| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2017 10:56
- Nahlásit
birma
ať za to představení vybere prachy
jo to by mohlo klapnout bo včera jak seděli všici na terase před hospodou a Ejmišák to rozbalil na pavlači ještě s další houskou tak čučeli snad všichni přítomní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2017 11:49
- Nahlásit
kam jedete ze se srazite na maly skale? je tsm trrk?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2017 12:02
- Nahlásit
cernej caj
je tsm trrk?
jj krkonošská tlapka...
Ech jo...nepřišel mě žádnej ten kod na zvířetník krz diskuzi, takže jim tam na nic neodpovím...ech jo
sice sem to zaurgovala ale to je mě tak momentálně k prdu...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2017 12:27
- Nahlásit
Fajka napiš Lice... uměla to popostrčit. V případě nutnosti písni sem reakce a já je přepíšu...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2017 12:29
- Nahlásit
fajka
to je naprd chces pujcit trn muj nepovedej ucet m056? nepouzivsm ho, bys bapsala dycky "tady fajka"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2017 12:57
- Nahlásit
Xerxová
cernej caj
případě nutnosti písni sem reakce a já je přepíšu...
díky tak jim tam prosím vyhoďte někdo totok:
Zdravím všechny, přeju hezký den a děkuju za komentáře,
já vím trvalo to dlouho, protože jsem byla pořád na vážkách zda se mám osmělit a nebo ne Ten konečný impulz přišel až teď s tou nejmladší holkou - houskou.
Ano ano je to ta Fajuška, stále stejná akití dáma i ve svém věku. Zvládnout se to v těch třech zatím kupodivu dá, líp než jsem si myslela. Zatím nám to funguje tak že Fajuška vegetí doma a má tam svůj klid a pohodlí a jelito s houskou úřadují spolu na zahradě. Dá se říct že na tom je Fajuška momentálně lépe, protože už potřebuje svůj klídeček a prostor, na procházkách při venčení mě má pro sebe a udává svoje tempo a dva uragáni se vyřádí na zahradě spolu.
Pořád jsem na vážkách jestli to má smysl je zkoušet dávat dohromady a nebo nechat Fajušku užívat si klidné stáří. Houska je opravdu energetická ženská, která Dokýška už zhubla o skoro 4 kila a vzhledem k tomu že Fajuška nemá ráda psí ženské ...
Pokračování se budu snažit napsat určitě, zážitků máme už teď moc a moc
Já doháním páteční prác tak asi víc nestíhám, jak jsem po tom víkendovém treku zpomalená
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2017 14:01
- Nahlásit
fajka máš to tam nakopírovaný. Jen smajlíci tam nefungují - tak jsem je odmazala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2017 14:20
- Nahlásit
Fajka
me se na zviretniku neulozil prispevek do diskuze tak tady
je to moc pekny povidani a taky jsem tam psala ze ja mit takovou smecku tak me klepne pepka uz druhej den
venku poprchava tak posledni volny valeci odpoledne
dopolko pres hodku na urade a auto a vozejk uz jsou konecne moje nastesti mi nic nechybelo
pani me trochu sokovala ze kdybych chtela to auto prodat tak se plati ekologocka dan 3 tisice jako prodat auto za 5 nebo 10 tisic a z toho zsplatit skoro 4 tisice za prevod a tu dan to bych ho snad radsi nechala shnit na zahrade
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2017 14:26
- Nahlásit
Fajka píše Lika: Jestli jim uvedla telefon, ať na to číslo pošle SMS "LIDOVKY REG" NA ČÍSLO 900 11 07. Pokud už její telefon mají v databázi, přijde jí nové heslo na mobil.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2017 14:27
- Nahlásit
Maya vložil - a hned dvakrát
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2017 14:43
- Nahlásit
Xerxova
no to teda oekne blbne jsem to odeslala jen jednou asi bude jistejsi tam psat hen z pc a z mobilu ne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2017 14:44
- Nahlásit
jinak prave takhle pres ten telefon me nikdy zadnej kod nedorazil nakonec mi ho poslali mailem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2017 14:45
- Nahlásit
Maya já mám pocit, že to z mobilu takhle blbne více lidem. Zkus se poptat Liky - přeci jen má k redakčnímu systému a technikům lepší přístup.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2017 14:46
- Nahlásit
no a koukam ten druhej muj prispevek je bez kodovani hacku a carek fakt to maj nejaky rozbity alespon ze ten jeden se da prwcist
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2017 14:47
- Nahlásit
Xerxova
napisu ji vecer mail jako ze to blbne pres tlf je docela blby
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2017 18:48
- Nahlásit
maya
no ja pisu z mobila vzdy na zvuretnik bez diakritiky protoze to tam haze dvakrat prvni vzdy rozhozene...
fajka
jinak clanek bozi a predstaveni smecky si zvladla uplne krasne a ctive
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2017 19:07
- Nahlásit
cernej caj
aha, tak to mě nenapadlo, no už jsem napsala lice, tak uvidím, příště si snad vzpomenu psát bez
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2017 20:18
- Nahlásit
zajímavej článek (na video jsem nekoukala, četla jsem přepis)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2017 23:30
- Nahlásit
Fotky :
http://fajka.rajce.idnes.cz/LONG_Frystacky_dogtrek king_2017/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2017 00:02 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
Moc pekny predstaveni se vedle, az jsem dostala chut na opravdovy jelito (nebo jak to je, co je to fuj krvavy ze zabijacky, to je jelito? to bily je jitrnice??). a jdu mrk na fotky. A preju rovnou dobrou noc a i pekny uterek, esli se zadari, zejtra vysupajdim nekam na houby a budu doufat, ze najdu aspon jednu prasivku!
Edit: Teda sem cekala horsi ujmu, takhle to vypada dobre, z pohledu nahrady, ne s tim slapat x km.. I kdyz prvni pohled je, ze ti ohlodala boticky z nozicek.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2017 06:51
- Nahlásit
fajka
pekna ukazka, dona ocihnu cy album
fifi
drzim palce at najdes
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2017 07:35
- Nahlásit
fajka krásné fotky. Skvěle vyšlo počasí
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2017 07:53
- Nahlásit
ehmmmm - tak se včera v předpovědi do Korutan na chvilku objevilo i sluníčko (na jeden den z pěti). Dneska ráno to opět změnili na původní odhad - liják po celou dobu... To ty slibované výhledy asi nebudou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2017 08:04
- Nahlásit
Fifi
ze zabijacky, to je jelito? to bily je jitrnice??).
jj jelito je červené krvavé, jitrnice bílá
cekala horsi ujmu, takhle to vypada dobre, z pohledu nahrady,
no pokud ta náhrada dostupná vůbec bude že, pokud ne tak je to na pytel kdybych si já kravěna vzala aspoň ty obyč za pětikilo a né ty extra duper duper no
Xerxová
původní odhad - liják po celou dobu... To ty slibované výhledy asi nebudou ach jo to naštve
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2017 08:28
- Nahlásit
Fajka uvidíme - prolilo nám loňské Skotsko, zdá se, že prolijou i Alpy... Zítra tam má být krásně - a my dorazíme ve čtvrtek Aspoň zvedli teplotu a tudíž nepředpokládají sněžení (jen v noci). Mrznout nemá, nemusíme přezouvat auto... Doufám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2017 09:01
- Nahlásit
xerxova
drzim palce
fifi
no beru to prave jElito cErveny jItrnice bIly
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2017 10:20
- Nahlásit
Xerxová
prolilo nám loňské Skotsko, zdá se, že prolijou i Alpy... Zítra tam má být krásně - a my dorazíme ve čtvrtek
v horách se to mění z hodiny na hodinu, třeba bude nějaká díra v mracích
Ta houska jedna sibiřská není vůbec unavená
Dokýšátko před ní prchá a ona mu nedá a nedá pokoj...
třicet už je zcela evidentně málo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2017 10:29
- Nahlásit
Fajka a můžeš vzít Dokýška spát domů a nebo by zbořila zahradu, že tam sama nebude ??
Zavařila jsem si maso, hledám rukavice a kulíška... Psisko chrápe a je naštvané, že prudím doma...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2017 10:34
- Nahlásit
Xerxová
a můžeš vzít Dokýška spát domů a nebo by zbořila zahradu, že tam sama nebude
zbořila by barák koza! ale dělám to ted občas tak že jeho zavřu do kotce..jí nechám volně takže ona ho vidí ví že tam je ale nemůže na něj ale nemá pocit, že je sama chudinka vopuštěnáááá ale těch děr na zahradě
Von jak je unavenej po treku tak potřebuje aspoň dva dny na regeneraci tak je z ní nešťastnej a jí stačila cesta domů autem, tu prochrápala od tý doby je zas jak vichřice a čeká opakování výletu nebo hrátky nevylítaného Dokýšadla
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2017 10:36
- Nahlásit
Fajka no tak příště obráceně - ona devadesát a Dokýšek třicet (já vím, že ještě nemá dotrénováno - ale brzy bude)
|