Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2018 10:49
- Nahlásit

ja byla ve sklarne v karolince a nadherny veci tam delali, bebo banky a vazicky a tak, parada

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2018 14:19
- Nahlásit

ufff - další šílený den v práci a stále to pokračuje... Ehmmm - naplánovala jsem si nechtěně dovolenou na dobu, kdy bude tabulkové šílenství vrcholit a já tudíž budu muset být rychlejší... a stihnout vše do konce března a ne do půlky dubna... Ufff

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2018 15:22
- Nahlásit

xerxova
tak snad to stihnes. ja zacinam.davat dohromady podklady na dane a asi spis nekomu zaplatim, nez se s tim tyden mordovat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2018 20:33
- Nahlásit

teda to je počasí... V noci stoupla skokem teplota o 7 stupňů, takže ráno ani stopy po večerním mrazíku - a pak slůňo, vedro, ale vichřice celý den. Teď jsme byli na delší (dokonce i kus lesoparku v úplný tmě jsme zvládli) procházce - a fučák byl neskutečný... Night měl uši celou dobu nahoru jak strýček Fidóóó - jen se vznést

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Led 2018 22:08
- Nahlásit

Xerxová
u nás taky vichřice a v Praze ani nefouklo

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 08:53
- Nahlásit

tan fotka dole je dobra
https://zpravy.aktualne.cz/finance/nakupovani/nute lla-ma-po-letech-nove-slozeni-je-svetlejsi-obsahuj e-vice/r~e7e9c66cc2d111e7a49e0025900fea04/

podobny trik
https://zpravy.aktualne.cz/finance/nakupovani/milk a-se-nenapadne-zmensuje-cena-ale-zustava-stejna-ob alove/r~bc80e024f45d11e7be860cc47ab5f122/?utm_sour ce=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu&redi rected=1515570483

jeste ze ani jedno z toho nejim

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 09:04
- Nahlásit

cernejcaj
http://jindrichsmitka.cz/2017/05/31/santiago-de-co mpostela-vybaveni-na-tisice-kilometru-dlouhou-pesi -pout/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 09:45
- Nahlásit

maya
hmmmm to si poctu, diky

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 09:57
- Nahlásit

Maya
jj to sem taky nedávno řešila a došla jsem k závěru že výrobce tatranek a mobilních telefonů spolu soupeřej v závodě o tom komu z nich se podaří udělat výrobek placatější

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 10:58
- Nahlásit

nemate nekdo zkusenosti s tabletama Iget?

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 11:33
- Nahlásit

Maya
Iget jsem měla kdysi telefon a nic moc, aaaaale mám tablet markeeeta 10´´ a čoveče dobrý, baterka výborná, kamarád má tuším alcatel a je taky spokojenej.
Tím chci říct, že pro nenáročného uživatele je ta nejekonomičtejší třída dostatečná.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 11:54
- Nahlásit

kachna
dik tu markeetu jsem na alze nevidela mrknu jinde
alcately tam nejaky meli ale nenapadlo me kouknout
puvodne jsem myslela ze koupim samsung ale tyhle levnejsi maji androidy 4 a na tom uz dneska spousta apek nebezi
ty iget ted hodne nabizej ale recenze na to prave jeste moc nejsou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 12:07
- Nahlásit

alcatelu bych se nebala

birma
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 12:50
- Nahlásit

Je mi zle od žaludku či čeho. Včera mě musel Petr vyzvednout na agi tréninku, protože mhd bych to domů nedala. (Bohoušek byl opět boží, vůbec nechápu, jak neskutečně rychle se učí, jak moc ho to baví a jak působí, že to je přesně to, pro co se narodil).
Dneska ráno skoro dobrý a před polednem jsem musela odjet z práce a jet domů a zaplout do postele naštěstí tu mám 3 statné ošetřovatele a ohřívače.

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 13:15
- Nahlásit

Maya
markeetu už nemají (byla na czc), chtěla jsem jí dát mamče k vánocům.
birma
e mi zle od žaludku či čeho
to už sis tuhle stěžovala, ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 13:27
- Nahlásit

birma
at ti je brzo lip!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 15:10
- Nahlásit

birma uzdrav se - asi toho řádí docela dost. Ale tys opravdu měla problém nedávno

byli jsme teď chvíli v lese - a měla jsem neustále pociut, že by mohly růst hříbky. Teplo, vlhko, po sněhu ani památky - musí se už až nahoru do hor, v podhůří je sníh pryč. Psisko zase řádilo tak, že mě nepřekvapí, když bude večer pajdat. Dement bláznivě trýýýýskací je to

birma
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 17:20
- Nahlásit

Dík. No minule měl Petr nějakou strašnou střevní chřipku a já jen břichabol. Teď je zatím blbě jen mně. Uvidíme, co bude. Štve mě to, protože máme příští víkend první závod a to 24 hodinnonstop a já za zimu ušla nejvíc 18 km a ještě se oslabim timhle, takže to bude zjevně pěkně bolet...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 18:05
- Nahlásit

birma
ty to nicmene urcite zmaknes i tak ale chapu, ze je to neprijemny a teda budu drzet palce!

ja mam na sobotu 22km tak su zvedava na pocasi, jestli zustane kolem 0 tak bych to mohla zvladnout.

