaste se všichni
https://www.caskrmeni.cz/eshop/psi/boudy-a-stany/l uxusni-dvojita-bouda-masiv-velka/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 20:26
- Nahlásit
Maya
tak to je husty, du prodat barak abych mela na boudu a bdu s ferinkou bydlet v boude. jen nevim, kde maj lidi kohoutek
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 20:33
- Nahlásit
Maya je to nespravedlivý - mohla jsem ji Najtíkovi koupit k narozeninám a on se tam nevejde... To je diskriminace mého maličkého psíčka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 20:35
- Nahlásit
Xerxová
verim tomu, ze na objednavku by ti udelali i o metr vyssi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 21:59
- Nahlásit
Maya
mě by se líbila tadle!
https://www.caskrmeni.cz/eshop/psi/boudy-a-stany/s rubova-psi-bouda-se-dvema-vchody/
|