| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 07:53
- Nahlásit
a odpoledne smer sk. jaky ma byt pocasi? diky xerxove vim dobre
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 08:27
- Nahlásit
birma
ty usiska
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 09:14
- Nahlásit
cernej caj
máš nějakej hezkej výlet na SK?
já jsem dost zvědavá, jak nám bude na čundru - kilometrů málo, má mrholit... bojím se, že jak půjdem pomalu, tak budem klepat kosu...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 09:17
- Nahlásit
Maya
ty usiska
super, že?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 09:50
- Nahlásit
birma
si vem teplejsi mikcu a bude to ok
2dny nizke tatry a 2 dny mala fatra, jedem s martinem a martou, co sme potkali v rumunsku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 10:16
- Nahlásit
cernejcaj
tak zase delsi vikend? se mas
birma
dneska jw docela teplo a hlasili dest tak treba to nebude taj hrozny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 10:44
- Nahlásit
maya
jj vsechny dovci nacpany na zari
tech penez ale... rakousko i sk sou drahy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 10:44
- Nahlásit
birma
ty usiska
vypadá jak když jedním chytá rádiový vlny z vesmíru a druhým od protinožců
nemůžu se rozhodnout co by se mě líbilo víc, jestli vobě dolů, nebo vobě nahoru...tudíš asi je má tak je má mít jedno tam druhý sem ... přesně pro nerozhodný
Plechová držka
dostala plechovej kýbl
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 10:49
- Nahlásit
cernej caj
to zní skvěle! Moc si to užij
Fajka
nemůžu se rozhodnout co by se mě líbilo víc, jestli vobě dolů, nebo vobě nahoru...tudíš asi je má tak je má mít jedno tam druhý sem ... přesně pro nerozhodný
no ještě pořád se bojim, že se mu to dolu trvale postaví (stává se to při extrémní pozornosti a vzrušení). Vypadá pak jako netopýr
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 11:10
- Nahlásit
fajka
jak dlouho ji asi vydrzi ?
birma
dik, krz pocasi to asi moc chozeni nebude...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 11:14
- Nahlásit
birma
Vypadá pak jako netopýr
ve větru by to mohlo vypadat že si pouštíš draka
cernej caj
jak dlouho ji asi vydrzi ?
dneska dopoledne asi jo, bo už roztahala a rozžvejkala pytel petflašek včetně pytle co jsem zapomněla na zahradě a ted mučí Dokýšátko...to jí na dnešek možná vydrží a nejpozdějc zítra ráno bude zkoušet jestli by si šlo s hrát i s tím plechovým
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 11:26
- Nahlásit
Fajka
dneska dopoledne asi jo, bo už roztahala a rozžvejkala pytel petflašek včetně pytle co jsem zapomněla na zahradě a ted mučí Dokýšátko...
známe. Ráno jsem si říkala, že máme za sebou klidnou noc. Pak jsem zjistila, že nám vybuchl další pelech
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 11:31
- Nahlásit
birma
Pak jsem zjistila, že nám vybuchl další pelech
u vás taky řáděj teroristi???????
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 11:51
- Nahlásit
Fajka
no jasně! A představ si - asi jdou po Bohouškovi! Od tý doby, co ho máme, nám vybuchujou pelechy, začínající výbuch zaznamenalo i čalounění kuchyňský židle a madlo kyblíku, ve kterym rozmrzá maso. Taky chtěla buchnout Petrova pěnová destička na plavání... No chápeš to? Všechno útočí na toho mrňouska malýho nevinnýho
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 11:57
- Nahlásit
A někdo sežral čera Petrovi oběd Nechal si ho na stole a když přišel ze záchodu, našel naprosto umytej talíř. Prej až tak, že hledal, kam si ten oběd dal, když ne na talíř V podezření je Charles a Bohouš. Bohouš je na to dost malej, ale zas na kuchyškym stole je pečenej vařenej a apetýt má už víc než dobrej Charles je pažravec, ale zas si myslim, že by ten talíř spíš shodil
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 11:57
- Nahlásit
birma
No chápeš to? Všechno útočí na toho mrňouska malýho nevinnýho
jasný však všude píšou že teroristi zákeřný jdou na měkký cíle
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 12:03
- Nahlásit
birma
A někdo sežral čera Petrovi oběd Nechal si ho na stole a když přišel ze záchodu, našel naprosto umytej talíř. Prej až tak, že hledal, kam si ten oběd dal, když ne na talíř V podezření je Charles a Bohouš
jo jasný a nebo voba zaráz
hele houska si brání a chrání jídlo a v tomdle směru je fakt chrtivá a jelito už dostalo po hubě bo si dovolil načíhnout do jejího jídla...a ted na treku se začuchali..voba na jednom minifleku..a tak čekám čekám a už mě to bylo divný a oni oba čumáky narvaný u sebe a vdechovali do sebe nějaký fujtajbly a ta koza ani nepípla nechala jelito hezky velde držky taky sosat bo moc dobře věděla že kdyby se ohradila hned bych přišla na to že se vo něco chrtí a měli by utrum...takže takhle se tam ládovali do tý chvíle než mě to došlo a seřvala sem ty prasata na jednu hromadu...