Zaplatila sem dneska zalohu na to bulharsko s cestovkou, tam asi umru a stale hledam nekoho, kdo by mi tam delal moralni oporu at tam nejedu ja, zamilovany pary a party co se znaj 20let

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 19:07
- Nahlásit

birma
Tak at se rychle uzdravis, brichaboly nebrat!
cernej caj
zalohu na to bulharsko s cestovkou,
Na jak dlouho to mas? Nejakej radnej vyslap?

U nad celej den doslova chcije a chcije. Uz me to bahno, blato nebavi. I psiska jsou votraveny, ven je vykopavam pomalu nasilim, mala Ruzenka ma na dest nazor shodny s dospelakama.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 19:13
- Nahlásit

Fifi tady spíš jen mrholí - ale byla tma celý den, takový smutný počasí...

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 19:40
- Nahlásit

tady taky celej den hnusně
birma
tak se brzo uzdrav
zas zase možná lepší než ty měsíční virozky co teď taky řáděj
cernej caj
že by došli lidi co se chtěj o dovolený zmasakrovat v horách?

objednala jsem si přímo u Šusty dvě knížky, tak mám i věnování a podpis a odkaz na stažení nějaký hry ala Trenér psů,t ak jsem na to zvědavá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 19:53
- Nahlásit

Fifi
u nas taky chcije a chcije...

bude to asi 8 dni a doufam, ze jen vyslap, bez toho poradnej jinak umru ale to mam na tu celozavodku v lete, aby to pro me nebyla jen nocni mura a mela sem se na co tesit

Maya
ja teda takovy lidi obecne neznam, nebo jezdej s partama a ne se mnou

tak su zvedava, ja dostala knizku od susty od segry podepsanou i s hrou trener psu a ta hra mi nesla nikdy spustit

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 20:06
- Nahlásit

cernej caj
no on právě tam píše, že tu hru dával na cd a že s tím byly problémy, tak že teď jí má ke stažení na stránkách a poslal mi hesla, tak uvidím
jo a taky mi přišel poukaz na 500 Kč do obchodu s vlnou, kde jsem kupovala vlnu na pletení mámě k vánocům, prej mě vylosovali, tož dneska celkem úspěšnej den
moje výhry mají stoupající tendence, před lety jsem vyhrála ve sportce 40 Kč, letos na vánoce máma koupila všem ty vánoční losy, švagrová vyhrála stovku, já dvě stovky a nejvíc neteř tři stovky, chlapi všichni utřeli
no a teď 500 Kč, asi bych si měla jít někam vsadit, prej ve sportce je 90 milionů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 20:09
- Nahlásit

Maya
aha, no z toho cd to vubec neslo pustit... tak doufam,z e dodas

tyjo, ses hustaaa! stastlivce

no a co ten barbie karavan hele, to byla dobra vyhra

hm, taky si vsadim sportku, maty hrat nesmim

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 20:16
- Nahlásit

cernej caj
no jo, karavan, to je pravda a měl úspěch, měl i zeleninu v ledničce a tak, závěsy a houpací postele a nevím co ještě, fakt lepší než nějakej obyčejnej hejbací kůň
akorát když se rozloží, tak je to fakt velký jak kráva, ani nevím, kde to teda neteř parkuje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 20:22
- Nahlásit

Maya
tak to teda co je nenapadne vsechno, plnou lednici

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 20:23
- Nahlásit

cernej caj
bude to asi 8 dni a doufam, ze jen vyslap, bez toho poradnej
A jo, celozavodka - no tak uz ted ti preju, at nejsou zadny tropy!
Maya
Ja mam prvni dva dily Susty a jsou bezva, chystam se na tu treti, co vysla na podzim. Jo a hra mi taky nesla nikdy spustit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 20:30
- Nahlásit

Fifi
no ja uprimne nestihla precist ani toho druhyho, tak sem segry nabidku na tretiho pod stromecek odmitla, pac nemuzu zas mit doma vsechno, ale dej vedet, jaky to je

no a co ruuuuzenkaaaa?

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2018 20:37
- Nahlásit

cernej caj
Ruzenkaaa je libeznicek, ledy tajou zdatne s Troldakem. Dneska uz si zkusebne zrali hlavy.

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání