| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 22:04
- Nahlásit
Twe psi bouda za padesat tacu? Jakoze coze? Krasnej design, material, ale i tak proste - tohle roubeny obydli by vokousal i Vorech do placata, o vykonu Housky uz vubec nepochybuju, bylo by na zatop.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 22:11
- Nahlásit
Fifi
Twe psi bouda za padesat tacu? Jakoze coze
tak třeba by jí tak tejden vydržela než by jí rozporcovala na polínka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 22:22
- Nahlásit
Fajka
I min!
Uz jsem se ptala, asi si to prelitnula, co Fajci drapisko?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 22:28 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
I min
zas by ale byla chvilku!!! strašně hodnáááá
Uz jsem se ptala, asi si to prelitnula, co Fajci drapisko?
aha..já nestíhám dočítat... drápeček dobrej se to přelomilo v tom živým tak sem to dostřihla a druhej den už nic neteklo a dobrý...akurá už si nestíhá ty drápky dobrušovat tak asi jí to budu muset zaštípnout ... takovej let se psama a drápky budu stříhat poprvé
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 22:32
- Nahlásit
Fifi
moje dvojbouda je za stopade a mě by jí nikdo nevokousal, klidně mi jí můžete koupit
Fajka
taky drápy nestříhám, jestli na to někdy dojde, tak nevim
Loki má teda ty vrchní trošku delší, ale už mu nerostou, tak to nechávám
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 22:38
- Nahlásit
Fajka
takovej let se pásma a drápky budu stříhat poprvé
závidím, Adamovi bych mohla stříhat co tejden a po longu někdy klidně dva dny po dojití...
A Charles, od tý doby, co nebydlí na vybetonovanym dvoře, to už potřebuje taky...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 22:50
- Nahlásit
birma
Adamovi bych mohla stříhat co tejden a po longu někdy klidně dva dny po dojití...
týjo zas to aspoň máte naučení i když to musí bejt vopruz takhle často...jako ty co jsou světlý tam to čék vidí kde střihnout ale s těma černejma budu mít asi problém
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2018 23:45
- Nahlásit
Fajka
já to tak často rozhodně nedělám (protože mě to prudí a Adam to nesnáší), ale dlouhodobě má ty drápky na můj vkus prostě strašně dlouhý....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 13:36
- Nahlásit
Fajka
ale zas bys to mohla reklamovat, ne? pak by ti radsi vratili prachy pri treti reklamaci
proto ja drapy bud nestriham a doufam, ze se to vobrousi samo nebo u veta. Striham vetsinou jen ten patej drap, u kteryho vetsinou je nutno castej...
dneska veeelmi vtipnych 12km, 50odstinu sedi na mym telefenu aneb mi vola muz ze sem mu volala, co sem chtela, ja ze nevolala, on ze ze druhe sim, ze se mi asi odemkl mobil v kapse kapsacu... tak sem se pak chtela podivat na foto a ono asi se vyfotila tak 30x ta kapsa maskacu zevnitr, takze 30 ruzne sedejch fotek
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 16:15
- Nahlásit
drápy stříhám běžně - a snad proto, že to moc neřeším, tak to neřešila ani jedna doga. A to přesto, že jsem Xerdu i Betku jednou šmikla do krve (a fakt to umí téct hodně ) Night taky stříhání drápů neřeší - stříhám je ralativně často jen o maličký kus - a tím je riziko střihnutí "do živého" minimální. A kleštičky na drápy překvapivě stále drží...
dneska jsme krásně výletili - počasí bylo skvělé - trošku mlžno a hodně slůňa. Rybníky se záplavou rákosí byly fotogenické, Malá i Velká Buková úžasné kopce plné skal a starých buků, za 15 kiláků jsme potkali jednu rodinku a jednoho trempíka s malinou... jinak nikde nikdo. Psisko si to užilo, byl úplně vzorný. Jsem zvědavá, jestli se ozve jeho tlapátko (15 kiláčků jsme dlouho nešli). Moc se nám to líbilo - vydařená akcička
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 16:17
- Nahlásit
čaj tak umělecké fotky se taky někdy hodí vywebit Ukaž
Já doufám, že se podařilo Pepovi nafotit alespoň trošku té krásy - bylo vedro - 10 stupňů a kde pralo přímé sluníčko, bylo fakt na "opalování". Ale taky to znamenalo, že se pářilo z lesů a mylo v údolíčkách mlžno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 16:28
- Nahlásit
Xerxová
tak to zni fajn a jak s tim bahnem? bylo? nebylo?
staci kdyz si to predstavis 50 odstinu sedi
ale jako slunicko? nechapu, my teda meli mlhu s mlhou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 16:41
- Nahlásit
čaj ona je to "písečná" oblast - takže řada cest byla "suchých". Ale tam, kde lesáci likvidovali polomy, jsou rozježděné cesty a bahno tam bylo. Jedinou potíž jsme měli na vyhlídkovém okruhu kolem vrcholku Malé Bukové, kde padly obří buky a místo šlo jen obtížně zdolat. Psisko tam trochu zazmatkovalo - snažil se rychle prodrat na druhou stranu. Doma jsem zjistila, že má odřeninu na hrudníku, jak se prodíral. Ale skoro neviditelnou - vůbec to neřešil. Doma mi trvalo, než jsem si uvědomila, kde k tomu mohl přijít...