takže je možný že kluci spolupracovali a v tichosti se podělili.....odpovídal by tomu i ten čistoskvoucí talíř
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 12:10
- Nahlásit
birma
zastrceny zidle at se po nich neda na stul znas?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 12:32
- Nahlásit
cernejcaj
se obavam ze Charles zidle vubec nepotrebuje a pro Bohouska by to byla akorat vyzva k prekonani
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 13:32
- Nahlásit
maya
no selmicky se bez zidle na stul nedostanou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 15:11
- Nahlásit
treba by se nekomu hodilo info z tyhle knizky
http://www.specnaz.cz/zaskodnik/zaskodnik/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 16:16
- Nahlásit
Maya
vypada huste jako dite sem hodne hltala takovy veci, dneska sem z toho vyrostla, asi jako hodne deti, ale rozhodne zajimavy z druhy strany.
ferinka je jinak asi nachlazena - meli sme vcera jakoby pocuranou postel ale spis ze trochu vlhkou a teda po cuchu pocuranou, schytali to obe periny jak byli u sebe v tom miste, ale feri nikdy nepocurala postel, takze si myslim, ze to spis fakt mozna ze mohla ucurnout? a zda se mi, ze hodne pije - jakoze poslednich par dni vypije skoro vsechnu vodu pres noc, co jim driv s timem stacila v pohode... a mela takovej mokrej cmuchacek jakoby od rymy
takze me stve, ze se to stalo vcera ale tak zas spoleham na muze, ze se o ferinku pekne postara.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 16:22
- Nahlásit
cernejcaj
nechci strasit ale nemuze to byt pyometra? to piti je myslim tyoicky priznak
ale tak snad to bude fakt jen nejaky nachlazeni
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 16:50
- Nahlásit
Fajka
houska si brání a chrání jídlo
to dělá Charles a nedovedu si představit, že by se v rámci udržení tajemství podělil
cernej caj
zastrceny zidle at se po nich neda na stul znas?
Bohouš už se snažil vylézt i na komodu, která je o dobrých 20 - 30 cm vyšší než stůl ale i tak, museli bychom jednu židli vyhodit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 16:59
- Nahlásit
maya
ok napsala sem muzi at se stavi k tomu vetovi kvuli tomu jak se hodne olizuje - i a zdku kvuli zlazkam + vysetreni
birma
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 17:00
- Nahlásit
birma
to dělá Charles a nedovedu si představit, že by se v rámci udržení tajemství podělil
no jako já si to taky nedovedla představit dokud sem to na vlastní voči neviděla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2017 19:35
- Nahlásit
cernej caj
Cajdo, uzij si moc dalsi vylet! A s Feri teda co nejdriv na veterinu, to se mi vubec nelibi takhle dle popisu - nejak mi to udelalo echo na Skritka. Tak radsi cupki dupki a sono a tak vubec, nemusi to byt zlazky, proc si oblizuje zadek...
Fajka
hele houska si brání a chrání jídlo a v tomdle směru je fakt chrtivá
V tomhle je Troldas stejny pako, neco jak rtw. A nenadelas nic s tim, akorat hlidat misky separe a ucit je slusnosti pri hromadnym rozdelovani dobrot do zobacku.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2017 09:22
- Nahlásit
Topná sezona začala...houska roznáší, přerovnává a třískuje dřevo na zahradě
Fifi
nenadelas nic s tim, akorat hlidat misky separe a ucit je slusnosti pri hromadnym rozdelovani dobrot do zobacku.
jo jo snažíme se, bo mě nakrkla dyž dala do držky jelitu krz drobeček
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2017 18:36
- Nahlásit
fifi
diiik!
dnesmi vylet by se nekterm fakt nelibol, retezy, skala a gorizontalni pohyb
fajka
majetnicka troslu co
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2017 21:02
- Nahlásit
Ten petrklíč už vážně potřeboval přesadit!
|