| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 08:49
- Nahlásit
kachna
dik, preslicku jsem taky zkousela v minulosti, na zahrade maminka pestovala ale ja zadnou nemam - bepomahalo to teda - ale asi se to da koupit i jako "caj" ...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 09:23
- Nahlásit
s tim mam taky bohaty zkusenosti vcetne babskych receptu a alespon u me tyhle prirodni prostredky zabiraji pri takovejch tech normalnich bolestech, pri krecich, zimnici a podobnych veselostech pri kterych je clovek rad ze zije a pritom by mel jeste pracovat zaberou akorat tak 2 ibalginy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 09:38
- Nahlásit
jibak dneska indie autem mnaaam
uz aby to bylo, dneska to neutika
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 10:09
- Nahlásit
cernejcaj
jako ze jedes do indie autem?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 10:35
- Nahlásit
šiš to je zejma na pikaču...prší, sněží, prší , sněží, sněží, prší...prosněží...
Maya
jako ze jedes do indie autem?
jestli jo to by mě mohla vzít další balík! bych hned věděla kdy překročil hranice
Fifi
lity lity s autím! To se rozbylo tím jak to zamrzlo? a nebo shoda náhod?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 10:36
- Nahlásit
nejim v kanclu ale jedu na indii s klukama autem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 10:36
- Nahlásit
fajka
no to pocasi je dost des teda, teplo v novym rozsahu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 10:38
- Nahlásit
cernejcaj
dala bych si kure na kari
Fajka
tady sviti slunicko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 10:39
- Nahlásit
kachna na misto
https://pbs.twimg.com/media/DShomLLX0AI6NlB.jpg:la rge
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 10:41
- Nahlásit
cernej caj
aaaaaaaa indickou kuchyni miluju
dobrou chuť přeju
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 10:42
- Nahlásit
Maya
tady sviti slunicko
ne....! štvi!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 12:25
- Nahlásit
birma
bylo to dobry
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 14:46
- Nahlásit
botky
jako libi se mi to, ale kam to nosit netusim
https://www.banggood.com/theme-a-t-1835.html?utm_s ource=google&utm_medium=cpc_fashion&utm_content=he len&utm_campaign=cnew-ws-socofy-n-mix&gclid=EAIaIQ obChMImIDbsri-2AIVG8WyCh3e8QKEEAEYASAAEgKsrfD_BwE
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 15:31
- Nahlásit
fraska zvana skype webinar
nefunguje ani me ani kolegyni ani reprak kterej mame v displeji tudiz volaj nejak pres tlf
kolegyni se otevrela alespon prezentace, me nic, takze uz me prestalo bavit poslouchat z tlf neco o necem co ani nevidim a zavesila jsem
cekam pruser
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 15:37
- Nahlásit
maya
hm.to bude zajimavy teda... snad pruser nebude krz techniku.
botky pekny normalka k riflim do prace
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 16:07
- Nahlásit
zvazila sem zvire... 19kg...
muz ji samozrejme neodmeruje protoze "ona si veme kolik chce, kdyz se o to nemusi bat" jiste, jenze to kolik chce ona nesouvisi s tim, kolik chcu ja
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 17:38
- Nahlásit
Maya tak botky bych mít nemusela...
čaj kolik kilo by měla Feriška ideálně vážit ??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 17:59
- Nahlásit
Xerxová
tak 15 asi.
jako nevadi mi, kdyz na zimu pribere ale se mi to zdalo nejak moc tak sem prevazila davku a objednala dietnejsi granule - stejne dochazi uz - a ono se ukazalo ze ji muz dava tak 3x tolik... uz je to na ni fakt videt. no bude v sobotu zas vylet odtucnovaci
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 18:47
- Nahlásit
já měla žravou jen Betku - to byla popelnice se skvělým zažíváním a vždy dokonalou chutí k pozření čehokoli. Xerxes byl normální strávník a Aronu a Nighta bych označila za nežravce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 19:13
- Nahlásit
Xerxová
ferinka ma abnormalni sklony k tlousnuti. Ne jako seltie, ale skoro tak...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 19:24
- Nahlásit
cernej caj
tak jedině udělat pytlíky, aby muž jen vzal a nasypal
ještě dotaz k tomu wifi bazmeku, jde jeden provozovat na dvou pc?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 19:34
- Nahlásit
Fajka
To se rozbylo tím jak to zamrzlo? a nebo shoda náhod?