Jo a pak z jednoho rybníka odpouštěli vodu a přes brod teklo hóódně vody a suchou nohou by to nešlo. A tak jsme museli o kousek dál skákat přes potok. Trošku adrenalin, neb psisko se rozdovádělo, že skáčeme...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 16:51
- Nahlásit
Xerxová
jj, vim ze si psala ze ma byt pisecna, proto se ptam...
tak dobre ze je najt jen malinko odrenej a nic hroznyho.
sem si dneska vsimla, ze ferinka ma normalne sedivy vousy...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 16:56
- Nahlásit
když on je hodně nahatý - tudíž každý škrábanec je na něm vidět. Chlupatec by vyvázl z větví bez šrámů... Night už je na čumáku hodně šedivý. Bohužel - s ohledem na plemeno ho prostě začíná dohánět věk
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 17:30
- Nahlásit
Růženka líbezná, nejkrasnejsi, nejchytrejsi, nejdortikovatejsi...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 18:34 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fifi
to uz mas vlastni krtince na vlastni zahradce?
toz gratulujuuuu!
vypada nadherne, jak se usmiva a ma krasnou hlavicku
jinak brzo napise asi mozna vero... ale nebudu psat za ni...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 18:49
- Nahlásit
cernej caj
Doufam, ze od vero to nebudou zadny spatny zpravy!
Njn, krtecek se nejak probral k aktivite, krtincu je tu pozehnane.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 19:20
- Nahlásit
Fifi je krááásnááá Tak hlavně hodně zdraví a ať si báječně rozumíte
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 19:23
- Nahlásit
Xerxová
Diky, hlavne at je to zdravy a dlouhoveky. To je nejdulezitejsi.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 19:28
- Nahlásit
dnešní Malá a Velká Buková
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 19:40
- Nahlásit
Fifi
ta je nějaká veliká, nohy jí narostly bo co
krásná, tak ať dělá samou radost
tady dneska jaro a slůňo, vyndala jsem stoleček a židle a dali jsme si kafe na zahrádce jak někdy v dubnu, fakt bláznivý počasí
ale kolega strašil že má vysledováno, že co je touhle dobou v americe bude za dva tejdny u nás, tož možná ještě zmrzneme
Xerxová
fotky fakt jak jarní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 19:43
- Nahlásit
Fifi
budou... ale tim, ze sem nechodi, tak jak rikam, nechci psat za ni, ale urcite to chcete vedet
Xerxová
moc krasny fotky, jako vzdycky
Maya
jak to ze u nas byla mlha celej den ale zas v tech bukovych lesich moc hezky, ferinka az doted dela utahanyho pejska
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 19:45
- Nahlásit
Maya já kdysi četla, že množství srážek je díky "vyrovnanosti tlakových výší a níží" na naší polokouli víceméně stejné. A že pokud je spousta sněhu v Americe či v Rusku... u nás je bezsněžno... a naopak. A docela to vychází - a nepřipadalo mi, že by to mělo přijít s nějakým odstupem sem... Uvidíme (hlavně tam už to mají ty dva týdny)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 20:30
- Nahlásit
Fifi a už prozradíš, odkud přicestovala Růženka jedna malinká?? A jaké má rodiče?? Nebo je to tajemství??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 20:38
- Nahlásit
Xerxová
Je to anglicka lady, teda zatim miss. Ze zajimavyho spojeni po fene z Francie a nemeckym psovi. A je to stene od kulaly, kterou si nektere ze zdejsich dam mozna pamatuji ze starsich for.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 20:45
- Nahlásit
Fifi taky dobře mezinárodní záležitost Skoro jak Night - německá doga v české domácnosti španělského chovu po francouzské matce a portugalském otci
Od Kulaly jsi mi kdysi posílala rady, jak na Nighta chodícího po zadních...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 20:51
- Nahlásit
Xerxová
Jojo, to je ona. Mezinarodni kucmoch takovej doma mam.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 22:22
- Nahlásit
Fifi
ty jo, tak anglická dáma, někdo jí vezl autem že se čekalo na to očkování? nebo vy jste si udělali výlet?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2018 23:40
- Nahlásit
Fifi
jéééééé slečna madam krasavice dortíková dorazilaaaa
gratujuju! tak at vám to spolu klape
já su dneska mrtvolné nejdřív turistickej pochodák s jelitem a houskou a etd večír sem řádně potrápila rovnovážnej systém na nočním závodě na lyžích , dle dobý kupodivu sem nehodila ani jedinou držku, a kupodivu čas srovnatelnej s tím lonským... bože jakej já z těch lyží měla strach krz tu rovnováhu a nakonec dobrý to bylo!
|