To ne, predtim byl zamrzlej zamek v brance, ne v aute. Takze v aute se pokurvilo shodou nahod naky kurvitko.
Co Fajci drapisko, no problem?
Xerxová
autíčko evidentně pečuje o tvoji fyzičku - protahování se přes celé auto prý klouby uvolní a svaly zpevní
No nevim, spis cekam, kdy se mi skripnou zada.
cernej caj
a ono se ukazalo ze ji muz dava tak 3x tolik... uz je to na ni fakt videt. no bude v sobotu zas vylet odtucnovaci
Nema rozum, muz tvuj. Dyk na tu jeji zoperovanou nozicku to neni dobry, mu rekni, ze ji tim ublizuje... Tri kila navic, to je uz dost na jeji vahu teda.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 19:46
- Nahlásit
Maya
to je super napad ! pac jako riska to on nechape co to je
jasne ze jde, to je proste prijimac wifi signalu, vrazis ho tam, kde ho zrovna potrebujes, muzes ho odnest k brachovi a pujcit mu ho kdyz ho bude potrebovat a tak...
Fifi
a jak jde protahovaci cviceni pres spolujezdce?
presne, taky si rikam, co tlapatko... ale ono jak na zimu mi par kg navic neva a je hunata tak to proste neni tak videt, ale kdyby mela 17 tak dobry, ale...
kdy se tesis na stekanatko?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 19:51 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
jak jde protahovaci cviceni pres spolujezdce?
Blbe, mam okopanou celou palubku, ono tam moc mista nad sajtlpakou na protazeni neni...
kdy se tesis na stekanatko?
:x Brzicko.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 19:52
- Nahlásit
Fifi
no to verim, ze to moc pohodlny neni ale zas bude z tebe hadi zena po trose cviku
jeeee tak to uzzz budete mit vas vanocni darek konecnee
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 20:33
- Nahlásit
čaj Maya má dobrá nápad s pytlíčky. Já si je dělám na dovolenou - na každý den igeliťák granulí - kus odsypu ráno a zbytek večer (plus pochopitelně maso...). Ale hlídám si tím jak moc pes žere. U Betky šlo o to, aby jí zbyly granule na celou dovolenou - u Najta zase poznám, jak moc ho mám přesvědčovat, aby něco sežral (při nejhorším z ruky s kouskem máslíčka či sýra... hajzlík jeden nežravej, kterýmu i čerstvé kuře za drahé "valuty" koupené osychá v misce)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 20:35
- Nahlásit
Fifi poslední přípravy vrcholí ?? Už jsi vyprávěla erdelce a hyeňáčkovi, že budou mít doma miminko ?? Co je brzo přeroste a bude je okusovat ??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 20:41
- Nahlásit
Xerxová
Nic jim nevypravim, hyjenak je uz ted urazenej, neb se mu prestehovala klec z jeho oblibenyho mista. Uvidime, koho bude trpaslo okusovat, ale Skritek to jiste nebude, nesnasi to.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 20:48
- Nahlásit
kdybyste byly hák na hnětení těsta, kam byste se schovaly???
Případně, kdybyste byly dítě vě věku 3 roky, kam byste schovaly hák na hnětení těsta (alias meč, pistoli...)? Uvítám i tajné psí tipy
V koši na hračky jsem nic nenašla, v mrazáku ani ledničce taky ne, v myčce taky ne, veškerá místa, která mě napadla, jsem už prošla.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2018 21:23
- Nahlásit
kachna_
Případně, kdybyste byly dítě vě věku 3 roky, kam byste schovaly hák na hnětení těsta (alias meč, pistoli...)? Uvítám i tajné psí tipy
Nezapomen na pracku! Pod postel? Pod polstar, at je po ruce ci pripadne zahrabat na zahrade... Obraz se slunecnici to jisti!
|